The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2009, 15:52
Po dzisiejszych doświadczeniach nie zdziwcie się jak będzie namiot przed WŚ podczas sprzedaży biletów na Śląsk
Odpowiedz cytując
nowahuta
Banita

Od: 03.2009

Stary 04.05.2009, 15:54
Suchman tak jak pisałem - sprawmy, żeby sektor B w niedziele nie był piknikowy ;D NIKT NIE SIEDZI!
Odpowiedz cytując
jaitylkoja
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 04.05.2009, 15:56
A pomyśl sobie że będą chcieli 25 zł więcej. Skoro przyszedłeś pod stadion to i tak pewnie kupisz, jak i cała reszta. A jak wspomożesz nas by nie kupować taniej to nie dość że dobrze zrobisz bo nie zarobią to jeszcze kupisz po normalnej cenie.
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..

Odpowiedz cytując
Jazda
Member

Od: 09.2008

Stary 04.05.2009, 16:08
Osobiście najbardziej denerwuje (delikatnie mówiąc) mnie to że gdyby było do Legii jakieś 5 lub 6 pkt straty to pewnie bilety by się do niedzieli sprzedawały . Dlaczego na Górniku nie było kompletu?
Gdzie ci " kibice " od święta?
Odpowiedz cytując
DamianX360_NH
Junior Member

Od: 05.2009

Stary 04.05.2009, 16:11
eghmm, byłem na górniku i ludzi było duużoo, D i E całe zapełnione + wg. najlepszy doping na D w tej rundzie... ale fakt faktem, że na meczech ze słabszami przeciwnikami nie błyszczymy na trybunach. Tak apropo: ciekawe dlaczego na derbach nie bylo takich kolejek? To też jest ważny mecz i obowiązkowy dla prawdziwego kibica Wisły ... A tak wogóle to wydaje mi się, że na derbach było mniej osób niż na Górniku
Ostatnio edytowane przez DamianX360_NH : 04.05.2009 o godz. 16:14.
Odpowiedz cytując
Suchman
Member

Od: 03.2006

Stary 04.05.2009, 16:15
FajQ napisał(a):Wyświetl post
Po dzisiejszych doświadczeniach nie zdziwcie się jak będzie namiot przed WŚ podczas sprzedaży biletów na Śląsk
Też o tym pomyślałem Ciekawe o której godzinie dzisiaj, pierwsze osoby były pod Wiślackim Swiatem
Odpowiedz cytując
Kołek
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 04.05.2009, 16:15
Dla mnie dziwne jest po co robione sa KARTY KIBICA jakos w tamtym sezonie pierwszenstwo mnie Ci z karta i bylo lepiej, nie bylo by wiekszego problemu i mniejsze kolejki i pierwszenstwo dla wierniejszych kibicow
Odpowiedz cytując
jaitylkoja
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 04.05.2009, 16:22
A ja nie mam KK i wcale nie uważam się za mniej wiernego kibica i byłem na większości meczów w tej rundzie. Na wszystkich nie mogłem bo np. nie pozwalało zdrowie albo trzeba było na święta wyjechać. Zresztą to była ostatnia runda w której karnetu nie miałem ;]
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..

Odpowiedz cytując
SB
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 04.05.2009, 16:32
Zastanawia mnie jaki byłby sens, gdyby klub wprowadził ograniczenia co do ilości możliwości kupienia biletów na 1 osobę? Co klub by z tego miał? A tak to bilety wyprzedane. Dla mnie wprowadzanie jakiś ograniczeń to pachniałoby komuną... i nie mówcie, że koniki by miały mniej biletów tylko prawdziwi kibice by wykupili Czekam z utęsknieniem jak prawdziwi kibice wykupią bilety np. na mecz z Odrą W.
Nie ma, nie ma wody na pustyni...
Odpowiedz cytując
virus_nh
Member

Od: 04.2007

Stary 04.05.2009, 16:49
Do Suchman:
Jak ja byłem gdzieś tak koło 8.50 to już było koło 80 osób. A słyszałem jak mówili niektórzy, że od 7 stoją.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 04.05.2009, 17:01
Przypominam!

Każda próba, zarówno kupna jak i sprzedaży biletów będzie odpowiednio "nagradzana" przez moderatorów forum.
Odpowiedz cytując
<wislak88>
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 04.05.2009, 17:11
legol napisał(a):Wyświetl post
Jezu ale kozak. Jakbyś się wystał i nie dostał biletów to byś Ty płakał. Mnie to tam ani ziębi ani chłodzi, ale postaw się w miejscu osoby, która stała tuż za takim konikiem i nie dostała np biletu bo wykupił ostatnie 25...

To się odpowiednio wcześniej przychodzi. Nie pierwszy raz jest taka sytułacja i bywały gorsze. Rok temu przed derbami bez karty kibica nikt biletu nie kupił. Jak już pisałem godzine wczesniej byłem a bilet kupiłem o 11,15( a dokładnie 5 sztuk na E choć chciałem na D i nie płacze). Więc nei było problemów z kupnem. Ale jak ktoś przychodzi o 12 to powinien mieć pretensje tylko do siebie. Jakoś takiego zainteresowania nie było z Górnikiem i Cracovia. I jakoś nie widziałęm tych wszystkich co tutaj płaczą zę nie zobaczą swojej ukochanej Wisły żeby byli w Gliwicach. Kto chciał to kupił bilet i tyle.
Powód: :)
Ostatnio edytowane przez <wislak88> : 04.05.2009 o godz. 17:14.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 04.05.2009, 17:18
Bardzo dobrze banowac od razu "handlarzy",bo kibicami Wisly napewno nie są.

A ci co nagle poczuli sie Wislakami ,bo gramy z Legią i płaczą ze nie dostali bietow ,to mogli by chociaz odrobine twarz zachować i nie płakac na forum bo to poprostu smieszne.

Jakos przed Gornikiem czy Jagą takich tłumow nie było.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Stary 04.05.2009, 17:19
<wislak88> napisał(a):Wyświetl post
To się odpowiednio wcześniej przychodzi. Nie pierwszy raz jest taka sytułacja i bywały gorsze. Rok temu przed derbami bez karty kibica nikt biletu nie kupił. Jak już pisałem godzine wczesniej byłem a bilet kupiłem o 11,15( a dokładnie 5 sztuk na E choć chciałem na D i nie płacze). Więc nei było problemów z kupnem. Ale jak ktoś przychodzi o 12 to powinien mieć pretensje tylko do siebie. Jakoś takiego zainteresowania nie było z Górnikiem i Cracovia. I jakoś nie widziałęm tych wszystkich co tutaj płaczą zę nie zobaczą swojej ukochanej Wisły żeby byli w Gliwicach. Kto chciał to kupił bilet i tyle.
Czyli uważasz to za normalnośc? Że ludzie nie dostaja biletów, bo jakies gnoje kupuja po 30? Super, że dostałeś bilety, ale wielu nie miało tyle szczęścia, a gdyby sprzedaż biletów, odbywała się według cywilizowanych reguł, to po bilety od 7 nie trzebaby było stać... Najprostsza recepta to karnet Polecam z własnego doświadczenia!
Odpowiedz cytując
<wislak88>
Senior Member

Stary 04.05.2009, 17:23
No nie normalnośc ale zawsze tak było i długo będzie. Ja jak pamietam to w sezonie 2004 z karnetami byly podobne sceny i podobna kolejka. Wiec można sie przyzwyczaić. Klub i tak poszedł na ręke że bilety tylko w WŚ bo kasy były by opanowane przez koników i by nikt nie kupił biletu. A tu tylko kupowali i odchodzili a nei blokowali i sami kupowali przez 4 godziny.
Odpowiedz cytując
Bik
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 04.05.2009, 17:25
Jest to wszystko trochę chore , zastanawiające jest jak będzie juz stadion gotowy na te 34 tyś ludzi co będa robić konie kupowac po 300 biletów.
Odpowiedz cytując
Wrona
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 04.05.2009, 17:29
Czy to naprawdę taki wielki problem zorganizować sprzedaż podobnie jak na mecze pucharowe, tzn. np. dwa dni dla posiadaczy kart kibica, potem dla reszty? I wtedy konie niech biorą po 30 biletów. Każdy normalny kibic bedzie juz miał wtedy jeśli nie karnet, to swój prywatny bilet....

Najlepiej opowiadać farmazony w wywiadach, jak to nowy stadion będzie "początkiem nowej ery w historii klubu" i co to się nie będzie działo...
Ale jak na maj 2009 jesteśmy na poziomie IV ligi. Trzecioligowe polskie kluby prowadzą sprzedaż biletów przez internet. W CK Krakowie "rzondzom" konie.
Tak, panie prezesie Wilczek. Do pana się to odnosi. Pan jest personalnie odpowiedzialny za ten bajzel.
Nie spaceruj tędy
Nie wyciągaj ręki
To się może skończyć źle

[*]
Odpowiedz cytując
lukas(z)1906
Member

Od: 02.2009

Stary 04.05.2009, 17:30
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Jakos przed Gornikiem czy Jagą takich tłumow nie było.
Dokładnie jak chcecie ogladać Legie to sie do Warszawy wyprowadzcie a jak interesuje was Wisła to kupcie sobie karnet i zacznijcie jezdzic na wyjazdy a zalenie sie na forum niczego nie zmieni
Odpowiedz cytując
Zbyychu
Senior Member

Stary 04.05.2009, 17:49
Zieniu17 napisał(a):Wyświetl post
Rozwiązanie są trzy: Kup karnet, albo nie narzekaj, albo nie chodź wogóle, wszystkich tych co dzisiaj stali w kolejce i nie dostali na D może ta lekcja coś nauczy, bo w sezonie jest 15 spotkań w Krakowie, a nie tylko mecz z Legią.
ja taki właśnie wniosek wyciągnąłem, z tym karnetem. Przed sezonem zstanawiałem się, czy kupić, ale doszedłem do wniosku, że i tak wszystkiego nie wychodzę. Ale teraz stwierdzam, że dużo więcej kasy na bilety wydałem tak czy siak, a gdybym miał karnet, to nawet gdybym ja nie poszedł, to na pewno któryś ze znajomych by skorzystał, więc miejsce nie byłoby "puste".

nawiasem, stałem w sumie niedługo, bo od 10.15, na E dostałem bez większych problemów, więc też nie było jakos strasznie. Szkoda, że wyszło jak wyszło z biletami na D - no, ale wnioski trzeba wyciągać, w przyszłym sezonie karnet musi być mam nadzieję, ze nie będzie siedzenia na E, jeno doping aż gardło zachrypnie

pozdrowienia dla kolejkowiczów i młodej koleżanki, która liczyła
Odpowiedz cytując
marekwislak
Junior Member

Od: 10.2008

Stary 04.05.2009, 17:56
Arek10 napisał(a):Wyświetl post
heh, ja ok 14.30 kupilem OSTATNI bilet na B.Nastepnemu powiedzieli, ze juz nie ma na B tylko na A zostaly
JA byłem o 13:00 i udało się,stałem ze 3 godziny słyszałem że jakaś babka czy facet wychodził i mówił że pozostało tylko 1,5 biletów, a o 16:40 nie było jużs w ogołe biletów. MAM NA B I SIĘ CIESZE
Odpowiedz cytując
Zbyychu
Senior Member

http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5720
Cytat:
Sprzedaż biletów na piłkarski spektakl wiosny rozpoczęła się w poniedziałek 4 maja o godzinie 11:00. Półtorej godziny później wyprzedano wszystkie wejściówki na sektor D
Cytat:
gość portalu Dlaczego piszecie, że wszystkie wejściówki na sektor D zostały sprzedane, jak w ogóle nie były sprzedawane?
Od redakcji: Oczywiście, że były sprzedawane. Nikt nie dostał ich za darmo.
no, ale taka postawa jednak wkurza. Po co mówić, że o 12.30 się rozeszły wejściówki, jak na miejscu o 11.05 się dowiedzieliśmy, że ich nie ma, a na forum ta wiadomość była o 10.40? :]
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

I jeszce jedno --karnetow na D bylo sprzedanych cos 2,5 tys,+ ponad 2 tys dla FC.

Trybuna ma 5600 miejsc jak to odjac to +/- wychodzi jakis 1 tys ktory dzis trafil do sprzedazy.

Koniec płaczu.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 04.05.2009 o godz. 18:17.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
wisłaWieczysta
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 04.05.2009, 18:09
salek napisał(a):Wyświetl post
Tak- fc kupiły grubo ponad 2000 biletów.

Jeśli nawet do wolnej sprzedaży trafią jakieś bilety na D ze zwrotów, to będzie ich pewnie garstka.

tutaj macie wyjaśnienie. więc jak się wszystko doda to się zgadza
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 04.05.2009, 18:09
Jak mnie to cieszy nie tylko legiunia gra z nami ale oczywiście wszyscy byli na każdym meczu a na Legii nie będą przez tych złych koników, przez osoby sprzedające bilety, przez prezesa koszykarek i przez Grześka Rasiaka bo w ostatnim meczu strzelil 2 bramki KIBICU OD WIELKICH MECZY TRANSMISJA NIEDZIELA RADIO KRAKóW GODZINA 17 !!! Wszyscy , którzy są na każdym meczu teraz też będą i nie ważne czy to Lech,Odra,Koszarawa żywiec czy wielki hit z Legią ! JAZDA JAZDA BIAłA GWIAZDA !!!
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 04.05.2009 o godz. 18:12.
Odpowiedz cytując
patrykts65
Junior Member

Od: 02.2009

Stary 04.05.2009, 18:24
ja zawsze chodziłem na D ale w niedziele mam bilet na sektor E i róznież mam nadzieję że nie będzie siedzienia, tylko wszyscy śpiewają!!
Odpowiedz cytując
DJ TOMI
Junior Member

Od: 07.2008

Stary 04.05.2009, 18:57
kupie 2 bilety nr.513516420
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Stary 04.05.2009, 19:29
Już się pojawiły bilety nawet po 130 zł. Konfidentem nie jestem ale w tym przypadku bez ogródek zgłaszam naruszenie zasad Allegro. Ale co z tego, większość biletów sprzedają palanty z kontem załozonym na te jedną okazję - obłowienia się.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 04.05.2009, 19:33
Sam mam karnet ale wkur*** mnie sytuacja która powtarza się co ważniejszy mecz.
Dopóki klub będzie miał gdzieś wiernych kibiców nie mających karnety dopóty będzie tak jak jest. Dla klubu karnetowcy to elita (i bardzo dobrze), fan-cluby mają specjalne przywileje, a inni kibice, nieważne czy chodzą na wszystkie mecze czy na jeden są wrzucani do jednego worka. To musi się zmienić. Podoba mi się rozwiązanie z Tottenhamu i tak zwane loyalty points. Za każdy mecz dostajesz punkty, a im masz więcej punktów tym masz więcej przywilejów.

Może mi ktoś powiedzieć czy była osobna sprzedaż na karty kibica i osobna dla osób nie mających tego cuda?
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 04.05.2009, 19:36
Nie, byla wspólna sprzedaż, 1 kolejka do WŚ
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 04.05.2009, 19:46
Wrona napisał(a):Wyświetl post
.
Trzecioligowe polskie kluby prowadzą sprzedaż biletów przez internet..
Które to te kluby prowadzą taką sprzedaż?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów