|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Skandal
Człowiek zmęczony po wyczerpującym dopingowaniu chyba ma prawo w przerwie meczu sobie coś zjeść..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
No odpowiedz. ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Nie wiem co masz do mnie, Brzesko było 3 w rankingu FC jeżdżących na wyjazdy(oficjalnie FC nie tu ma) ale to tak na marginesie przed chociażby Jaworznem, Brzeźnicą ktorych na mecz jezdzi zatrzesienie okolo 200 co mecz jak kiedys patrzylem. Dlatego nie chodzi mi o to- chyba ze Ty cos nadinterpretowales - zeby blokowac tym najwierniejszym, ale czym sie rozni gosc ktory raz czy dwa razy jest na meczu z Krakowa od tego z Wy****ówka? I nie chodzi mi o FC ktore maja daleko do Krakowa jak np Przemyśl .Bo tu trzeba sobie wziasc poprawke na koszty transportu.
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wymienie się 2 biletami z B na D ewentualnie na E ... pisać na priv.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Żyjemy w XIX wieku..Stałem 3 godziny po pier**** bilet (zostały tylko na sektor B), później panom się zepsuł system.. Jak można sprzedawać tylu ludziom w jednej budzie? W Anglii wszystko online, bilety wysyłają pocztą do domu.. Ręce opadają.
------------------------ http://allegro.pl/item627428732_bial...sla_legia.html Proponuje zakupić bilet a przy odbiorze w.......ić konikowi ![]()
Ostatnio edytowane przez nowahuta : 04.05.2009 o godz. 14:14.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
http://allegro.pl/item627464763_wisl..._sektor_e.html
nastepny mnozy sie tego jak grzybów po deszczu;/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla mnie również jest dziwne że nie ma żadnych limitów na ilość kupionych biletów. Z jednej strony dobrze bo dziś mogłem spokojnie kupić 12 biletów. Z drugiej strony też widziałem jak jakiś kolo wbił z rulonem kasy do WŚ i jak ktoś wcześniej pisał zapewne znajomy wydał mu odłożone bilety.A najbardziej mnei wkur*** to że w WŚ są 4 osoby które powinny sprzedawać i tylko 1 sprzedaje bilety a reszta się dosłownie opier**** Gdyby sprzedawało więcej osób zapewne nie było by takich kolejek. Miejmy nadzieję że po wybudowaniu nowego stadionu zmieni się sposób dystrybucji biletów bo to co się dzieje to jest porażka.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
No past, no future. Only the moment.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja teraz mam karnet ale sam bylem w takiej sytuacji jak niektorzy rozzaleni tutaj, a to bylo ... 4-5 lat temu.
Wtedy chociaz byly limity. Nie mozna wszystkiego tlumaczyc tym, ze stadion jest w budowie - jakos nie przeszkadza to podnoszeniu cen biletow czy oplaty manipulacyjnej. Poza tym jak klub chce ten stadion kiedys zapelnic jak nie szanuje kibicow. na gumtree tez juz sa bilety KUPILBYM 1 bilet na D i nie dlatego zeby sie polansowac tylko, ze sam mam tam karnet i chcialem kogos wziasc.
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 04.05.2009 o godz. 14:34.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kupię 1 bilet na obojętnie jaki sektor
![]()
"Na Reymonta wychowani naszej wiary nie sprzedamy to jest oczywiste, bo codziennie mamy wybór i stawiamy na Wisłe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ej sorry za głupie pytanie ale o co chodzi z tym:
"Większość niezarezerwowanych przez "karnetowców" miejsc została zajęta przez fan-cluby." |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Oto, że wolne miejsca na sektorze D, zostały zarezerwowane przez fankluby.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Najwieksze koniki to pracownicy WŚ... Se pewnie dorabiają na boku ciecie.. Jakbym tam pracowal i sprzedawal bilety to nie ma bata zebym jednej osobie sprzedal wiecej niz 5 biletow..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
ciekawe dlaczego niema takich płaczów o bilety jak gramy z Odrą czy Piastem nie ujmując nic tym klubom tylko zawsze jak przyjeżdza Legia
na zydow tez chodzicie jak Legia przyjeżdża? |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
jak jest ktos chetny na mecz a mieszka obecnie w woj.mazowieckim to jest wolne miejsce w aucie (+bilet na D)
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Co sezon to samo... wieczne marudzenie o bilety na Legie, Lecha i Derby... Panowie musicie to zrozumieć że przy takiej ilości miejsc na stadionie nie ma innej opcji jak karnet... pisanie że nie każdego stać na karnet to zwykłe pier****nie Mało tego to ja też pracuję nie zarabiam nie wiadomo ile, wynajmuję mieszkanie i jakoś na karnet potrafię odłożyć... dlatego że dla mnie WISŁA to coś więcej niż tylko mecze z Legią Lechem czy Cracovią... Ja chodzę na WISŁĘ BO TO CAŁE MOJE ŻYCIE a nie mecze z czołówką...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pieknie, koń sie ujawnił.....
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
poi 105 zł na allegro :/ Jutro miał mi kupic znajmowy w Krk ale widze ze lipa :/
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
na "D" , "E","B" juz biletów nie ma... Ma ktoś może jakies informacje co z sektorem A ?
Ostatnio edytowane przez kibicowsko : 04.05.2009 o godz. 14:53.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślalem ze chodzi o to, ze sprzedawales bilety na allegro i ci usuwali aukcje... ;]
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
juz wykminilem ustawie sie po kupno z jednym z nich i go z chlopakami zbutujemy i sobie gratis wezme ten jego koniowski bilecik...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|