|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
, a nasze zespoly nie odpadaly z ogorkami w europejskich pucharach. Stad tez od lat spadamy w rankingu klubowym. Przypomne, ze niedawno mielismy 4 miejsca w P. UEFA, ale przez slabe zespoly w naszej lidze spadlismy drastycznie.Jeszcze jedno...ja twierdze, ze przezywamy od kilku lat kryzys pilki klubowej, bo pilkarzy mamy bardzo ciekawych. P.S - I gdzie ta ilosc i to podstawowych pilkarzy 1-szej jedenastki naszej reprezentacji ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
i Amica ma spory potencjał i Wisła a może największy Legia tylko ma jakiegoś takiego trenera Stilic Lewandowski Murawski ,Głowacki Marcelo Sobolewski , Brożek , Roger, Iwański Mucha to nie sa klasowi zawodnicy a jest jeszcze kilku innych |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jeszcze sie zdziwicie, jak na koniec sezonu MP zdobedzie... GKS
![]() Mam pytanie do osób które siedza w tym temacie: Czy te wszystkie magazyny na C+ ligi hiszpanskiej, angielskiej i polskiej to dają spora dawke wiedzy na temat akutalnych sytuacji klubów, czy to tylko strata czasu i lepiej poprzegladać sobie serwisy internetowe poswiecone danym ligą? I ile taki magazyn średnio trwa, bo jak patrzyłem na program TV to wynika, ze pół godziny, ale kumpel coś mi kiedys mówił, ze dłużej? Pytam bo ostatnio wróciłem do mojej pasji pt. ,,Piłka Nożna" po paru letniej przerwie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Dla mnie weryfikacja sily ligii sa europejskie puchary, a jak to wyglada wszyscy wiemy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
kilzone napisał:
Cytat:
Powoływanie się na kupionego MP w 1993 r. pokazuje tylko, że korupcja w Legii ma dalej przyzwolenie kibiców. Wątku Wdowczyka z ostatnich lat i tego jego i waszego "mistrzostwa" nie ma co ciągnąć. Wnet amnestia. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
A nie nooo, spoko! Wyrok sądu...
Byłem na tym meczu i widziałem co się działo. A może wy wszystkie tytułuy MP zdobyliście w ten sposób i po prostu nie widzicie różnicy? Tak czy inaczej, na razie jeszcze złotej gwiazdki sobie nie naszyjecie nad herbem. Swoją drogą, z innej beczki ale a propos sądów. Może Wisła mogłaby uderzyć do sądu o przyznanie MP za rok 1951! Przecież wygraliśmy wtedy ligę, UCZCIWIE. P.S. Widzę, że zaczynają się małe złośliwości, czyżby to już wstęp do niedzielnego meczu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Młody Grzesiek Pater byłby gwiazdą aktualnej Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
chłopie nie rob siary... widzilaes ten mecz ? pewnie Cie jeszcze na swiecie nie bylo... i jeszcze smiesz sobie w podpisie napisac date 1993... wstydu nie mnacie w tej warszawce... Pozdrow Janusza W. ![]()
LECHIA GDAŃSK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
i znów jałowa dyskusja o mistrzostwie z 93 roku.
i znów wypominanie czasów Wdowczyka to może powopominamy czasy Pana Saksa? Dajcie spokój, nie nudzi Wam się to już?(obu stronom) ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
widocznie Ciebie też boli, skoro ani słowa w Twojej wypowiedzi o 3 aspekcie mojego komentarza
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty również się nie krępuj i powiedz o przekrętach Wdowczyka w Legii. Jako, że jesteś u 'siebie' to daję Ci pierwszeństwo w odpowiedzi. Śmiało
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Tzn chyba Wójcika....
ToTylkoJa Masz rację w tym, że nie było procesu, a jak wytłumaczysz fakt, że po tym meczu z Wisłą rozstało się połowę drużyny?Wyjebano ich z klubu tylko dlatego, że dostaliśmy 6-0? Współczuje legioniście, który jeszcze nawiązuje do tego 93, bo musi być naprawdę wielkim hipokrytą... http://www.youtube.com/watch?v=U2XRJjXxykU Jeśli ktokolwiek widzi tu normalny mecz, to polecam zmienić lekarza. Naprawdę, chcielibyscie mieć tego mistrza w 93? Przecież sam Szczęsny mówił, że ten mecz był sprzedany...
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 03.05.2009 o godz. 19:34.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pablo z kimś mnie pomyliłeś. Ja już kiedyś napisałem, że w 93 roku powinno być bezkrólewie. I to na tym forum. A za innych nie odpowiadam ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
ciekawe jak bedzie wyglądał Śląsk bez Tarasiewicza na ławce trenerskiej w meczu z Lechem
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Fojut ewidentnie specjalnie wbil tego samoboja.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bo tu:
Zwyczajnie się nie zrozumieliśmy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
). Do tego najlepsi kibice w Polsce dali wyraźnie odczuć, że w Majstra już nie wierzą. Ja się teraz bardziej Bełchatowa obawiam. Polonia też nam dzisiaj odpadła. Zostały Legia, Wisła i GKS (biorąc pod uwagę zwycięstwa Wisły i GKS za tydzień, zrobi się niewiarygodnie ciekawie... ;] ) |
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
A wyniki były ustawiane regularnie conajmniej od lat 60-tych. Sam Oślizło, czy jak mu tam, opowiadał jak ustawiali z Górnikiem mecz przeciw Legii. Gdyby Legia była takim centrum korupcji, to by miała więcej sukcesów. Jak się mają nasze 4 mistrzostwa do 14 mistrzostw Górnika w tym samym czasie? Wystarczy zobaczyć jak to się potem przekładało na wyniki międzynarodowe. Dla mnie więcej znaczy to co ugrali w pucharach, niż w ustawianej rokrocznie lidze. A na naszym podwórku każdy ma coś za uszami i nie ma się co spierać kto więcej bo i tak się tego nie dowiemy. ![]() ![]() Lucjan Brychczy-pół wieku z Legią! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ktoś pisał o przekrętach to jednak największy był w Białym, przeciez to wygladało jakby cała Jagiellonia sprzedała mecz nie mówiąc nic Frankowi i Grosickiemu. Stoperzy sobie stoja w polu karnym, "przypadkowe straty" 30 metrow od bramki, wykładanie piłki napastnikom Odry i nie wracanie. Nasza liga jednak nie jest czysta...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Aro1234 - ja bym jednak nie przesądzał tak kategorycznie a to dla tego że każdy pracuje po równo na to by mistrza prędko nie poznać.
Amica już dawno mogła mieć bezpieczną przewagę ale zapomniała jak się mecze wygrywa,Legia mogła dobić Amice a tylko zremisowała w meczu z nimi,my powinniśmy wygrać i spokojnie czekać na Legie i też nic z tego nie wyszło.Jedynie Bełchatów jedzie z koksem ale trochę za późno odpalili.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 03.05.2009 o godz. 20:13.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Z forum Lecha.
... Jedyne co mnie śmieszy to zachowanie Kotła. Hmm może nie śmieszy - złe słowo. Jak można 85 minut pozytywnie dopingować szajs ? :| Były okresy lepszej gry, ale druga połowa była dnem totalnym. Najlepsi kibice w Polsce dopingują przeciętnych kopaczy,którzy albo nie wiedzą po co są na boisku ( vide Bandrowski - po grzyb mu biegać 13 km w meczu jak ma same straty ? :| ) albo im się nie chce biegać ( Bosy i niestety Maniek w obronie ). Tak nie gra przyszły MP. Tak nie grał Lech Poznań. A na wiosnę ? Ile pkt straciliśmy ? Ile meczy w fatalnym stylu zagrali ? Szkoda klawiatury... No wy mi powiedzcie, jak "najlepsi kibice w Polsce, mogą dopingować przeciętnych kopaczy" ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Widzialem w powtorce interwencje Kotorowskiego,cofnal rece w ostatniej fazie lotu pilki ,jakby tego nei zrobil to moze by obronil
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|