The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
diablo885
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2009, 21:33
spokojnie panowie, najwazniejsze abysmy wygrali kolejne 4 mecze i zgarneli 12 pkt.. nie wierze aby Lech nie zgubil pkt z Polonia i Slaskiem a Legie pokonac trzeba i tyle
Odpowiedz cytując
TeeS
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 01.05.2009, 21:34
Jakkolwiek też jestem mocno wk**** (szczególnie na wyczyny Ćwielonga pod bramką) - proponuję wszystkim zerknąć na tabelę i wstrzymać się z histerią do niedzielnego popołudnia.

Na razie nikt Lechowi ani Legii przed ich meczami punktów nie dopisał, a żadna z tych drużyn nie błyszczy tak, żeby być murowanym faworytem do zwycięstwa w każdym meczu.

Aczkolwiek nawet jak zdobędziemy Mistrza w tym roku, to przyznać trzeba bez bicia, że będzie to mistrz wymęczony nieprawdopodobnie...
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 01.05.2009, 21:34
janko04 napisał(a):Wyświetl post
a szkoda gadać. Powiem tylko tyle, że jeszcze są 4 kolejki i może sie wszystko zdarzyć wiec jeszcze nie czas nas skreślać. Bez Napinki.. z Legią wygrac 3:0 i pozamiatane. A co do tego narodu, to wiadome ze Polacy (jako narod) są chorzy
Ja nikogo nie skreślam, a już napewno nie Wisły. O motywacje na Legie(zwycięstwo) to ja się nie boje, ale to może nić nie dać jak znowu w Łodzi czy Gdańsku potracimy punkty...

Nie naród polski jest chory, tylko Ty masz zbyt duże kompleksy
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
janko04
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 01.05.2009, 21:35
LAB napisał(a):Wyświetl post
Widze ze teraz co 2 post pojedziemy Legie ale co dalej...
A jak ich nie pojedziemy bo Czarnecki znowu strzeli przewrotka z 0 kąta bedac krytym przez 3 pilkarzy?
Wydaje mi sie ze ten mecz zdecyduje o mistrzostwie bo Lechia jest jeszcze slabsza od Piasta,Slask mamy u siebie. Jeszcze problem z rycerzami wiosny pozostaje.

Dokladnie wszystko od meczu z Legia zależy. Tylko musimy od poczatku atakować. I przez ten tydzien, gracze musza poprawic skutecznosc. Niech im Skorża ustawi jakies przeszkody i po 2 godziny kazdy do bramki strzelac puki sie nie nauczą... Tak na rozuluźnienie
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 01.05.2009, 21:36
do końca będzie kocioł... w ostatniej kolejce mamy Śląska a lech cracowie... będzie ciekawie... gorzej z moim sercem!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 01.05.2009, 21:37
Chłopaki dali z siebie wszystko, co mogli dzisiaj dać!Troche pecha mieli przy bramce dla Piasta, troche pecha przy strzale Pepe.Wku*iony mogę być na efekt, ale nie na zaangażowanie.Co do Pepe-to będzie najlepszy polski napastnik w sezonie 2009/2010!.Jeszcze L i L nie wygrały-więc do jutra jesteśmy LIDEREM!Amen
Odpowiedz cytując
janko04
Senior Member

Zieniu17 napisał(a):Wyświetl post
Ja nikogo nie skreślam, a już napewno nie Wisły. O motywacje na Legie(zwycięstwo) to ja się nie boje, ale to może nić nie dać jak znowu w Łodzi czy Gdańsku potracimy punkty...

ja tam jestem bez kompleksowy, ale niech ci będzie. Ty nie skreślasz Wisły, ale połowa tutaj tak. Teraz trzeba na spokojnie zanalizować cały mecz. Poprawić skuteczność i do końca sezonu zdobyć tyle punktów ile się da;>
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Cytat:
Jak dla mnie to jest w tej chwili jednym z najlepszych bramkarzy ekstraklasy.
Porównaj sobie go do Pawełka. Zresztą w poprzednich meczach też dobrze się prezentował.
CO TY CHCESZ OD PAWEŁKA? ŹLE DZIŚ BRONIŁ? CZY MOŻE TERAZ KAŻDA BRAMKA TO JEGO WINA?

caps celowy
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Cytat:
spokojnie panowie, najwazniejsze abysmy wygrali kolejne 4 mecze i zgarneli 12 pkt.. nie wierze aby Lech nie zgubil pkt z Polonia i Slaskiem a Legie pokonac trzeba i tyle
Ale zauważ, że my też tracimy punkty..
Odpowiedz cytując
kaspric
Junior Member

Od: 04.2009

Stary 01.05.2009, 21:40
Żal czytać ostatnie kilka stron komentarzy. K***, kibice czy dzieci z piaskownicy?
A wiecie co? Piast zagrał zajebiste spotkanie. Do Wisły na wiosnę wygrał m.in. z ŁKSem i GKSem (który wszystko teraz wygrywa) i napsuł cholernie krwi Lechowi i Legii. Paradoksalnie, na tle Piasta to Wisła prezentowała się najkorzystniej, tylko nie miała farta (albo inaczej - Piast nie miał szczęścia zwłaszcza z Lechem i Legią).
Piast tak gra - świetna obrona (chyba najlepsza obok Wisły w lidze, a dzisiaj nie było przecież Kowalczyka) i też chyba najlepsze w lidze kontry, co było widać zwłaszcza w pierwszej połowie. Może nie miał 100procentówek, ale miał mnóstwo akcji, z których przy ostatnim dokładnym podaniu mogła paść kolejna bramka, choćby zajebiste dogranie Olszara piętą. Niewidoczny Brożek, Boguski. A nie pomyśleliście do cholery, że może dlatego, bo piłkarze Piasta go wyłączyli? Wisła zagrała naprawdę niezłe zawody i tyle w temacie, zaś Piast się utrzyma i pokazał, że jest lepszy od innych kandydatów do spadku. I dodam, że jeśli się nie wyprzeda po sezonie (Glik, Wilczek, Smektała - po 21 i 23 lata), to w przyszłym sezonie mogą nieźle namieszać.
Glik do Wisły, Kasprzik może też.

Aha, jak słyszę o tych ciężkich wyjazdach z Lechią, ŁKSem, skoro nawet z Piastem remisujemy. Piast wygrał na wyjeździe z ŁKSem, z Lechią chyba też (czy też remis - a na jesień grał słabo). To dzisiejszy mecz był IMO najcięższy.

PS a Lech nie ma ławki i jeszcze powinni coś stracić.
Odpowiedz cytując
Daro&Mysłowice
Member

Od: 11.2004

Stary 01.05.2009, 21:42
pech ajk w całym seznie...co wy macie do ĆWIELĄGA ZROBIŁ CO DO NEIGO NALEŻAŁO zamknoł trafił w bramke ...a to ze bramkarz sie tam rzucał to poprostu pech...co inego w meczu z lechem gdzie poprostu zachwoał sie jak amator ale tutaj zrobił wszytko dobrze szkoda bo naprawde ma przebłyski Pep i mzoe jakby cos stzrelil to by poszło ....Łobodzinski musi byc próbowany bo wkoncu zarabia tyle co bogus cwielag mały razem...juz wiem zdecydowanie to drugi po dawidowski najgorszy transfer w ostatnich kilku latach....
CZY WYGRYWASZ CZY NIE ZAWSZE JA KOCHAM CIE W SERCU MOIM WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE!!!
MYSŁOWICE WIERNE WISLE!!!
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 01.05.2009, 21:42
kaspric napisał(a):Wyświetl post
Żal czytać ostatnie kilka stron komentarzy. K***, kibice czy dzieci z piaskownicy?
A wiecie co? Piast zagrał zajebiste spotkanie. Do Wisły na wiosnę wygrał m.in. z ŁKSem i GKSem (który wszystko teraz wygrywa) i napsuł cholernie krwi Lechowi i Legii. Paradoksalnie, na tle Piasta to Wisła prezentowała się najkorzystniej, tylko nie miała farta (albo inaczej - Piast nie miał szczęścia zwłaszcza z Lechem i Legią).
Piast tak gra - świetna obrona (chyba najlepsza obok Wisły w lidze, a dzisiaj nie było przecież Kowalczyka) i też chyba najlepsze w lidze kontry, co było widać zwłaszcza w pierwszej połowie. Może nie miał 100procentówek, ale miał mnóstwo akcji, z których przy ostatnim dokładnym podaniu mogła paść kolejna bramka, choćby zajebiste dogranie Olszara piętą. Niewidoczny Brożek, Boguski. A nie pomyśleliście do cholery, że może dlatego, bo piłkarze Piasta go wyłączyli? Wisła zagrała naprawdę niezłe zawody i tyle w temacie, zaś Piast się utrzyma i pokazał, że jest lepszy od innych kandydatów do spadku. I dodam, że jeśli się nie wyprzeda po sezonie (Glik, Wilczek, Smektała - po 21 i 23 lata), to w przyszłym sezonie mogą nieźle namieszać.
Glik do Wisły, Kasprzik może też.

Aha, jak słyszę o tych ciężkich wyjazdach z Lechią, ŁKSem, skoro nawet z Piastem remisujemy. Piast wygrał na wyjeździe z ŁKSem, z Lechią chyba też (czy też remis - a na jesień grał słabo). To dzisiejszy mecz był IMO najcięższy.

PS a Lech nie ma ławki i jeszcze powinni coś stracić.
Piast najlepsza obrona... najlepsze kontry...? Piast do CHampions league !!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.05.2009, 21:44
Heban napisał(a):Wyświetl post
Dziwie się piłkarzom,że nie zależało im na premii za mistrzostwo ale widać ok 150 tys na łebka lata im koło nosa.Teraz trzeba martwić się o załapanie się na puchary wogóle.Nie mogę uwierzyć,że SKorża i Wisła tak sobie zlekceważą szansę,którą rywale podarowali im na koniec sezonu.
To nie jest proste rozwiązanie winny trener, winni zawodnicy.
Winni są wszyscy. Plus dodatkowo cały menagment (który nota bene jest tragiczny). Winny jest system selekcji zaowdników. Im po prostu w większości jest brak cech wolincjonalnych. Akurat najmniej dotyczy to Małego, Sobola czy Baszcza, którym charakteru nie można odmówić.
Ale to jest Polska. Ściągając zawodników liczy się cena, cena, potem cena, dalej umiejętności techniczne a na końcu charakter i ewentualne wpasowanie do drużyny. Nie jesteśmy finansową potęgą.
Grają tak jak potrafią, a, że lepiej nie umieją.... cóż.
Abstrahując od tego czy uda się obronić tytuł w tej rundzie akurat ja nie zarzucałbym im braku chęci....
Ostatnio edytowane przez spartan : 01.05.2009 o godz. 21:49.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
NHwiernyTS
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 01.05.2009, 21:46
Ehhh jak to Wisła lubi utrudniać sobie życie, wygraliby i byłby spokój a tak to tracimy mamy 3 miejsce (nie liczę by Lech i Legia przegrały swoje mecze u siebie). Pierwsza połowa do bani, kopanina w ogóle niepoukładana gra i ta bramka stracona z dupy! Z Legią zwycięstwo musi być gdy kopacze zafundują nam inny wynik to mistrzostwo oddali się i to w dalekie.... . A nie łudźmy się bo z ŁKS-em na wyjezdzie oraz z braćmi w Gdańsku nie będzie łatwo, panowie koniec sezonu i teraz każdy zespół walczy, oni będą gryźć trawę by wygrać bo walczą o utrzymanie. Optymistyczne jest to tylko, że Legie czeka mecz arcyważny ze Śląskiem a Pyrusów z Polonią i również ze Śląskiem. Jedno jest pewne z Legią muszą być 3 punkty jeśli chcą myśleć o mistrzostwie !!
Z Wiślackim Pozdrowieniem!
Ostatnio edytowane przez NHwiernyTS : 01.05.2009 o godz. 21:55.

Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga!

Odpowiedz cytując
konrad1991tsw
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 01.05.2009, 21:47
Zieniu17 napisał(a):Wyświetl post

Nie no jak czytam te twoje wypociny to nie wiem czy się śmiac czy płakac Piszesz że nie skreślasz Wisły więc ci przytoczę twoje wypowiedzi:

Cytat:
My ****a walczymy o mistrza? Z takim wykorzystywaniem sytuacji to my się do spadku nadajemy!!!

Cytat:
Czemu wszyscy są przekonani, że Lech będzie takim frajerem jak dzisiaj Wisła i zgubi punkty?
Wisła tylko i wyłącznie na własne życzenie może stracić tytuł, a taką grą wyjazdową, między innymi jak dzisiejsza, my na mistrza nie zasługujemy.
Bo dostajemy bramke po jedynej akcji Piasta, a my tworząc sobie 10 okazji potrafimy zrobić to co piast czyli strzelić tylko jedną bramkę.
Wobec tego kłania się prosta matematyka, jesteśmy 10 razy gorsi od beniaminka, bo potrzebujemy 10 razy więcej szans, aby dokonać tego samego.
A co do walki o mistrza: Nie wiem czemu piszecie że straciliśmy szanse. Przecież w tej lidze już nieraz pewniaki tracą punkty ze słabszymi zespołami (chociażby my dzisiaj, Lech z ŁKS czy Arką). Po prostu utrudniamy sobie zadanie ale napewno nie tracimy szansy .Więc pisanie postów pokroju tych autorstwa Zienia17 wydaje mi się śmieszne.

PS. Tydzień temu pisaliście że Małecki bez formy itp., dzisiaj robicie go mega bohaterem. Podobnie tydzień temu pisaliście po asyście Łoba że wraca do formy dzisiaj znów na niego ciśniecie. Radziłbym niektórym ochłonąc bo momentami to przekraczacie dopuszczalne normy pisania głupot.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez konrad1991tsw : 01.05.2009 o godz. 21:51.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 01.05.2009, 21:50
konrad1991tsw napisał(a):Wyświetl post
. Podonie tydzień temu pisaliście po asyście Łoba że wraca do formy dzisiaj znów na niego ciśniecie.
Dobrze gral dzisiaj. Trochę wolno ale dobrze.
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 01.05.2009, 21:52
A ja proponuje aby tematy meczowe były zamykane w czasie jego trwania i otwierany dopiero następnego dnia. Bo takich głupot to się nie da czytać. Najlepiej to jest narzekać że wszystko źle, pół składu wymienić trenera zwolnić i jeszcze jakiego szejka z kasą do klubu ściągnąć.
Przez ostatni tydzień nie wiadomo skąd wszyscy nagle zrobili z nas wielkiego faworyta do mistrzostwa, normalnie po jednym meczu z Górnikiem polska Barcelona się narodziła. Teraz oczywiście wszyscy zdziwieni jakim cudem mogliśmy nie wygrać i oczywiście szans na mistrzostwo już nie ma. Ktoś na forum już raz napisał i ja się z tym zgadzam: Mistrzostwo zdobyte przez Wisłe w tym składzie będzie wielkim sukcesem.

Co do spotkania to nie graliśmy jakoś strasznie słabo ale wszystko było jakby o jedno tempo za wolno, nie było w tym dynamiki. Przespaliśmy pierwszą połowę, wyszliśmy zbyt rozluźnieni graliśmy za spokojnie. Przydarzył się błąd w obronie przez co straciliśmy głupio bramkę. Widzę że jednym z głównych winowajców jest Łobodziński to ja w takim razie pytam się co dzisiaj takiego dla drużyny zrobili Zieńczuk, Boguski i Paweł Brożek cała ta trójka zrobiła tyle co Łobodziński czyli NIC. Dobra gra Jirsaka i Małeckiego który rozruszał naszą grę. Szkoda że Ćwielong nie trafił, ciężko też mówić że on nie ma umiejętności w przeciwieństwie do Boguskiego piłka mu od nogi nie odskakuje.
Szanse na mistrzostwo są i należy w to wierzyć.
Odpowiedz cytując
Tobi1906
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 01.05.2009, 21:52
Szzkoda remisu bo naprawde zasluzylismy na zwyciestwo. Piast jedyna sytuacja i strzelili giola.Co by nie powiedziec trudny teren ale czolowka Legia I Lech tam wygraly,najwazniejsze by w niedziele nie wygral Lech,Legie wkoncu mmay u siebie

Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
OPTIMUS_(konto_usunięte)
Banita

Od: 09.2007

Stary 01.05.2009, 21:53
damy rade wygrywamy wszystkie mecze , amica przegrywa ze Śląskiem i mamy Mistrza
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 01.05.2009, 21:53
konrad1991tsw napisał(a):Wyświetl post
Nie no jak czytam te twoje wypociny to nie wiem czy się śmiac czy płakac Piszesz że nie skreślasz Wisły więc ci przytoczę twoje wypowiedzi:

A co do walki o mistrza: Nie wiem czemu piszecie że straciliśmy szanse. Przecież w tej lidze już nieraz pewniaki tracą punkty ze słabszymi zespołami (chociażby my dzisiaj, Lech z ŁKS czy Arką). Po prostu utrudniamy sobie zadanie ale napewno nie tracimy szansy .Więc pisanie postów pokroju tych autorstwa Zienia17 wydaje mi się śmieszne.

PS. Tydzień temu pisaliście że Małecki bez formy itp., dzisiaj robicie go mega bohaterem. Podobnie tydzień temu pisaliście po asyście Łoba że wraca do formy dzisiaj znów na niego ciśniecie. Radziłbym niektórym ochłonąc bo momentami to przekraczacie dopuszczalne normy pisania głupot.
Chłopie nie przypierdalaj się do mnie, bo nigdzie nie napisałem, że nie mamy szans na mistrza, może sobie sprawisz lepsze gogle, bo masz słaby wzrok:|

Wyjmujesz wypowiedzi, z konteksu, i wmawiasz mi jeszcze, że napisałem, że nie mamy szans. pogratulować
Ostatnio edytowane przez Zieniu17 : 01.05.2009 o godz. 21:56.
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
kaspric
Junior Member

Od: 04.2009

Stary 01.05.2009, 21:54
bebeto napisał(a):Wyświetl post
Piast najlepsza obrona... najlepsze kontry...? Piast do CHampions league !!!!!!!!!!!!!!!
Popatrz sobie na tabelę i zobacz, ile stracili bramek. Oglądnij sobie mecz z Lechem i Legią i zobacz na ich sytuacje. Obronę Piast ma mega solidną, a o kontrach to sobie posłuchaj, co Skorża przed meczem mówił. Sory, ale jedziecie po Wiśle tak, jakby tylko Wisła była na boisku i jakieś kukiełki. Wisła nie grała do 60 minuty? A może to Piast grał dobrze, ambitnie, a potem się zmęczył, bo końcówka to była miazga. Ochłońcie po prostu, Piast na wiosnę gra dobrze i nie zdziwiłbym się, gdyby wygrali wszystkie mecze do końca.
Odpowiedz cytując
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 01.05.2009, 21:54
Lubie czytać to forum zwłaszcza po meczach bo można się sporo pośmiać.Ludzie po wygranych meczach przeżywają niesamowity orgazm a po remisach to szkoda gadać.Jedni chcą zwalniać trenera, inni piłkarzy znowu jeszcze inni twierdzą że gramy jakbyśmy walczyli o utrzymanie.
Co do meczu wiadomo wynik nieciekawy ale jak czyta się posty typu po mistrzostwie itp to ręce opadają.
Nasza liga jest taka że każdy z każdym może wygrać.Co do naszej gry nie była zła i nie ma co płakać brakło skuteczności a Kasprzik zagrał bardzo dobry mecz i śmiem twierdzić że to dzięki niemu Piast ma ten remis.Do końca pozostały 4 kolejki i trzeba wierzyć a nie płakać nad rozlanym mlekiem.O wynik z Legią jak co roku u siebie jestem spokojny. Co do Kasprzika wszyscy go chwalą po tym meczu ale przypominam sobie sytuacje np ze Stachowiakiem,Fabiniakiem gdzie po dobrych meczach wszyscy go w Wiśle widzieli a wpadki mieli i już nie było tak różowo. Nie ocenia się piłkarzy po jednym meczu. Co do naszych grajków to tak gra całkiem dobra tylko że ciężko się gra drużynie która muruje bramke (ostatnie 20 minut). I takie pytanie do was czy też zauważacie że Diaz potrafi sobie wypracować sytuacje a ostatnie podanie to jest u niego porażka? Inną prawidłowość to taka że Łobo jest bez formy i absloutnie nie zasługuję na grę w pierwszej 11.

Zostały 4 kolejki i trzeba wierzyć a nie płakać...
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 01.05.2009, 21:55
za tydzien: "spoko, Legia i Lech jeszcze zgubią punkty a my wygramy wszystkie 3 mecze

za dwa tygodnie: "spoko, Legia i Lech moze jeszcze raz wygrają a my pozostalem 2 mecze i mistrz u nas

za trzy tygodnie: "Lech i Legia juz nic nie wygra, my wygrywamy 11-0 ze Slaskiem i mamy mistrza..."
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 01.05.2009, 21:56
Co sądzicie o grze Jirsaka dzisiaj?
Odpowiedz cytując
slaskWKSslask
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 01.05.2009, 21:57
Szkoda,naprawdę szkoda. We Wrocławiu pomożemy Wam jak możemy za tydzień,a ja jestem dziwnie spokojny ,że Amica jedyne co może u Nas ugrać to remis. Ciśnienie na ten mecz niesamowite,chlopaki na boisku dadzą z siebie wszystko Mam nadzieję ,że w ostatniej kolejce bedziemy świętować Wasz kolejny tytuł mistrzowski,a w przyszłym sezonie...walczymy jak równy z równym.
Odpowiedz cytując
JacobusTSW
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 01.05.2009, 21:59
Wg mnie Jirsak całkiem dobry mecz zagrał, powinien zastąpić Diaz'a w następnym spotkaniu, choć jeśli nie będzie Baszcza i Diaz zejdzie na lewą obronę, to powienien po prostu wskoczyć do pierwszej jedenastki. Posyłał dobre piłki i ładnie czytał grę.
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez JacobusTSW : 01.05.2009 o godz. 22:00.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 01.05.2009, 22:00
Ja wielkiego cisnienia na mistrza w tym roku nie mialem, dlatego na szczescie nerwy mnie nie ponosza.
Nieprzerwanie za to wierzylem, ze uda sie zakwalifikowac do pucharow i w dalszym ciagu sa na to spore szanse.

Dolujaca sprawa jest jednak fakt, ze jedno szczesliwie udane dosrodkowanie, przesadza o wywalczeniu sobie miejsca w jedenastce trenera Skorzy. No ale widocznie Lobo ostatnio za dlugo siedzial na lawie i dobre serce pana Macieja tego nie wytrzymalo :/

PS. podejrzewam, ze gdybysmy mieli w skaldzie takiego Dawida Nowaka, to juz dawno bylibysmy mistrzami. Niestety zamiast niego mamy Piotra PEPE Cwielonga, ktory podejrzewam, ze nie pokazal jeszcze pelni swoich umiejetnosci i pudlowanie z lini bramkowej dopiero przed nim !
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 01.05.2009, 22:02
Albo jakby grał u nas Frankowski albo Kosowski albo Żurawki albo Szymkowiak..

co post to lepszy
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Stary 01.05.2009, 22:03
odpuscie sobie Cwielonga...on jeszcze wam pokaze ze potrafi grac...
Ciekawe czy bedzie wam glupio jak bedzie bramki strzelal...
pamietam jak wszyscy jechali na forum Brozka...ze kaleka...ze grac nie potrafi...ze z metra strzelic nie umi...ze do rezerw go...itp
ale jakos dostal szanse i wykorzystal...
a ze wszyscy marudza...to jest norma...od tego forum jest...ja takze marudze...
ale dajmy szanse Cwielongowi..
mowisz ze Nowak?
taki super...ale on jest bardzo kontuzjogenny...
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.05.2009, 22:04
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
PS. podejrzewam, ze gdybysmy mieli w skaldzie takiego Dawida Nowaka, to juz dawno bylibysmy mistrzami. Niestety zamiast niego mamy Piotra PEPE Cwielonga, ktory podejrzewam, ze nie pokazal jeszcze pelni swoich umiejetnosci i pudlowanie z lini bramkowej dopiero przed nim !
No już nie przesadzajmy....Przy wszystkich żalach i pretensjach to akurat ta sytuacja to tyle zasługa bramkarza co pech Pepe. A, że on jakiś pechowy jest to fakt....
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów