|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nie odpierdala wam gg przypadkiem?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
te nowe tak .
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
ul Włościańska
czym tam dojechac? ![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
To jest na Zarzeczu. Jadąc autobusem 173,139,501,208 od strony centrum wysiadasz na przystanku zarzecze. cofasz sie do skrzyzowania, skręcasz w lewo a potem 1 w prawo
![]() ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Czy jakiś Krakowski zakład pogrzebowy przyjmuje studentów do pracy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
A ja mam do Was prośbę.
Poszukuję informacji na temat planów rozbudowy stadionów w Polsce. Chodzi mi o wszystkie kluby Ekstraklasy, 1 ligi, oraz jeśli się da to klubów z niższych lig. Czy istnieje jakaś stronka, na której to wszystko jest zebrane do kupy? Czy muszę szukać raz po raz kolejnych informacji? Pozdrawiam. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
to jak? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
lekarz badania okresowe moze ci dac nawet na 3 lata ale jak kolega pisze o sanepidzie to chyba chodzi o nosicielstwo i te sa chyba wazne pół roku
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Lekarz wpisuje do książeczki zdolność do konkretnej daty. Akurat ja zetknęłam się z sytuacją, że wpisał datę za pół roku. Możliwe, że zalezy to od lekarza lub miejsca pracy. Ten przypadek o którym ja mówię to akurat praca związana była z produkcją żywności, możliwe że w innym przypadku (np. praca w sklepie spożywczym przy pakowanej żywności albo podobna) to okres ważności tych badań jest inny.
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale badania sanepidowskie to nie badania okresowe ,sanepid robi badania na nosicielstwo ! o to chyba koledze chodzi?
|
|
|
|
Czarownica
Offline |
|
|
Badania sanepidowskie to komplet badań. W ich skład wchodzą równiez badania na nosicielstwo - i te akurat robi się raz i mają nieograniczoną czasowo ważność. Poza tym robi się również inne badania wazne tylko przez pewien czas i te trzeba powtarzać. To nie badania okresowe, lecz badania na podstawie których lekarz wypisuje zdolność do wszystkich prac przy zywności i takie badania muszą miec osoby zatrudnione np. jako kelner, barman, w stołówkach, przy produkcji żywności, w sklepach spożywczych, w punktach sprzedaży np. kebabów itp. Wyniki badań lekarz wpisuje do specjalnej książeczki sanepidowskiej i daje tzw. "zdolność" na określony czas. Ja zetknęłam się z osobą która pracowała bezpośrednio przy produkcji zywności (w wytwórni wędlin) i ta osoba dostawała zdolnośc każdorazowo na 6 miesiecy (do określonej daty). Być może osoba która np. jest kasjerką w sklepie spożywczym doataje taką zdolność na dłuzej - np. na 3 lata, ale tego już nie wiem na pewno.
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam kamerkę internetową, (niewiem jaki model ani firma) ale nie mam sterowników. Istnieją jakieś standardowe sterowniki żeby tą kamerkę uruchomić
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jaką linią MPK dotrę na Zakrzówek?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Najtańsza opcja transportu do Wrocławia?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam mam takie pytanie wiem, że na niżej zamieszczonym zdjęciu widnieje karykatura prezydenta Krakowa czy ktoś może mi powiedzieć którego, to dla mnie bardzo ważne
![]() http://krakow.mountains.ws/zabytkowy...oth_hall/9.htm ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zabrać się z kolegą który ma w aucie "służbowe" paliwo... ?
![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Żaden kolega nie jedzie :( A muszę się 3'maja dostać do Wro
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spotkał się ktoś z reklamą Carlsberga ze ślubem na youtubie lub innym serwisie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
dajcie linka do bramki z meczu Legii z Ruchem (samobój Muchy), może być yt, ale tez jak bedzie do sciagniecia to sie nie obraze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Najlepiej jakby była nagrana z polskiej TV (polskie napisy) Kobieta_Wislak dzięki o to chodziło
Ostatnio edytowane przez zuraw9 : 29.04.2009 o godz. 21:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
za tydzień będzie rewanż dzisiejszego meczu Manchester Arsenal (1:0 80min) to może puszcza na TVP2 ![]() mam cos takiego http://www.carlsberg.pl/ ale mi sie w połowie dźwięk wyłącza :( jak wpiszesz rok urodzenia to w zakładce MENU masz REKLAMY
Ostatnio edytowane przez anka1906 : 29.04.2009 o godz. 21:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Co oznacza biała taśma jaką zawodnicy mają niektórzy na nadgarstkach w trakcie meczu?
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zuraw9 --- > tu masz tą reklamę - po Polsku ;-)
http://www.smog.pl/wideo/21245/pozwo..._kiedy_zechce/ ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Wie ktoś gdzie w Krakowie można kupić sprężone powietrze ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|