|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
musze sie dostac ze starego miasta na boisko szkolne 3LO. jeśli łaska to mi powiedzcie czym i jak.Huta to dla mnie czarna magia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
no np z pod Ekonomicznej wsiadasz w 501 i wysiadasz na przystanku os.Na Lotnisku , przechodzisz przez skrzyzowanie i idizesz ulica dunikowskiego moze 2 minuty i jestes
z kolei z pod dworca np dojedziesz 152 i reszta tak jak w przypadku 501 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
![]() ![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jak dojechać na Osiedle Jagiellońskie z przystanku na Pilotów(koło Almy)
z góry dzięki ![]()
When you touch my face
When you call my name I`m burn with desire... http://www.youtube.com/watch?v=fW4Y867Oh6s |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Linią 152 lub 502, wysiadz przy DH Wanda i przejdz "na wskroś" os. Kazimierzowskie, 3 min. i jesteś na Jagiellońskim.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Panowie głupie pytanie
Rym do pamiętaj ![]()
Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://www.rymy.cal.pl/ powinno pomóc
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
no mozna sie przejechać
a z takich atrakcji to niedaleko otwierają największy w polsce park dinozaurów http://dinozatorland.pl/![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
ja byłem w tym parku w tamtym roku z wycieczką
w sumie bardzo fajne warto wziąć ze sobą aparat .. Mi najbardziej podobało sie plac św.Piotra minusem Było to że w tedy dopiero sie to rozbudowywało i było mało tych miniatur a teraz słyszałem ze jest 2 razy tyle ![]() Także Polecam ![]() ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
planuje sobie zrobić nieśmiertelnik i potrzebuje jakieś hasło, cytat, powiedzenie (krótkie), na jedną stronę blaszki.
mam tez pomysł żeby sobie wygrawerować herb Wisły i obok umieścić jakiś tekst ale nie mam pomysłu :( przeglądałam juz stronki z takimi tekstami ale mi nic nie pasuje :/ może znacie cos ciekawego co sie nadaje? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
albo memento mori - zajebisty tekst na nieśmiertelnik
![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
myślałam nad tym, "Vide Cul Fide" - (Patrz Komu Ufasz)- myślałam o takim napisie, ale nie wiem czy jesli znajdzie sie on obok herbu Wisły to czy nie bedzie odbierany 'anty' ( że nie wolno ufać Wiśle) cum debita reverentia - (z należytym szacunkiem) jeśli ktoś sie orientuje to prosze sprawdzić czy jest dobrze napisane nie znam łaciny ![]()
Ostatnio edytowane przez anka1906 : 28.04.2009 o godz. 19:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Semper Fidelis , oderint dum metuant
![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mój podpis mówi wszystko
myślę ze koło herbu WISŁY pasuje ![]() ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzięki
teraz to pasuje coś wybrać a to już większy problem mam plany robić sobie w "ARTMAGIC" http://www.artmagic.pl/index.php?p49...komplet-nikiel te niklowane tylko nie wiem ile to wytrzyma i czy nie lepiej dołożyć troszkę i kupić te srebrne? macie jakieś doświadczenie z niklem? chodzi mi o to czy nie "czernieje" i takie tam... bo ja się nie znam kompletnie na tym :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Witam - Posiadam Telefon SE W200i -
Mam pytanie do posiadaczy - jak zgrać na niego wideo Prosze o opisanie krok po kroku !!! ![]() ![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Dla koleżanki to bardziej Bene Nata
![]() ![]() Armia Białej Gwiazdy Esta hinchada se merece ser campeón!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
jak sie mówi na objaśnienia pewnych archaicznych słów pod tekstem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
przypis?
(10 znaków) ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Gdzie w Zakopanem można oglądnąć piątkowy mecz? Jeśli ktoś wie, prosiłbym o dokładniejszy namiar niż tylko nazwa, bo zaznajomiony z miastem nie jestem
![]() ![]() |
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie badań sanepidowskich. W czwartek ide po odbiór i tak sie zastanawiam czy dalej trzeba mieć książeczkę (jak tak to gdzie ją kupić?) czy wystawiają tylko jakieś zaświadczenie? Bo różnie słyszałam... Może ktoś wie?
![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jak się nazywa ten program co można przez niego ściągać z RS? Wklejało się do niego linki a on sam rozłączał się z neo i pobierał następny link? Działa ten program jeszcze?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() jdownloader - nie rozłącza się z neo, ale wklejasz linki i pobiera je sam automatycznie (odczekując przepisowe 15min pomiędzy każdym plikiem, ale i tak jest to ułatwienie) ![]() |
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
i nie słyszałam, żeby się zmieniło. Badania sa ważne chyba pół roku. Potem każde następne i kolejną "zdolność" wpisują Ci do tej samej książęczki![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|