The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kowal!
Senior Member

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2009, 13:17
kiedyś podczas jakiejś konferencji/prezentacji na uczelni odwiedziły nas Panie z urzędu miasta, które sie właśnie tym zajmowały. I myślę, że warto się tam udać po pomoc, bo raczej wiedzę na ten temat posiadają A ponoć mało osób wie, że takowe osoby w ogóle tam są ...

pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 01.04.2009, 23:09
Jakby ktoś miał coś ciekawego do zaoferowania dla młodego człowieka z wykształceniem średnim (świeżo upieczonego ), to chętnie bym się czymś zajął tak gdzieś od 11 maja (bo będę już prawie po maturach ). Co by mnie interesowało? Mogę rozdawać ulotki (za godziwe pieniądze) / gazetki również, tudzież, chętnie bym coś napisał - jakieś próbki tekstów o tematyce sportowej mógłbym ewentualnie podesłać, mogę pokelnerzyć/zbierać zamówienia w knajpach - o ile nie potrzeba do tego jakiegoś szczególnego doświadczenia, zrobię ankietę etc.
Ostatnio edytowane przez Aro1234 : 01.04.2009 o godz. 23:13.
Odpowiedz cytując
Woland
Member

Od: 10.2004

Stary 20.04.2009, 19:05
A ja mam takie pytanie, o prace w telemarketingu,czy ktoś wie coś o tym? Bo potrzebuje dorywczej pracy i ciągle przewijają się ogłoszenia właśnie z tej branży. Zastanawia mnie czy to takie totalne dno, że nikogo nie mogą znaleźć? Zwłaszcza na gumtree pełno jest tych ogłoszeń.
ŚLĄSK,WISEŁKA,LECHIA GDAŃSK

CZY CIEMNO,CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO
Odpowiedz cytując
_KRIS_
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 23.04.2009, 12:25
Siemka nie zna ktoś pizzeri gdzie można zatrudnić się jako kierowca i ustalić sobie grafik? najlepiej gdyby ta pizzeria miała własne samochody i mieściła sie w okolicach huty,olszy,prądnika czerwonego. Jeśli ktoś się orientuje proszę o info.
MUAY THAI!!!
Odpowiedz cytując
Arteka1906
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 23.04.2009, 17:52
telepizza. Ciagle sie oglaszaja na gumtree
Odpowiedz cytując
WzT
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 26.04.2009, 09:52
Pracował ktoś w MC Donaldzie? Lub w KFC ? Opłaca się tam iść do pracy ? Jak ze stawkami ?
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"

Odpowiedz cytując
Rabbit
Member

Od: 10.2004

Stary 26.04.2009, 10:24
WzT napisał(a):Wyświetl post
Pracował ktoś w MC Donaldzie? Lub w KFC ? Opłaca się tam iść do pracy ? Jak ze stawkami ?
Nie pracowałam, ale na gumtree chłopak, który pracował w KFC zamieścił opis swoich doświadczeń, możesz przeczytać tutaj forum.gumtree.pl/about3466.html

'No to sru...'
Odpowiedz cytując
Mateusz_1906
Member

Od: 03.2008

Stary 26.04.2009, 10:31
Szukam pracy , wiek 18 lat , jesli ktos potrzebuje w czyms pomocy lub ma coś do zaoferowania to pisac na priv .
Odpowiedz cytując
WzT
Senior Member

Stary 26.04.2009, 10:35
Rabbit napisał(a):Wyświetl post
Nie pracowałam, ale na gumtree chłopak, który pracował w KFC zamieścił opis swoich doświadczeń, możesz przeczytać tutaj forum.gumtree.pl/about3466.html
No to z tego co widać KFC żadna rewelacja! Moeże chociaż MC daje lepsze możliwości

A tak na marginesie nie myślałem że po technikum handlowym z rocznym doświadczeniem w handlu będę miał w Krakowie taki problem ze znalezieniem pracy która chodź w minimalnym stopniu spełni moje oczekiwania. Ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma więc może przyszła kolej próbować w takiej korporacji jak MC a ambicje i oczekiwania trzeba odłożyć chwilowo na bok.
Ostatnio edytowane przez WzT : 26.04.2009 o godz. 10:39.

Odpowiedz cytując
MakuTS
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 26.04.2009, 11:57
a myślisz że w MC będzie lepiej ;P w handlu nie jest najważniejsze doświadczenie tylko jak i ile sprzedajesz ;P

KOSOVO
JE SRBIJA !!!!!
Odpowiedz cytując
maTyS.
Bene Nati

Od: 10.2007

Stary 26.04.2009, 12:01
WzT napisał(a):Wyświetl post
pracowałem jakiś czas w Mc tylko,że na zmianę nocną,pracowało się we dwóch,albo czasami w jednego jak nie miał kto przyjść..powiem Ci tak praca wg.mnie bardzo trudna musi wyrobić się,że sprzątaniem wszystkiego na czas na godzinę 8 wtedy przychodzi kierownik sprawdza wszystko i ocenia...we dwójkę jak się robiło to trudno było wyrobić a co dopiero sam..dosłownie wszystko trzeba było czyścic sprzątać,wylewać oleje z frytkownic,lodówki czyścić piece..myć okna itp..itd..ogólnie bardzo męcząca praca.ale z nockę wychodziło się 100 zł do przodu od 22.45 do 8 bodajże z tego co pamiętam,także jeden był tego plus.
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 26.04.2009, 12:03
WzT nie wiem czy Cie pociesze ale w MC jest podobnie. Dziwie się ludzia co za ta stawke chca tak pracowac. Bez problemu idzie znalezc podobna place a sie czlowiek tak nie na robi.
Ja np lubie pracowac w małym zespole 3-4 ludzi, niz w takiej duzej firmie gdzie co 2 tygodnie bedziesz mial nowego kolege w pracy, badz nowa kierowniczke.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
kms
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 26.04.2009, 22:19
WzT jak chcesz zarobic w handlu to tylko na prowizje, a jak na prowizje to musisz byc dobry.. Chyba ze cieszy Cie stawka godzinowa to nie wiem co i gdzie bys chcial sprzedawac zeby Ci sie podobalo ;p
WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
godzilla
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 26.04.2009, 22:33
jakby ktos mial mozliwosc zalatwic prace na wakacje na jakies budowie czy remontach to priv dzieki
Odpowiedz cytując
Natkan
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 27.04.2009, 19:13
ja jestem tegorocznym maturzystą i szukam pracy bo w sumie duzo czasu a kasa sie przyda moze pomoze ktos ?
Powód: kac ortograficzny :P
Ostatnio edytowane przez Natkan : 27.04.2009 o godz. 19:54.
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Stary 27.04.2009, 19:28
Natkan napisał(a):Wyświetl post
ja jestem tegorocznym maturzystĄ i szukam pracy bo w sumie duzo czasu a kasa sie przyda moze pomoze ktos ?
Podbijam
Odpowiedz cytując
Sebo_TS
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 27.04.2009, 20:57
Z pracą teraz jest wielki problem.
Szukam pracy już prawie miesiąc czasu ale niestety bez powodzenia.
Mam tez jak na swoj wiek nienajgorsze papiery ( 1,5 roku jako kierownik salonu orange oraz 3 miesace jako specjalista ds, handlowych w firmie mix electronics )

Szukalem i nie znalazlem , dlatego czas najwyzszy chyba wyjechac z naszego kochanego kraju.....
WISŁA SKAWINA
Odpowiedz cytując
Lupo
Oficjalny piknik

Od: 06.2004

Stary 27.04.2009, 21:03
Wysyłajcie CV do tych firm co się reklamują na gumtree jako "telemarketing", często odpisują i zapraszają na rozmowy kwalifikacyjne.
Odpowiedz cytując
DrewniaQ
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 27.04.2009, 21:07
Jest to coś warte? To znaczy czy opłaca i nie jest zbyt męczące i denerwujące?

Na wakacje przydałby się jakiś zarobek, choć na trochę.
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ ! WISŁA KRAKÓW
http://w.drewnicki.pl - fotografia.

W kraju uczą mnie bierności.
Odpowiedz cytując
Garbaż1906
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 27.04.2009, 21:09
godzilla napisał(a):Wyświetl post
jakby ktos mial mozliwosc zalatwic prace na wakacje na jakies budowie czy remontach to priv dzieki
również byłbym chętny, w razie czego priv
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 28.04.2009, 01:14
DrewniaQ napisał(a):Wyświetl post
Jest to coś warte? To znaczy czy opłaca i nie jest zbyt męczące i denerwujące?

Na wakacje przydałby się jakiś zarobek, choć na trochę.
Powiem ci tak, na przykładzie pracy jako teleankieter

Dostajesz słuchawki na uszy, monitor klawiature myszkę i szybkie przeszkolenie jak dzwonić z programu internetowego.

Odpalasz program który "prowadzi" cię przez całą rozmowę, od tego że masz stałą regułkę Dzień dobry......

Klepiesz to pół dnia, ściemiasz że chcesz przeprowadzić krótką ankietę(15 minut min.) na denne pytania. Wykonujesz 200 telefonów na dzień i tyle. Parę razy usłyszysz spierdalaj, czasem nikt nie odbierze. Trafisz na babcie to będziesz musiał posłuchać co tam w rodzinie słychać. No i standart a skąd ma Pan ten numer, jest ochrona danych , ja sobie nie życzę.

Tele marketing wygląda pewnei tak samo, tylko coś sprzedajesz.

Co kto lubi.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
wierny
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.04.2009, 15:12
Moja dziewczyna pracowała jako telemarketer. Powiem wam że to straszna padaka i lipa jeśli chodzi o kase. Do dziś jej nie zapłacili za listopad, chyba nawet firma się zmyła a współpracowała z netią. Ogólnie nie polecam, strata czasu i nerwów.
Odpowiedz cytując
kms
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 28.04.2009, 21:13
wierny, jesli to firma z okolic matecznego to odezwij sie na prv

a te co pisza 2.5tys zl dla zaoczynch itd jebal pies, nie sluchajcie ze maja kilka roznych stanowisk i wszystko zalezy od dnia probnego bo i tak dostaniecie teczke i bedziecie dymac po zadupiach w okolo Krakowa...

pracowalem w firmie LIFE NET ktora wspolpracuje z netia tzn ze szuka jej klientow, i do tej pory od polowy listopada nie widzialem ani grosza a pewnosc mam ze nie jedna umowa weszla.. naciagaja ludzi a sami maja niezla kase z tego..
WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
WzT
Senior Member

Stary 07.05.2009, 18:32
Słyszał ktoś o pracy jako doradca klienta od kart kredytowych oferowanych na BP ?
Może ktoś z was coś więcej powiedzieć na ten temat?

Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Stary 07.05.2009, 18:35
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Powiem ci tak, na przykładzie pracy jako teleankieter
A jakie zarobki?

matt1906 napisał(a):Wyświetl post
Ma ktoś ofertę pracy dorywczej? Albo jakiejś dobrej na wakacje?
podbijam
Odpowiedz cytując
fcz1985
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 07.05.2009, 20:28
Ja pracowałem jako telemarketer. Praca w miarę ok i szybko się nauczyłem ludziom wkręcać różne dizwne rzeczy i nawet było fajnie, co do kasy to 3 miesiące czekania na wypłate na prawdę może się zdarzyć, a 2 miechy to standard. Premie są całkeim niezłe jak Ci dobrze idzie i nie napocisz się,

Dam Wam tylko jedną radę jak dostaniecie umowę to dokładnie przeczytajcie dwa razy, jest masa kar, że np. jeżeli rozwiążesz umowę przed upływem 3 miechów to płacisz 50% wartości szkolenia. Wogóle jakby zsumowac wszystkie kary jakie mogą nałożyć to Cupiałowi by brakło.
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 15.05.2009, 19:56
Potrzebuję informacji o tym ile może zarobić osoba, ktora ma ofertę pracy jako profesjonalny przedstawiciel handlowy.Chodzi konkretnie o : branżę budowlaną(sprzedaż kostki brukowej), ochrona mienia i profesjonalne sprzątanie oraz spożywcza(soki itp).

Jak mają się do takiej pracy pory roku, tzn czy np. występuje jakiś zastój w czasie okolic wakacyjnych?Jak w obecnej sytuacji prezentuję się rynek budowlany?
Problem polega na tym, że moja znajoma ma oferty pracy właśnie z takich trzech branż, wszystkie w charakterze przedstawiciela handlowego, która oferta wydaje się być najpewniejsza i teoretycznie najlepsza?
Ostatnio edytowane przez Kolumbus : 15.05.2009 o godz. 20:02.
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 15.05.2009, 20:31
A próbował ktoś roznosić ulotki jednocześnie u kilku firm? Tak żeby w tym samym czasie zarobic kilka razy wiecej niz 5zł/h ?
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 17.05.2009, 20:07
http://www.roznoszenieulotek.pl/ próbował ktoś z was tutaj?
Odpowiedz cytując
aluszkaa
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.05.2009, 10:41
Pracownik obsługi klienta
Praca dla młodych aczkolwiek pełnoletnich osób. Wymagana miła aparycja, pogodność, umiejętność szybkiego nawiązywania kontaktów i pracy w grupie. Umowa o prace wraz z wszystkimi świadczeniami. Tygodniowy grafik. Stawka 8,30 za h. Szczegóły PW.

Specjalista ds. kadrowych
min. średnie wykształcenie, mile widziane doświadczenie i znajomość CDN Optima.
Umowa zlecenie z ZUS lub o pracę, 1/2 lub 3/4 etatu - do ustalenia.
Szczegóły PW.

mail, na który można wysłać/ należny dosłać CV:

[email protected]
Powód: @
Ostatnio edytowane przez aluszkaa : 22.05.2009 o godz. 15:27.
Grunt to pozytywne myślenie i optymistyczne podejście do życia
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów