|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
o co chodzi z tym ? cokolwiek bym nie wpisał w googlu, pojawia mi sie taka informacja:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
skad moge sciagnać poradnik do corel draw x4 bo szukalem i nie znalazlem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś coś o tym wypadku dzisiejszym między Opatkowicami a Libertowem ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Znacie jakąś sotronę internetową, gdzie znajdę tabelę Polskiej ekstraklasy kolejka po kolejce?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
http://www.90minut.pl/liga/0/liga3782.html ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Tłumacz polsko-angielski pilnie potrzebny
"Nie pamiętam, kiedy ostatni raz miałem wolny od pracy weekend tylko dla rodziny" Chodzi mi głównie o czas jaki trzeba użyć... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Mam pytanie czy był ktoś już w tym roku w LunaParku przy Grunwaldzkim...
Interesuje mnie co jest, jakie ceny i te sprawy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Powód: Spacja;)
Ostatnio edytowane przez eryk_cartman : 27.04.2009 o godz. 07:39.
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
pod jaki numer mogę zadzwonić,do urzędu miasta,żeby spytać się o moje prawo jazdy kiedy zostanie wydane.zaczęło mnie wkur..ać to czekanie.
dzięki felipe. edit. nie dość,że tyle trzeba czekać na egzaminy i wydawać pieniędzy to jeszcze 2 tygodnie na odbiór prawa jazdy,gość powiedział mi,żebym zadzwonił w czwartek..masakra.
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 27.04.2009 o godz. 09:01.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Według powyższej strony albo pod nr (012) 616 91 06 albo pod (012) 616 91 07. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
chce odzyskać prawko (zabrali mi na pół roku)...
był ktoś w takiej sytuacji? może mi napisze co i jak mam robić? bo czytałem w kilku miejscach zupełnie sprzeczne informacje.... np. czy mam przechodzić jakieś testy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ja mam pytanie odnośnie forum. Jaki serwer pod takie forum i które będzie najlepsze Przemo czy jakieś inne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
zależy za co Ci zabrali. Ziomkowi zabrali za jazdę po pijaku i robił psychotesty badanie wzroku itp. Wszystko zdał bez problemu i dostał papier ze wszystko gra i teraz ma isc tylko po egzamin na Koszykarską :] (zabrali mu na 2lata).
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Działa wam gg? :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Mógłby ktoś wytłumaczyć jak to jest z tymi darmowymi wejściówkami dla dzieci do lat 12? tzn gdzie się je dostaje
![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
wiem, że nie odpowiadam na pytanie ale...
ja mam aqq, i gadu działa mi cały czas. moi znajomi którzy mają i aqq i gadu są dostępni tu i tu. dlaczego więc nie przesiądziecie się na aqq? nowe gg to praktycznie kopia aqq2.0... ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy ma ktoś fotkę lub kilka fotek smyczki ŚWL ? Kabel do aparatu mi się spier.dolił, a chciałem wystawić na aukcję.
![]()
TRÓJKOLOROWE BRONOWICE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
nie ma zadnych darmowych wejsciowek, podchodzisz do bramki i tam pokazujesz legitke kolegi i wtedy bez biletu go wpuści ochrona
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Kilka miesięcy temu zalogowałem się na pewnej stronie (adresu nie pamiętam). Chodziło o Pokera. Po zdaniu jakiegoś egzaminu dostałem 30 euro na konto w TITAN POKER. Pograłem tam troche i chciałem wypłacić tą kasę ale mam problem ponieważ wyskakuje komunikat, mniej więcej taki : "Nie można wypłacić pieniędzy, ponieważ sposobem jaki wybrałeś pieniądze nie zostały wysłane na konto". I teraz moje pytanie. Czy jęzeli przeleje tam dajmy na to 20 zł to będę mógł wypłacić kasę ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardzo ważne więc proszę o szybka odpowiedz poinformowaną osobę w temacie!!
Gdybym chciał komuś przesłać pewną większą sumę pieniędzy ale nie jako darowizna (bo to nie jest kasa dla tej osoby tylko ta osoba w moim imieniu za coś zapłaci) to trzeba to w jakiś sposób zgłaszać do urzędu skarbowego (ja lub ta osoba? Powtarzam, że ja nie daruje komuś pieniędzy tylko chcę za coś zapłacić za pomocą pośrednika. Jak to się ma wobec prawa podatkowego? ![]()
Si vis pacem, para bellum.
(Jeśli chcesz pokoju, przygotuj się do wojny.) |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Do Posiadaczy Telefony SE W200i -
Jak zgrywacie wideo na telefon i z telefonu na komputer , prosze o opisanie krok po kroku ![]() ![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś może ile kosztuje w Canal+ najtańsza opcja żeby mieć Canal+Sport
E: dzięki Kolumbus
Ostatnio edytowane przez donPedro23 : 28.04.2009 o godz. 09:49.
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
jakie buty najlepiej zakupic na sztuczną murawe
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
mam kilka pytań odnośnie wyjazdu do Gliwic.
1) czy są (ew. kiedy będą) jakieś zapisy ? 2) czy będzie można się udać swoim transportem ? 3) jaka cena biletów (ew. całego wyjazdu jeśli będzie transport zorganizowany) ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
gdzie robia najlepsze nadruki na koszulki? I zeby dalo przez neta zamowic. (sory za brak polskich znakow).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
ma ktoś linka do fotek z wyjazdow Legii i Lecha do Gliwic, i wyglądu tej miejscówki za siatką
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Jesli chodzi o dekoder to mozesz wziasc sobie np Pioneera za 50 zł i masz go na wlasnosc.Talerz i konwerter jesli nie masz rowniez 50zł.Zawsze potem mozesz sprzet spieniezyc. Ewentualne HD do programow domawia sie osobno, ale trzeba rowniez miec dekoder Hd zeby cos z tego bylo... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|