|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Kto Mistrzem? | |||
| Chelsea |
|
146 | 25,30% |
| Arsenal |
|
75 | 13,00% |
| Man United |
|
251 | 43,50% |
| Liverpool |
|
67 | 11,61% |
| Inny zespół |
|
38 | 6,59% |
| Głosujących: 577. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
Co gorsze dla innych klubow i panstw - a dobre dla kibicow tego pieknego sportu - Angielskie kluby graja z kazdym sezonem lepiej, szybciej, piekniej. Kiedys myslalem ze Deprotivo gra najfjniejsza pilke, pozniej, ze Milan, ale to co gra Arsenal czy United.... ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Kapitalny mecz to co oni zagrali to jest poezja dla oka! lepszy nawet od pamietnego meczu na Old Trafford w 2003 roku ManU-Real 4:3 w Lidze Mistrzów.
Gra pełna zaangażowania zwłaszcza mówie o Liverpoolu, który trzykrotnie przegrywając zdołał zremisować. Walka do ostatniej minuty, a nawet dłużej Coś fantastycznego. Torres, Benayoun fantastycznie. Co do Arshavina to chłopak rozegrał najlepszy mecz w swojej karierze, nie mam co do tego wątpliwości. ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
DLa fanatyków Premierleague polecam managera tejże ligi
choć kolejek malo zostało to gra jest całkowicie darmowa a i frajda duża w skrócie : fantasy.premierleague.comPowód: a
Ostatnio edytowane przez grzechu1991 : 22.04.2009 o godz. 19:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Mecz jeden z lepszych jaki oglądałem z Premiership. Ostatnio takie emocje trzymały przy Arsenal - TT jak też było 4:4.
Fabian poprawnie, w 1 połowie ładnie wybronił kilka sytuacji. A ten murzyn z obrony przez którego padła któraś tam bramka(ten co chciał wykopać piłkę i poleciała ona na skrzydło do przeciwnika) to nieporozumienie. Ogólnie obydiwe drużyny obrony mieli hu*owe ale nadrabiały to atakiem. Więcej takich meczów, ale tym razem w Polsce |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
to że Sagna zawalił jedną piłkę nie znaczy że nie jest świetnym obrońcą...dla mnie to tzw. "Żywe Srebro"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Liverpool ostatnio często strzela 4 bramki-w CL z Chelsea i Realem a w Premier League Arsenalowi i Manchesterowi.Ale dzięki temu mecze są wspaniałe i nikt nie żałuje czasu i pieniędzy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W jakim składzie gra MU? Bardzo rezerwowym? Nie mam możliwości oglądania meczu z Tottenhamem, a wynik mnie lekko zadziwia...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
no ciekawie jest, United na razie nic nie gra poza ładnym lobikiem Ronald po wolnym. Koguty bronią się mądrze, miały szczęście przy pierwszej bramce, bo piłka spadła Bentowi pod nogi.
Można oglądać na sopcaście: sop://sopcast.soccer-live.com.pl:3912/71092 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Liverpoo l!
z 0-2 na 3-2. Szacunek za taki comeback
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 25.04.2009 o godz. 19:01.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
No to juz 5-2
Powód: bramka
Ostatnio edytowane przez szczaq21 : 25.04.2009 o godz. 19:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
4-2 Manchester jest wielki nie ma co
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co znaczy Ronaldo i Rooney to chyba nie trzeba mowic, R-R-Tottenham 5:2 :o
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wszystko na to wskazuje, ze z Anglii w LIDZE MISTRZÓW zagrają w tym roku:
Manchester United, Liverpool, Chelsea - bez kwalifikacji Arsenal - ostatnia runda PLAY OFF 3 zespoły idą do fazy grupowej, a 4. gra w ostaniej fazie play-off. - 4 miejsca http://www.uefa.com/competitions/ucl...id=788882.html W LIDZE EUROPA UEFA 2009/2010 (Puchar UEFA) z Anglii wystąpią: Aston Villa i Fulham oraz zwycięzca Pucharu Anglii FA Cup (Chelsea - Everton) -- 3 miejsca Oczywiscie, jak jedna z angielskich ekip wygra LM (3 druzyny angielskie i FC Barcelona), to znowu wszystko się przesuwa w dół, więc może się załapać West Ham, Man City czy nawet Tottenham (!!!)... Czy tak? Jesli nie - niech ktos mnie skoryguje. http://www.uefa.com/competitions/uef...id=788365.html lista udziału - http://www.uefa.com/competitions/uef...id=788326.html http://pl.wikipedia.org/wiki/Liga_Europa_UEFA_2009/2010
Ostatnio edytowane przez mariusz.agh : 26.04.2009 o godz. 10:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ruscy mają 2 drużyny w fazie grupowej, trzecia w Q3... Nieźle...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
w tym momencie manu liverpool, chelsea ida od razu do fazy grupowej, arsenal gra w play off LM
everton play off europa league oraz aston villa i fulham w kwalifikacjach europa league |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 30.04.2009 o godz. 17:36.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
kilka ciekawych meczy dzisiaj, roztrzygają się losy Mistrzostwa, oraz tego kto poza Evertonem i Aston Villa wystapi w Europa League
Saturday, 2 May 2009 Chelsea v Fulham, 15:00 Man City v Blackburn, 15:00 Middlesbrough v Man Utd, 12:45 Portsmouth v Arsenal, 15:00 Stoke v West Ham, 15:00 Tottenham v West Brom, 15:00 Wigan v Bolton, 15:00 Sunday, 3 May 2009 Liverpool v Newcastle, 13:30 Sunderland v Everton, 16:00 Monday, 4 May 2009 Aston Villa v Hull, 20:00 |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
http://www.dailyecho.co.uk/sport/433..._One_football/ Sagan nie chce grać w angielskiej 3. lidze
obecnie West Ham na miejscu premiowanym udziałem w EUROPA !!! To byłby niezły wyjazd !! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No i po wszystkim.... Manchester po remisie 0:0 z Arsenalem został misztrzem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ale nerwówka była w ostatnich minutach, żeby przypadkiem nie stracili tego gola
Tevez schodził z boiska, jakby rzeczywiście się żegnał...:/ ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
juz prawie napewno Aston Villa, Everton i Fulham zagrają w Europa League
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/92/news92...Wednesday.html
Grzesiek Rasiak idzie do tego klubu co będzie grał z Hutnikiem na 60.lecie Powstania Nowej Huty? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
A niech to szlag. Newcastle poleciało. Strasznie mi ich szkoda,i mimo, że nie jestem ich kibicem, uważam żę Premier League dużo bez Srok straci.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
Rasiak idzie do Sheffield Wedensday a Hutnik gra z Sheffield FC. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
Takiemu sie nie odpisuje, tylko reportuje tam, gdzie potrzeba. A wislaka.fulham zegnamy po raz kolejny. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mam takie pytanie. Czy Tottenham będzie grał w EL? Zajeli jedno miejsce poza pucharami, ale w finale pucharu Anglii są Chelsea i Everton krórzy już zapewnili sobie udział w europejskich puhcarach. Z kolei również Spurs byli w finale Curling Cup. Kto w końcu będzie grał w ych pucharach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardzo szkoda Newcastle. Też nie jestem jakimś fanem tego klubu, ale jednak to wielka tradycja... Z drugiej strony grali jak grali, no i niestety... Mam nadzieję, że nie stanie się z nimi to, co z Southampton czy Leeds United...
Bardzo cieszy mnie za to mistrzostwo Manchesteru W pucharach znów konkretne drużyny i bardzo dobrze.Podbijam pytanie han_solo o Tottenham ![]() |
|
|