|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Kto Mistrzem? | |||
| Chelsea |
|
146 | 25,30% |
| Arsenal |
|
75 | 13,00% |
| Man United |
|
251 | 43,50% |
| Liverpool |
|
67 | 11,61% |
| Inny zespół |
|
38 | 6,59% |
| Głosujących: 577. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Arshavin OO
niesamowity mecz! ![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nie moge nie wiem co sie dzieje ... po takim meczu obejrzanym na c+ czuje sie dziwnie normalnie nie moge zasnac
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Mecz sezonu !! Arshavin - :O Nie mam słów ! Gracz meczu na 10000% !! Chciałbym kiedyś w polskiej lidze takie mecze oglądać...
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
takiego meczu to jeszcze nie widzialem!!! przepiekne widowisko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Boże Święty dzięki Ci że olałem zadania domowe i obejrzałem ten mecz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
zajebisty mecz, coś nieprawdopodobnego.... Fabiański zagrał nieźle, ale jeśli chce coś znaczyć w Premiership musi zdecydowanie poprawić grę na przedpolu i wychodzić do dośrodkowań na 5 metr. Dziś był dużo lepszy od Reiny.
Jak oni to robią że tak grają, no jak? Co za tempo.... ![]()
Żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Szkoda Liverpoolu bo prawdopodobnie tym meczem stracili szanse na mistrzostwo.. btw: piekne zachowanie kibicow przy niekorzystnym wyniku dla The Reds
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
I panowie...po takim meczu w Premiership, aż człowieka odrzuca na sam widok naszej rodzimej piłki kopanej, gdzie nawet mam wrażenie, że piłka dwa razy wolniej toczy się po murawie. NIESAMOWITE! Byłem przekonany, że L'pool padnie, ale jednak się podniósł. Tylko szkoda, że tym remisem raczej zaprzepaścił swe szanse na mistrzostwo.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Bramki:
Torres 49,73 benayoun 56,90 - Arszawin 36,67,70,90 Arszawin klasa sama w sobie, fenomenalny. Fabianski do przerwy swietnie bronil,po przerwie nie popelnil wielkiego bledu ale 4 bramki puscil... niestety ![]() ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Może już niedługo jak będziemy na Reymonta gościć Legię zobaczymy podobne widowisko ;d Tylko z korzystniejszym wynikiem ofc ;P
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jabadabaryba: jesli w polowie ten nasz ligowy klasyk bedzie przypominac dzisiejszy spotkanie, to bede w pelni usatysfakcjonowany
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
ja .......e... co za mecz! myślę, że konto Fabiana obciążają trochę bramki nr 2 i 3. I w ogóle słabo wyglądała komunikacja z obrońcami, jakby nie to, można było zażegnać większość bramkowych sytuacji, głównie przy 1 i 2 golu. A Arsenal miał fuksa i Arshavina.
żeby w Polsce grali takie mecze... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Coz mecz wspanialy, natomiast obrona obu zespolow, a w szczegolnosci Arsenalu przypominala zbieranine Kikutów..
![]() ![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
dokładnie. obrona po obu stronach miała pełno głupich strat i wybić, po części których padały bramki. w Arsenalu aż prosiło się o kogoś starszego i doświadczonego w środku, bo nawet Fabregas notował dość dużo strat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A to Chelsea - Liverpool, a to Liverpool - Arsenal...
Cóż, czegoś takiego nigdy nie bedzie nam dane przeżyć na polskich boiskach. Istny kosmos, coś niewyobrażalnego. Każdy z tych piłkarzy biega 2 razy szybciej od naszych kopaczy. Piłka nie odskakuje, gra na jeden kontakt, z polotem, fantazją... Eh, do zobaczenia na kopaniu z Górnikiem. |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
To jest k...wa niemożliwe, żeby nasze skórokopy uprawiały tą samą dyscyplinę sportu!
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No Fabian się nie popisał - ale co to był za mecz
Nikt nie będzie pamiętał tego, że on przy tych bramkach był ślamazarny. Wszyscy zapamiętają ten mecz jako jeden z tych co się pamięta do końca życia Gdyby nie Gibbs w koncówce nie wyciągnął piłki z linii to Liverpool by nie oddał już tego prowadzenia - a tak to końcówka w Premiership już nie będzie aż tak ciekawa bo MU zgarnie mistrza.![]()
Dobre typy na zakłady sportowe. Cracow rulez!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Najlepsza liga na świecie. Kropka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
teraz mi jeszcze powiedzcie czy zgral ktos druga polowe meczu i gdzie ja sciagnac? bo widzialem niestety tylko pierwsza polowe :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
ten u nas i ten u nich co do Fabiańskiego. Zagrał lepiej niż w PA ale II bramka jest jego katastrofalnie grała obrona i stąd jego nerwowość Sagna i Toure (Torres objeżdżał go jak ekspress 100 letnią ciuchcię) i Silvestre grali dramatycznie. Ten młody Gibbs niewiele lepiej... zresztą obrona Liverpoolu grała taką samą padakę generalnie mecz z cyklu tych kosmicznych... nie ma co porównywać naszej pseudo ligi ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
4:4 - rollercoaster na Anfield. Mistrzostwa ani Liverpool ani Arsenal nie zdobędą ale mistrzowski mecz sezonu rozegrali między sobą. Nikt tak pięknie nie przegrywa w tym sezonie jak Liverpool.
Nie spodziewałem się że będą z siebie w stanie wykrzesać jakąś finezję. Zwłaszcza pod rządami Beniteza. Torres jednak robi taką różnicę, że nawet Liverpool z nim w składzie jest w stanie grać przyjemnie dla oka. Dziś dorzuciłbym jeszcze Benayuona, bo to najlepszy mecz w jego wykonaniu jaki widziałem. W Arsenalu podoba mi się trio Arszawin, Nasri, Fabregas. Plus do tego Walcott. To zawodnicy, którzy mogą sprawić że Kanonierzy znów będą grali najbardziej radosny, w dobrym znaczeniu tego słowa, futbol na Wyspach. Nikt chyba nie spodziewał się że Arszawin tak szybko potrafi się zaaklimatyzować. Druga bramka, to ta z tych, które lubię najbardziej. Postura może niepozorna, ale pokazał że ma nodze młotek. Ciężko mi ocenić Fabiańskiego. I połowa na pewno szczęśliwa, choć można było dostrzec dużą nerwowość. Nie wiem czy można go obciążyć winą za bramki. Może za drugą - nie utrzymał równowagi i znalazł się w siatce. Przy strzale Torresa na 3:3 wydaje się, że zrobił co mógł. Zarzut natury ogólnej jest taki, że rzucała się w oczy jego nerwowość. Udzielała się całej linii obrony. Nawiasem mówiąc może szkoda że emocje kieruje do wewnątrz. Widać było że nie rządził defensywą. Brakuje mu trochę siły przebicia, agresji. Akurat tych cech, które w dobrej formie pokazywał Boruc i które pozwalały mu być przywódcą całej formacji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gdzie mozna ogladnac bramki z tego meczu? Na youtube wszystko poblokowane :/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
kiedy nasi od pierwszej minuty będą grać jak oni w 90 minucie
widziałem ostatnie minuty meczu, tak się zastanawiam czy to aby na pewno nasi kopacze uprawiają w tę samą dyscyplinę co anglicy ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
oni grają w piłkę nasi kopią się po czołach, nogach, i innych częściach odwłoków ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
te mecze z udziałem czołowych zespołów ligi Angielskiej co raz bardziej zaczynaja przypominac pod względem tempa i szybkości akcji spotkania hokeja na lodzie.
|
|
|