|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Górnik jak dziś wygra to jest na równi z Cracovia... A Cracovia miała tyle okazji na gola że to jest śmiech na sali że dali Śląskowi ten punkt. No i ten doping. Po tym golu dla Śląska zamieszanie jedni się cieszą z gola sędzia gwiżdze. Na trybunach "taki ****" a tu gol uznany
hahahahaLegia jak to Legia 1:0 i znów mają 3 pkt. :/ Lipa ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Owszem, Wisła i Polonia są na poziomie Zagłębie (ale czy słabsze?) Ale jeśli nawet słabsze to mistrzem niestety zostanie najprawdopodobniej Legia (układ gier). Dziwią mnie takie oceny i przejaskrawienia. To mocne Zagłębie Lubin które nie było wstanie nawiązać jakiejkolwiek walki z będącą w kryzysie Steauą miałoby być mocniejsze od Legii i Lecha? Jak pamiętam - za czasów Zagłębia większość klubów ze środka tabeli nie stawiało żadnego oporu czołówce, bo grali już o nic. Teraz środek tabeli to 1 drużyna (Śląsk) która o "nic" nie gra. A i ci słabeusze poza kilkoma mają teraz dużo lepsze składy (Górnik Z, Jagiellonia itd) Stąd jak myślę ta iluzja mocy Zagłębia które rozjeżdżało słabeuszy ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Zagłębie miało wtedy rok konia i ewidentną pomoc Siejewicza w ostatnim meczu z nami. To co wtedy wyczyniał Surma i s-ka wołało o pomstę do nieba. W dwumeczu ze Steauą pokazali jak są naprawdę mocni. Nawet Iwański nie dał rady fizycznie i psychicznie. A gdzie są teraz ci wielcy zawodnicy z Lubina? Iwański gra nieźle w Legii, Piszczek wrócił do Herthy, a Łobodziński jest cieniem dawnego zawodnika w Wiśle. Cała reszta się nie liczy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
||
Trzy drużyny z kibicami, sponsorami, stadionami (już nie długo) i paroma kadrowiczami w składzie (w tym Kostaryki i Peru
A Polonii jakos nie widzę w roli mistrza...
![]()
Ddf
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
może i Legia nie rzuca na kolana swoją grą, no ale kto rzuca? Wisła? Polonia? Lech miał fajny okres w rundzie jesiennej. Teraz od kilku spotkań też gra dość słabo (taki Piast w meczu z Lechem miał kilka setek, z Legią tylko jedną i to po błędzie obrony-Rzezniczak)
Owszem, taka Wisła gniotła np GKS Bełchatów i powinna wygrać. Ale czy Legia nie cisneła Górnika Zabrze? Oba spotkania jak wiemy zakończyły się niesprawiedliwymi remisami. Sądzę, że Wisłą, Lech i Polonia wygrają swoje spotkania i wszystko wróci do stanu przed tą kolejką. A co do samego spotkania Piast-Legia. Niektórzy piszą, że mecz był wyrównany, nawet ze wskazaniem na Piast. No sorry, ale wg statystyk C+ jasno wynikało, kto prowadził grę i kto przeważał. Posiadanie piłki 62%-38% dla Legii. Strzały 16-4 dla Legii, sytuacje 8-2 dla Legii (mogłem się gdzieś pomylić, ale wyglądało to mniej więcej właśnie tak) No i jeszcze kontrowersja z karnym dla Legii.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 18.04.2009 o godz. 11:02.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
U nas brakuje 2-3 dobrych kopaczy, bo za dużo zależy od 1 napastnika. Bez Pawła Brożka bylibyśmy słabsi od Polonii Warszawa, albo na ich poziomie. Wg mnie kadrowo jesteśmy na 3 miejscu (ze zdrowym Pawłem) ale różnice nie są znowu olbrzymie (bez skrajności). Jeśli przyjdzie latem Garguła i choćby 1 przyzwoity napastnik a nikt nie odejdzie - będziemy na poziomie Legii i Lecha ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jak nie odejdzie? Zieniu i Baszczu praktycznie na 100% odchodza. Jak Brozek zlapie forme pod koniec rundy to tez raczej go w Wisle nie zobaczymy, a i jeszcze Marcelo, ktorego manager probuje wcisnac do pierwszego lepszego klubu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wiemy że odejdą - ale pytatnie Konrada było o moją ocenę siły Wisły gdzie (na zasadzie spekulacji - przykładu) napisałem "jak nie odejdzie nikt" + dodać 2 kopaczy to mamy poziom Lecha, Legii. Wiem, wiem że odejdzie Baszczu, Zieńczuk. Pewnie Marcelo i Brożek też. Ale nie o tym była mowa - a o hipotetycznej sile Wisły (to był tylko przykład) ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
ma ktos zamiar ogladac Belchatow-Odra ? ja mam Kanal offline, macie ten sam problem ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na poziomie Legii i Lecha jesteśmy teraz.Wystarczy popatrzyć na tabele.Na innym poziomie to jest w stosunku do nas np ŁKS czy Górnik. Ten inny poziom cudem remisuje z Górnikiem Zabrze, wygrywa z Piastem Gliwice w 92 minucie? Wisła niestety zrównała do poziomu Polskiej czolówki.Niektórzy jak widać za bardzo przyzwyczaili się do czasow, gdy mieliśmy ponad 10 pkt przewagi nad 2 drużyną- Wtedy do faktycznie nie byliśmy na poziomie Lecha cz Legii. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A ten Nowak strzela i strzela...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
ma ktos linka do meczu Górnik - Polonia ?
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
sop://SOPCAST.SOCCER-LIVE.COM.PL:3912/65059 Wpisujesz w przegladarce lub sam adres juz w sopcast. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Górnik jest mega słaby
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
ojj cieniusko ta ich gra wyglada... mialo byc spokojne utrzymanie , byly transfery.. jest Kasperczak ...iiiii wielka kiszka... z taka gra to utzymanie bedzie cudem..
ps: a nijaki Diego Tristan niechciany w Wiśle strzelil własnie gola dla West Hamu ;P![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
Za Tristana mamy Beto ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
jak za Tristiana mamy Beto?
Z tego co pamiętam to on nawet nie był u nas na testach.. Jak to było? Byly prowadzone jakies rozmowy czy cos? przypomnijcie mi proszę. Świerczewski odpuści dzisaj Amice albo celowo czerwień zgarnie:] |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
no i 2-0 dla GZ
wystarczyło że Kasperczak wpuścił Jarkę ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gdzie ogladacie Amike?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Amikorz pierwszy fuks, po wrzucie z autu Hajty do piłki na 6 metrze dochodzi Swierczewski, strzela z pierwszej pilki, ale piłka nieszczesliwi odbija sie od kolana jednego z kurzenkorza i piłka szybuje ponad poprzeczke...
Lewandowski sam na sam z Bodziem W, bramkarz wychodzi obronną ręką, teraz fuks Łksu
Ostatnio edytowane przez lucekj : 18.04.2009 o godz. 17:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Groźna kontra Łkus, Świerczewski nagle łapie sie za bok nogi, oddaje piłke najbliższemu partnerowi i sam schodzi z boiska (utykając). Już wszedł za niego drumlau, Piotr widział zagrożenie dla amikorza, wiedział co robi symulując kontuzję
miejumy nadzieje ze Hajto nei spęka. póki co mecz wyrównany |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jednak Górnik się obudził. No to może Amica dziś popłynie?
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ciężko będzie z Łksem u nich na wyjezdzie, bardzo dobrze grają.
ŁKS 1:0!!!!!! PROWADZĄ edit2 Bodzio W. dwa razy ładnie broni
Ostatnio edytowane przez lucekj : 18.04.2009 o godz. 18:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Bravo ŁKS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ŁKS gooooooooooooooool !!! Pięknie, oby tak dalej w tym meczu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Amica oby nie strzeliła już nic.....
Co ciekawe dzieki wygranej Górnika Starozakonni awansowali na 14 miejsce ale chyba nie bardzo sie z tego powodu ciesza ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2009
Offline |
|
|
moze ŁKS coś dziś uskubie, jak narazie całkiem dobrze...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|