|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mam takie pytanie. Co sądzicie o tych głośnikach -> http://www.allegro.pl/item603494219_...0_classic.html ?
miał ktoś ? dobrze grają czy nie ? jakieś ukryte wady ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Jeśli kupujesz głośniki, aby posłuchać muzyki od czasu do czasu i nie zwracasz uwagi na szumy to możesz je spokojnie kupić. Jeśli jednak jesteś melomanem, to musisz dozbierać jeszcze trochę kasy na coś lepszego ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
I kupiłem Nokie 6300i black i jestem zadowolony. Jakos doszło do mnie ze jakoś dzwięku , kilu milionowopiklseowe aparaty nie sa mi potrzebne w telefonie. Telefon ma slużyc m do dzwonienia i pisania smsów i nic wiecej. Jak bede chciał to kupie sobie aparat fotograficzny z 12 mln pikselów itd itd.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Posiada ktoś Samsunga F480 tego dotykowego?
Prosze o opinie otym telefonie jak wychodzi sprawa pisania smskow na dotykowym , dzwonienie itd ![]() LECHIA GDAŃSK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
LG KP500 może ktoś opisać ten telefon?Ile trzyma bateria i inne podobne.
I czy w ogóle jest coś wart ten telefon?Opłaca się go wziać? ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Szukam jakiegoś telefonu żeby czytał pliki word i excel, jakby się je dało też edytować to już wypas
i jeszcze pdfy.![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Wszystkie nowsze telefony z Symbianem v3 maja pakiet QuickOffice (Word, Sheet - Excel, PowerPoint) http://www.quickoffice.com/ ich strona, ale na warezach napewno sa "darmowki" ![]()
Ostatnio edytowane przez mic : 17.04.2009 o godz. 15:48.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Siema...
zastanawiam się nad zmianą telefonu , aktualnie posiadam nokia 3110classic, myślę żeby zmienić coś pod ten tel. czyli żeby po prostu dobrze grał (oczywiscie honorowa zamierzam kupic nokie) ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nikt nie ma żadnego telefonu do polecenia ?
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Za to 300 pln ma być nowy czy chcesz używany?
![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Witam posiadam SE c902 i spoko telefon tylko mam jeden problem mianowicie dosyć często go ścina.Wiecie czym może to być spowodowane? Może się tak dziać że mam przeciążoną pamięc w telefonie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
wyłącza się sam ? Jeśli tak, to nie spinaj się. Mam telefon zupełnie innego producenta, ale mam to samo. Po prostu to jest złośliwość rzeczy martwych i raczej zmiana karty pamięci czy procesora nic nie da. Chociaż możesz spróbować najnowszego softa zainstalować. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
A ile ci zostało wolnego miejsca na karcie i w fonie? kilka MB powinno być zawsze wolnych.
![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obecnie mam wolne 6,6 mb i chodzi dużo lepiej niż jak miałem wolne około 500 kb.Karty pamięci nie mam dopiero planuje zakupić a wbudowaną pamięć jaką ma to o ile się nie mylę to 160 mb.
Kaftan Ścina w sensie wchodze do menu i wybieram np wiadomości i zamiast odrazu przekierować do okna z wiadomościami to np następuje to po sekundzie. Jednym słowem kom zamula. Niby taki bzdet ale wkurza. Edit: Może poprostu za dużo wymagam od małego klocka z kawałkiem szybki ? ![]()
Ostatnio edytowane przez FajQ : 28.04.2009 o godz. 14:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Przedłużam umowę z Playem, jaki telefon wziąć ? Nokia N 73 music edition, SE C702, SE W910i wszystkie w porównywalnych cenach. Czy może jeszcze jakieś inne szukać ? Z góry dziękuje za pomoc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ja bym wziął SonyEricssona. Miałem Nokię z Symbianem, ale przerzuciłem się na Sony - funkcjonalność podobna, a prędkość działania dużo lepsza
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś LG KP501?
http://www.orange.pl/klienci_ind/telefony/lg/lg_kp501 Warto? I mam takie pytanko, da się tym telefonem łączyc z siecią bezprzewodową? Jeśli nie to co telefon musi miec żeby się dało? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ma ktoś na oku jakiś zaufany komis telefoniczny? Tak żeby wyciągnąć jakąś dobrą cenę za nowiutki telefon z abonamentu?
Jaki się najbardziej opłaca kupić "Na handel"? Co teraz chodzi dobrze? A może jest tu ktoś kto chciałby coś z oferty Plusa (Syberyjska 75)? Interesuje mnie zysk około 400-500 zł. Na wakacje zbieram ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A nie masz konta na allegro? Komisy to zdziercy i tyle. Ewentualnie giełda w niedzielę, stań przed halą i spróbuj z ręki sprzedać.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Banita
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Witam. szukam telefonu na dwie karty sim. ma ktos takie cudenko moze cos poradzi na co zwrocic uwage
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Arkas, moja dziełcha taki ma. Bardzo sobie chwali. Wi Fi wbudowanego brak, musiałbyś coś kminić z kartą (nie znam się na tym, ale podobno są jakieś karty z wbudowaną anteną, bardzo słabą, ktre mają funkcję łączenia telefonu z siecią bezprzewodową)
![]()
"Ten febrisan Cię tak rozp...?"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
a ja szukam telefonu który miałby w sobie 2 cechy.:
dostęp na neta.. oraz nawigacje.... co polecacie,,, i jak to sie ma do ceny? |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nokia 6650 T-Mobile, bardzo fajny telefonik, w granicach 500-600zl, ma w sobie nadajnik GPS, wiec tylko potrzeba wgrac programik, mapy i można odpalać. Hmm.. tylko właśnie sam go posiadam a nie mam pojęcia jak wgrać taki program.
![]()
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA !!
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
a co z dostępem do neta?
pamięć etc? |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Odbiornik GPS, ale telefon fajny, chociaz troche zajezdza motorola :/Co do map to poszukaj na http://forumnokia.pl/ lub http://s60v3.info/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co myślicie o HeyahMix? Warto brać nokię 5310?
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Który telefon lepszy:
Samsung D900i czy SE k550i? Nie chodzi o jakieś szczegóły, tylko po prostu o lepszą funkcjonalność i wygodę. PS. Gdzie w D900i zapisują się pliki pobrane przez WAP? Konkretnie chodzi o MGG. ![]() ![]()
...Noblesse Oblige...
|
|
|