|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Witam.
Mam pytanie. Od pewnego czasu mam dziwny problem z moim komputerem. Nie mogę się zalogować do GG ani na konta pocztowe na różnych serwisach (gmail, o2, interia), a dziś jeszcze odkryłem że nawet na "bloggerze" moja próba logowania by dodać komentarz jest ignorowana. Dziwna sprawa, bo czuję się tak jakbym dostał bana na w/w usługi. Problem trwa - sic - ponad miesiąc i wyczerpał wszystkie możliwości jakie przychodziły mi do głowy zapory,firewalle (fakt, faktem jestem w tych sprawach laikiem). Dostawcą internetu jest mniej lub bardziej znany w Krakowie Multi-Play, łącze stałe, żadnych modemów itp. Strony wczytuje mi normalnie, bez żadnych problemów ale gdy próbuje zalogować się do poczty najpierw mozolnie przez minutę strona się wczytuje a potem dostaje 'sympatyczną' wiadomość: "Błąd wczytywania strony Przekroczono limit czasu połączenia Serwer www.google.com zbyt długo nie odpowiada. Witryna przez dłuższy czas nie odpowiedziała na żądanie połączenia i przeglądarka przestała czekać na odpowiedź. * Możliwe, że serwer tymczasowo nie działa lub jest nadmiernie obciążony. Jeśli tak, spróbuj ponownie później. * Nie możesz oglądać innych witryn? Sprawdź swoje połączenie z siecią. * Czy Twój komputer lub sieć jest chroniona przez zaporę sieciową lub serwer proxy? Ich nieprawidłowa konfiguracja może powodować problemy z przeglądaniem witryn internetowych. * Jeśli nadal występują problemy, skonsultuj się z administratorem sieci lub dostawcą usług internetowych." Wszystkie możliwości zostały sprawdzone, i to nie ich wina - oprócz tej ostatniej ale to już ostateczność. Może ktoś z Was wie w czym tkwi szkopuł? Dodam na marginesie, że próbowałem każdą możliwą przeglądarką się połączyć - skutek był niestety ten sam. Coś jakby blokowało protokoły poczty i gadulca ... ale co ja się tam znam ![]() Pozdrawiam ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
dlaczego piłkarze manchesteru mają czarne opaski a z porto już nie?
edit:dzieki! Powód: dzieki S88!
Ostatnio edytowane przez miba : 15.04.2009 o godz. 20:21.
![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
15 kwietnia 1989 roku w Sheffield śmierć 95 osób na meczu Liverpool- Nottingham Forest
![]()
BRONOWICE!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Od kiedy Opel zaczal produkcje Opla Asty III hatchback w Polsce
I czy ktos wie czy sa jakies roznice "wizulane" pomiedzy modelami Niemieckim a Polskimi Z gory dzieki za informacje.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 15.04.2009 o godz. 23:01.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
panowie mógł by Mi któs z was wytłumaczyc o co chodzi w Przelew24
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
możesz wykonać go 365/7/24 (dni w roku, 7 dni w tyg, godzin na dobę). Przelewasz pieniądze w ciągu 15 minut, czasem nawet mniej. Szczególnie dobra opcja przy wpłacie w bukmacherach. Nie wszyscy mają jeszcze, ale też nie wszystkie banki, aczkolwiek P24 to już powoli standard i który bank nie ma to będzie miał za kilka chwil. pozdro.
![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Wie ktos o ktorej jest otwarty Urząd Paszportowy na ul. Przy Rondzie 6 PILNE
Z góry dzieki |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
nic nie mogę znaleść na necie na temat a mam o to pytanie:
Jezeli pracuje w UK i chiciałbym się rozliczyć za rok podatkowy 2008/2009. Problem Polega na tym iż na kilku stronach o rozliczeniu podatkowym w kalkulatorze podczas wpisywania danych wychodzi mi że zapłaciłem mniej podatku niż powinienem lub należy mi się "złotówka" zatem muszę się rozliczyć ? czy związku z tym mogę olać sprawę bo po co mam sobie głowe zawracać skoro i tak mi nic nie dadzą... czy to rozliczenie podatkowe jest mi do czegoś w przyszłości potrzebne ? Poniose jakąś karę jak się nie rozlicze ? z Góry dzięki za info ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Witam. Mam pytanie. orientuje sie ktos, albo mozecie polecic jakas firme produkucjaca szaliki? Z jakiej firmy korzysta UW wydajac kolejne szaliki? czy wyrob ustala sie tylko poprzez kupno 10-15-20 itd.. szali czy mozna zamowic np 12?
Pozdrawiam Lanx ![]()
Bo liczy się tylko WISŁA!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
jakiś pajac spamuje mi konto na gmailu, wiadomości niestety przechodzą przez filtr google :(
jak zablokować ten adres e-mail dodam, że z gmaila :/ ![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Oglądał ktos reklame Pepsi MacGrubber? Potrzebuje pilnie 3 części tej reklamy. Z góry dzięki.
![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
mam pytanie do grających na elektrykach:
ile jest warta taka gitara: http://allegro.pl/item611737020_mayo...s_tremolo.html bo mam też upatrzone inne, a jeśli jej cena przekroczy moje mozliwości, to prawie na pewno inne ktoś podkupi myślę też nad tymi: http://allegro.pl/item607117843_stra...lyon_igla.html http://allegro.pl/item608339171_okazja_silvertone.html http://allegro.pl/item608991796_cort...eta_tanio.html która z nich najlepsze w cena/jakość? i do grania muzyki, która generalnie leżała w okolicach Motorheadu czy AC/DC. po kupieniu gitary ile musiałbym jeszcze dołożyć do pieca i tym podobnych dodatków? ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() http://szaliki.com ![]()
Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
wydaje mi się ze na stronie itvp.pl mozna było ogladnąc ten film,
http://www.tvp.pl/filmoteka/film-fab...ny-polska-2000 ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie otóż ostatnio z kumplami grywamy w państwa miasta i takie pytanie czy istnieje rzeka na literę F ? Jedyne co mi przychodzi do głowy to fosa
A tak serio szukałem w google i nic nie znalazłem ale to niemożliwe że żadnej rzeki na F nie ma... |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Fly - rzeka w Papui-Nowej Gwinei ( na granicy z Indonezją )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Filipówka (rzeka)
Fiszor Fryba dopływy Wisły ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
dosyc pilne jak dojechac z Ruczaju do Galerii Kazimierz? na jaki przystanek ?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak to jest z odpalaniem rac na meczach okręgowych, czy innych meczach amatorskich?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
jak usunac wirusa z i-poda? bo wgryzl sie i lipa.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Można przerobić xboxa360 lub ps3 w wiadomym celu
? Jeśli tak to ile to może kosztować![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Oglądał ktoś film "Szybko i Wściekle"
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
jesli chcesz sciagac nagrany z kamerki to na pewno sie nie oplaca ,Film nawet nawet
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jaki program polecacice do sciagania muzy szybko i latwo? BearShare odpada :/ (ale potrzebuje tego typu cos)
![]() |
|
|