|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
NIe jestem pewna ale chyba za pomocą Nero Show Time (sub). Formatu idx nie wiem czym... SubEdit otworzy pliki sub ale nie idx, sprawdź V-Player'a
Ostatnio edytowane przez anka1906 : 13.04.2009 o godz. 21:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Drodzy państwo, gdzie w Krakowie kupię ramkę cyfrową, w cenie nie przekraczającej 200 (jeszcze naszych) złotych?
Potrzebne na "wczoraj" dlatego allegra i tego typu cuda odpadają. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
na allegro możesz poszukać sklepów z Krakowa z odbiorem własnym, więc może nie muszą odpadać?
![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W ten sposób właśnie szukałem ii raczej nie za bogato. Siedmiocalówek nie ma, bo albo coś nie styka albo inne cuda.
To ma być prezent, także w grę wchodzi tylko funkiel nówka. Może komuś się rzuciła w oczy jakaś promocja w gazecie, albo przypadkiem widział w jakim sklepie? |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
sproboj pare pierwszych stron lub bitcomputer.pl |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Potrzebuje stronke gdzie jest mase zdjec z opraw (nie musza byc z I ligi i w ogole tysiace publiki na stadionie) stare czy mlode bez znaczenia..
Co oznacza slowo forza? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pio i mic za pomoc serdeczne dzięki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
jeśli pamięć mnie nie myli słowo forza oznacza naprzód lub siła (nie jestem tego pewien) wiem że na 100% to włoskie słowo a co do opraw to poszukaj na kibice.net albo polscykibice.com
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Panowie mógł by Mi toś z was przybliżyć działanie Przelewu24
Tak w skrócie ![]() I jeszcze jedno pytanie znacie jakąś fajną strone internetową z odzieżą np nike,adidas itp A i gdzuie w Krakowie mogę znaleś jakiś fajny firmowy sklep z odzieżą
Ostatnio edytowane przez Bobic : 14.04.2009 o godz. 10:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
powiedzcie mi, gdzie mogę kupić pierwsze serie vlepek Wisły jeśli jeszcze gdzieś można ?
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Poszukuje osoby która dysponuje książką lub e-bookiem ,,Świat w liczbach 2008/2009" - priv
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Skąd mogę pobrać II połowę meczu Wisła Jagiellonia?
![]()
I
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jak zrobić , żeby w photoshopie na jednym obrazku był np. herb Wisły i Herb Lechii
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Szukam ciekawych layoutów razem z CMS, macie jakieś pomysły gdzie takie coś znajdę?
no chyba, że jest tutaj spec od tych spraw to proszę o p.w. Dzięki |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
lol, może najpierw porób kilka tutoriali, żeby podstawy poznać a potem się bierz za vlepki...
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jak sie nazywa piosenka, ktora leci w podkladzie reklamy programow TVN-u? Tej co tam Urbanski idzie z kolem ratunkowym itp.
![]()
BRONOWICE!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie można kupić piwo "Żywe" ? Oprócz sklepu na ruczaju niedaleko kampusu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
"Troszku" sobie popili razem z McGregorem
![]() Tu masz zresztą cały artykuł o tym : http://www.tvn24.pl/0,1594040,0,1,za...wiadomosc.html ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Czy w zwiazku z żaloba narodowa zostanie odwołana transmisja meczu Porto - Manchester w publicznej?
Pamietam że jak papiez zmarł to Liverpool - Juve nie pokazali. Ale to była wielka osobowosc a dzis normalnie w tv sie smieja i wogule ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Panowie mam problem z Pes06 gram sobie a za jakies 20 minut nagle restartuje mi sie komp o co chodzi
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Na pewno nie będzie odwołana transmisja. Odwołane są wszystkie spotkania rozgrywane w Polsce.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
panowie, stronki z graffiti Wisły szukam? jest coś takiego ?
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
a panie mogą być?
na tou tube wpisz Wiała graffiti i Ci wyskoczy parę filmików, a czy jest konkretna strona z graffiti Wisły to nie mam pojęcia |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:39.
![]() |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
zobacz czy ci sie komputer nie przegrzewa, bo ja miałem kiedyś podobnie. np taki program jak speedfan moze byc pomocny. włącz go, pograj chwile w pesa i zobacz jaka tam pokazuje temperature. sprawdz też czy ci sie wszystkie wiatraki w kompie kręcą (mnie sie spierdzielił wiatrak od zasilacza i przez to cała "buda" sie grzała).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ma ktoś może link gdzie na internecie można obejrzeć mecz Barcy ?
![]()
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER] |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Witam. Kupiłem dzisiaj w Inter Sporcie spodnie i oderwałem metkę (ale na szczęście da się ją spowrotem przypiąć) Czy mogę te spodnie jutro oddać? Bo przestały mi się podobać i są troche za długie.
|
|
|