|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Giza, co nie potrafi przeciw innym drużynom z 2 metrów do pustej bramy władować piłki, dziś strzelił swoim pobratymcom spod znaku braku napletka... GŁOWĄ.
Dola garbata... ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nawet eks-icek Piotruś Giza strzelił... nieprawdopodobne
A ja tam bym chciał Cracovię nadal w ekstraklasie, tak w okolicach miejsc spadkowych. Bo taka marność ich zabija, a jak po paru latach awansują to się zacznie znowu 'odrodzenie' i jeszcze chłopaki pomyślą że umieją grać a dziewczyny z Kałuży uwierzą że są fanatycznymi kibicami ![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Czytam sobie forum pasiaków, na prawde niezła lektura na kabaret
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie rozczulajcie się za bardzo nad zdeformowanymi nazwami Wisły i Legii? Mnie ogarnia wyłącznie śmiech jak widzę takie zabawne słówka
![]() Czy to naprawdę jest takie ważne? A co do naszej gry z żenująco słabą Craxą to jest nieźle. |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Aktualnie zrzucają wine na Stefanka, zresztą, ich do końca się nie zrozumie, przykładowy post:
"Zamiast klepać starych pasiaków to trzeba sie grojkami zająć i to pilnie bo innego lekarstwa już chyba nie ma, niech wiedz aże gra w Cracovii to nie teatrzyk." - jak nie teatrzyk to co? " TO JEST QRWA SPISEK!! ONI CHCA SPECJALNIE NAS DO 1 LIGI SPUSCIC , NAWET JUZ NAM KOSZULKI ZMIENIAJA NA 1 LIGOWA FIRME JAKO!!! TO SA JAJA!!!" Polecam |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
a swoją drogą to ciekawe zjawisko psychologiczne, że z nami bramkarze dzień konia mają, a gdy grają z naszymi najgroźniejszymi rywalami to im prezenty robią.
Aż tak bardzo nas nie lubią? Czemu, przecież nas trzeba kochać, choćby za całokształt. Dziwni ci ludzie są ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
mnie zastanawia jedno. Nie lubie cisnąć nikomu na lewo i prawo i wynik Legii z pasami przyjmuje nieco obojętnie (chciałem remis - dla nas korzyść) ale gdzie sie podziała Cracovia z wypowiedzi trenerow zawodników i działaczy. Od zawsze jak koleżanka zza błoń przegra jest tłuczanie "sędzia" "byliśmy o wiele lepsi" "nie ma sprawiedliwości" itd - od 2004 roku czytając wypowiedzi trenerów mam wrażenie że oni zawsze są lepsi, mają cudowne akcje, Filipiak to geniusz a tak naprawde to cały swiat nie lubi Cracovii bo to jest niewygodny klub dla wszyskich... Jak przewalili 4-1 z nami pare tygodni temu to dowiedziałem się że - 20 min po meczu wypowiedzi - W 1 polowie mecz na remis... 2 godziny po meczu - w 1 połowie lepsza gra Cracovii... następny dzien - Wisła w 1 połowie nie istaniła... o coś takeigo mi chodzi, to jasne że każdy patrzy subiektynie na swój klub ale to co się dzieje u nich przekracza granice zdrowego rozsądku dlatego nie zdziwię sie komentarze we wtorek w gazetach "gdybyśmy...." lub "była szansa bo...."... dlatego jeżeli polecą do tej 1 ligi (lub do 2 - też jest to możliwe) to nie będzie mi wcale żal derbów (derby są i tak tylko u nas)... chyba po prostu nasz ulubiony klub nie dorósł do gry w 1 lidze.. kibicowsko i piłkarsko a przedewszystkim organizacyjnie...... co do tematu - mam nadzieje że murzyn więcj nie strzeli - Paweł musi byc królem w tym roku
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto
![]() ...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę... W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund
Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań ![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Mnie w meczu parchów każdy wynik zadowoli.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
to co kibice by chcieli, a co jest możliwe przy takim a nie innym budżecie to są dwie zupełnie różne sprawy. W tym budżecie jest Hund begraben.
A że ich kibice życzeniowo idealizują fakty to nic dziwnego. Na trochę innej półce my też to robimy, ukochany klub jest ponad skrzeczącą rzeczywistość. Ale z jednym zgadzam się w 100% : no nie może ten cały Czinji czy jak mu tam królem strzelców zostać. Z najróżniejszych powodów to się nie godzi
Ostatnio edytowane przez harthausen : 11.04.2009 o godz. 20:23.
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Ewidentna czerwien dla Nowaka.Oni naprawde maja cos z glowami
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Komentator mnie rozwalił:
"Cracovia naostrzyła kosy" ![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Traci je często i gęsto. Niestety my robimy to jeszcze częściej.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cracovia woli spasc z ligi niz "pomoc Wisle" w meczu z Legia,bo przeciez oni sa zawsze uciemiezeni,nikt ich nie lubi ,stroje im zmieniaja na 1szo ligowe ,komuna ich bila itd
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
A Amica oczywiście strzela w doliczonym czasie gry. Powoli sie przyzwyczajam , ale wkońcu musi im sie ten fart skończyć .
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu Sląsk wbije m kolejnego gwoździa do trumny. Zabawne, że po kupieniu kilku kopaczy główki na kałuzy tak się zagotowały, że widzili się juz co najmniej w środku tabeli. Zbawca internacjonał Śusario tak się rozstrzelał, ze nastepną bramkę strzeli im w .....II lidze
![]() Oni do dzisiaj nie wpadli na to, ze zamiast gry w piłkę nożną grają "piłkę nożną kobiet" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Niestety ale takie bramki i wyciąganie wyników, w końcówkach meczów, straszliwie dodaje pewności i wpływa bardzo mobilizująco na drużynę. U nich zaczęło się to z Austriakami a na nasze nieszczęście trwa do dziś. Sytuacja jako żywo przypominająca Legię Wdowca tylko, że oni mieli jeszcze podpórkę u sędziów. Meczy coraz mniej a dystans spory. Trzeba wygrywać i wierzyć. ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Obyś się mylił ... ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Amica gra każdy mecz do samego końca,im bliżej ostatniego gwizdka, tym bardziej podkręca tempo.Oczywiście ma trochę szczęścia w tym że aż tyle goli im wpada w samej końcówce ale podstawa to zapierdalanie do ostatniego gwizdka. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Właśnie też tak mi koleżanka mówiła przed meczem, że się obawia, że Legia wygra, a ja jej na to, iż i tak nie będzie tego złego, bo przynajmniej Pasy nadal zostaną na miejscu premiowanym awansem do 1.ligi...
![]() Legia na tle Cracovii wyglądała olśniewająco. Szybkie trzy gole i po meczu. Cóż, cała czołówka zgodnie z przewidywaniami dopisała sobie po 3 pkt. Szkoda, no ale takie życie. Za tydzień kolejna kolejka, a Legia jedzie do Gliwic... ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Tymbardziej ,ze nie uznali im gola Cueto ale z drugiej strony Piast tez mial setke przy stanie 1-1.Trudno. W nastepnej kolejce:
Piast - Legia x2 Lech - ŁKS 1 Polonia W. - Lechia 1 no i my z Arka ,moze byc roznie bo w Gdyni zawsze jest ciezko |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do meczu Lecha z Łks-em to nie był bym pewien zwycięstwa lecha. Łks gra w tej rundzie przyzwoicie i może uda mu sie coś ugrać...
Powód: WISŁA KRAKÓW !!!- BIAŁA GWIAZDA!!
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 11.04.2009 o godz. 20:59.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Jestem jednak dobrej myśli i mam nadzieje, że walka będzie trwała do końca sezonu, a Wisła użyje KERS-u w postaci Pawła Brożka na ostatniej prostej i przechyli szale na swoją(naszą) korzyść ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
4:0 dla Legii, a to i tak najmniejszy wymiar kary.
Za tydzien w roli faworyta, do pasow przyjezdza Slask z zamiarem zakonczenia ich ekstraklasowych meczarni i tym samym polepszenia kiepskiej sytuacji Lechii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A może mnie ktoś uświadomić dlaczego w naszych szykach obejrzeliśmy dzisiaj Juniora Diaza, skoro miał on czerwoną kartkę w poprzednim meczu?
![]() Dzięki ! ![]()
Ostatnio edytowane przez Aro1234 : 11.04.2009 o godz. 21:06.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo dostał 2 żółte kartki. Czyli wylatuje tylko z tego meczu co dostał te kartki a w następnym może grać
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Gdyby czerwień zebrał za jednym zamachem wówczas by pauzował. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
GKS 1 pkt Jaga 3 pkt. Górnik 0 pkt. Arka 1 pkt. Wisła 1 pkt. Piast 1 pkt. A jeszcze jakby dodać ten wolny Stilicia z nami... Lech musi stracić pkty w co najmniej 2 meczach, my musimy wygrać wszystko do końca. Nie mozna oczywiście zapomnieć o Legii i Polonii. Takie zwycięstwa cholernie podbudowują, oby teraz Lech się nie rozpędził bo będzie już za późno na gonienie. Jak grają bez Rengifo i Murawskiego to kiedy mają tracić punkty jak nie teraz? Szkoda,że dziś Piast nie urwał punktów bo byśmy mieli do Lecha stratę 1 remisu. Pewnie potraci jeszcze ta czołówka punkty, bylebyśmy my głupio nie remisowali na wyjazdach... ![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Wszyscy Lech i Lech a patrzac na mecze to Legia moze wygrac lige
![]() |
|