|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
mam przeczucie ze po tej kolejce legia bedzie liderem a my doskoczymy do leszka na 1 punkt...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kasprzik latem trafi do Lecha?
Lech chce w przerwie letniej ściągnąć bramkarza. - Nie ukrywamy, że szukamy zawodnika na tę pozycję - przyznaje dyrektor sportowy Kolejorza Marek Pogorzelczyk. Bardzo wysoko stoją akcje Grzegorza Kasprzika z Piasta Gliwice. - Dotarły do mnie informacje o zainteresowaniu ze strony Lecha. Jeśli tak jest faktycznie, to jestem z tego powodu bardzo zadowolony - przyznał 26-letni zawodnik beniaminka Ekstraklasy. - Przecież już w przyszłym sezonie drużyna Franciszka Smudy będzie grać w Lidze Mistrzów - wyjaśnił jakby przekonany o tym, kto zostanie mistrzem kraju. http://www.futbol.pl/artykul/48810.html Kolejorz szuka bramkarza ze względu na to, że po sezonie może nie zostać przedłużona umowa z Krzysztofem Kotorowskim. Na pewno jednak poznaniacy nie będą na siłę robić transferu. - Interesuje nas tylko zawodnik, który będzie lepszy od Krzyśka Kotorowskiego i Ivana Turiny. W przeciwnym razie nie będzie miało to sensu - uważa Pogorzelczyk. A ponieważ klub chciałby, aby na tej pozycji akurat grał Polak, żeby nieco zrównoważyć przewagę obcokrajowców w kadrze zespołu, skauci obserwują od kilkunastu tygodni kilku zawodników z polskiej ekstraklasy. A wśród nich, i to na czołowym miejscu, jest Kasprzik, którego wycenia się na pół miliona złotych. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Mam takie pytanie, czy ktoś może oglądał jakieś mecze Piasta w tej rundzie? Bo ja akurat nie mialem tej wątpliwej przyjemności, a podobno nasz Kowalski bardzo dobrze sobie tam radzi. A to byłby pierwszy chyba wychowanek grający w składzie Wisły od dawna.(Z tego co pamiętam jak go Skorża wystawił z BOT-em to radził sobie całkiem nieźle)
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
O ile nie podąży sladem Kokoszki. Dobrze by też było, by nie wpadł za wcześnie w oko Benhałerowi, bo niektórym po takiej akcji zaczyna się w głowach przewracać.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Smuda w środe podpisze długoletni kontrakt z Lechem.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...l?ticaid=17d4c |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cytat:
PS. Tak mi teraz wpadło do głowy, że może Tobie chodzi o Lecha za kadencji Michniewicza? |
||
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Polonia Warszawa pod wodza Bobo Kaczmarka bedzie jeszcze groznia w tym sezonie ,z tego co widze co sie dzieje w meczu z Ruchem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Nie nooo... Ten Lech jest zboczony z tymi bramkami w ostatnich minutach !
![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Lech po raz kolejny strzela bramkę w ostatniej minucie, tym razem na 2-1.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
można się tylko załamać....
czy Lech straci kiedyś punkty |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Cóż trzeba przyznać że sprawiedliwy wynik (a nienawidzę Amici z calego serca) bo wcześniej piłka zdaje się przekroczyła jednak linię.Ale z dwojga złego wolałbym już wiedzieć wczesniej ze wygrają niż w ostatniej sekundzie jak już się cieszyłem :/ No nic Legia na remisik i będzie dobrze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stracił w ostatnich 3 meczach. Ten fuks musi im sie kiedyś skończyć. W 3 meczu w tej rundzie ratują dupsko w 90 minucie. Zaczyna mi to przypominać jak Legia 3 lata temu rozstrzygała wynik w 90 min. Oby nie stało się tak, że taki jeden mecz z wielu zadecyduje o mistrzostwie.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 11.04.2009 o godz. 18:43.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
jedno pewne, po tej kolejce Lech dalej liderem. Dobrze Piastowi żarło, ale w doliczonym czasie gry lechici zwycięstwo wyszarpali.
Cóż, szacunek. Gra się do końca. Nasi dalej w grze, Polonia z cicha się czai. Jeszcze na wieczór kibicowanie Craxie zostało. Dobrze, że sytuacją podbramkową mają, bo jeszcze by na złość mamie uszy chcieli odmrozić i się w Wawce podłożyć, byleby hasło "Antywisła" miało zastosowanie w praktyce ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przekroczyć przekroczyła- fakt. Szkoda tylko, że Piast zmarnował conajmniej 2 dobre sytuacje w końcowej fazie meczu. W 1 sytuacji głupi spalony, a potem dziecinnie zmarnowana sytuacja 2na1.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ano prawda i chwała Piastowi, że walczył do końca. A Łobo jak to Łobo- miałem dziwne przeczucie, że tego nie strzeli i niestety się nie pomyliłem.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Szkoda ze nie dowiezli remisu w Gliwicach. Sytuacja jest naprawde ciekawa , 4 druzyny sa niemal na styk i Belchatow goni . Slask samotny w srodku tabeli
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Czy transmituja nasza lige w innych krajach ? ;o
http://atdhe.net/live-tv-6146.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
3 lata temu Legia w taki sposób jak Lech teraz zdobywała punkty... każdy pamięta jak to się skończyło. Ileż można strzalać bramek w doliczonym czasie!?
Legia 1:0.. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
****a ledwo włączyłem i Chiniyama strzelił :| No to nic się nie zmienia, oprcz tego że korona raczej Brożka nie będzie ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ten "fuks" Amiki to poprostu gra do samego końca czyli to co nam tradycyjnie brakuje w tej rundzie. A ostatnio np. w Bytomiu, Bełchatowie. Agregat w pralce Amiki i tak długo się zaciął bo na 3 kolejki. Punkty pogubią w Warszawie. Jeszcze sporo meczów do końca. Przy takiej różnicy to jest łeb w łeb. Ważne tylko, żeby nasze asiory wygrały w Gdyni.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Już 2:0. icki w drugiej lidze...
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Z taką grą to dziewczyny dostaną z 5 do zera...z jednej strony cieszy a z drugiej...sami wiecie...
"wyginam śmiało ciało 3:0? - Mało" Boże co za żenada,rozumiem że nie ma dopingu ale z takimi przyśpiewkami wiejskimi to darowaliby sobie bo chcąc nie chcąc TV to transmituje :|
Ostatnio edytowane przez WILU TS : 11.04.2009 o godz. 19:40.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
3:0 skończy się pogromem..
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Craxa niezłą padakę dzisiaj w Wawce odstawia. Jak tak dalej pójdzie to rekord będzie - 30 minut trzy bramki to zapowiedź na niezły łomot.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jest tu jakiś mod? temat o lidze więc trochę szacunku dla rywala by się przydało
gówniarzeria się rozpuściła trochę a skoro Legia już punktów nie straci to niech idą na całość, tak ze 7-0 i będzie miło ![]() ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|