|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Witam,
Czy ktoś orientuje się jak się nazywa linia produktów(maszyny) mobilnych do haftowania wzorów ? Nie pamiętam w jakim kraju (chyba Hiszpania) widziałem osobę do której się podchodziło z "czystym" T-shirtem lub czapeczką i ona haftowała wzór jaki tylko się chciało (napisy, loga). Domyślam się że jest jakaś nazwa na te urządzenia. Proszę o informacje lub linki taki maszyn !! Jeżeli ktoś wie może odpowiedzieć tutaj lub na prv. Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie : czy "opłaca" sie kupowac konta RAPIDSHARE Premium na Allegro? Jaka" waznosc" najbardziej oplacalna? I czy faktycznie mozna dzieki temu szybko i sprawnie sciagac filmy?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Opłaca się, ja kilka razy miałem 30 dniowe. Instalujesz jakis program do ściągania (Flashget np), kopiujesz kilkadziesiąt linków i zostawiasz kompa na noc, jak najbardziej polecam
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Mozesz na probe kupic konto 8GB na 3 dni, na alelgro chodza po ok 4zl. PS. Jezeli masz zamiar kupic to uwazaj na sprzedawce "paynet" i jego klony (latwo poznac, bo na aukcji telefon kontaktowy jest na cypr). Niby pisze ze konta od reki, ale po wygraniu aukcji przychodzi Ci mail ze maja "problemy techniczne" i czasem czeka sie pare dni. W dodatku koles to burak. Jezeli zablokuja Ci konto (w 90% z winy sprzedajacego) i wystawisz im negatywa, pajac pisze non stop o "polskim cwaniaczkowaniu". Buc i tyle |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Opłaca się jak się nie chce czekać, ja ściągam np z getfile.pl są pewne ograniczenia ale jak ktoś ściąga mniej to to jest ok opcja, konta na rapidshare z allegro np 30 dni najbardziej opłaca się brać jak ściągasz ok 2gb na dzień bo taki jest limit. Getfile kupujesz np 10 gb i do wykorzystania w 30 dni lub 4 gb w 30 dni. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Poleccie jakis prosty program do zdjęć typu usuniecie czerwonych oczu czy zrobienie ze zdjecia kolorowego czarno-biale ?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
wybierz sobie, wiekszosc z nich jest bardzo intuicyjna |
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:40.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Rozliczając się z umowy o dzieło ,to tylko pit 37 trza wypełnić?
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Wie ktoś czy fanatyk jest jutro otwarty przed meczem?
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Od zakładu który z Tobą zawarł umowę o dzieło powinieneś dostać Pit11 i na jego podstawie wypełniasz Pit37 (chyba, że prowadzisz działalność godpodarczą albo spełniasz dodatkowe warunki do innego Pita np. masz gospodarstwo rolne albo coś takiego)
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam probelm: sciagajac filmy z rapida, one sie mi zapisauja (nastepnie wypakowuje je) tj na screenie pokazane i nijak moge je otworzyc... :/ co mam zrobic aby normalnie ogladnac filmy?
(napis "unregistered" to tylko na screenie wyszedl) ![]() ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Sciagasz filmy, ktore masz spakowane rarem, tak ? Rozpakowujesz i od razu powinienes miec rozszerzenie avi/mpg/rmvb itd. Jakie tam masz rozszerzenie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A w jakim one są formacie? Może nie masz odpowiednich kodeków? Włącz w panelu sterowania pokazywanie rozszerzeń plików i napisz.
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów, O jednym marzę o jednym wciąż śnię, mistrzem będzie Wisełka na pewno to wiem!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
3GP i RMVB
Po zapisaniu daje opcje "wypakuj pliki tutaj" ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Pewnie nie masz kodekow/programu do 3GP i rmvb.
Sciagnij Real Alternative Format 3gp to raczej "komorkowy"
Ostatnio edytowane przez mic : 10.04.2009 o godz. 14:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
3gp odtworzysz Quicktimem ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów, O jednym marzę o jednym wciąż śnię, mistrzem będzie Wisełka na pewno to wiem!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mic, M152T4L - Dzieki wielkie
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Do której jest dziś siłka na Wiśle?
I w jakich godzinach jest otwarta w najbliższy poniedziałek i wtorek? potrzebuję w miarę szybko odpowiedzi dzięki z góry |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() da rade się jeszcze jutro gdzieś wyspowiadać? ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Witam! Macie może problem ze ściąganiem plików z wrzuty? zawsze stosowałem opcje zamiany audio na aud/file i pliki się ładnie ściągały. Dziś wyskakują mi błędy. Ze strony zrzuta.eu także nie moge ściagnac nic. Ma ktos podobny problem?
![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Mógłby mi ktoś napisać coś na temat tego: bez.tytułu.JPG Kiedy i gdzie ten gość całował Pauliste i dlaczego
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Sprawdziłam i u mnie też nie działa w tej chwili.
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
ma ktoś filmik bądź też zdjęcie z pucharu Polski w meczu z Lechem jak Mały całuje Herb Wisły przy rzucie rożnym ?
jeśli tak proszę o wrzucenie.dzięki. ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Moją jakoś przebudowę serwera także na razie nie będzie można ściągać.
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
gdzie w Zakopanem jest możliwość oglądnięcia jutrzejszego meczu ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|