|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
kaśka używaj opcji "edytuj" i nie nabijaj postów
![]() Cytat:
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Oj kaśka, kaśka
Przeczytaj jeszcze raz swoje posty i pomysl ile z nich wnosza cos do tematu Chyba jak 5 razy napiszesz ze Diaz nie zagra, czy 10 razy bedziesz poruszala temat bramkarza Wisły nic nowego nie napiszesz, ale ty swoje, tylko pozniej mod bedzie musial edytowac twoje posty Co do meczu z Jagą to od poczatku musimy zaatakowac, wysoko ustawionym pressingiem, najlepiejbyloby po 30 minutach prowadzic 2 golami i pozniej to co Wiselka lubi, gra na luzie, z polotem. jesli Pawelkowi nic nei dolega to niech gra, pracy duzo miec nei bedzie. Brozek nie gra i slusznie, po co ryzykowac. Nie wiem co niektorzy maja do Diaza, z poczatku sezonu jeden z lepszych naszych graczy, teraz po reprezentacji gorszy mecz i od razu nagonka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dobra, jak tak bardzo wam przeszkadza, że nie używam ,,edytuj" itp. to spadam.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Toż to prokuratorem zalatuje
![]() a co do bramkarza - po pierwsze to mam nadzieje że kto by nim nie był - a będzie Mariusz najpewniej , to wiele szans na błędy mieć nie bedzie. To mecz z gatunku gdzie musi być wysoki i konkretny pressing.Z Lechem, Legią czy Śląskiem to trza uważać, natomiast Jage trzeba po prostu zgnieść Przydał by się w końcu taki mecz gdzie nie ma nerwówki a do przerwy jest spokojne 2-0 i oby tak jutro było.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 10.04.2009 o godz. 12:48.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
Czym dłużej będzie się utrzymywało 0:0 tym gorzej dla nas. Podzielam- zgnieść, atak za atakiem a coś musi wpaść. Dziwnie spokojny jestem o wynik - 2:0. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda, że mecz wypada w takim dosyć świątecznym terminie. Frekwencja może nie być za wysoka ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
jaka jest kadra na mecz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
I jeszcze co do Pawła. Dobrze że nie gramy w tej kolejce powiedzmy z Lechem bo by pewnie zaryzykował a lepiej poczekać jeszcze tydzień i być pewnym!
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 10.04.2009 o godz. 13:17.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Panowie mam pytanie o bilety. Będą w dniu meczu na D czy trzeba kupić wcześniej? Dawno nie byłem na Wiśle i nie wiem jak teraz sprawa wygląda. Pomocy, zależy mi na tym meczu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
raczej nie będziesz miał problemu. rzadko jest komplet, a teraz jeszcze Wielka Sobota i wiele osób wyjeżdża
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ok dzieki
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ciekawi mnie jedno jak to będzie z napinką na Jagę ... Wchodzą na nasz sektor więc zero pier.... na nich
Btw. Panuje zgoda jak się wchodzi czyjś sktor i to z obu stron . |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
fajnie ze "dalo sie" podniesie to prestiz meczu,jak na nasz sektor ? a nie gosci ?
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 10.04.2009 o godz. 13:54.
![]()
.....
|
|
|
|
Czarownica
Offline |
|
|
Nasz sektor gości jest nieczynny!!! Wchodzą gościnnie na nasze sektory, bo oficjalnie kibiców gości nie przyjmujemy
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Skończ wpierw tą podstawówkę bo nawet zdania sensownego sklecić nie możesz. Napinać to się możesz, ale w ubikacji. Bez odbioru.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
wiem ze nie przyjmujemy gosci ale mysalem ze moze ktos sie dogadal z "wladzami" aby wpuscic tam Jage
![]() ![]()
.....
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
kurde mam nadzieje ze jeszcze jutro dostane bilety na D, jakos redakcja nic nie pisze na temat biletow, czy sa czy nie ma na D czy co ;p
niestety nie mieszkam w KrK to pojade w ciemno... ![]() ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Eee tam kupisz na 100%
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
no na E to ostatecznosc, ale ja chce podrzec ryja a na E ciezko o to ;p
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Rok temu gralismy mecz z Odra i frekwencja nie była zła. Srednio jest po 12 tysiaków,moze jutro bedzie tyle samo. A mecz z Jaga bezwzglednie musimy wygrac,co by nadgonic Amike i Legie. Cytat:
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
||
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
A ja jestem spokojny o wynik. 1-2 i stawiam niezłe pieniądze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Powiem tak:
W moich wypocinach na temmat finiszu ekstraklasy wyliczyłem że,w razie wszystkich zwycięstw Lecha oprócz meczu z czołówką, możemy jeden mecz tylko zremisować, typowałem mecz z Arką bo my tam zawszze gramy padakę. Teraz patrząc na formę Ary nawet po remisie z Jagą można spokojnie mażyć o mistrzostwie w przypadku wygranej z Arką. A gdyby jeszcze tak Lech poległ(lub zremisował)w Gliwicach... Oj będzie się działo |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Czyż to nie przedstawia dobitnie całej nasze taktyki w tym sezonie? Nie ważne do kogo i gdzie, byle daleko i do przodu.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Idziemy na majstra,Jaga to dalej tylko Jaga a nie jakis potentat,ktorego mamy sie obawiac,szczegolnie u siebie.Wisła na wlasnym stadionie to dalej ta sama Wisła,ktorej inni maja sie bac,a nie nagle my do cholery jakiegos Białegostoku.
Wierze,ze ze skonczy sie 3-1. pzdr ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzeba dzisiaj wygrać bo wydaje mi się że Lech dostanie w Gliwicach.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Member