|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Uff... przeczytałem właśnie 13 stron całej dyskusji... muszę powiedzieć że jak na forum Wisły to jest w tym wszystkim za dużo chaosu... musimy pokazać że Wiślacy zawsze są zgrani i się jakoś zorganizować
Pozwolę sobie wrócić na chwilę do tej ligi na bazie meczów towarzyskich. To oczywiście nie miało prawa się udać. Za mało terminów w sezonie... jeśli już za coś takiego się bierzecie to systemem pucharowym lub jak w europejskich pucharach(tych z reala) - kombinowanym, to jest faza grupowa+pucharowa. Aha, przepraszam że się nie przedstawiłem.... jestem "prezesem" KS Polmars Kraków z szóstej (na razie) ligi. Moja kariera potoczyła się dość szybko. Gram dopiero od 2008 roku, od razu zdobyłem mistrza ósmej ligi, potem siódmej, w szóstej grałem w palyoffach, ale odpuściłem walkę o awans z różnych przyczyn (głównie finansowych). W tym sezonie dotarłem do szóstej rundy pucharu polski (lig 1-6). Co uważam za wielki sukces biorać pod uwagę siłę zespołu. Nergol - jak nazywa się Twój klub? Z tego co widzę to Ty tu jesteś najlepszy. Teraz tak, jak już mówiłem jako Wiślacy powinniśmy się zorganizować, czegoś w tej grze dokonać. Bo póki co nas tam nie widać, jak wchodzę na forum GU to mnie szlag trafia bo czytam pomysły żydów, niezbyt mądre komentarze warszawiaków i o tym że zdech będzie mistrzem... no tak nie może być! I nie mówię tu o tym żeby kłocić się z tymi niezbyt mądrymi ludźmi, tylko pokazać swoją siłę wynikami. Nie wiem dlaczego nie chcecie założyć jakiejś stronki, wg mnie byłoby to dobre rozwiązanie. GoalUnited to gra w której jest wiele tajemnic do odkrycia (głownie tych odnośnie silnika meczowego). I lepiej żebyśmy je odkryli przed innymi, i to tylko dla siebie, to jest na forum niedostępnym dla wszystkich. Blacha, jak chcesz to razem możemy zrobić jakąś stronkę ![]() PS: Co z tym PZ? Od kwietnia mógłbym zagrać... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
no właśnie co z tym pucharem bo tak czekamy i nic (przynajmniej z tego co ja wiem )nie ruszyło .
Ja jestem gotowy wykupiłem sobie Gic'e więc jak coś to piszcie no forum to sie może jakoś zbierzemy. PS: chce ktoś zagrać jeden na jednego? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Nergal
Moja drużyna do Black Panthers, obecnie liga 4.60. Ciężka walka o utrzymanie, w końcu jestem beniaminkiem, póki co udaje mi sie utrzymywać przewage kilku punktów na miejscem spadkowym oby tak do końca, w przyszłym sezonie zobaczymy Trzeba będzie kilka zmian kadrowych przed nowym sezonem przeprowadzić, młody obrońca, pomocnik i napastknik będa pilnie poszukiwani, ale ciężko coś kupić za w miare rozsądną cenę obecnie. Na rynku transferowym szaleństwo, zwłaszcza se strony turasów, chłopaki dają zaporowe ceny.![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1.ile Gic-ów idzie na puchar a ile na lige zjednoczoną?
2.można grać i w pucharze i w lidze zjednoczonej? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Można grac w tym i w tym.
Tu macie tabele kosztów: http://uk.goalunited.org/fileadmin/w...icelist_en.pdf |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://www.allegro.pl/item591260988_...oalunited.html jeżeli ktoś zainteresowany to prosze licytowac jakies pytania na pw
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trochę mało informacji o tym koncie... wątpie żeby ktoś chciał zapłacić za kota w worku....
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
jakie informacje mam jeszce dodać?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakie? Widzisz... piłkarze to trochę mało... ważna jest tak zwana "baza". Czyli: personel (szczególnie trener i asystent) stadion (typ) no i czy klub ma jakieś zadłużenie... bo jeśli ma to lepeij się przyznać jakie.... myślę że nie trudno będzie je spłacić. Jeśli w juniorach dzieje się coś ciekawego to sie pochwal... byłby to znakomity dodatek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ktoś chętny na sparing
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najbliższy wolny termin na sparing mam 8 kwietnia.
Gram rezerwami, przy czym zastrzegam sobie prawo do wystawienia jakiegoś zawodnika z pierwszego składu w celu wytrenowania nowej pozycji Zaangażowanie zawsze 0/4(od przeciwnika oczekuje tego samego). Gramy u tego kto ma większy stadion żeby więcej zarobić na biletach (co prawda to grosze ale zawsze coś). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nergal - graty. Dzisijszy mecz pokazał że moje rezerwy to na razie dramat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ktoś zagra sparing by zmierzyc sie rezerwami? musze w końcu sprawdzić jak moje rezerwy graja.
A w tablei jestem pierwszy z przewagą chyba 5 punktów, ostatnio wygralłem 2-0 z vice-liderem :] |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja jestem jeszcze liderem ale mam tylko jeden punkt przewagi, bo ostatnim nieszczesliwym remisie z 3 druzna :/
Dobrze ze teraz mam nawet łatwy przeciwników. Mam takie pytanie, czy za awans dostaje sie jakas kase ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
dostaje sie chyba kase za mistrza i za krola strzelcow
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zagram spara z kim kolwiek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nawet na pewno... król strzelców to marne 25 000 ojro,
Kiedy wygrywałem siódmą ligę za zwycięstwo dostałem 200 000, a za awans dodatkowe 100. To było coś Nie wiem jak na dzień dzisiejszy to wygląda ale powinny być jeszcze wyższe premie bo za mistrza polski płacą jakies 50% więcej niż wtedy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy ktoś zorientowany może mi udzielić informacjii na czym polegają play offy ? ile drużyn bierze w nich udział?
Czy na koniec sezony są wybierane jakieś jedenastki ligi? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie ma żadnej 11 wybieranej na koniec sezonu z tego co mi wiadomo, jedynie po każdej kolejce takowa jest wybierana. ![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nergal mam rozumieć , że 3 drużyna ligi nie awansowywuje?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
3 pierwsze drużyny oddzielone są zieloną krechą ,dlatego wydawało mi się ze to 3 pierwsze druzyny awansowowywuja
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nergal zapomniał dodać że play-off dotyczy tylko lig 2-6.
- Na trybunach więcej widzów, to z powodu wysoko notowanych przeciwników - Kartki z sezonu zasadniczego uwzględniane i tutaj. - Wszystkie premie od sponsora wypłacane. - Tak jak było napisane: po dwie drużyny z dwóch sąsiadujących dywizji, zwycięzcy po 3 punkty, wicemistrzowie po 1. - Bramki doliczane zawodnikom jak za mecz ligowy, przy czym z tego co pamiętam nie były uwzględnaine w klasyfikacji strzelców. W 7,8 i 9 lidze 3 najlepsze drużyny awansują z automatu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak play-off są w ligach 2-6 w niższych są awanse bezpośrednie bez play-off, zapomniałem dodać
![]() ![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jeśli chodzi o pierwszą ligę to niestety wyżej awansować się nie da.
W tym sezonie prawdopodobnie znów zagram w playoff, trzeba się więc przygotować kondycyjnie bo 2 mecze rozgrywane są w przeciągu 3 dni. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak ale nie ma sie co oszczędzać, po to gra sie 16 tygodni żeby te dwa mecze wygrać
Ja grałem na wysokim zaangażowaniu obydwa, pózniej przed nowym sezonem dostaje sie 20 pkt. świeżości ekstra więc nie ma problemu. Ma ktoś ochote na sparing? Mam spory stadion to wyślę wyzwanie.![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nergal - z tego co mi wiadomo dostaje się "tylko" 15 punktów.
A z tym zaangażowaniem nie ma co przesadzać bo w playoff wszyscy sędziowie są drobiazgowi, ja miałem przez to w jednym meczu 5 zółtych kartek. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tam preferuje ostrą grę
15 punktów? Na pewno? Więc musiało się coś zmienić wraz ze zmianą wersji gry bo kiedy zaczynałem na pewno było to 20 punktów.![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty zaczynałeś dosyć dawno, od tamtego czasu więcej osób stać na dobrego fizjo i pewnie stąd ta obniżka.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdybym dwa lata temu kiedy zaczynałem wiedział to co wiem teraz to byłbym w zupełnie innym miejscu
Początkowo gdzies miałem wiek zawodników liczyła sie tylko siła, do treningu nie przywiązywałem wielkiej wagi, personel też był bo był...grało sie tak od soboty do soboty (kiedyś od piątku do piątku), od meczu do meczu. Dopiero po ładnych kilku miesiącach wziąłem sie do gry na powaznie i do dziś po części borykam sie ze skutkami błedów popełnionych jako początkujący gracz Mam tu na myśli przede wszystkim stopniowe odmładzanie kadry co wiązało się z jej regularnym osłabianiem, i kolejny taki zabieg czeka mnie po sezonie, ale myślę że jeszcze ze dwie malutkie rewolucje i w końcu w dużym stopniu będe miał taką kadre do jakiej dąże Oczywiście jak się na rynku transf. poszczęści lub trafią sie ze dwie perełki w juniorach![]() The Apostasy ![]() |
|
|