|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
zainstalowałem te kodeki i gówno - sopcast dalej s.......ony
macie jeszcze jakies pomysly? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
najwazniejszy jest ten wmp10 - http://www.idg.pl/ftp/pc_7854/Window...uild.3923.html
a stad - http://www.free-codecs.com/K_lite_co...k_download.htm sciagnij 4.7.5 FULL |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Czy xbox360 odtwarza pliki filmów z rozszerzeniem rmvb?
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Da się w rowerze zamontować manetkę 7-biegową jak mam kasetę 6-rzędową tak, żeby przerzutki normalnie działały, bo nie wiem czy kupować? Abo druga opcja, czy można wymienić bezproblemowo kasetę z 6-rzędowej na 7-rzędową?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Genio - masz u mnie big-browar !!
sopcast chodzi!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Witam kupilem telefon na allegro N95 orginalną 8gb tak w aukcji pisało a przyszła mi chińska podróbka z wyglądu taka sama wszystko to samo tylko menu inne i nie ma gpsa i aparat gorszy , co ja w takim wypadku najlepiej mam zrobić ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
Jak rozumiem, kupiłeś sobie Nokię N95 na aukcji allegro, sprzedający podawał, że jest to telefon oryginalny, ale okazał się podróbką bez połowy funkcji oryginału? Zgłoś to allegro. Potem zapewne sprawa trafi do policji, jeśli udowodnisz, że telefon jest szemrany a sprzedawca dalej nie będzie chciał oddać pieniędzy. I najlepiej podaj tu na forum jego nick, żeby nikt się już nie nabrał. ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
A najpierw skontaktuj się ze sprzedającym, chyba najlepiej telefonicznie, ja się da, bo najszybciej. Napisz mu co dostałeś, pewnie będzie rżnął głupa, zgłoś na Allegro - jak napisała shad. Dobrym sposobem na takich sprzedających jest to że poza zgłoszeniem na Allegro informujesz gościa, że zgłaszasz całą sprawę na policję. Jak zgłosisz sprawę na Allegro to możesz liczyć na ich pomoc w kontakcie z policją.
Rozmawiaj spokojnie, bez nerwów i "wtrąceń" ale bardzo zdecydowanie. Powodzenia ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jakby ktoś mógł podesłać linka do relacji TV w necie meczu Arsenal-Villa
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
ktoś zna różnice słów: permission, consent, allow? W jakich okolicznościach sie je używa? nie moge nic znaleść ;-/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Jest może jakiś transport zorganizowany z lotniska w Pyrzowicach do Krakowa? Znalazłem tylko Wizzair, ale z tego co czytałem to większość ludzi narzeka na nich.
![]()
"...Możesz nazywać mnie bratem diabła
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
allow masz do czegoś,coś jest dostępne dozwolone, consent to pewnei coś w rodzaju konsensusu ale nie jestem tego pewien, zgadzać się z kimś w formie uzyskać konsensus. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ponawiam pytanie i proszę o odp.
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Po pierwsze polecam stronkę: http://www.thefreedictionary.com/ Chyba najlepszy darmowy słownik angielskiego w sieci. Bardzo czytelny układ, pełne definicje znaczeń i zastosowań słów, wyrazy bliskoznaczne, antonimy, ogólnie rzecz biorąc strasznie przydatna rzecz jak ktoś zna język na tyle aby móc z tego słownika skorzystać. W skrócie. Permission to rzeczownik, czasownik z nim związany to to permit. Permit znaczy zezwalać. Jest to wyrażenie zgody ale raczej w sposób formalny. Np. w wojsku jest taki zwrot: Sir! Permission to speak, Sir?- w tym wypadku jest to zapytanie przełożonego o pozwolenie zabrania głosu. Permission granted. - zezwalam Samo permission może być też jakimś papierkiem/dokumentem potwierdzającym wydanie zgody. Consent może być czasownikiem albo rzeczownikiem. Również oznacza wyrażenie zgody. W tym wypadku jest to raczej przystanie na propozycję drugiej strony. Allow to czasownik, rzeczownik z nim związany to allowance. Allow to również wyrażenie zgody na coś, ale jest to również słowo opisujące sam fakt umożliwienia czegoś. Ogólnie korzystając z odpowiednich konstrukcji i odpowiednio formułując myśli można te słowa stosować wymiennie, bo ich szerokie spektrum znaczeń raczej się na siebie nakłada. Różnica sprowadza się właściwie tylko do akcentowania tego pierwszego znaczenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czy mecz Wisły z Lechem idzie na jakimś kanale?
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów, O jednym marzę o jednym wciąż śnię, mistrzem będzie Wisełka na pewno to wiem!! |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
[QUOTE=M152T4L;705201]Czy mecz Wisły z Lechem idzie na jakimś kanale?[/QUOTE
Wszystkie mecze Pucharu Polski są na N TV (17.30 Lech - Wisła) Puchar Ekstraklasy na Polsacie Sport a Liga Canal + i Orange Sport. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
rejestracja jest wylaczona narazie, gdzies od lutego. czyli nie zarejestujesz sie.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Co jakiś czas mi się coś dzieje z kluczem do KIS 8. Co należy zrobić żeby ten klucz nie trafiał na czarną listę?
![]()
I
|
|
|
|
Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Siema. Poszukuję fotki, wklejonej w temacie Quiz Kibicowski, gdzie było spór o to czy to jest Wisła czy jakaś inna ekipa (już nie pamiętam jaka dokładnie). Dodam, że jedni mówili że to Wisła idąca na derby na Kałuży, inni że jakaś inna ekipa chyba na S ale nie jestem pewien.
Wie ktoś może o którą fotkę chodzi? Jak ktoś ma, to niech poda linka ![]()
Ostatnio edytowane przez wislacinek : 08.04.2009 o godz. 14:15.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kupic oryginalnego kisa
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Siemanko. Poszukuje wyjazdowych flag Wisly a takze starych opraw meczowych itp, ale nigdzie na necie niespotkalem sie z jakajs wieksza galeria szczegolnie flag. Pozdro i do zobaczenia we Wrocku
![]()
Ostatnio edytowane przez Romy S. : 08.04.2009 o godz. 16:06.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=2885 http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5492 http://z6.invisionfree.com/UltrasTifosi/index.php?showtopic=56&st=11
Ostatnio edytowane przez kwasiur : 08.04.2009 o godz. 16:20.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
mam pytanie
czy jest w Krakowie jakaś giełda rowerowa jeśli tak, to gdzie |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Jak nazywa sie komentator ktory komentuje czesto Bundeslige (i nie tylko) na Sport Klubie ? Taki ostry glos ma
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dzięki wielki o to chodziło!
a teraz na serio?wie ktoś co można zrobić? ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
dostane w jakimś oficjalnym sklepiku Wisły szalik z którym będzie hasło dla kobiet lub coś takiego
|
|
|