The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.04.2009, 14:26
Nie bardzo, bo jeśli pierwsza trójka będzie Wisła-Legia-Lech, to żadna kombinacja wyników meczów Wisła-Legia i Legia-Lech nie da nam mistrza w przypadku równej ilości punktów. Jeśli będzie Wisła-Lech-Polonia, to tylko pod warunkiem porażki poznaniaków przy Konwiktorskiej. Naszego liderowania wraz z drużynami warszawskimi nie ma brac pod uwagę, gdyż i tak Lech musiałby stracić te 4 punkty, choć jeśli taka sytuacja nastąpi, to wystarczy remis z Legią.
Odpowiedz cytując
kerim
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 06.04.2009, 14:43
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Nie bardzo, bo jeśli pierwsza trójka będzie Wisła-Legia-Lech, to żadna kombinacja wyników meczów Wisła-Legia i Legia-Lech nie da nam mistrza w przypadku równej ilości punktów. Jeśli będzie Wisła-Lech-Polonia, to tylko pod warunkiem porażki poznaniaków przy Konwiktorskiej. Naszego liderowania wraz z drużynami warszawskimi nie ma brac pod uwagę, gdyż i tak Lech musiałby stracić te 4 punkty, choć jeśli taka sytuacja nastąpi, to wystarczy remis z Legią.

no tak ,wariant pierwszy odpada , ale pozostają 2 , nawet 3 , po pierwsze lech-polonia- My,My i warszawskie drużyny, oraz wszystkie cztery
"jakubowska.kwiatkowski,czarzasty.nikolski "grupa trzymajaca sie

JAKUBOWSKA SIEDZI! KTO NASTĘPNY?
Odpowiedz cytując
Bo ogladać już mi mało
Junior Member

Od: 02.2009

Stary 06.04.2009, 14:56. Mistrz
Lech jest w tak słabej formie, że musi zgubić więcej niż 4 punkty, oni wiosną zdobyli raptem 9/15, Wisła również ma na swoim koncie 9/15 a przecież ma byc o tyle słabsza od Lecha, niemal na każdej pozycji.

Lech jedzie dwa razy do Warszawy i nie wierze, żeby z taką grą powalczył z Legią czy Polonią o zwycięstwo, Legia też gra słabo, mistrzem będzie ten kto straci najmniej w najbliższych kolejkach. Głęboko wierzę, że korona zostanie na reymonta.

Zapraszam na bloga tam w tekście o Smudzie opisałem to dokładniej i dużo szerzej, żeby to wklejać na forum.

Serdecznie pozdrawiam.
Bo oglądać już mi mało...
Zapraszam do dyskusji na moim blogu sportowy
www.gniazdowy.blox.pl
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Stary 06.04.2009, 15:09
Wariant, że trzy lub cztery kluby zdobędą tyle samo pkt. na koniec sezonu jest mało prawdopodobny. Gdyby już miało się tak stać to pod uwagę będzie brana "mini tabela" czyli załóżmy Wisła, Legia i Amika i wyliczenie kto zdobył najwięcej punktów w grach pomiędzy tylko tymi trzema ekipami. Załóżmy, że wygramy z Legią to będziemy mieli tylko 4 pkt a Kuchenki na dzień dzisiejszy już mają ich 5, więc scenariusz z trzema dróżynami mającymi tyle samo punktów naprawdę nic nam nie daje. No chyba, że wśród tych dróżyn - 3! nie będzie Amiki co jest tak samo prawdopodobne, jak to, że Śląsk zagra w pucharach...Trzeba mieć w świadomości, że tracimy do amiki 4 pkt. Innego myślenia nie można brać pod uwagę...Chyba, że Polska to kraj prawa i uczciwości i Amica zostanie za korupcje ukarana degradacją...
Odpowiedz cytując
Bo ogladać już mi mało
Junior Member

Od: 02.2009

Stary 06.04.2009, 15:13. Mini tabela
Nie wiem czy regulamin PZPN-u wogóle przewiduje mini tabelę... tam raczej prawo powstaje na bieżąco pod potzreby chwili ;]

Lepiej uniknąć tej samej liczby punktów, bo bilans z czołówką mamy w tym roku tragiczny, Tylko na Polonii zdobyliśmy 6 pkt, Lech siądzie zobaczycie i za 3-4 kolejki odpadnie z wlaki o mistrza a Smuda pójdzie w cholerę

Pozdrawiam
Sredczenie
Bo oglądać już mi mało...
Zapraszam do dyskusji na moim blogu sportowy
www.gniazdowy.blox.pl
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 06.04.2009, 15:32
Mecz z Jagiellonią nie będzie łatwy dla Wisły, bo to zespół, który potrafi mobilizować się na spotkania z trudnymi rywalami. W dodatku Frankowski ma paru osobom sporo do udowodnienia, a on nawet grubo po 30-stce w naszej lidze potrafi w pojedynkę rozstrzygać mecze. Dodatkowo, jak znam życie, w naszej drużynie nastąpi duże rozprężenie po meczach z Lechem, owocujące tradycyjnie lenistwem w grze bez piłki, jak np: w Bytomiu, czy Bełchatowie. To będzie szansa dla rywali.

Dlatego uważam, że Skorża powinien wprowadzić pewne zmiany w składzie - u nas też kilku zawodników ma jeszcze sporo do udowodnienia. Stąd dałbym szansę gry Niedzielanowi, Łobodzińskiemu i Jisakowi, chyba, że fizycznie będą wyglądać blado. Usiąść na ławce powinni Małecki i zbyt defensywny na ten mecz Cantoro.

Moja propozycja składu "pod Jagiellonię":

Cebanu - Singlar, Baszczyński, Marcelo, Diaz - Łobodziński, Sobolewski, Jirsak, Boguski - Ćwielong, Niedzielan
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 06.04.2009, 15:50
Nie sposob nie napomniec o osobie Franka. Uwazam za wysoce niewskazane uskutecznianie manifestacji pod jego adresem. Tak negatywnych jak i pozytywnych. Kibice juz raz dali mu odczuc co sadza o wydarzeniach zwiazanych z jego odejsciem i nie ma potrzeby, zeby do tego wracac. Slawetny trans z 2005 roku trafial moim zdaniem blisko celu, choc za wlasciwsze uznalbym uzycie nieco innej atrybucji anizeli "zwykly judasz". W kazdym razie nie ma sensu na sile nadawac calej tej sprawie wiekszej rangi, niz rzeczywiscie wskazywalaby na to potrzeba. Rozumiem jednak, ze dla okreslonej czesci osob, moze nie byc to latwe, z uwagi na konflikty jakie narosly przez okres kilku ostatnich lat. Szczegolnie mam tu na mysli czlonkow stowarzyszenia oraz ich gorliwych oponetow, ktorzy juz zdaje sie w sposob "ideologoczniy" sa nastawieni przeciwko sobie. Sam nie przepadam za Frankiem, majac na uwadze czesc jego wypowiedzi i postepowanie w okreslonych momentach, mimo to nie palam do niego skrajnymi uczuciami typu pogarda czy nienawisc. Bardzo nie chcialem, by doszedl do skutku jego powrot na Reymonta i tak tez sie stalo, choc teraz okazalo sie, iz jednak do czegos moze sie przydac, w co jeszcze jakis czas temu autentycznie watpilem, dopatrujac sie jego definitywnego pilkarskiego konca. A skoro ten koniec zostal odlozony w czasie, bede mu jednak szczerze kibicowal (wylaczywszy najblizszy mecz), by ustrzelil jeszcze pare bramek i awansowal mozliwie jak najwyzej w klasyfikacji najlepszych strzelcow. W koncu takie wyscigi nie odbywaja sie codziennie, a jakby nie patrzyc, z perspektywy czasu bedzie to takze wislacki akcent.
Podsumowujac, zaden pilkarz, chocby nie wiem jak zasluzony czy "podpadniety", nie powinien nigdy wiecej wywolac takiego fermentu. Kibic oraz wszyscy ludzie zyczacych Wisle zawsze jak najlepiej to podstawa. Czas by emocje raz na zawsze opadly.

Wracajac do samego meczu, chyba kazdy zdaje sobie sprawe kogo nalezy przypilnowac w pierwszej kolejnosci. Mam na mysli oczywiscie Grosickiego. Nie wiem ile ten pilkarz ma juz w tej rundzie asyst na swoim koncie, ale zdecydowanie najwiecej w zespole z Bialegostoku. Nikt tak jak on nie miesza w szykach obronnych rywala. Wazna postacia jest takze bardzo dobrze wyszkolony Hermes. O Frankowskiego bylbym spokojny, ze nie kiwnie palcem tak jak na Lechu, gdyby duet stoperow tworzyla jeszcze do niedawna para nr.1 Glowacki-Cleber. Z uwagi na to, iz Baszczynskiemu po raz pierwszy w zyciu przyjdzie zagrac wspolnie z Marcelo, mozna miec lekkie obawy. Mimo wszystko zakladam pewna wygrana, poniewaz kazdy inny rezultat moze zaskutkowac wypadnieciem poza puchary.
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 06.04.2009, 15:54
Teraz na kolejne mecze musi byc wieksza koncentracja niz poprzedni bo mamy teraz 4 średniaków pod rzad. I musi być 12 punktów!! Wiec na Jagiellonie wieksza ambicja niz na leszka.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 06.04.2009, 19:53
Z obozu Jagi:
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html

Nie zagraja z nami Król (za kartki) oraz kontuzjowani Hermes i Bruno. Ciekawe czy z tymi Brazylijczykami to tylko zaslona dymna. Cala trojka to dosc wazni zawodnicy dla Jagielloni wiec mam nadzieje, ze nie tylko my bedziemy oslabieni w tym meczu. Dobrze w obronie zagrac i bedzie dobrze.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 06.04.2009, 20:04
Nie zapominałbym jednak o tym, że Frankowski na wyjeździe nie strzelił bramki w tym sezonie.
Odpowiedz cytując
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 06.04.2009, 20:11
Bo ogladać już mi mało napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy regulamin PZPN-u wogóle przewiduje mini tabelę... tam raczej prawo powstaje na bieżąco pod potzreby chwili ;]

Lepiej uniknąć tej samej liczby punktów, bo bilans z czołówką mamy w tym roku tragiczny, Tylko na Polonii zdobyliśmy 6 pkt, Lech siądzie zobaczycie i za 3-4 kolejki odpadnie z wlaki o mistrza a Smuda pójdzie w cholerę

Pozdrawiam
Sredczenie
Tak mówisz Tylko z Lechem mamy niekorzystny z Polonią i BOT-em już mamy na plus a z Legia i Ślaskiem wystarczy skromne 1:0.

Kordel_Walker napisał(a):
Wariant, że trzy lub cztery kluby zdobędą tyle samo pkt. na koniec sezonu jest mało prawdopodobny. Gdyby już miało się tak stać to pod uwagę będzie brana "mini tabela" czyli załóżmy Wisła, Legia i Amika i wyliczenie kto zdobył najwięcej punktów w grach pomiędzy tylko tymi trzema ekipami. Załóżmy, że wygramy z Legią to będziemy mieli tylko 4 pkt a Kuchenki na dzień dzisiejszy już mają ich 5, więc scenariusz z trzema dróżynami mającymi tyle samo punktów naprawdę nic nam nie daje. No chyba, że wśród tych dróżyn - 3! nie będzie Amiki co jest tak samo prawdopodobne, jak to, że Śląsk zagra w pucharach...Trzeba mieć w świadomości, że tracimy do amiki 4 pkt. Innego myślenia nie można brać pod uwagę...Chyba, że Polska to kraj prawa i uczciwości i Amica zostanie za korupcje ukarana degradacją...
Zważ że jeśli do tek trójki wskoczy Polonia to dla nas w małej tabeli są 6 pkt. Plus remis z Lechem-7pkt. Kolejorz w przypadku porażki na Konwiktorskiej miałby też 7 pkt. I teraz pytanie:Czy w takim przypaku liczą bramki w tej małej tabeli? Bramki ogólnie Czy bramki w małej tabeli
Ostatnio edytowane przez Proximus : 06.04.2009 o godz. 20:19.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 06.04.2009, 20:15
najwiecej asyst ma Kajosevic (4), pozniej Grosik (3) i Franek (3), pozniej Krol (2) i gdzies tu jest Zawistowski z 2-3 napewno ma.

Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 06.04.2009, 20:29
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Nie zapominałbym jednak o tym, że Frankowski na wyjeździe nie strzelił bramki w tym sezonie.
Przypuszczam, że w Krakowie będzie grał jak u siebie...

Cytat:
Zważ że jeśli do tek trójki wskoczy Polonia to dla nas w małej tabeli są 6 pkt.
To już tylko teoria: ukończenie rozgrywek przez 4 najlepsze zespoły z równą ilością punktów graniczy z prawdziwym cudem. Takim cudem, że nawet nie ma co na to liczyć

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Stary 06.04.2009, 20:39
Wydaje mi sie że nie ma co liczyć punktow tylko wygrać co swoje i nie ogładać sie na te smieszne kluby.

Tylko jak to zrobić? Przede wszystkim Kibice muszą co mecz ambitniej dopingować a piłkarze się dostosowywać. Żeby nie było wpadek. i Cele proste wyznaczyc : teraz 4 mecze musza byc wygrane bo to są średniacy. potem mecz z Legią który trzeba wygrać a potem 3 mecze ze słabiakiem i dwoma przyjaciółmi . mam nadzieje że wtedy Lechia bedzie miala zapewnione utrzymanie, bo Wisła musi to wygrac.
Wiem że ameryki nie odkryłem ale próbowałem
Powód: błedy błedy ..
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 06.04.2009 o godz. 20:39.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 06.04.2009, 20:46
prober napisał(a):Wyświetl post
Przypuszczam, że w Krakowie będzie grał jak u siebie...

To już tylko teoria: ukończenie rozgrywek przez 4 najlepsze zespoły z równą ilością punktów graniczy z prawdziwym cudem. Takim cudem, że nawet nie ma co na to liczyć
Żebyś się nie rozczarował

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 06.04.2009, 20:55
Obawiam się trochę, żeby Franek (inteligentny i technicznie świetny lis pola karnego) nie pokazał Pawełkowi czego ten ostatni nie umie ...
Niestety dla Pawełka Franek jest najgorszym egzaminatorem.
O przegranej nie myślę (przynajmniej się staram).
Odpowiedz cytując
JacobusTSW
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 06.04.2009, 21:02
Tak trochę jako ciekawostkę podam, że Franek swoją 100 bramkę w lidze strzelił... Mariuszowi Pawełkowi kiedy ten grał jeszcze w Odrze (tak przynajmniej wynika z dodatku "franek łowca bramek" który kiedyś tam dodawano do gazet jak Frankowski odchodził z Wisły). Niestety interwencja bramkarza w iście Pawełkowym stylu, puścił ją pod pachą;/
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Stary 06.04.2009, 21:20
Marcelo to wielki chłop odbije z brzucha franka i ten bedzei musial wyjsc albo wyleciec z pilka z pola karnego i akcje znowu rozgrywac albo stracic pilke
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
kot_dżinks
Member

Stary 06.04.2009, 21:32
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Żebyś się nie rozczarował
Myślę, że się nie zrozumieliście, bo na R22 Franek chyba trochę czasu spędził i boisko jest mu znane. Zaś atmosfera zobaczymy...
Odpowiedz cytując
Coolpick
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 06.04.2009, 21:56
BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
Wydaje mi sie że nie ma co liczyć punktow tylko wygrać co swoje i nie ogładać sie na te smieszne kluby.

Tylko jak to zrobić? Przede wszystkim Kibice muszą co mecz ambitniej dopingować a piłkarze się dostosowywać. Żeby nie było wpadek. i Cele proste wyznaczyc : teraz 4 mecze musza byc wygrane bo to są średniacy. potem mecz z Legią który trzeba wygrać a potem 3 mecze ze słabiakiem i dwoma przyjaciółmi . mam nadzieje że wtedy Lechia bedzie miala zapewnione utrzymanie, bo Wisła musi to wygrac.
Wiem że ameryki nie odkryłem ale próbowałem
Czyli trzeba wszystko wygrac do konca? Wiec to takie proste, dziwne, ze pilkarze na to wczesniej nie wpadli...

Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 06.04.2009, 22:43
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Ogladam dzis sobie skrot meczu Jaga-Lks i od razu w oczy rzucaja mi sie dwie postacie.

Grosicki i Frankowski.Dobrze wspolpracuja ,generalnie ogladam Jage na Orange Sport i naprawde na nich trzeba bedzie uwazac.

Ja Cie proszę. Na tle ŁKS-u to każdy kto potrafi piłkę kopnąć i się przy tym nie wywrócić to dobrze wygląda. Rzemieślnicy przyjeżdżają, nikt więcej. Jedynie obawiam się piłkarza Frankowskiego, bo łon ****a z niczego jedną na pewno ukłuje. Biorąc pod uwagę naszego mocarza Pawełka, to wpaść może jakiś podstępny strzał i niepotrzebne nerwy mogą się wkraść w nasze szeregi. Nawet jak dobrze odejdziemy mentalnie do tego meczu,jak z Amicą to mimo wszystko na Frankowskiego trzeba uważać.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 06.04.2009, 23:16
Na Franka sposób jest jeden, pokiereszować go. Mam nadzieję, że Głowacki nie będzie miał żadnych skrupułów i będzie walczył wręcz równie zażarcie co z Lewandowskim.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 06.04.2009, 23:45
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Ja Cie proszę. Na tle ŁKS-u to każdy kto potrafi piłkę kopnąć i się przy tym nie wywrócić to dobrze wygląda. Rzemieślnicy przyjeżdżają, nikt więcej.
Tak. Pokazaliśmy to w zeszłej rundzie w meczu z ŁKS-em (słabszym niż teraz). Jagiellonia jest w tej rundzie jak narazie drużyną lepszą od nas więc należy podejść do nich z należnym respektem.

eye63 napisał(a):
Na Franka sposób jest jeden, pokiereszować go. Mam nadzieję, że Głowacki nie będzie miał żadnych skrupułów i będzie walczył wręcz równie zażarcie co z Lewandowskim.
Głowacki nie zagra z Jagiellonią.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 07.04.2009, 05:47
eye63 napisał(a):Wyświetl post
A Głowacki nie jest czasem zawieszony za kartki?
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 07.04.2009, 08:03
eye63 napisał(a):Wyświetl post
tak chyba na PES 2009 jak sobie ściągnie patcha z Ekstraklasą. Głowacki jest zawieszony za kartki, już tyle razy było to pisane.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Stary 07.04.2009, 08:44
Ja Cie proszę. Na tle ŁKS-u to każdy kto potrafi piłkę kopnąć i się przy tym nie wywrócić to dobrze wygląda.
Przypomnę Ci to po 28 kolejce.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 07.04.2009, 09:05
Są dwa scenariusze na to spotkanie wg mnie:
1. Jaga podbudowana dobrymi wystepami w lidze ,zagra bez żadnych kompleksów i bedzie liczyc na duet Frankowski-Grosicki. Widac ,ze dobrze im sie ze soba wspolpracuje,zatem nie sa bez szans w starciu z Pawelkiem i nasza obrona
2. Jaga odbiła sie od dna i zajmuje wysokie 7 miejsce w tabeli ,zatem w tym meczu nie beda sie bardzo spinać i bedzie to mecz do pierwszej bramki , po ktorej juz calkowicie zejdzie z nich powietrze i Wisła spokojnie zainkasuje 3 punkty.
Co by sie niedzialo,trzeba wykorzystac nasza przewage w formacji pomocy i wykorzystac nieporadnosc ich defensywy. Moze atak maja niezly ,ale my mamy przewage w pozostalych formacjach .Jesli marzymy jeszcze o Mistzostwie musimy to wygrac. Stawiam 3-1 dla Nas
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Stary 07.04.2009, 09:11
zim zum napisał(a):Wyświetl post
tak chyba na PES 2009 jak sobie ściągnie patcha z Ekstraklasą. Głowacki jest zawieszony za kartki, już tyle razy było to pisane.
Najlepiej to sobie majty ściągnij.
Nie ma Głowy, wróci Marcelo - koncept pozostaje ten sam.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 07.04.2009, 09:16
Ja Cie proszę. Na tle ŁKS-u to każdy kto potrafi piłkę kopnąć i się przy tym nie wywrócić to dobrze wygląda.
Wisła Kraków 0-0 Łódzki KS 8 listopada, 16:00

a co powiesz o tym ?
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 07.04.2009, 09:29
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Wisła Kraków 0-0 Łódzki KS 8 listopada, 16:00

a co powiesz o tym ?
Bez Bodzia Wu wyjechali by z nowym numerem kierunkowym do Lodzi.
Jakies 09.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów