|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:44.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Też się "pochwale"
. Podam bez operonowej tylko z CKE .j.pol R - 67 % ang P - 88 % WOS R- 40% Historia R - 50% Tragedii nie ma ale trzeba zabrać się ostro do roboty Co do moich planów to marzy mi się filozofia na UJ |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
rok temu jak ja skladalam papiery mozna bylo geografie biologie historie i wlasnie chyba wos na TiR nie ma sprawnosciowki, w tym roku chyba podobnie nie wiem do konca jak z przedmiotami ale chyba bez zmian |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
BRONOWICE!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
czasem matma to najmniejszy pikuś
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
jest ktoś na GP na UE ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś temat: "Scharakteryzuj język współczesnej reklamy"?
Jak tak, to proszę o zgłoszenie się, może wzajemnie będzie można sobie pomóc![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
zdaje ktos geografie
)![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
z geografia możesz iść też na Politechnike , AGH :
Idz na kierunek który tobie odpowiada a nie sugeruj się innymi.![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
studiuje ktos fizjoterapie na AWFie?
moze byc priv pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam w planach:
pol-pod matma-pod angielski-roz biologia-roz Wie ktoś jaki jest najlepszy AWF w Polsce i jakie trzeba mieć wyniki aby się do niego dostać? Chciałbym zostać trenerem piłkarskim. |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
A oreintuje się ktoś mniej wiecej ile trzeba było mieć minimum punktów na kulturoznawstwo (bliskowschodnie) na UJ w tamtym roku
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Daje do myślenia: http://axem.pl/matura/
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Studiuje ktoś na Małopolskiej Wyższej Szkole Zawodowej? Jak tam jest? Interesuje mnie Turystyka i Rekreacja albo Dziennikarstwo. Jak wyglądają zajęcia, praktyki? Ciężko jest?
Co trzeba zdać na poszczególne kierunki? |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Hej, maturzyści..
![]() Jak to jest z dowodem tożsamości na maturze? Stracił mi się dowód osobisty, a na wyrobienie nowego to sobie poczekam... ![]() Mam za to paszport (w którym niestety nie ma nr. PESEL, mimo to jest ważny) oraz książeczkę wojskową. Chyba nie będą mi robić problemu z wejściem na salę, co? Spotkał się ktoś z podobną sytuacją? Pzdr. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Kumpel w zeszłym roku po zakończeniu ogólniaka tak się najebał, że pogubił klucze od mieszkania, dokumenty, karty do bankomatu etc.
Na maturę wszedł na paszporcie ![]() Także nie panikować, nauczyciele Was znają kojarzą, a jak masz paszport/książeczkę wojskową to Cie z pewnością wpuszczą. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak się zastanawiam, czy jeśli mam temat prezentacji maturalnej: "Sztuka felietonu. Analizując wybrane przykłady omów rozwój gatunku w XIX i XX wieku", to czy muszę zawrzeć w planie prezentacji jakąś konkretną tezę? I jakie można dać wnioski w takim przypadku?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Podbijam. Dziennikarstwo/Komunikacja społeczna lub Administracja? Ktoś przybliży?
![]() |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Skończył się czas egzaminów gimnazjalnych i zbliża się.... matura. <ściana> Jak nastroje przed? Jakie studia macie upatrzone? Co zdajecie?
Osobiście... boję się najbardziej pisemnego PL. Po cichu liczę na Przedwiośnie albo Wesele (któego jeszcze nie było). Może coś się poszczęście i uda się na jakieś dzienne dostać. Kulturoznawstwo by mi chyba najbardziej odpowiadało... nie wiecie jak było w tamtym roku? Ilu chętnych na miejsce etc? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polski, angielski, wos - wszystko podstawa
Próbne: polski 60%, wos 49%, angielski 91%. Nie obawiam się, no może trochę, polskiego pisemnego bo nie czytałem lektur. Nie ma czego tak naprawdę. To tylko matura, nic więcej. Studia na kierunku dziennikarstwa i komunikacji społecznej, socjologii bądź adminstracji. Co do lektur. Mam nadzieję na Przedwiośnie bądź coś z literatury wojennej. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Ja się tylko boje pisemnego polskiego i może trochę ustnego ,z resztą nie powinno być problemów ,a zdaje polski,angielski podstawowe i geografie rozszerzoną ,gdyby z lektur się trafiło Przedwiośnie byłoby naprawdę dobrze ,z Weselem już trochę gorzej
![]() ![]()
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko i wyłącznie zaoczne przyjacielu. Z racji warunków socjalnych, stałego związku z dziewczyną od długiego już czas i planach na przyszłość potrzebne mi są pieniądze
![]() Najbardziej prawdopodobne studia.
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 27.04.2009 o godz. 13:00.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ja polski i angielski na podstawie oraz historię i wos na rozszerzeniu. Z polskiego moja polonistka przewiduje Wesele, z czego w sumie bym się ucieszył. Mam nadzieję tylko że nie dadzą nic z romantyzmu
![]() ![]()
the end
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
TWSD FOTO
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Twoim zdaniem KSW lepsze
![]() ![]()
©
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polski i geografia podstawowe, angielski i WOS rozszerzone. Właśnie opracowuje moją prezentację na maturę ustną
"Przedwiośnie" i "Wesele" mile widziane, w sumie nie pogardzę czymś chłopskim z "Chłopów" . Jeśli chodzi o literaturę wojenną to na pewno nie chciałbym "Innego świata". Generalnie mało lektur przeczytałem, więc dość odpowiednie byłyby "Dziady", "Makbet" , "Król Edyp" - coś tego pokroju ale jakoś nie wierzę, że trafimy na coś błahego... :/Spinę czuję przed angielskim. Rozszerzony to już jednak nieco wyższa półka. Chciałbym koniecznie jakiś opis albo recenzję ![]() Co do WOSu. Oby esej nie był jakiś przyjebany. Z zadań z pierwszej części to pewne są organizacje międzynarodowe, jakieś rysunki satyryczne. Chciałbym coś nietrudnego z konfliktów zbrojnych (ale to było w roku ubiegłym). Geografii się raczej nie boję Kolejny etap - studia sam nie wiem jakie. Chciałbym, żeby ktoś mi naświetlił turystykę na U.Ekonomicznym. Koniecznie studia dzienne, aczkolwiek jeśli matura źle pójdzie to i zaocznymi nie pogardzę. Niech też ktoś coś powie na temat dziennikarstwa, europeistyki/amerykanistyki na UJ. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|