The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2009, 20:05
OMG, ale Wy w nas wierzycie...
Jaka brzydka gra? co Wy chrzanicie? Mamy zagrać swoje, wysoki pressing, gryzienie trawy od pierwszej do ostatniej minuty, nie faulować bezmyślnie za blisko i będzie dobrze...
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 01.04.2009, 01:14
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Jaka brzydka gra? co Wy chrzanicie? Mamy zagrać swoje, wysoki pressing, gryzienie trawy od pierwszej do ostatniej minuty, nie faulować bezmyślnie za blisko i będzie dobrze...
Ależ ja nie wymagam brzydkiej gry - jeśli zagramy efektownie i efektywnie to pochyle się nad naszą drużyną
Tyle że wydaje mi się że w przeciwieństwie do Ciebie, jestem w stanie realistycznie patrzeć na to na co nas na 'dziś' stać - i no offence - po prostu wole brzydkie zwycięstwo niż piękną porażkę - natomiast w teorii zgadzam się z Tobą, nie faulować blisko, tak jak nie prowokować wielu rzutów rożnych bo zostajemy z 1 w miare wysokim i naciągając - w miare skocznym piłkarzem.Baszczu powinien dać radę ale jak zasypią nas gradem dośrodkowań to może być cienko.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.04.2009, 06:33
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
przypomnij mi kiedy zagraliśmy to swoje ostatni raz?
bo ostatnio "swoje" oznacza po prostu kilka marnych podań wszerz boiska, po czym następuje dzida w przód, i to jest koniec naszej akcji

dlatego wolę żebyśmy jednak nie grali "swojego", zagrajmy to co kiedyś nam się udawało, długo przy piłce i dołem

a gryzienie trawy od 1 do 90 minuty? chyba w cuda wierzysz chłopie
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
kaśka16
Junior Member

Od: 03.2009

Stary 01.04.2009, 15:06
Musimy wygrać, innej opcji nie ma. I WYGRAMY! Jeżeli ktoś nie wierzy w zwycięstwo to nie jest kibicem Wisły.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 01.04.2009, 15:15
luke1906 napisał(a):Wyświetl post

W cudaTo wymaganie tego od kopaczy w meczu z Amika wymaga jakis cudow

To jest ich obowiązek,i nawet nie powinnismy o tym tu pisac.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
mastahkillah
Senior Member

Stary 01.04.2009, 15:28
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
To jest ich obowiązek,i nawet nie powinnismy o tym tu pisac.
zdecydowanie tak!
ale nie o tym chciałem napisać..

Wisła jest mistrzem polski tak? więc z jakiej racji mamy się bać amici? to oni powinni bać się nas!
tak jak już przede mną ktoś napisał, czy 3-4 lata temu ktoś pisał na tym forum przed grą z jakimkolwiek rywalem że 'gramy o remis' lub 'cięzko będzie' ?
NIE!
Więc nie zmieniajmy tego! WISŁA to jest POTĘGA!

Piłkarze muszą wyjść skoncentrowani na maxa, wierzę że Maciek ich zmotywuje, wygramy ten mecz!
Odpowiedz cytując
kaśka16
Junior Member

Stary 01.04.2009, 15:55
Sobolewski poprowadzi Wisłę do zwycięstwa. Lech powoli schodzi z torów, Wisełka wraca na właściwe miejsce.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 01.04.2009, 18:04
Remis biore w ciemno,ale nie sadze zeby bylo 0-0 ,bo taki wynik Lech mial ostatnio z Arka i napewno zrobia wszystko zeby wygrac. Dla nas to mecz o wszystko tak naprawde na tym etapie rozgrywek.Byle nie przegrac
Odpowiedz cytując
kaśka16
Junior Member

Stary 01.04.2009, 18:40
Kurde, ludzie, może trochę optymizmu i woli walki!! Trzeba z nimi grać bardzo uważnie, ale i zdecydowanie! To jest Lech Poznań, nie Barcelona! Każdego rywala trzeba szanować, ale Wisła jest najlepszym polskim klubem i jeżeli ktoś w to wątpi, to nie może o sobie mówić jako kibic Wisły! To spotkanie najpierw trzeba wygrać w głowach!
Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 01.04.2009, 18:42
Ja w tym temacie powiem krótko mecz trzeba wygrać i nie ma co pierd.olić , że Lech w najlepszej formie od lat itp.Nasi grajkowie muszą wyjść mega skoncentrowani i grać dobrze w obronie ! Osobiście liczę na skromne 0:1 (oczywiście dla Wisełki )
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 01.04.2009, 18:53
najlepiej to nie przegrywac w tym meczu, nie za specjalnie wychodzi nam gonienie wyniku
Odpowiedz cytując
maciek777
Banita

Od: 08.2007

Stary 02.04.2009, 14:10
Przegrana nie wchodzi w gre.Jezeli mamy odrabiac i isc na majstra to najlepiej wygrania,choc czuje ze lech cos strzeli nam niestety ;/ Trzeba by wrocic na wlasciwiwe tory,ze to Wisła dyktuje gre ! 2:1 dla nas.
Odpowiedz cytując
Pennywise
Member

Od: 02.2003

Stary 03.04.2009, 09:16
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
przypomnij mi kiedy zagraliśmy to swoje ostatni raz?
bo ostatnio "swoje" oznacza po prostu kilka marnych podań wszerz boiska, po czym następuje dzida w przód, i to jest koniec naszej akcji

dlatego wolę żebyśmy jednak nie grali "swojego", zagrajmy to co kiedyś nam się udawało, długo przy piłce i dołem

Zgadzam się z tym. Dodam jeszcze, że te podania górą są trudne do opanowania przez zawodnika stąd drużyna się męczy aby sklecić jakąś akcję. Jak dla mnie przez takie "skomplikowane" podania brakuje płynności a przede wszystkim tempa. Skąd konieczność posyłania takich piłek ? Hmm być może brakuje tu jakiegoś łącznika ( czytaj : środkowa pomoc) Ale dość narzekania...

Wracając do tematu meczu, uważacie, że przesunięcie Diaza na obronę może być dobrym pomysłem czy może wolicie aby zagrał w pomocy ?
Swoją drogą podoba się wam gra Juniora w środku pomocy ? Z mojej strony mogę zaryzykować, że wyeliminowanie Diaza z środka pomocy może bardzo zmienić obraz gry na plus, ale z drugiej strony pojawia się wątpliwość kto mógłby go zastąpić...
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 03.04.2009, 09:31
Liczyć należy na to, że jakiś nasz kopacz, będzie miał dzień konia i wykaże się niebywałą skutecznością. Bo to ,że okazję będą to wiem na pewno, tylko problem kto ukłuje. No i rzecz niezmiennie niepokojąca. Mariusz Pawełek.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.04.2009, 13:15
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Liczyć należy na to, że jakiś nasz kopacz, będzie miał dzień konia i wykaże się niebywałą skutecznością. Bo to ,że okazję będą to wiem na pewno, tylko problem kto ukłuje. No i rzecz niezmiennie niepokojąca. Mariusz Pawełek.
Różnie może być .
Może się okazać ,że Mariusz będzie najpewniejszym punktem drużyny a ci co mają błyszczeć (Boguś ,Mały) będą grać przeciętnie ,ale obym się mylił i wszyscy zagrają na miarę zwycięstwa i przyjadą z Poznania z 3 punktami.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 03.04.2009, 13:35
wydaje sie że wygra ten który lepiej wykorzystał 2 tygodniową przerwe w rozgrywkach bo oba zespoły maja podobny potencjał.Zresztą jak to bywało w poprzednich sezonach mistrzostwa nie zdobywa sie w meczach z bezpośrednimi rywalami do tytułu a wygrywajac mecze z drużynami ze środka tabeli i dołu.
Co do składu to ja bym postawił na Cantoro, to charakterny zwodnik, napewno ma coś Skorży do udowdnienia a w meczach z silnymi rywalami zazwyczaj nie odstawał poziomem
Ostatnio edytowane przez AYALA : 03.04.2009 o godz. 13:40.
Odpowiedz cytując
78GD
Junior Member

Od: 04.2009

Stary 03.04.2009, 13:40
Musza Zagarc O 3 Pkt Amica Juz Dostaje Zadyszki Wiec Czeba Na Pelnych Obrotach Zagrac Zeby Dogonic Ich A Pozniej Grac W Nastepnych Spotkaniach Swoje .nie Moga Wyjsc I Oddac Odrazu Pole Walki
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Stary 03.04.2009, 13:48
78GD napisał(a):Wyświetl post
Musza Zagarc O 3 Pkt Amica Juz Dostaje Zadyszki Wiec Czeba Na Pelnych Obrotach Zagrac Zeby Dogonic Ich A Pozniej Grac W Nastepnych Spotkaniach Swoje .nie Moga Wyjsc I Oddac Odrazu Pole Walki
Dysgrafia, analfabetyzm czy inne upośledzenie?
Odpowiedz cytując
buters87
Member

Od: 10.2007

Stary 03.04.2009, 13:55
78GD, czy Ty znasz elementarne zasady posługiwania się językiem polskim w formie pisemnej?

Co do meczu to myślę:
*na bramce Mariusz.. oby był skupiony na tym co robi, bo odnoszę wrażenie że strasznie boi sie popełnić prostego błedu przez co wychodzi to co wychodzi..
* myśle, że obrona stanie na wysokości zadania Singlar ,Baszczu, Głowa, Diaz..
* na lewe skrzydło Zieniu - nie mamy lepszego raczej.. a myślę że nie zapomniał jak się asystuje
* prawe Patryk - powolutku wraca do formy
* środek Sobol (bez komentarza ) z Cantoro, który powalczy, pokopie, po 60 minutach do zmiany
* w ataku Rafał w meczu z SM widać było że tez wraca do formy a że nie jest to przeciętny piłkarz to podnieobecność Pawła on ma świecić z przodu, drugim napastnikiem musi być Piotrek widać, że jest szybki jeśli się zkoncentruje będzie ok..
*na zmianę Jirsak, Niedzielan...

Murawski z urazem jeśli nawet zagra to nie na 100%, Rengifo poobijany więc też może go zabraknąć...

Rekapitulując: 3:1 dla nas (Diaz, Boguski, Ćwielong ;p )
Odpowiedz cytując
78GD
Junior Member

Stary 03.04.2009, 14:06
znam elementy pisowni wiem ze ich nie widac po wczesniejszym poscie
Odpowiedz cytując
78GD
Junior Member

Stary 03.04.2009, 14:09
w sumie to każdy kto wyjdzie w podstawowym składzie i na zmiane wejdzie niech da z siebie wszystko a o wynik myśle że można być spokojnym
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 03.04.2009, 14:27
Niby ma nei zagrać Murawski i Rengifo ale pewnie zagraja tak jak Ślusarski.
czyli Peszko Injac Bandrowski Stilic Lewandowski ? Reiss

jak myślicie jak zagra przednia formacja?
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
magowski
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 03.04.2009, 14:44
Jezeli Rengifo i Murawski nie zagraja to na pewno zagraja tak : Peszko Injac Bandrowski Stilic Wilk i w ataku Lewandowski... Innej opcji nie ma bo Smuda wiecej piłkarzy specjalnie nie wystawia. No chyba ze Kikut
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 03.04.2009, 14:59
Pewnie z Murawskim i Rengifo to tylko ściema.

http://www.lechpoznan.pl/art,11597,k...ojtkowiaka.htm
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 03.04.2009, 16:18
Fajnie by było gdyby nie zagrali.
My też jesteśmy osłabieni więc byłoby sprawiedliwie
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 03.04.2009, 16:19

Sraratatatatatata

W niedziele bedą zdrowi jak ryba,jak Slusarski "cudownie" ozdrowiał na derby.

Nie z nami te numery.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
maksinho
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 03.04.2009, 18:32
W meczu zobaczymy kto wyjdzie bardziej pewny siebie. TO będzie miało decydujący wpływ na ten mecz. Jak przegramy go w głowie to już koniec ;/
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Stary 04.04.2009, 08:45
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...-wisla,1285987

Ponoć jeszcze Wojtkowiak nie zagra... Wisła musi zdobyć 3pkt.! Innej opcji nie widzę.
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

"...każdy żyd to wie, kto rządzi w mieście, TYLKO ABG!"
Odpowiedz cytując
maksinho
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 04.04.2009, 08:49
Ciekawe kogo jeszcze wymyślą że nie zagra ;P
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Stary 04.04.2009, 09:26
ja mysle ze tylko Wojtkowiak nie zagra ewentualnie pół meczu Murawski.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów