|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
OMG, ale Wy w nas wierzycie...
Jaka brzydka gra? co Wy chrzanicie? Mamy zagrać swoje, wysoki pressing, gryzienie trawy od pierwszej do ostatniej minuty, nie faulować bezmyślnie za blisko i będzie dobrze... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Tyle że wydaje mi się że w przeciwieństwie do Ciebie, jestem w stanie realistycznie patrzeć na to na co nas na 'dziś' stać - i no offence - po prostu wole brzydkie zwycięstwo niż piękną porażkę - natomiast w teorii zgadzam się z Tobą, nie faulować blisko, tak jak nie prowokować wielu rzutów rożnych bo zostajemy z 1 w miare wysokim i naciągając - w miare skocznym piłkarzem.Baszczu powinien dać radę ale jak zasypią nas gradem dośrodkowań to może być cienko. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
bo ostatnio "swoje" oznacza po prostu kilka marnych podań wszerz boiska, po czym następuje dzida w przód, i to jest koniec naszej akcji dlatego wolę żebyśmy jednak nie grali "swojego", zagrajmy to co kiedyś nam się udawało, długo przy piłce i dołem a gryzienie trawy od 1 do 90 minuty? chyba w cuda wierzysz chłopie ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Musimy wygrać, innej opcji nie ma. I WYGRAMY! Jeżeli ktoś nie wierzy w zwycięstwo to nie jest kibicem Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
W cuda To jest ich obowiązek,i nawet nie powinnismy o tym tu pisac. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zdecydowanie tak!
ale nie o tym chciałem napisać.. Wisła jest mistrzem polski tak? więc z jakiej racji mamy się bać amici? to oni powinni bać się nas! tak jak już przede mną ktoś napisał, czy 3-4 lata temu ktoś pisał na tym forum przed grą z jakimkolwiek rywalem że 'gramy o remis' lub 'cięzko będzie' ? NIE! Więc nie zmieniajmy tego! WISŁA to jest POTĘGA! Piłkarze muszą wyjść skoncentrowani na maxa, wierzę że Maciek ich zmotywuje, wygramy ten mecz! |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Sobolewski poprowadzi Wisłę do zwycięstwa. Lech powoli schodzi z torów, Wisełka wraca na właściwe miejsce.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Remis biore w ciemno,ale nie sadze zeby bylo 0-0 ,bo taki wynik Lech mial ostatnio z Arka i napewno zrobia wszystko zeby wygrac. Dla nas to mecz o wszystko tak naprawde na tym etapie rozgrywek.Byle nie przegrac
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Kurde, ludzie, może trochę optymizmu i woli walki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ja w tym temacie powiem krótko mecz trzeba wygrać i nie ma co pierd.olić , że Lech w najlepszej formie od lat itp.Nasi grajkowie muszą wyjść mega skoncentrowani i grać dobrze w obronie ! Osobiście liczę na skromne 0:1 (oczywiście dla Wisełki )
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
najlepiej to nie przegrywac w tym meczu, nie za specjalnie wychodzi nam gonienie wyniku
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Przegrana nie wchodzi w gre.Jezeli mamy odrabiac i isc na majstra to najlepiej wygrania,choc czuje ze lech cos strzeli nam niestety ;/ Trzeba by wrocic na wlasciwiwe tory,ze to Wisła dyktuje gre ! 2:1 dla nas.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2003
Offline |
|
Wracając do tematu meczu, uważacie, że przesunięcie Diaza na obronę może być dobrym pomysłem czy może wolicie aby zagrał w pomocy ? Swoją drogą podoba się wam gra Juniora w środku pomocy ? Z mojej strony mogę zaryzykować, że wyeliminowanie Diaza z środka pomocy może bardzo zmienić obraz gry na plus, ale z drugiej strony pojawia się wątpliwość kto mógłby go zastąpić... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Liczyć należy na to, że jakiś nasz kopacz, będzie miał dzień konia i wykaże się niebywałą skutecznością. Bo to ,że okazję będą to wiem na pewno, tylko problem kto ukłuje. No i rzecz niezmiennie niepokojąca. Mariusz Pawełek.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Może się okazać ,że Mariusz będzie najpewniejszym punktem drużyny a ci co mają błyszczeć (Boguś ,Mały) będą grać przeciętnie ,ale obym się mylił i wszyscy zagrają na miarę zwycięstwa i przyjadą z Poznania z 3 punktami. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wydaje sie że wygra ten który lepiej wykorzystał 2 tygodniową przerwe w rozgrywkach bo oba zespoły maja podobny potencjał.Zresztą jak to bywało w poprzednich sezonach mistrzostwa nie zdobywa sie w meczach z bezpośrednimi rywalami do tytułu a wygrywajac mecze z drużynami ze środka tabeli i dołu.
Co do składu to ja bym postawił na Cantoro, to charakterny zwodnik, napewno ma coś Skorży do udowdnienia a w meczach z silnymi rywalami zazwyczaj nie odstawał poziomem
Ostatnio edytowane przez AYALA : 03.04.2009 o godz. 13:40.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Musza Zagarc O 3 Pkt Amica Juz Dostaje Zadyszki Wiec Czeba Na Pelnych Obrotach Zagrac Zeby Dogonic Ich A Pozniej Grac W Nastepnych Spotkaniach Swoje .nie Moga Wyjsc I Oddac Odrazu Pole Walki
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
78GD, czy Ty znasz elementarne zasady posługiwania się językiem polskim w formie pisemnej?
Co do meczu to myślę: *na bramce Mariusz.. oby był skupiony na tym co robi, bo odnoszę wrażenie że strasznie boi sie popełnić prostego błedu przez co wychodzi to co wychodzi.. * myśle, że obrona stanie na wysokości zadania Singlar ,Baszczu, Głowa, Diaz.. * na lewe skrzydło Zieniu - nie mamy lepszego raczej.. a myślę że nie zapomniał jak się asystuje * prawe Patryk - powolutku wraca do formy * środek Sobol (bez komentarza * w ataku Rafał w meczu z SM widać było że tez wraca do formy a że nie jest to przeciętny piłkarz to podnieobecność Pawła on ma świecić z przodu, drugim napastnikiem musi być Piotrek widać, że jest szybki jeśli się zkoncentruje będzie ok.. *na zmianę Jirsak, Niedzielan... Murawski z urazem jeśli nawet zagra to nie na 100%, Rengifo poobijany więc też może go zabraknąć... Rekapitulując: 3:1 dla nas (Diaz, Boguski, Ćwielong ;p ) |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
znam elementy pisowni
wiem ze ich nie widac po wczesniejszym poscie![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
w sumie to każdy kto wyjdzie w podstawowym składzie i na zmiane wejdzie niech da z siebie wszystko a o wynik myśle że można być spokojnym
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Niby ma nei zagrać Murawski i Rengifo ale pewnie zagraja tak jak Ślusarski.
czyli Peszko Injac Bandrowski Stilic Lewandowski ![]() ![]() jak myślicie jak zagra przednia formacja? ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Jezeli Rengifo i Murawski nie zagraja to na pewno zagraja tak : Peszko Injac Bandrowski Stilic Wilk i w ataku Lewandowski... Innej opcji nie ma bo Smuda wiecej piłkarzy specjalnie nie wystawia. No chyba ze Kikut
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Fajnie by było gdyby nie zagrali.
My też jesteśmy osłabieni więc byłoby sprawiedliwie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Sraratatatatatata W niedziele bedą zdrowi jak ryba,jak Slusarski "cudownie" ozdrowiał na derby. Nie z nami te numery. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
W meczu zobaczymy kto wyjdzie bardziej pewny siebie. TO będzie miało decydujący wpływ na ten mecz. Jak przegramy go w głowie to już koniec ;/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...-wisla,1285987
Ponoć jeszcze Wojtkowiak nie zagra... Wisła musi zdobyć 3pkt.! Innej opcji nie widzę. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ciekawe kogo jeszcze wymyślą że nie zagra ;P
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja mysle ze tylko Wojtkowiak nie zagra ewentualnie pół meczu Murawski.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|