|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Mam spory problem. Komp chodził dobrze, aż do dziś. Przez 2 godziny zawiesił mi się już z 5 razy (!). Po zresetowaniu kompa wyskakuje taka tabliczka: http://i41.tinypic.com/15f4rx0.png
Nie wiem co zrobić, proszę o pomoc. Z góry wielkie dzięki. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
i jak konwertujesz to przynajmniej ja tak mam ze jesli wyswietlacz 240x320 to w programie daje mniejszy,wyczytalem to na jakims forum bo u mnie znowu byl tak ze tylko dzwiek byl a nie bylo obrazu
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 01.04.2009 o godz. 16:44.
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Podbijam.... ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
czy zna ktoś strony na której mi pokaże ile jest km z Tarnowa do Zurychu
dziękuje
Ostatnio edytowane przez mcovalski : 01.04.2009 o godz. 19:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://maps.google.com/
Pokaż trasę, wpisujesz miasta i gotowe. Możesz wybrać opcję unikaj autostrad, wtedy pokaże Ci krótszą trasę, przez Czechy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Witam, poszukuje autorów tych dwoch plakatów do prezentacji maturalnej, nie wie ktoś kto jest ich autorem?
![]() ![]() Ewentualnie jeszcze jakieś inne ciekawe zdjecia/plakaty związane z rasizmem moze ktoś posiada to byłbym wdzieczny za udostepnienie. pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
EDIT: Zna ktoś jakiegoś stolarza z Krakowa lub okolic, potrzebuję wykonać drzwi wewnętrzne
Ostatnio edytowane przez MatMario : 02.04.2009 o godz. 12:38.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Chlopaki i dziewczeta,
potrzebuje kupic - jako prezent - zegarek. (wiem, nie powinno sie kupowac zegarkow na prezent) Ale nie zwykly zegarek, tylko taki sikor MacGyvera - posiadajacy: wysokosciomierz, barometr, stoper, i badajacy puls. Na drobna reke - czyli nie jakis 40-kilogramowy g-shock z tytanu. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Kojarzy ktoś filmik: What's in the Box? Jeśli nie to jest tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=IU_reTt7Hj4
Jest gdzieś w lepszej wersji do pobrania? ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Witam.
Mam pytanie: Mógłby mi ktoś powiedzieć jaka firma jako pierwsza zaczęła sponsorować nasz klub? (chodzi mi czyje logo jako pierwsze się pojawiło na koszulkach Wisły, mile widziany rok w którym współpraca się zaczęła )Jeżeli możliwe to prosiłbym też o wszystkich sponsorów do czasów, kiedy to Bogusław Cupiał zainwestował w Wisłę. Odpowiedź tu lub PW. Z góry serdecznie dziękuję. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Posiada ktoś 'Słownik bohaterów literackich'? Jak ktoś ma to prosze o wiadomośc na priv
![]() ![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
jaki trzeba wyslac sms w heyah aby miec miesiac smsow
koszt wiem ze jest 5,90 tylko chodzi o tresc smsa wie ktos |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
*113*4# i masz za frajer do wszystkich sieci.
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli wygrałem kasę u buka (sts) to mogę ją odebrać w dowolnym punkcie czy w tym w którym został zawarty zakład?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
tylko w tym w którym zawarłeś zakład
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1) Od ktorej jest otwarty sklep "Adidas-Nike" w Kerfurze na Zakopiance?
2) zna ktos link strony (podobno taka jest), na ktorej "Szuka sie" osob, ktore sie przypadkowo spotkalo? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
a ja mam pytanie odnosnie wczorajszego mecz Polska-San Marino. Ogladajac w TV slyszalem w pewnej chwili ''Wisłe trzeba pier**'' a pozniej odpowiedz naszych fanow. wie ktos co sie dzialo na trybunach? ma filmik? potrafi opisac sytuacje? pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Bo coraz częściej mi ten błąd wyskakuje.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
witam, ma starsze kolumny firmy magnat i chciałbym wymienić niskotonówki bo trzeszczą... nie znam się na tym za bardzo i potrzebuje pomocy przy wyborze... co moglibyście mi doradzić... średnica 16cm.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
W toto-mixie nie ma znaczenia w którym punkcie. Podejrzewam że sts ma tak samo.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
sts nie ma tak samo. KAse odbierasz tam gdzie zaklad postawiles. Ewentualnie przy zawarciu zakladu mowisze, ze wygrana chcesz odebrac w innym punkcie, wtedy kupon mozesz zrealizowac gdzie indziej.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
mam pytanko
Był ktoś na Mayday 2 czy jak ktoś nie był na 1 to będzie śmiał się z 2 czy raczej aby podobała się 2 trzeba znać 1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Miałem okazję być juz dawno dawno temu (bo jak wiemy graja juz chyba 8 lat) ale jesli masz poczucie humoru to bedziesz sie bawił bardzo dobrze na 2 nie koniecznie będąc na 1
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Spróbuj tutaj: http://krakow.gumtree.pl/ tam jest taki temat "Poszukuję pewnej osoby". Pamiętam jak w ostatnie wakacje byłam z koleżankami na bulwarach wiślanych, a następnego dnia ze zdziwieniem odkryłyśmy, że jedna z moich koleżanek została zauważona przez jakiegoś chłopaka, który właśnie tam napisał, że szuka dziewczyny, która wyglądała tak i tak, była ok. godz. tej i tej w danym miejscu. Czasem działa ![]() |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Przeinstalowałem windowsa i mam teraz problem: dawniej było tak, że jak sie uruchamiał, to pojawiał sie ekran, zeby wybrac uzytkownika i dopiero po kliknięciu na swoją nazwe pojawiał sie pulpit itp. Teraz jest tak, że niby jest 3 uzytkowników, ale i tak zawsze automatycznie windows sie loguje na moj profil. Jak to zmienić ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Wiem ze to troche abstrakcyjne i śmieszne pytanie ale : Jak myślicie czy w nastepnych 3 - 4 latach jest możliwosc ze dojade z Poznania Do Krakowa w 2 albo 3 godziny?
a nie 6Oczywiście Koleją ![]() Powód: PKP
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 03.04.2009 o godz. 14:12.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!