|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam mam pytanie czy ktoś byłby wstanie przetłumaczyć z naszego
,, Chodzi mi o to aby język giętki, powiedział wszystko co pomyśli głowa " czy wersja tak jak na translatorze jest poprawna It walks about it me in order to everything flexible language that say think head Bardzo mi zależy na poprawności tłumaczenia. EDITKA:dj_ibutti dzięki, okaże się jutro czy dobrze ale i tak dzięki.Powód: a bo WISŁA PANY.I koniec kropka.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 31.03.2009 o godz. 19:18.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
To co Ci wywalil translator, to kompletna bzdura...
Natomiast poetą nie jestem i nie przetłumaczę tego ![]() "I mean, that flexible tongue, should say everything you've got on your mind" Mniej więcej, w przybliżeniu to samo. (nie wiem czy nie ma błedu jakiegoś gramatycznego. Bo nie jestem pewien )![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
moze mi ktos podac jakas strone na jakiej beda ciezarowki ale tylko takei co mozna na nich jezdzic z kat."c"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
chodzi o to żeby mieć z nim internet na pół ? czy o to żeby być z nim w lanie ?
jeśli o to 1. to radiówką możecie się połączyć a jeśli o to 2. to programem Hamachi ;] ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Witam Was Wsystkich
Dobra do rzeczy..dostałęm zegarek Casio , wszystko ustawiłęm ale za chu** nie moge poradzić sobie z ustawieniem faz ksieżyca oraz z czasem cyklu pływowgo ?Jeśli ktoś ma takie diabelskie funkcje w zegarku , mógłby mi podać co trzeba tam wklepać.Oczywiście by się zgadzało jako tako z terenem Polski z Góry dziękuje ![]() Ps. Ten czas cyklu pływowego dla tokio to 5:20 , nie wiem czy komuś to pomoże ale zamieszczę tą informacje
Ostatnio edytowane przez Chorynatrzykolory : 31.03.2009 o godz. 20:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Szukam jakiegoś sklepu z dużym wyborem laptopów w przystępnych cenach
Zna ktoś ?![]() ![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Polecam. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Zajrzyj do Karen Notebook czy jakoś tak bodajże w Galerii Krakowskiej. ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ceneo.pl skapiec.pl
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
BitComputer się nazywa ale czy laptopy tam mają to nie wiem
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() ![]()
„skoro środek pirotechniczny jest bezpieczny dla gumowej tratwy bez ryzyka jej uszkodzenia, to jest też bezpieczny na betonowej trybunie, w rozsądnej odległości od grup kibiców”
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam mam takie pytanie czy ktoś z forum posiada Gadu Gadu w telefonie sieci Plus
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
o kurna zły temat
usunąć Powód: sorry
Ostatnio edytowane przez banasik : 01.04.2009 o godz. 10:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Podbijam...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
mam takie pytanie
ostatnio mam jaja z Mozillą Firefox, nigdy wczesniej tak sie nie działo- w ogóle nie zapamiętuję mi haseł do róznych stron, mimo, że dałem "zapamiętaj" a w opcjach mam poustawiane tak jak trzeba, jakaś rada ? odinstalowywałem kilka razy i na nowo instalowałem i lipa. ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Ja tez tak miałem po tym jak zainstalowałem nowa wersje ;/ kilka razy wyczysciłem dane prywatne i jest juz oki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
próbowałem, a jakieś ine sposoby
?![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Może mi ktoś powiedzieć jak wygląda liczenie się studiów do emerytury? Wiem, że większość kierunków w przypadku ukończenia liczy się do emerytury ale co w przypadku jeżeli np. studiowałem 3 lata na jednej uczelni, nie skończyłem kierunku i teraz poszedłbym na inną uczelnie i inny kierunek. Po skończeniu nowego kierunku lata z poprzednich studiów zsumują mi się czy już przepadło?
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Ala1955 : 01.04.2009 o godz. 12:18.
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja pier... do tego tylko dzienne:o
CO ZA ZŁODZIEJSKI KRAJ!! Dzięki Ala1955 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie chcialem podlaczyc cyfre + w dwoch pokojach i odbierac jednoczescnie inne kanaly.
Najlepiej jakby obylo sie bez kabli (router bezprzewodowy). Tlumaczyl mi to znajomy, ale zrozumialem z tego tyle ze potrzebne 2 dekodery, router i cos ze karta z routera idzie do jednego dekodera, karta cyfry do routera... Jest ktos w stanie dokladnie wytlumaczyc co jest potrzebne do takiego polaczenia ( ewentualnie podac jakis dobry, sprawdzony sprzet do 300 zl - chodzi mi glownie o ten router) i przede wszystkim jak to wszystko podlaczyc zeby chodzilo. Jestem laikiem w tych sprawach i prosze o wytlumaczenie krok po kroku. Ps. Nie piszcie zebym szukal w google bo nic konkretnego nie znalazlem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak się uczę to nie będe pracował tyle co przeciętny człowiek bo normalnie nie mam tyle czasu, a jak się zdarzy jedno potknięcie to nie dość, że nie zarobiłem tyle co Ci którzy mogliwswobodnie pracować to jeszcze trace lata nauki... no umówmy się, że mogło by być lepiej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
1 splitter, dwie karty klijenckie, dwa dekodery oraz konwerter twin. Splitter z bezprzewodowych polecane są smartwi ale nie dostaniesz ich chyba za 300 zł. Cyfra planuję wprowadzić usługę multiroom ale narazie testują. Za 15 zł miesięcznei ma być to co dzięki splitterom. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli nie ma takiej mozliwosci zeby jeden dekoder nie byl podlaczony do anteny ?
Tak ma to wygladac z tym splitterem ? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
podbijam tutaj bo w temacie o grach nikt nie odpowiada ,
poszukuje pliku A2.dta i A4.dta do gry Mafia dokladnie ta ![]() jakby mogl ktos wrzucic na jakis server ![]() ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Witam.
Posiadam telefon komórwkowy SE w810i i mam wgrany film który jest w formacie 3g2 lecz nie chce się otworzyć, co mam zrobić albo jakim programe przekonwertować zeby mi to chodziło? |
|
|