|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tak dla zmiany tematu... Z Brozkiem jest calkiem niezle okazuje sie. Na oficjalnej Skorza mowi, ze najpewniej nie trzeba bedzie zadnej operacji, Pawel kazdego dnia cwiczy coraz mocniej i moze wrocic do gry jeszcze tej wiosny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Dla mnie Frankowski to jeden z wielu dobrych piłkarzy, którzy grali w Wiśle i tyle... ani legenda, ani judasz... i gdybym był nim to w meczu z nami bym nie zagrał... ale pewnie zagra, pyknie nam nie daj Boże bramkę honorową przy wyniku 5:0 to se może nawet, ale nie daj Boże przegramy, to Ci którzy mu teraz pięty całują pojadą z Nim równo...
aha, a tak przy okazji to zgody z Jagą już NIE ma, więc nie wygłupiać się tekstami, że Wisła&Jaga, bo to tak jakby ja pisał, że T....&Aga (czyli moja była dziewczyna,przyjaciółka...)... Zdania nam się poróżniły i tyle... szanować się trzeba...
Ostatnio edytowane przez SB : 26.03.2009 o godz. 22:22.
![]()
Nie ma, nie ma wody na pustyni...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Wyobraź sobie że widzisz post człowiek który mówi że w szatni po meczu Z PAO była bójka, z aodpuszczenie tego meczu. Że Frankowski z Uche odpuścili mecz bo chcieli wyjechać za granicę, bo mieli kontrakty już nagrane, że Franek szantażował Cupiała, przyszedł do niego dopłacił z własnej kasy i dopiero pozwolili mu wyjechać a do tego wypiął się specjalnie na kibiców w Wodzisławiu po meczu który to również odpuścił, bo wiedział że odchodzi i w ogóle to Frankowski zjada koty.... Co o kimś takim myślisz? Uwierzysz mu. A na poparcie tej tezy ma: "Tak słyszałem". Większy efekt jest jak mówisz coś takiego do kolegów, ci mówią to dalej i powstaje legenda.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 26.03.2009 o godz. 22:25.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Online |
|
![]() odrzucam wyjaśnienia typu "wiem cośm czego nie wiesz ty, ale nie powiem" bo to powoli staje się żałosne a jeśli nie zostały postawione, to podbijam pytanie: czemu do k.. nędzy nie zostały? |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Do niektórych widzę że można jak grochem o ścianę... ale cóź, takich ludzi nie brakuje...
Mam pytanie i propozycję dla tych, którzy nadal darzą Franka wielkim szacunkiem, może w czasie najbliższego meczu z Jagą widzicie jakiś sposób na zamanifestowanie naszego sprzeciwu przeciwko lżeniu jednego z największych piłkarzy naszego klubu a zarazem wyrażene naszego uznania jego dokonań?
Ostatnio edytowane przez L-R : 27.03.2009 o godz. 00:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
L-R Powiedz mi na jakim meczu ktoś lzył z Frankowskiego?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
choćby na tym, gdy powieszono transparent na którym nazwano go judaszem. Chyba że się czepiasz terminologii, to faktycznie może masz rację, ale użyłem tego czasownika bo nie chciało mi się wymyślać jakichś bardziej konkretnych określeń odnoszących się do zachowań części kibiców względem Frankowskiego.
Problem w tym że spora część tych zachowań nie miała na celu wyrażenia czyichś prywatnych odczuć (każdy jest wolny i może myśleć co chce) ale niejako wkładała zdanie wąskiej grupy osób w usta ludzi którzy myślą inaczej. Pamiętam jak raz byłem na C i gość z gniazda pociągnął: Franek Franek do Hiszpanii! Fakt że wcześniej powiedział że jeśli ktoś ma inne zdanie to nie musi skandować tego hasła (zresztą świetnie zareagował wtedy sektor D wygwizdując to hasło), ale po tym klopsie nie dostał megafonu nikt kto by rzucił np: Franek Franek łowca bramek! jeśli Twój nick odnosi się do liberalnych poglądów pana Palikota, to powiedz mi gdzie tu była uwzględniona wolność osób, które mają inne poglądy niż skwk? pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A czemu nikt nie dał megafonu temu kto chciał krzyknąć: "Kukiełka, Kukiełka, królem siodełka" ?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Nie na rękę Tobie i "prawdziwym kibicom" (czyli grupie tak się nazywających), że się Franek odzywa i komentuje, opowiada jak było -> koniec "tajemnicy" skWK. Możecie oczywiście pisać, że Franek kłamie tak jak możecie uważać, że Ziemia jest płaska i stoi na 4 żółwiach. Pojawienie się Frania na forum i jego wyjaśnienia mogłyby zjednoczyć kibiców, nie przez to że wszyscy uznaliby go za legendę czy pokochali albo wręcz przeciwnie, a przez wyjaśnienie spraw do końca i zakończenie tematu raz na zawsze. Do tego jednak trzeba słuchać drugiej strony, a nie tylko swojego zaślepionego gdakania -> tyle w temacie dzielenia kibiców. PS. ściągnij sobie Firefox-a - on sprawdza pisownię, bo od Twojej zęmby bolom ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najbardziej mnie śmieszy wytykanie PRAWDZIWYM KIBICOM przez "prawdziwych kibiców" ich prawdziwości. A bekę już mam z ludzi, którzy piszą podobne rzeczy do "Kto to jest w ogóle K.
Tak tak SKWK złe, niedobre i napewno kłamie. Za to pan Tomasz (niegdyś mój idol) pisze prawdę i fakty przedstawione przez niego są na 100% prawdziwe. Bo to napisał czy powiedział były piłkarz-gwiazda Wielkiej Wisły Kraków. tyle ode mnie. tylko żeby Wam żyłka nie pękła. pozdrawiam ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
100% poparcia wypowiedzi powyżej. Lepiej juz nie dyskutować skoro nie ma z kim tego robic.
![]()
Wiem, że sie nie zmienie - sumienie mam czyste
Nowa Huta - w tej dzielnicy zawsze wierzyć bedę w Wisłe!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ja bym to nazwał "kompleksem starszego brata" albo "paranoją maniakalną".
Ciekawe dlaczego jechaliście po Smudzie jak po łysej kobyle w momencie niepowodzeń gdy go zwalniali? Nie odchodził bo miał takie widzimisie, tylko go wyrzucano z klubu. Pamkiętajcie tylko, że wśród polskich trenerów to właśnie Smuda miał do Wisły największy sentyment i nie ukrywał swojego doń przywiązania. Jeździcie po ludziach i sami nie wiecie za co. Wystarczy, że człowiek odejdzie w trakcie sezonu ![]() Pamiętaj że życie to nie tylko ulica i stadion
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.03.2009 o godz. 11:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
a Ty pamietaj ze internet nie jest anonimowy i nie jest trudno dojść do pewnych rzeczy
![]()
Wiem, że sie nie zmienie - sumienie mam czyste
Nowa Huta - w tej dzielnicy zawsze wierzyć bedę w Wisłe!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak życie to przede wszystkim internet !!! Najpierw zobacz czego temat dotyczy, a potem dyskutuj i do czego nawiązywałem. uważam, że jeżeli cytujesz moją wypowiedź to wiesz o czy mówię. Wiesz ja jak chcę komuś przekazać swoje poglądy, a mam możliwość to robię to osobiście a nie za pomocą telefonu, maila czy forum. No ale to już kwestia moim zdaniem wychowania i trzymania się pewnych zasad. pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez DYRU : 27.03.2009 o godz. 08:51.
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pozdro 1200 |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
||
Tak SKWK napisało Jodłowiec na 99% (nie 100%) w Wiśle. Gromy spadły gdy się okazało, że jednak nie przyjdzie. Minął pewien czas i usłyszeliśmy już nie od SKWK ale innych źródeł i samego piłkarza: Cytat:
dalej nie dyskustuję ![]() Cytat:
|
|||
|
|
Junior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
To nie temat o Tomku więc przerywnik
ostatnio temat Mijailović na testach w FC Koeln Pewnie ogladali na YT te filmiki mysle ze sklecił je menadzer Nikośa ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Bip-O...e=channel_page |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zdanie o Jodłowcu miało na celu wyłącznie jedno. Pokazanie, że coś co wydaje się pewne, wcale pewnym być nie musi. Nikt Ci kłamstwa nie zarzucił. Zresztą chyba wystarczająco wiele razy rozmawialiśmy, żebyś nie musiał mnie o nie podejrzewać.
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie będę wchodził z Tobą w dyskusję, mam tylko jedną uwagę:
- z takimi tekstami, to możesz sobie wyjeżdżać do własnych dzieci. Sam postawiłeś się poza nawiasem ludzi, z którymi warto dyskutować. Bez odrobiny szacunku i uznania czyjegoś prawa do posiadania własnego zdania nie można nawet marzyć o dyskusji. Żeby pouczać kogokolwiek w ten sposób musiałbyś mieć jakikolwiek autorytet. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzieci, człowieku z czerwonym podpisem daruj sobie z wiadomych względów bo widzę, że ci ciśnienie skoczyło..
A w kwestii merytorycznej: Gdzie wg. twojej opinii widać brak poszanowania czyjegoś zdania w tym co napisał TSWojtas a co ja podkreśliłem? Otóż właśnie On a za nim ja nawołujemy do wypośrodkowania i próby osiągnięcia kompromisu. Ale żeby to zauważyć trzeba tego chcieć.... ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Nie, no koledze Wolfy'emu chyba się poplątały imponderabilia
>Żeby pouczać kogokolwiek w ten sposób musiałbyś mieć jakikolwiek autorytet Rozumiem, że szanowny Pan "Inkwizytor" ma akurat TAKI autorytet, że JEMU wolno innych pouczać.... wybacz, ale mam co do tego poważne wątpliwości mało tego...czy ja wyczuwam na forum zawoalowane groźby widać, że prezentujecie tu nie ruch kibicowski, ale...kibolski. A to już jest śmieszne. Kolega Spartan zajął postawę "złotego środka" (akurat uważam, że sprawa szacunku do Pana Frankowskiego nie podlega dyskusji). I został za zbesztany..... Panowie, dorośnijcie! |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Więc nie dziw się, że ktoś reaguje agresjąna coś co ma wydźwięk "agresywny" ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
), zwłaszcza teraz kiedy mamy deficyt na obrońców. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dobry piłkarz z niego pod względem umiejętności. Pod względem psychiki jedno słowo- idiota.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|