|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Mrówa, tu nie chodzi o to, że coś by powiedział, a czegoś nie. Miał swoje zdanie na ten temat, wypowiedział je i od razu napisano newsa na stronę SKWK, żeby pamiętał, kim on jest i dzięki komu (nie mogę tego teraz znaleźć, więc dokładnie nie zacytuję). Dlaczego? Bo miał czelność skrytykować kibiców, i to Wisły. A co, to już nie można tego zrobić? Każdy ma prawo do wypowiedzenia swojego zdania. Dlaczego autor nie poszedł pogadać z Pawłem i Mariuszem Pawełkiem, tylko napisał tego newsa? Gdyby porozmawiał, to pewnie to oświadczenie, czy co to było, by nie powstało i wszystkim by to wyszło na dobre.
Skoro kibice mogą wypowiadać się o piłkarzach, piłkarze mają prawo powiedzieć coś o kibicach, nawet jeśli nie jest to pozytywne. I argumenty typu: on się na tym nie zna, bo jest grajkiem, a nie kibicem - nie mają tu nic do rzeczy. Kibice też nie wiedzą, jak to jest być zawodowym graczem, ale mimo to nikt nie odbiera im prawa do wypowiadania się na ten temat. Powód: Literówka
Ostatnio edytowane przez Isfahan : 26.03.2009 o godz. 19:03.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
niestety... demokracja ma ten minus, że dwa głosy wyborcze żuli spod budki z piwem są dwa razy więcej wartę niż jeden głos profesora.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
temat jest sprytnie manipulowany,napisałem w komentarz odnośnie SKWK na głównej stronie TWSD-który się nie ukazał.Wszystko zrobione żeby Franka oczyścić,a całe zło skierować w kierunku członków SKWK,co pewnie się uda bo Frankowski wraz z pomocą TWSD potrafi manipulować ludzmi.
|
|
|
|
ULTRA WISŁA
Od: 11.2002
Offline |
|
|
@wrabcze i całe szczescie ze nie ma demokracji na stadionie, bo zuli moze byc wiecej od profesorów
@Isfahan jestem pewien ze paweł i mariusz wytłumaczyli sobue wszystko z autorem ![]()
Dark Dogs '02 ULTRA WISŁA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
ZOLW1449 - czy ja wiem? pan Tomek pokazał swoimi postami, że zależy mu na PRAWDZIE, a nie na oczernianiu czy wybielaniu kogokolwiek.
|
|
|
|
ULTRA WISŁA
Offline |
|
|
mysle ze ty nie chodzi o oczernianie przez Franka
![]()
Dark Dogs '02 ULTRA WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W sposób wymijający? Podejrzewam, że nie chciało się mu czytać WSZYSTKICH wymieszanych z dyskusją pytań.
Napisał, żeby wyjaśnić sytuację - opowiedzieć jak to było. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
[quote=Incognito2192;699125]W sposób wymijający? Podejrzewam, że nie chciało się mu czytać WSZYSTKICH wymieszanych z dyskusją pytań.
raczej wybrał te łatwe dla siebie(przy czym pościemniał),a pytania trudne i ważne dla kibiców po prostu pominoł |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Które pominął? Wiem, że to o dzieci. Co jeszcze? nie chce mi się przeszukiwać wszystkich pytań i odpowiedzi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez palikot : 26.03.2009 o godz. 19:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
i o tym mowa, dlatego zawsze skwk zaprasza wszytstkich na swoje spotkania ![]() Wisła nie spi, Wisła czuwa ======================================== "I myślisz, że mnie znasz? Że jestem jedną z papierowych gwiazd? W Internecie możesz pluć mi w twarz? A gdy cię widzę – milczysz, udając głaz." ========================================
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Przeciez malowanie głowy to była chyba wspólna akcja na któres tam derby,i zrobili to wszystcy pilkarze,niewiem czemu przyczepiles sie do Nikoli. Owszem moze i byl awanturnikem ,ale mial jaja ,potrafil stanac w obronie kolegi ,albo zwyczajnie opitolic jak nie szło.'Nikola Nikola "nie bez przyczyny darł ryja cały stadion ,bo wszyscy wiedzieli ze on nigdy przeciwnikowi nie odpusci. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
dostaniecie odpowiedź, co myśli większość kibiców i jakie sa oczekiwania (wynikające z rachunku prawdopodobieństwa) wszystkich dobrze życzących Wiśle... trudne ![]() to już Was dwóch.. ) - ot i opinia niemal gotowa. ))
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.03.2009 o godz. 20:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
wyłóż swoje pieniądze, zrób ankietę, rozdaj albo zostaw na krzesełkach i podaj wyniki na forum. W końcu zaczynasz działać, nie spoglądając ciągle na czyjeś ręce, brawo. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
wrabcze, a trudno to przyjsc na spotkanie i zwiasc udzial w glosowaniu
powiem ci tak, przygotowanie powiezmy 20.000 karteczek to z kserowaniem i cieciem to ok. 1 dnia roboty, pozniej rozlozenie na calym stadionie i przyklejenie ich do krzesełek, by ktos nie mowil ze wiatr mo zwial to lekko liczac 3-4 godziny przed otwarciem kas, a przeciez wtedy jest tez co innego do roboty, wiec od rana czyli mamy juz 2 dni pracy ludzi, pozniej jeszcze policzyc zebrac je, policzyc to kolejny dzien. pytanie kto mial by to robic, kto mial by ze to placic i kto by zagwarantował ze wszysko bedzie okay i nkit nie bedzie mowil ze to nie mozliwe ze Franek ma tyle przeciwników? i teraz powiedz to latwiejsze przyjechac na 1h na Wisłe i zagłosowac i miec pewnosc ze wszysko jest ok czy sie bawic w wybory, ktore nawet w usa nie przebiegaja prawidlowo? ps. uwielbiam to te wyszystkie słowka konczące sie na ...CIE, czy nie powinno byc MY na koncu? ![]() Wisła nie spi, Wisła czuwa ======================================== "I myślisz, że mnie znasz? Że jestem jedną z papierowych gwiazd? W Internecie możesz pluć mi w twarz? A gdy cię widzę – milczysz, udając głaz." ========================================
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Najważniejsza rzecz którą pomijacie: Piłkarz to nie kibol i nie myśli tymi kategoriami co my.
Ikony, Judasze ? Wszyscy przyszli tu dla kariery i pieniędzy. Kosa (z Lekkim ) z Zabrza- pod przymusem, tak samo Żuraw(dla ratowania przed bankructwem ukochanego LECHA ) i cała reszta, może z drobnymi wyjątkami- też.Gesty pod publiczkę to tylko PR. Jedni się bardziej w to angażują inni mniej lub wcale. Guli Dobrze że wymieniłeś spore zasługi "zorganizowanych kibiców" ,za to wszystko wielkie brawa. Tylko że nie wszystkie działania były mądre i chwalebne a niektóre wręcz przeciwnie , stricte na niekorzyść wizerunku Klubu i kibiców.(Jagę wam na zawsze zapamiętam). Normalni kibice może nie są tak bardzo zaangażowani jak Wy ale nie są głupi ani ślepi . To SKWK szczeniackim płótnem o Judaszu rozkręciło cały ten bajzel z którego powoli Polska się śmieje.. Nie płaczcie potem że dziadki do puszki nie rzucają bo ja im się w sumie nie dziwię. Przydałoby się trochę dystansu i oceniajcie ludzi za całokształt a nie tylko za to co dla Was wygodne. Pora zacząć myśleć jak z tego bagienka wyjść z twarzą. Powód: Edytowałem,bo minąłem się z prawdą ,za co przepraszam !!
Ostatnio edytowane przez darotsok73 : 29.03.2009 o godz. 18:46.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lepiej dla Franka by było chyba, aby po PAO nachlał morde, wyrwał sztachetke z ławki, ne......._ł wszystkim po kolei krzycząc "w chu_a lecicie Panowie szlachta, odchodze do Elche". Wtedy byłby pożyszczem jak pozostałe "gwiazdy" ps. nie słuchajcie już Tokyo Hotel, bo to wzbudza agresję |
||
|
|
Member
Offline |
|
|
wrabcze a łudziłem sie ze wychodzac z pomyslem bedziesz chcial w nim uczestniczyc, widac najlatwiej cos powiedziec/napisc niz pozniej zrobic
![]() Wisła nie spi, Wisła czuwa ======================================== "I myślisz, że mnie znasz? Że jestem jedną z papierowych gwiazd? W Internecie możesz pluć mi w twarz? A gdy cię widzę – milczysz, udając głaz." ========================================
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Koszt papieru to ok. 160 zł + koszt wydruku w zaprzyjaźnionej drukarni - razem - 250 do 300zł... Jak się zdecydujecie na zrobienie ankiety, to daj cynk, chętnie się dorzucę ![]() a od ganiania po świeże bułki rano jest wnuczek... a nie dziadek... ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
a kto bedzie nadzorował prawidłowość, komisja jakaś? jesli tak to kto ja wybierze? zeby nikt pozniej nic nie mowil?
![]() Wisła nie spi, Wisła czuwa ======================================== "I myślisz, że mnie znasz? Że jestem jedną z papierowych gwiazd? W Internecie możesz pluć mi w twarz? A gdy cię widzę – milczysz, udając głaz." ========================================
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
wrabcze ale to Ty masz potrzebę coś udowadniać. Skoro to takie proste to zrób tą ankiete napisz do zaprzyjaźnionej drukarni, kup papier. Chłopie z takimi kontaktami co to za problem?
Nie chce Ci się biegać po sektorach zatrudnij pięciu chłopaków zapłać im po 40-50 zł. I oni już to rozniosą z kolegami po pilnujesz czy ludzie wrzucają i dawaj. ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że po latach zapamiętamy Tomka Frankowskiego jako najlepszego snajpera przełomu tysiącleci.
Zauważyłem, że w internecie kibice Trabzonsporu ciągle kochają Mirka Szymkowiaka |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
@Incognito2192 tak zapewnie zostanie zapamiętny jako kilkukrotny krol szczelców i chwała mu za to, szkoda tylko, bo mogl byc kims wiecej
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Acha,jeszcze zapomniałem dodać,że Franek bardzo dobrze pomyślał zanim się zdecydował założyć na forum kibiców Wisły swój temat i odpowiadając w nim.Wiedział,że nic swoimi odpowiedziami nie zdziała bo pewna część kibiców ma już wyrobione zdanie na tak,albo i nie wobec jego osoby.Mało interesujący się sprawą dadzą się nabrać jego ,,szczerym,, odpowiedziom oraz miał pewność że media oczywiście staną w jego obronie co się już powoli zaczyna dziać.Osobiście dla mnie Franek jest jednym z wielu którzy się w Wiśle przewinel i jest dobrym manipulantem jako człowiek,bo oczywiście piłkarzem jest świetnym,czego nie można mu odebraćPOZDRo
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|