The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2009, 18:35
Franek, podbijam pytanie które tu już się pojawiło kilkakrotnie :

Czy żałujesz w ostatecznym rozrachunku że odszedłeś z Wisły?

I jesli ode mnie chodzi - naprawdę, duży respekt za to, że odważyłeś się napisać na tym forum i wyjaśnić wszelkie ale, szkoda że dopiero teraz ale lepiej późno niż wcale.

I z mojej strony, dzięki za te wszystkie piękne chwile, za te bramki i chwile radości, które mogłem przeżywać dzięki Tobie.
franek6634
Member

Od: 10.2007

Stary 25.03.2009, 18:38
bedac w hiszpanii przez dlugi okres nie zagladalem na te strone,nie wiedzialem tez ze temat mojego odejscia byl tak szeroko komentowany i powstaly tak odmienne opoinie.nie sadzilem rowniez ze bylem pilkarzem ktory wywolywal tak mocne emocje.wydawalo mi sie ze uwazacie mnie za spoko goscia,ktory gra na chwale Wisly,ktoremu za to placa ale ktory pewnego dnia bedzie musial ustapic miejsca mlodszym.takim chcialem zostac zapamietanym i dlatego sadzilem ze odchodzac w 2005 w wieku 31 lat,zostawiajac zespol poukladany,na 1 miejscu w tabeli,z duzymi szansami na awans w uefa nic sie nie dzieje.jak sie pomylilem ,wiemy wszyscy....
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 25.03.2009, 18:40
Ponawiam pytanie, jakie były okoliczności odejścia Szymkowiaka - skoro piszesz, że go zmuszono? Nie chciał iść do Turcji? chciał zostać w Wiśle? Okres czasu jest podobny, więc moderatorzy uznajcie to pytanie za pytanie na temat, zwłaszcza że na poprzedniej stronie nie tylko ja o to pytałem.
*KoTeK*
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 25.03.2009, 18:40
Jakiego przyjęcia spodziewasz się w Krakowie podczas zbliżającego się meczu? Skąd się wzięły tematy: bójki, dopłacania do transferu?

PS. Czekam z niecierpliwością na piłkarza, który strzeli 4 bramki w jednym meczu (Wisła-Górnik,rok:nie pamiętam).
Powód: bo tak
Ostatnio edytowane przez *KoTeK* : 25.03.2009 o godz. 18:44.
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 25.03.2009, 18:43
Ale jak mozesz tak pisac? Byles postacia nr 1 w srodowisku pilkarskim.. Byles rozchwytywany,kochany przez kibicow.. Wiec jak mozesz napisac ze nie sadziles iz wywolujesz tyle emocji.. Na pewno dobrze zdawales sobie sprawe o Twojej popularnosci..|I nagle,po 4 latach zdales sobie sprawe, ze jednak zachowales sie nie do konca ok? Przeciez w kazdej chwili mogles taki temat zalozyc i wyjasnic, a robisz to dopiero teraz.. Czemu Co do Twojego odejscia- zrozumielibysmy.. Zrozumielibysmy ale to stalo sie tak nagle!! Gdybys deklarowal wczesniej ze chcesz odejsc, ze Twoj czas sie konczy w Wisle.. Ale ty odszedles nagle, po marnym dla Wisly okresie i to boli mnie i wielu z nas najbardziej!!! Jakos do Zurawia nie mamy tyle co do Ciebie..
Ostatnio edytowane przez vabanq : 25.03.2009 o godz. 18:47.
franek6634
Member

Stary 25.03.2009, 18:45
czy zaluje?powiem tak-jako pilkarz nic nie zyskalem poza tym iz zobaczylem i przekonalem sie na wlasnej skorze jak wyglada liga hiszpanska,doping w anglii czy treningi w ameryce.pod wzgledem turystycznym tez moglbym to wszystko zwiedzic jako turysta po karierze a tak zwiedzilem wczesniej.poznalem ciekawych ludzi wiec na pewno te yjazdy mnie wzbogacily jako czlowieka ale jako pilkarza-niestety nie....tak,ze sportowego punktu widzenia przyznaje powinienem zostac i grac tyle w krakowie az by mi podziekowano.powiem wiecej,gdybym wiedzial iz taka bedzie reakcja kibicow nigdy bym nie poprosil wlasciciela o transfer!!!!
franek6634
Member

Stary 25.03.2009, 18:50
nie zgadzam sie w kwestii ze dopiero po 4 latach sie odezwalem.sprawdz niektore wywiady ktorych udzielilem.wydawalo mi sie ze powody byly wyjasnione ale okazalo sie ze niestety nie czytacie wszystkich gazet(co doskonale rozumiem bo pisza bardzo duzo faktow wyssanych z palca).w ciagu ostatnich 3 lat mniej wiecej raz w kazdej gazecie opisalem to co tu teraz.
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 25.03.2009, 18:50
Troche nie rozumiem pytan "dlaczego teraz". Moze tyle czasu zabralo przemyslenie sprawy, a moze po prostu Franek nie chce zeby obecny na meczu Wisla-Jaga syn nasluchal sie wyzwisk pod adresem ojca.
Wedlug mnie sprawa wyglada tak ze zdecydowana wiekszosc kibicow ma do Franka zal, a z kolei gruba wiekszosc z tej wiekszosci jest daleka od nazywania go "judaszem". W naszych czasach za "legendy Wisły" mozna uznac Kazka Moskala i Tomka Kulawika. Franek mial szanse byc trzecia zywa legenda, niestety nia nie bedzie. Ale nie powinno sie go tez nazywac judaszem ani zdrajca. To za mocne slowa. Nie mozna stawiac go w jednym szeregu z Surmą, Uche czy takim Pawłem Nowakiem co napletek zgubił.
WISŁA PANY !!
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Stary 25.03.2009, 18:52
Franek czy rozważył byś na dzień dzisiejszy propozycję gry w Wiśle, gdybyś miał pewność serdecznego przyjęcia przez kibiców?
franek6634
Member

to ze bylem popularny nie znaczy ze musze sobie zdawac z wszystkiego sprawe.tak jak i Ty nie wiesz co na twoj temat sadzi np.kolega z pracy,ktory codzien sie z toba wita
element
Senior Member

franek6634 napisał(a):Wyświetl post
przyznaje powinienem zostac i grac tyle w krakowie az by mi podziekowano.powiem wiecej,gdybym wiedzial iz taka bedzie reakcja kibicow nigdy bym nie poprosil wlasciciela o transfer!!!!
Tomek, kibice Legii czy Cracovii o tym wiedzieli, o tym że kibice Wisły stoją za Tobą murem, że nie jesteś dla nich tylko zwykłym piłkarzem od strzelania goli, jesteś czymś więcej...

Nikt nie ma pretensji o to że odszedłeś, bo nikt nie wymagał od Ciebie abyś został do końca kariery w Wiśle.
Chodzi o moment (najgorszy z możliwych) i styl odejścia.. jako KAPITAN, jako ktoś wyjątkowy dla Wisły i jej kibiców.
Choćbyś odszedł w sposób taki jak Żurawski, Błaszczykowski, Stolarczyk czy Szymkowiak KAŻDY dalej uważałby Cie za bardzo ważną postać dla Wisły o której by mówiono 20 lat pózniej.

Pokłon za tyle sezonów i bramek, jednak pod sam koniec zniszczyłeś (świadomie lub nie) to na co pracowałeś tyle lat, na bezapelacyjną legendę Wisły. Niesmak..
Ostatnio edytowane przez element : 25.03.2009 o godz. 19:01.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
vabanq
Senior Member

Stary 25.03.2009, 18:53
Nie mozesz pisac gdybym wiedzial.. Bo gdybym ja wiedzial, ze zlamie sobie noge na ulicy tez nie wychodzilbym z domu.. Ale Ty zrobiles to bez wzgledu na kibicow.. I przyznaj to, bo gdybys bral choc malutki wzglad na nas-fanow, osob ktorych Wisla jest zyciem to nawet nie pomyslalbys o wyjezdzie, zwlaszcza ze byles ulubiencem i perelka Wisly i nas-kibicow. A co do gazet- nie interesuje mnie co tam mowisz(zlaszcza, ze wiekszosc gazet nie zdobylo mojego zaufania).. Bo jesli cos znaczylismy dla Ciebie jako kibice,to powinienes z nami rozmawiac tak jak teraz, na forum, czy na spotkaniu SKWK, a nie przez gazety.
Ostatnio edytowane przez vabanq : 25.03.2009 o godz. 18:58.
LeBlanc
Member

Od: 07.2007

Stary 25.03.2009, 18:54
Pomijając oceny kibiców, bo te zapewne będą skrajne w wielu przypadkach niezależnie od tłumaczeń, to argument przez Pana podany 'zostawiłem zespół poukładany na 1 miejscu, nic się nie stało' absolutnie do mnie nie trafia.

Jeśli z zespołu podłamanego po przegranej z PAO, (sam Pan przyznaje że tak było) wyjmuje się jedno z najważniejszych ogniw go tworzących to nie jest już zespół 'poukładany'.

Sam Pan daje zresztą na to argument wspominając o wątpliwościach G. Mielcarskiego - słusznych i uzasadnionych, bo przed zespołem była walka w PU i każda zmiana na tak kluczowej pozycji jak pańska miała spore szanse na zespół i jego grę wpłynąć negatywnie. Wydaje się, że inteligentny piłkarz jakim Pan jest doskonale zdawał sobie z tego sprawę.

Dodatkowo jeśli zespół po trudnej porażce, decydującej o jego losach w rozgrywkach międzynarodowych, które były jego celem opuszcza w trybie natychmiastowym kapitan wyraźnie 'mający dość' porażek - trudno raczej oczekiwać, że na taki zespół wpłynie to pozytywnie.

Z punktu widzenia Wisły więc argumenty że 'nic się nie stało' raczej są nietrafione - że się 'stanie' można było przewidzieć.

Co nie znaczy, że nie jest zrozumiałym odruch chęci odejścia - każdy ma prawo zmienić miejsce pracy jeśli pracodawca się na to zgadza.
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 25.03.2009, 18:57
Masz swego rodzaju żal do nas kibiców Wisły (oczywiście nie mówię tu o wszystkich) za to,w jaki sposób było o Tobie pisane przez te 4 lata? Czy jesteś raczej w stanie zrozumieć ich sfrustrowanie. Nie mówię tu o jakiś wyzwiskach itp. tylko o tym,że nie potraktowaliśmy Twojego odejścia normalnie jak każdego innego piłkarza.
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Szymek1
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 25.03.2009, 18:57
Pytałem 2 strony wcześniej, jednak nie zauważyłem odpowiedzi, a są one dla mnie istotne, mimo tego, że odcinam się od grupy która ma do Ciebie wielki żal i tak lekko rzuca ciężkimi słowami ... Dla mnie powiem tak, szkoda, że odszedłeś bo wolałbym abyś grał tu dalej, ale też pomimo to zawsze będziesz dla mnie kimś ważnym w historii Wisły, chociaż może usłysze, że powinno być inaczej to zdanie nie zmienie. Prosiłbym o odpowiedź na poniższe pytania. Z góry dzięki...

1. Wspomniałeś o rozmowie z Kempesem... czy to właśnie jakieś 'ultimatum' części kibiców było głównym powodem tego iż po powrocie ze Stanów nie wróciłeś do Wisły ( czego chciał Skorża) czy może miało na to wpływ co innego?

2.Masz 35 lat, czy Jagiellonia to już ostatni przystanek w Twojej piłkarskiej karierze, czy dopuszczasz myśl powrotu do Krakowa, bo nie oszukujmy się, po powrocie do Polski prezentujesz formę lepszą niż 3/4 ligowych napastników i wciąż byłbyś na pewno wzmocnieniem Wisły.
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 25.03.2009, 18:58
Skad i dlaczego wzieło się to wielkie ale do twojej osoby ze strony Kempesa o czym sam wspominasz na początku, jak i ludzi związanych z SKWK?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
franek6634
Member

Stary 25.03.2009, 19:00
oferte z Wisly?nie nie sadze zeby to bylo komukolwiek potrzebne.jak dobrze pamietacie bylo cos na rzeczy poltora roku temu.ja jedynie chcialem potrenowac po operacjach by przekonac sie czy jestem jeszcze zdolny do gry na wysokim poziomie.wowczas zaprosil mnie p.Skorza i zaczal namawiac na podpisanie kontraktu bo poszukiwal napastnika.mimo iz nie bylem przekonany co do slusznosci tego kroku(niechec czesci kibicow) to po 10 prosbie aby choc porozmawiac z p.bednarzem poszedlem do niego.dwa razy "pocalowalem klamke" bo byl nieobecny .nastepnie otrzymalem informacje ze otrzymam jakas propozycje.powiem tak,podpisalbym go niezaleznie od zaproponowanej kwoty jesli bym tylko dostal zgode kibicow.jednak na telefon od p.bednarza sie nie doczekalem.wydaje mi sie ze mial inne plany(sciagnal matusiaka) niz trener .
qbbba
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 25.03.2009, 19:01
Szymek1 napisał(a):Wyświetl post
Pytałem 2 strony wcześniej, jednak nie zauważyłem odpowiedzi, a są one dla mnie istotne, mimo tego, że odcinam się od grupy która ma do Ciebie wielki żal i tak lekko rzuca ciężkimi słowami ... Dla mnie powiem tak, szkoda, że odszedłeś bo wolałbym abyś grał tu dalej, ale też pomimo to zawsze będziesz dla mnie kimś ważnym w historii Wisły, chociaż może usłysze, że powinno być inaczej to zdanie nie zmienie. Prosiłbym o odpowiedź na poniższe pytania. Z góry dzięki...

1. Wspomniałeś o rozmowie z Kempesem... czy to właśnie jakieś 'ultimatum' części kibiców było głównym powodem tego iż po powrocie ze Stanów nie wróciłeś do Wisły ( czego chciał Skorża) czy może miało na to wpływ co innego?

2.Masz 35 lat, czy Jagiellonia to już ostatni przystanek w Twojej piłkarskiej karierze, czy dopuszczasz myśl powrotu do Krakowa, bo nie oszukujmy się, po powrocie do Polski prezentujesz formę lepszą niż 3/4 ligowych napastników i wciąż byłbyś na pewno wzmocnieniem Wisły.
Ja podbije pytanie kolegi i wtrace cos ode siebie.

Zdajesz sobie sprawe, ze dla kibicow a zwlaszcza dla Kempesa Wisla to nie byli dzialacze, mecze i sukcescy, ale barwy, ul. Reymonta, historia i Tomek Frankowski - najwiekszy idol, ktory najbardziej zawiodl.
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
franek6634
Member

Stary 25.03.2009, 19:08
w klubie jak i dookola sa osoby ktore maja zawsze jakies "dziwne informacje" na wiele tematow zwiazanych z klubem.sa to plotki ktore sa potem kolportowane wsrod kibicow i tak powstaja niesprawdzone "legendy".jak ta iz kempes i spolka zarzucaja nam sprzedanie badz odpuszczenie meczu polfinalu pucharu polski w lubinie z zaglebiem.staralem sie mu wytlumaczyc bzdurnosc jego zarzutow ale niestety nie pomoglo.i tak do dzis czesc wierzy ze przegralismy specjalnie .a prawda jest tak ze malo brakowalo a w szatni pobilby sie po tym meczu stolar z klosem tak do siebie ruszyli za strate bramki w 88minucie.
akakiusz
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 25.03.2009, 19:10
Czekamy na odpowiedź w sprawie tego klimatu w Hiszpanii, który miał tak pomagać Twoim dzieciom... Angielski nie zaszkodził
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
vabanq
Senior Member

Stary 25.03.2009, 19:12
Franek- nie odpisujesz na trudne dla Ciebie pytania. Nie udzielam sie juz, bo nie warto tracic nerwow. Szacunek do Ciebie pozostal, ale kiedys byles kims wielkim.. Bez odbioru
franek6634
Member

Stary 25.03.2009, 19:19
kolejny zarzut ktory powstal niedawno iz chce wspolnie z wiernym kibicem Wisly oraz z mirkiem szymkowiakiem przejac szkolke pilkarska i czerpac profity na plecach WISLY....ktos powiellil i juz temat zyje na Reymonta.odpowiedz z pierwszej reki jest taka,iz zaproponowalem p.Miecie dofinansowanie z wlasnych srodkow szkolki ktora obecnie funkcjonuje troche wedlug zasad sprzed 20 lat(tak mi sie przynajmniej wydaje).zrobienie w niej profesjonalnego zaplecza,oplacania trenerow tak zeby nie musieli szukac dodatkowego zajecia itd.p.Mieta chyba nie mogl tego przeforsowac wiec poszlismy w kierunku stworzenia swoje szkolki od podstaw nie majac do nikogo pretensji.ale po co potrzebne jest nazywanie mnie szatanem ktory chce ukrasc wislackie dzieci?
emjot
Senior Member

Stary 25.03.2009, 19:20
Szanowny Panie Frankowski
pisze pan że nie wiedział o tym, że pana odejście z klubu wywołało taki szok, złość i frustrację kibiców Wisły
do tego stopnia że niektórzy uznali pana za Judasza
a dalej pisze pan że dawno Pan tu nie zaglądał i nie wiedział Pan o ww.

wynika z tego że zaglądał Pan tu wtedy gdy wszyscy lub prawie wszyscy kibice Wisły kochali Pana i uważali za legendę

skoro Pan czytał forum wcześniej to znaczy że pan MUSIAŁ wiedzieć kim Pan jest dla kibiców Wisły
kłamstwo
delikatne minięcie się z prawdą
i co tu w takim razie jest prawdą a co kłamstwem

unika Pan odpowiedzi na pytania

Ja mam jedno. Czy Pana transfer doszedł do skutku po tym jak pan walnął pięścią w stół i zażądał transferu (nota bene podobnie jak Cleber) czy to też jest wg. Pana kłamstwo?
czy trener Engel chciał się Pana pozbyć żeby zrobić miejsce dla Kryszała i w związku z tym na rękę mu było że pan sam zażądał transferu?
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
franek6634
Member

Stary 25.03.2009, 19:21
absolutnie nikogo nie zamierzam oceniac gdyz wiekszosci osob kompletnie nie znam.prosze jednak o pisanie prawdy a wiem ze pewne osoby specjalnie oczerniaja mnie wiedzac iz nie zareaguje.
Kowal_1906
Junior Member

Stary 25.03.2009, 19:22. Panie Tomku...
Pamiętam jak 3 lata temu dość sceptycznie odniosiłem się do twojego transferu. Myślałem, że opuszczasz Wisełkę, bo robisz to dla kasy, nie widzisz perspektyw, teraz wiem, że przesadzałem. Być może wszyscy myśleli, bądż dalej myślą o tym pod wpływem emocji...Jesteś w końcu piłkarzem i musisz myśleć racjonalnie.
Wiem jedno...
Za wszystkie twoje występy dla Białej Gwiazdy należy Ci się duży szacun !! Za każdą twoją bramkę dziękuje...Życzę Ci doścignięcia w klasyfikacji strzelców wszechczasów LIgi Polskiej Jurka Podbrożnego i dalszego wspinania się w tej hierarchii...

Ps. Kapitalna bramka w meczu z Legią...
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 25.03.2009, 19:26
Ludzie, czy wy nie widzicie, że jakby Frankowskiemu nie zależało na kibicach Wisły, to nie wyjaśniałby tych wszystkich rzeczy. Niestety takie jest życie piłkarza, a że pan Frankowski popełnił błąd, myślę że każdy je w życiu popełnia, ale ważne jest aby mieć ich świadomość i starać się je później naprawić albo więcej ich nie popełniać. Ja nie mam najmniejszego żalu do Frankowskiego.

Pytanie do pana Frankowskiego - czy teraz, będąc mądrzejszy o następstwa spowodowane pana odejściem i reakcją kibiców, którzy mimo wszystko poczuli się urażeniem sposobem rozstania, chciałby pan ich przeprosić?
Porter
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 25.03.2009, 19:27
Tomasz Frankowski - człowiek jak każdy z nas... popełniał, popełnia i będzie popełniał w życiu błędy.
Nikt z nas nie powinien uzurpować sobie prawa do nieomylności i wydawać wyroków: Judasz/Żywa Legenda.
Legendą nie staję się ciągu roku, dwóch czy 7 lat... Czy nie byłoby megalomanią myślenie p. Tomka w stylu: ja Żywa Legenda muszę zostać wbrew własnej woli, bo muszę, bo jestem kapitanem statku, a kapitan schodzi ostatni... DRODZY KIBICE PAMIĘTAJMY, ŻE NASZĄ ROLĄ JEST BYCIE TYM KAPITANEM!!! Bez względu na to czy tym okrętem steruje na dzień dzisiejszy: Cupiał,Baszczyński czy Brożek... Obyśmy tylko takich "judaszy" mieli w Wiśle (nawet na dzień dzisiejszy). Wierzę, że Franek zawsze miał w sercu Białą Gwiazdę i w tej wierze może naiwności zostaję. Dziękuję Franek i wybaczam styl odejścia, już tak nie boli jak kiedyś...
Porter
franek6634
Member

Stary 25.03.2009, 19:28
emjot,o stronie wiedzialem ale nie zagladalem na nia przez dlugi czas po odejsciu(tak jak mecz rewanzowy z panathinaikosem ogladalem jedynie fragmentami i to dopiero w 2008 roku) .w 2004 czy 2005 nie mialem internetu w krakowie wiec zagladalem bardzo sporadycznie.tak nawiasem,w grudniu rozmawialem przez przypadek z cleberem (spotkalem go w galerii )i prosil abym pomogl mu znalesc klub w usa bo dostal info z Wisly ze beda stawiac na Arka i Marcelo a on moze odejsc.nie wiem co dzialo sie potem ani co mowil kibicom,wam pisze o tym tak nawiasem.
Jelon
Banita

Od: 03.2007

Stary 25.03.2009, 19:29
donson powiedz to Kempesowi w twarz ! pamiętaj tylko jedno INTERNET TO NIE ULICA!.
A wracając do tematu mam takie pytanie do ciebie Tomku i proszę o odpowiedź bez wykręcania się!
Czy nie uważasz że to w jaki i w jakim momencie odszedłeś od nas nie usprawiedliwia nas w pewnym sensie do niechęci (nienawiści)do ciebie ... ? czy to że dla większości kibiców byłeś kimś więcej niż tylko najemnikiem ale prawdziwym bohaterem nie powinno cię obligować do tego zeby takie myśli jak odejście nawet nie przechodziły ci przez głowę ?(i nie mów ze o tym nie wiedziałeś bo dawaliśmy ci to do zrozumienia praktycznie na każdym meczu) uwierz ze wtedy każdy dał by sobie rękę uciąć że jesteś prawdziwym Wiślakiem ... niestety mydliłeś nam tylko oczy... !i okazałeś się zwykłym najemnikiem-gdzie więcej zapłacą tam pójdę.!Ja od siebie tylko dodam że byłeś dla mnie bożyszczem , lecz to co zrobiłeś sprawiło że cie znienawidziłem .
odrazu dodam iż jest to tylko moja opinia -Jelona a nie SKWK! zeby sie znowu jakies plotki nie rodziły!
franek6634
Member

Stary 25.03.2009, 19:33
wiem ze wiekszosc pytan sie powtarza ale sadze ze mniej wiecej wszystko na ten temat zostalo powiedziane.chyba....sorki ale mam kolacje wiec wroce jeszcze do was po niej i odpowiem na inne rowniez pytania.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów