|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
mi nie ;p
... ![]()
Wisła Pany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Nie działa mi GG ;( Pisz : brak połączenia z serwerem ... ;/
![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
mi tam działa
|
|
|
|
Czarownica
Offline |
|
|
U mnie działa
![]() ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najnowsze GG nie działa , ale to starsze działa - mam obydwa i nie wiem co się dzieje :(
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
chcę się połączyć z radio Biała Gwiazda,ale wyskakuje mi komunikat w winampie,że niby nie jestem podłączona do internetu.
Czym to może być spowodowane? ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
spróbuj foobarem może
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.justin.tv/neptyk1988 - Orientuje się ktoś czy będzie tu transmisja meczu na 100% ?
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=niedziela
według tej strony, tak |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
orientuje się ktoś od ilu lat przed meczami Wisły puszczana jest piosenka vangelis- conquest of paradise
i czy będą kibice gości puszczani w tym sezonie na R22 czy bez żadnych zmian ? ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
ok thx, to padlina
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
dziala wam 90minut.pl? wyskakuje jakas tabelka zeb y podac haslo?
![]()
MUAY THAI!!!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
nie działa. wyskakuje tabela, a potem: Authorization Required This server could not verify that you are authorized to access the document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required. Apache/2.2.3 (CentOS) Server at 90minut.pl Port 80 ![]()
KUPIĘ:
- Noblesse Oblige - Urban Figthers - Wisła Kraków - Towarzystwo Sportowe ( Uroczyście przysięgamy(...) ) MASZ KTÓRYŚ Z TYCH SZALI ? PISZ NA PRIV ! |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Czy mógłby ktoś wrzucić na szybkości fotkę pierwszej vlepki derbowej mam drugą część a potrzebuje pierwszą
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No wiec
![]() Postanowilem przyciać swoja lekko juz przydługawą czupryne.. Moze ktos polecic jakiegos fajnego fryzjera ,ale nie takiego ktory odbebni swoje i tyle,ale takiego ktory cos doradzi itd. jakies namiary chetnie widziiane.No i zebym nie zaplacil jak za woły. ![]() Za wszelakie odpwiedzi - z gory dziekuje ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Powód: tak przynajmniej od kumpli słyszałem..
Ostatnio edytowane przez HanysKce : 23.03.2009 o godz. 01:38.
![]()
fochy to Ty sobie u siebie strzelaj !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jak wygląda w tym sezonie sprawa spadków z Ekstraklasy
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ramy czasowe Baroku w Polsce i Europie(data roczna) Please
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
No chyba że Górnik po ostatniej kolejce będzie na miejscu spadkowym to prócz Jagi spadnie za korupcje jeszcze ktoś a Zabrze będzie miało baraże. Z 1 ligi awansują bezpośrednio dwie drużyny a trzecia w barażach. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Czy ma ktoś zdjęcie sektora E z derbów? Takie dość dokładne
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
http://www.pr.pkp.pl/aktualne-oferty,s,0,3060.html czy na podstawie tego biletu turystycznego za 39zl, moge jezdzic pospiechami? czy tylko osobowkami? bo od tej ostatniej reorganizacji nie jezdzilem jeszcze pociagami
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Kamil, z tego co wiem to PKP Przewozy regionalne to teraz (po reorganizacji) są tylko pociągi jeżdzące w obrębie wojewódźtwa, co za tym idzie możesz jeździć tylko osobówkami.
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja się pytam, gdzie się podział temat o Premier League?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Nie do konca bo ja np jezdze czasem takim pociagiem (PKP przew. region.) ktory jedzie z Poznania przez Wroclaw i jeszcze troche dalej
|
|
|
|
Czarownica
Offline |
|
|
Nie całkiem - długość i lokalizacja trasy nie ma znaczenia, liczy sie rodzaj pociągu. Pociągi pośpieszne przeszły do spółki Intercity i nie są już pod egidą Przewozów Regionalnych. A pociagi osobowe zostały w Przewozach i mają różne trasy (nie tylko w obrębie jednego województwa).
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Kto zna jakiś parking w okolicy Rotundy, za wyjątkiem tego przy Cracovii ? (chodzi mi o strzeżony parking)
EDIT Dzięki T-driver, dzięki Nitrox
Ostatnio edytowane przez tomo : 24.03.2009 o godz. 23:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ma ktoś jakiś darmowy kurs podstaw obslugi komputera/ windowsow? Ale takich podstaw, podstaw, dla starszej osoby.
![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jaki jest najlepszy sposób na dostanie się do Tarnowa pod stadion Unii?
![]()
Ostatnio edytowane przez kwasiur : 24.03.2009 o godz. 14:22.
|
|
|
|
Czarownica
Offline |
|
|
Wysiąść z pociągu na stacji Tarnów Mościce (ostatnia przed Tarnowem) i stadion jest jak widoczny na dłoni, oddalony o rzut beretem (moherowym, bo gorzej lata
)![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|