|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeśli nie mam zweryfikowanego konta na PayPalu, bo nie powiązałem z kartą kredytową, to czy mogę wpłacać i wypłacać pieniądze?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
da sie zarejestrowac na kibice.net w ogole? nie widze tam takiej opcji ...
bo moj login nie dziala:/ haslo dobre, pisalem do adminow i nic ... moze dlatego ze tam nie zagladalem ciecia porobili jakie czy co? heh |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
moze za stary jestes
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Podbijam ! ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
co się stało z 90minut.pl?
od paru dni nie chodzi... ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
8 postów wyżej masz odpowiedź tak ciężko chociaż jedną stronę przejrzeć czy pytanie nie było zadane ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
wyswietla mi se komunikat:uzytkownik mogl pasc ofiara fałszywego belbelble. i mam czarne tło i ten napis. da sie to jakos usunąć
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ja na to zaradziłem formatem.
Ale być może jest jakiś inny sposób. ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chcę uniknąć formata :/
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mam takie pytanie co musze zrobic po podłączeniu do kompa nowego dysku
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
jesli bedzie poprawnie skonfigurowany i komputer go wykryje( jesli to dysk IDE to zworki, jesli SATA to sterowniki) to zapewne bedzie wymagal zalozenia partycji na nim.Zrobisz to przy pomocy np Windowsowego narzedzia do tego celu. prawym na moj komputer->zarzadzaj->zarzadzanie dyskami .po stworzeniu partycji format tego dysku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ktoś podszywa się pode mnie na gg z innego numeru i pisze ludziom jakies głupoty. Jak moge dojsc kto to?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Zna ktoś jakis dobry portal motoryzacyjny?
![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Wyświetla Ci to Windows? Jeśli tak to wystarczy usunąć aktualizacje i po problemie (potem oczywiście zablokuj ponowne ich ściąganie) albo sobie skołuj jakiś legalny multi CD-Key np. ze szkoły. ![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Czy ktoś z Was wie, po co się okłada drzewa przy drodze deskami (i obwiązują te deski potem sznurkiem, żeby się trzymały). Widzę to w miejscach gdzie jest obok jakaś budowa - szczególnie jak nową drogę czy obwodnicę budują.
I ciekawość mnie zżera, po co tak się robi - a na necie nie znalazłam po co... Wiem, pewnie dla ochrony, ale przed czym? ![]() ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Które to będą derby w niedziele? 179?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
DYRU, ściągnij sobie paczkę pod tytułem Windows Genuine Forever, znajdziesz w niej wszystko co jest potrzebne do pozbycia się tego sietu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
ale twój post uznaję za odpowiedź choć jak widać przedmówcy też nie za bardzo wiedzą co jest ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jest jakiś program, co do powiedzmy 50 plików graficznych dołączy mi jakiś stały element, typu podpis/stopka?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Jakim autobusem można dojechać na giełde samochodową i na jakim przystanku wysiasc?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
pomogło, a wszystko przez to, że zapomniałem klucza do Windowsa jak większość z nas.ehhh starość nie radość. pozdrawiam i dziekuje jeszcze raz wszystkim za pomoc ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
ktore miejsa w lidze polskiej graja w europejskich pucharach
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
też.......
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Czy jest już dostępna replika nowej koszulki Wisły ze sponsorem bet-at-home? Jeśli nie to kiedy można się spodziewać ich sprzedaży?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
No to w takim razie w Sizeerze są(dawne Athlete's Foot)
Ostatnio edytowane przez Szymek_R22 : 21.03.2009 o godz. 10:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Byłem wczoraj w Umbro w GK i nie bylo replik koszulek z nowym sponsorem bet-at-home, byly tylko orginalne i repliki tych z tamtej rundy ze sponsorem TF Kable.
W sklepie na oficjalnej tez nie ma replik tych nowych koszulek, czy moze ktos wie kiedy bedą? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam pytnie, co zrobic, by to okienko nie wyswietlalo sie z kazdym uruchomieniem komputera, to byl program, ale ja go odinstalowalem juz dawno...
Prosze o pomoc http://images39.fotosik.pl/84/ad5ab7dd7af8b942med.jpg ![]()
WISŁA!!!
|
|
|