|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Maść "Siniak", cena 6-7 pln.
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Może ktoś polecić noclegi w sopocie blisko plaży i centrum?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jakby to moja matka powiedziala: "Nasikaj na to. Mocz dobry na wszystko"
.A powaznie, podpinam sie pod masc Siniak. Jak ostatni raz w....... na osiedlu za kibicowanie Wisle dostalem to opuchlizna zeszla w 2 dni... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Podbij drugie i udawaj pande.
Taaa, wiem, stare i głupie:(. Ten "siniak" faktycznie polecam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
śmiałem się z tego z kumplami dzisaij jak nas przyjmowali w szpitalu,aż jednemu szwy popękały
dzięki za odpowiedzi ,coś pewnie wykorzystam ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
jaki jest kod do Justin.tv ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() WISŁA KRAKÓW ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Poszukuję składów Inter - Wisła, Wisła - Inter z 2001.
Google nie pomogło. ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Cała rodzina się pokłóciła o zadania na poziomie podstawówki:
Jest sobie sok Costa 2l z wielkim napisem "50% gratis - 2l w cenie 1l" Błąd czy nie? ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Cytat:
10znaków Cytat:
Pułapką jest to że teoretycznie płacisz za litr, a drugi litr masz gratis czyli że gratis wynosi 100%, ale wtedy wartość soku wynosiła by 200%
Ostatnio edytowane przez Kurt : 14.03.2009 o godz. 20:55.
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
||
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś może jakiś tomik, czy inny wybór poezji Barańczaka?
Potrzebuję wiersz "Za czym państwo stoją". W jednej bibliotece nie było, w drugiej również, w internecie nie mogę znaleźć.. Jak ktoś ma w domu niech tu przepisze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
http://bitmails.info - co myślicie o tej stronie? faktycznie da sie zarobic czy to tylko naciąganie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jaka kara za jazdę bez prawa jazdy nie mając 18 lat? Załóżmy, że opiekun jest obecny w samochodzie, interesują mnie konsekwencje grożące także opiekunowi.
pozdrawiam |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
zbyt dobrze nie kojarz o tej godzinie, ale cos mi sie pamieta, ze tobie moze grozic do 5 lat zakazu robienia prawka, a opikunowi nie mam pojecia
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
o własie tak to zaznacz to pierwsze Extend the deskop on this monitor.Myszka bedzie przejezdzała wtedy z jednego monitora na drugi. Tutaj też ustaw rozdzielczość.![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Witam
Proszę o informację gdzie mogę zrobi porządnej jakości nadruk na koszulce Wisły składający się z numeru i nazwiska.Chodzi mi o coś takiego,co będzie trwałe i miało odpowiedni wygląd wizualny. Dziękuje bardzo za odpowiedz |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
Tesco kapelanka i Fanatyk w hali Wisły ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Działa wam bramka sponsorowana ery? http://www.era.pl/pl/indywidualni/ro...cja/bramki_sms
Od kilku dni po prostu nic się nie da wysłać. ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
+500zl ......
![]()
.....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
siema poleccie jakas miłą przytulną spokojną restauracje na rynku gdzie mozna by zabrac dziewczyne cos zjesc i pogadac w milej atmosferze, no i ceny tez zeby nie byly z kosmosu.
![]()
Czy ciemno czy jasno płynie Wisła przez miasto...
...Bo to miasto jest NASZE! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
nie ma takiej na rynku...
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Sprzedaje zloty Krzyzyk i osoba zapytala mnie ile wynosi proba zlota,i ile wazy, tzn skad mam sie tego dowiedziec? (oprocz pojscia do zlotnika) Sa wybite jakies oznaczenia tego (aby mozna bylo to "rozszyfrowac"?)
![]() |
|
|
|
Czarownica
Offline |
|
|
Próba złota jest wybita - oznaczana symbolem (np. rycerz itp) to sobie na necie znajdzesz jaka to próba w liczbach. Symbol na krzyżyku powinien być na tylnej stronie w pobliżu kółeczka do zawieszania. Wagi nie ma wybitej i być nie może (poza wszystkim złoto się ściera, można odłączyć jakiś element, itd) więc pozostaje Ci wyłacznie zważyć u jubilera/złotnika
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja sie tam dopatrzylem czego, co wygladem przypomina weza, a dokladniej wyglada jak znaczek na aptekach (-> waz opleciony na czyms), ale na necie za nic nie moge tego znalezc, nawet nic podobnego
a czy zlotnik jest w stanie mi dokladnie odpowiedziec na to pytanie?![]() |
|
|
|
Czarownica
Offline |
|
Zobacz: http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik robiernictwo2.png
Ostatnio edytowane przez Ala1955 : 15.03.2009 o godz. 16:17.
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dzieki wielkie ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Do której otwarty jest "Fanatyk" w dni meczu? Bo chciałbym sobie kupić koszulkę w derby, ale wolałbym po meczu
![]() ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów, O jednym marzę o jednym wciąż śnię, mistrzem będzie Wisełka na pewno to wiem!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|