|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Dobry sklep jest na Kazimierza Wielkiego, nazywa się bodajże Żyrafa, tylko przyznaje że nie wiem czy są tam żołwie. Ewentualnie, całkiem sensownie można było pogadac z gosciem w zoologicznym w Galerii KRK, tylko że ceny mają z dupy. Ogólnie najlepiej popytać na jakichś czerwonolicych forach, albo w którymś zoologu, a polecone rzeczy kupić na giełdzie zoologicznej bo przewaznie jest sporo taniej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
2) Podobno żółtolice są "inteligentniejsze" 3) Grzałkę z termostatem, akwarium filtr przepływowy i sam OKAZ najlepiej kupować w zoologu na Marka 4) Nie wierzyć opisom, że jedzą pokarm urozmaicony. Na początku wystarcza tzw stynka albo sucha karma (granulat) potem wpierniczają najchętniej wołowinę lub kurzą wątróbkę (podawać małe kęsy najlepiej pensetą) Jak podrosną, a rosną błyskawicznie, to i całą krowę zeżrą. 5) No i najważniejsze nie masz wymówki, że pies chce na spacer ![]() ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Potrzebuje porgram gdzie mozna wysylac wiadomosci masowo przez gg.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nieprawda - kopyta i rogi zostawią
a tak serio to lubią zieloną sałatę (dawać po listku) i oprócz mięsa również sucha karma cały czas zwłaszcza gammarusy i stynki ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
Nie wydaje mi się, żeby to była wina butli. Skoro byłeś na regulacji gazu to tam w środku wszystko musi być. Oczywiście wymieniłeś filtry ? Jedyne co mi go głowy przychodzi to GDZIE TANKUJESZ GAZ ? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Panowie ktoś może zna przyczynę takiego błędu przy wchodzeniu do folderów? I jak się badziewia pozbyć?
http://img168.imageshack.us/img168/5118/beztytuupki.jpg ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Skąd można ściągnąć archiwalne mecze Wisły?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jesli jest ktos kto zna dobrze angielski i napisze mi krótki tekst to bede wdzieczny. Prive, please
![]() ![]()
"Przyjazn jest wszystkim. Przyjazn to cos wiecej niz talent. Wiecej niz wladza. Prawie sie rowna rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Jeśli chodzi mecze naszej ekstraklasy to ja zawsze sciągam z tąd :
http://allgoals.pl/ekstraklasa-f52.html Jest coś ponad 90 meczyków( w tym Wisła) ale ,trzeba się zarejestrować...... No i jeszcze kumpel mi polecił tą stronkę : http://sport-video.pl/index.php?showforum=190 Mają jeszcze większy zbiór . Oczywiście też trzeba się zarejestrować..... Mam nadzieje ,że pomogłem ......
Ostatnio edytowane przez Wiślak1994 : 11.03.2009 o godz. 21:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Niech Ci to Bóg w barwach wynagrodzi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
http://www.programosy.pl/program,combofix.html Usuwa on autouruchamianie i rózne infekcje... uzywalem osobiście, po działaniu(ktore zakonczy się wyskoczeniem pliku w notatniku) usun foldery ktore utworzy na dysku C: zwykle są to dwa - Quoobox i Combofix (cos takiego, byc moze zrobilem literówke ale nie pamietam dokladnie) i z folderu Windowsa (C:/Windows) folder erdnt w ktorym tworzy swoje pliki. Zrestartuj komputer i zobacz czy pomogło...Aha, po restarcie wylacz jesli nie potrzebujesz przywracanie systemu i aktualizacje automatyczne oraz zapore bo przestawia on te rzeczy na "fabrycznie" ustawiane przy instalacji |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
mam pytanie co do oddawania krwi, tak się składa że dzień przed tą akcją: http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=20476 kończę 18 lat i chciałbym oddać krew, jakie wymogi trzeba spełnić i co trzeba wziąć ze sobą?
Powód: bardzo dziękuje Żmijko :)
Ostatnio edytowane przez Garbaż1906 : 12.03.2009 o godz. 10:43.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Może być problem. Bo musisz mieć dokument tożsamości z numerem PESEL. Więc dowód osobisty. Chyba,że masz paszport to weź paszport i będzie ok. => to piszę na podstawe własnego doświadczenie, gdzie stoczyłam ostatnio bój o to, żebm mogła oddać krew nie mając DO.
I nie świętuj urodzin ;-) Chyba że soczkiem. Tu jest info dot. oddawania: Cytat:
Ostatnio edytowane przez Żmijka : 11.03.2009 o godz. 23:33.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Gdzie w Krk kupie tanio sruby zabezpieczajace do alufelg ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Kiedy teraz przychodzi wezwanie na komisję wojskową? Od razu po ukończeniu 18-ego roku życia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak załadować obrazek do podpisu?
![]()
Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Dum Spiro Spero
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ma ktos napisy do GSH2
![]() ![]() ![]() Śląska Pozdrawiamy! Lechie Pozdrawiamy! Unie Pozdrawiamy! "Mógłbym napisać o nich referat i jest to bez wątpienia najlepsza publiczność na świecie. Ciągle brzmi w moich uszach – jazda, jazda, jazda, Biała Gwiazda!"E.Omanic |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
troche nietypowe pytanie, ale jak wygladala by sytuacja ze znaleziem pracy w Krakowie dla osoby ktora w Polsce skonczyla tylko szkole podstawowa, a swoja dalsza edukacje zdobyla poza granicami kraju? (jestem posiadaczem dyplomu z matematyki). czy to, ze edukacje zdobylem poza granicami kraju dzialalo by przeciwko mnie, czy raczej bez znaczenia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
P O D B I J A M, pilne!!!
![]()
"Przyjazn jest wszystkim. Przyjazn to cos wiecej niz talent. Wiecej niz wladza. Prawie sie rowna rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Pytanie dotyczące szkoły...
Czy jeśli w pierwszym semestrze miałem jedynkę z przedmiotu i nie zdam całości w poprawianiu zaległego materiału to nie przejdę do następnej klasy, niezależnie od oceny w 2 semestrze |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Mój kumpel miał podobnie, miał jedynkę na pierwszy semestr i nie zdał zaliczenia z pierwszego. W drugim semestrze miał dobre oceny i dostał dopa na koniec. ![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
różnie Bywa |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Witam, ma prożbe,
Czy istnieje jakis sposób aby sciągnąc tego typu nagranie na komputer ? http://www.tvp.pl/informacje/teleexp.../12032009-1700 ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Pzdr![]() Nie sztuką jest mówić o wierności, sztuką jest być wiernym...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Taka sytuacja. Jest student, który kupuje sobie bilet okreskowy mpk na np. pół roku. Zostaje jednak duuuzo przed skonczeniem biletu usuniety z grona studentów, wiec traci przyslugujace mu znizki. Co w takim wypadku robic? Trzeba doplacac do roznicy w cenie biletow? bilet okresowy traci waznosc i trzeba kupic nowy? Czy zakupiony bilet obowiazuje ze znizkami az do konca, pomimo utracenia do nich praw w trakcie waznowsci biletu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
mógłby mi ktos wytlumaczyc na czym polega ten obrót kasy z bonusu zeby moc wyplacic
najlepiej priv tylko jak ktos pewny jest tego i jeszcze jedno nie mam dowodu jeszcze a konto na betsafe jest na mnie i mnie poprosili o skan dokumentu prawka i rachunku, moge im wyslac brata czy raczej niezbyt ;p?a poptrzebuje szybko wyplacic ta kaske
Ostatnio edytowane przez kamilll1906 : 12.03.2009 o godz. 19:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Wtopiłeś kasę, trzeba było założyć na brata konto.
![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jak sie nazywa ta piosenka ktora jest w reklamie na TVNie, ktora prezentuje wszystkie seriale i programy(nie wiem czy wiecie o co mi chodzi - wtedy co np Wojewodzki chodzi w plaszczu i spodenkach?)
ok mam juz
Ostatnio edytowane przez mariano710 : 12.03.2009 o godz. 20:37.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
to zapodaj tytuł. == ja poszukuje tytułu piosenki , albo chociaż autora piosenki z reklamy liona ta co facet skacze na spadochronie, wraca do domu , i mu głowa dzika spada ;D |
|
|