|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
lub jeszcze raz pobierz ustawienia |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
nie wiem czy tu czy w temacie vlepkowym zapytać
szukam vlepki Śląsk Wisła Lechia. Vlepka jest podłużna a Herby trzymane są przez Smoki i Lwy. nie moge tego znależć ma ktos gdzieś coś takiego. z góry dz. ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
mi udało się zdobyć tą vlepkę na stoisku w TESCO na Kapelance z tym że było to jakiś czas temu więc nie ręczę że nadal tam są ![]() ![]()
... a w Naszych sercach Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czy na Ruczaju albo w Tesco jest jakieś ksero ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ma ktoś foto transparentu "Nie dla Frankowskiej"
jeden z użytkowników ma taki podpis, ale nie pamiętam nicka.. Bóg zapłać Rafi.
Ostatnio edytowane przez element : 09.03.2009 o godz. 15:59.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
jest jakas hurtownia w krk sprzedajca sprzet na silke? gryfy ciezary itp
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Ma ktoś zdjęcie jakiegoś szalika Cracovi przywiązanego do buta ... ? xD
![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Powód: reythy hfdh
Ostatnio edytowane przez joker_wislak : 09.03.2009 o godz. 16:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
sciagnalem z neta call of duty 5. Zrobil sie folder i tam jest z 60 pare plikow po mniej wiecej 100 mb. i nei wiem co z tym zrobic... nei da sie tego ani rozpakowac ani nic... nei wiem co zrobic... daje lkinka zeby latwiej bylo zrozumeic ocb http://i43.tinypic.com/ouwhtv.jpg
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
orientuje się ktoś jaki procent podatku płaci się od umowy o dzieło?
z góry dziękuję ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Minimum 20% kwoty przychodu
![]()
... a w Naszych sercach Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Potrzebuje sciągnąć Photoshopa , dajcie jakiś sprawdzony link - pewny ...
![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie... ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam Prośbe .. Niech ktoś się odezwie do mnie na priv z FC BOCHNIA lub też FC BRZESKO
![]() Pilne Dotyczace Derbow!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ile kosztuje bilet autobusowy do Krynicy Zdrój?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
PKS kurs bodajże pospieszny przez N.Sącz. 16-17zł. Jedzie się około 3h.
Poszukuje serwisu gdzie będzie można ściągać muzykę coś w stylu netlandia.info. (na razie korzystam z odsiebie.com, ale szukam coś lpeszego), tylko posiadająca mp3 conajmniej od jakości 192kbps. ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jak to jest z krakowskimi osiedlami? Które są za Wisła? A które za pasiakami? Czy jest jakaś jedna osoba, która, nie wiem, nadzoruje to, w razie koniecznosci daje wsparcie, wysyłając inne ekipy, itp. Wiecie o co mi chodzi. Czy to tylko banda chuliganów tak na prawdę nie mająca nic wspólnego z naszym klubem i tylko podajacymi się za kibiców. Bardzo proszę aby ktoś mi to wytłuamczył wszystko, jak to jest. Np. wiem że w Nowej Hucie przykładowo na Wzgórzach są walki, Wzgórza to Żydki, Oś Na stoku Wisła. Czy jest jedna osoba, która jakby trzyma piecze nad tym wszystkim? Ciekawi mnie także ilu Sharków jest w Wiśle, ilu właśnie takich prawdziwych fighterów i czy oni też chodza na mecze? Bo jakoś na D3 ich nie widzę. Jeśli w złym miejscu zadaję to pytanie, to proszę o przeniesienie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Sądząc po poście, to z jakiejś gazety. Obstawiam wyborczą
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Potrzebuje LICENCJE do google sketchup pro 7
ma ktos ? ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Sa na forum jacys hodowcy ZÓŁWI WODNYCH(CZERWONOLICYCH)
![]() Przymierzam sie do zakupu ,i zastanawiam sie ile by to wszystko kosztowalo.Dla malutkiego zólwia,akwarium mam,tylko niewiem jaka lampa i grzałka.(i jakie tego koszta) Jakby ktos mogl cos doradzić to bylbym wdzieczny. no i polecic jakis profesjonalny i sprawdzony zoologiczny w Krk.Pzdr ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jakiś spec z Ery potrzebny. Mam Samsunga D900i w Erze Mix. Miałam w nim aktywny internet, wszystko było cacy. Pewnego razu jak miałam mało kasy na koncie, korzystałam z internetu przez Blueconnect i okazało się, że (jak się domyślam) koszt transferu był większy niż miałam na koncie (tak, jakbym zeszła na minus). Potem już się net nie połączył i EraGG też nie działało. Doładowałam konto, ściągnęłam jeszcze raz konfigurację (bo wcześniej coś pozmieniałam) i dalej nic. GG tradycyjnie "nie może ustalić aktualnego numeru wersji aplikacji", a gdy próbuję odpalić Blueconnect, to wyświetla mi się takie coś: Błąd: brak dostępu sieci. Sprawdź, cy jesteś w zasięgu, masz aktywną usługę danych i poprawnie skonfigurowany telefon. (error:3.0.206:8080/).
Pomyślałam, że może pomoże wykupienie pakietu danych, ale się nie da. Są tylko metody dla Tak-Taka albo klasycznego abonamentu i żadna nie działa. Ma ktoś pojęcie, jak to rozwiązać? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Witam, może znajdzie się na forum ktoś niezły z historii i pomoże mi odpowiedzieć na kilka pytań dot. tematu: charakterystyka i ocena funkcjonowania państw absolutyzmu oświeconego. Muszę napisać na ten temat wypracowanie a pytania pomocnicze to min.: 1. wskazanie państw, które można zaliczyć do tych realizujących zasadę absolutyzmu oświeconego w XVIIIw.
2. władcy, którzy są reprezentantami tej zasady. Inne informacje dotyczące tego tematu, również mile widziane ![]() Jeżeli ktoś może pomóc proszę o inf. na PRIV pozdrawiam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Moze mi ktos polecic jakas dobra ksiazke o mitologii nordyckiej. Glownie chodzi mi o jakies zdjecia, znaki.
E-book mile widziany. |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
pytanie w kategori gaz w samochodzie
problem polega na strasznej roznicy w mocy na benzynie a na gazie. Wiem, wiem na gazie zawsze bedzie wolniejszy, ale wierzcie na slowo roznica jest bardzo duza, wrecz za duza. Auto ma 90 koni na benzynie hula powiedzmy na tyle ladnie co koni ma, a na gazie jest wolniejszy od seicento 900-tki. Wiec przyznacie ze roznica duża. Autko posiada nowy reduktor, byl na regulacji gazu, czy wina moze byc duza (walec) butla ktora ma juz 10 lat ? po zmianie butli (bo planuje) na taka w kole bedzie jakas poprawa czy raczej nie ? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Google SketchUp Pro v7.0.10247 (56 MB)
http://rapidshare.com/files/20290877...maker-CORE.rar Inny link: http://rapidshare.com/files/19670351..._Crack_add.rar Password do archiwum: rapidshare.com Obydwa dzialają ![]() Powód: Jazdaaaaaaaaaa! :D
Ostatnio edytowane przez buldus : 10.03.2009 o godz. 20:35.
|
|
|