The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
lodecki
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.03.2009, 13:54
Ja bym sie od Pawełka odjebał. takim gadaniem nie pomagamy jemu samemu. Jak ma wierzyc sam w siebie skoro nikt w niego nie wierzy, mecz z Polonia zagral na przyzwoitym poziomie.
Odpowiedz cytując
Robek
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 08.03.2009, 13:58
a MOŻE WŁAŚNIE TO GO ZMOBILIZUJE DO LEPSZEJ I PRACY NA TRENINGACH
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 08.03.2009, 13:58
Ja dla odmiany wezme w obrone Zienia.
Wiadomo, ze w ofensywie nie zagral tego co czlowiek (kibic) by sobie wymarzyl, ale kto dokladnie ogladal mecz, ten na pewno zauwazyl ile Zieniu napracowal sie w defensywie. A ze defensywa to takze wazna sprawa, przekonalismy sie przy bramce dla rywali, bo to akurat podczas gdy Marek lezal za linia, z jego rejonu boiska poszla akcja i Mierzejewski wtrombil nam bramke.

Mniemam, ze kazdy kto przed rozpoczeciem rundy mial spore watpliwosci o postawe Baszcza i Zienia ze wzgledu na ich uplywajace kontrakty, tych watpliwosci juz raczej sie pozbyl. Widac, ze chlopaki graja dla druzyny i wcale sie przy tym nie oszczedzaja.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.03.2009, 14:07
panowie co do Pawełka on nie ma konkurenta porządengo bo co Ile Cebanu miałby z nim konkurować? z całym szacunkiem dla Ile ale powinno kupić porządnego bramkarza bo Pawełek robi co chce.Jak narazie Bilans strzelonych i straconych po 3:3 tak nie może być ;/
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 08.03.2009, 14:19
Jasne, nie krytykujmy Pawełka, bidulek gotów się załamać... Jeśli ma jaja to krytyka powinna go zmobilizować a nie przybić! Mamy ciągla głaskać go po głowie? Dwa mecze ligowe i dwa podania prosto pod nogi napastników drużyny przeciwnej - cieszmy się, że w naszej lidze grają takie tuzy i nie padł z tego nawet jeden gol.Zamiast użalać się nad Mariuszem pomyślcie jak czuć się musi nasz drugi bramkarz? Czy On ma jakąkolwiek motywację do pracy na treningach? Jego konkurent popełnia seryjnie błędy a i tak broni. Zastanawiam się co musi wywinąć Pawełek żeby zszedł z bramki...
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 08.03.2009, 15:15
A może Cebanu jest i tak o dwie klasy gorszy od Pawełka, nie pomyślałeś o tym? Trzeba nam bramkarza klasy Dolhy gdy tylko i wyłącznie dzięki niemu mieliśmy ósme miejsce.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.03.2009, 16:12
lodecki napisał(a):Wyświetl post
Ja bym sie od Pawełka odjebał. takim gadaniem nie pomagamy jemu samemu. Jak ma wierzyc sam w siebie skoro nikt w niego nie wierzy, mecz z Polonia zagral na przyzwoitym poziomie.
biedny Mariuszek
z przedszkola
nie można na niego gwizdnąć bo faka pokaże
nie można go skrytykować bo się zdołuje

k. mać albo jest facet i ma jaja
albo niech wraca do Odry W. tam może se bronić bez presji i stresa
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Stary 08.03.2009, 16:41
Po raz pierwszy od bardzo dawna miałem okazję oglądnąć meczyk z sektora E. Perspektywa jest zupełnie inna niż w przypadku oglądania meczu z A/B czy w TV. Znacznie lepiej widać akcje robione na bramkę przy sektorze, praktycznie nie widać co dzieje się po drugiej stronie boiska. Siłą rzeczy więc moje opinie będą obarczone pewnym błędem "wizyjnym". Ale do rzeczy:

1. Meczyk sam w sobie średni (jak to się mówi: mecz walki). Wisła ciut lepsza ale wielkiej różnicy nie było. Gdyby padł remis nie był by to wynik specjalnie niesprawiedliwy. Generalnie hasło kochajmy się (buziaczki po brameczkach Brozia, Skorża biorący na siebie rzekomy brak ambicji piłkarzy). I ok tylko ciekawe ile z tej miłości zostanie jak będzie wtopa w Bełchatowie.

2. Grająca w środę Amika sprawiła znacznie lepsze wrażenie od Discopolo aczkolwiek obydwoje próbowali grać to samo (obawiam się zresztą że aż do końca rundy nasi przeciwnicy będą się ustawiać bardzo podobnie): bardzo aktywny pressing w środku boiska aby odciąć od podań do Brożka. Disco było w tej taktyce trochę mniej konsekwentne a dodatkowo nieco lepiej w środku zagrał Diaz i skrzydłowi (Zieniu i Pepe) stąd różnica w wyniku. Podobnie jak w meczu z Amiką było natomiast widać że nasi są wolniejsi i słabsi kondycyjnie od przeciwników. Mam nadzieję że przyczyną jest faktycznie to co mówi Skorża (zbyt ciężkie treningi w Hiszpanii) a nasi zdążą jeszcze odpalić. Jeśli nie to dupa zbita...

3. Na przyszłość Skorża będzie miał niezły ból głowy bo można założyć ze nasi następni przeciwnicy będą grać to samo i jedyną opcją wydaje się być poprawienie gry skrzydeł (co podobno Wisła namiętnie ćwiczyła na drugim obozie w Hiszpanii). Ale jak tu grać skrzydłami jeśli nie ma dobrych skrzydłowych? Cały czas jest opcja grania długich piłek na Beto (i nawet całkiem fajnie wychodziło to w pierwszej połowie meczu z Lechem) ale póki co nasze Bydlątko jest chyba jeszcze za słabe na to żeby opierać na nim całą grę ofensywną.

4. Indywidualne oceny piłkarzy:
Pawełek: raczej na plus ale nie ustrzegł się błędów. Kiwanie na początku( ale zwróćcie uwagę że potem dał już sobie z tym spokój). Źle ustawiony przy wolnym w ostatniej minucie. Błąd w wyjściu do piłki przy wolnym w pierwszej połowie (mogłem to bardzo dobrze widzieć z sektora E).
Baszczu: starał się. Był bardzo aktywny w ofensywie ale to samo co w meczu z Amiką: robił błędy w obronie bardzo często ratując się faulami (przy innym sędzi mogło to skończyć się kartkami).
Marcelo: dobrze. Strata bramki obciąża w takim samym stopniu jego co nieasekurującego go piłkarza (Głowa/Brozio/Zieniek).
Głowa: dobrze
Pi Brozio: generalnie te same uwagi co do Baszcza aczkolwiek w obronie nieco solidniejszy.
Mały: słabo. W tym meczu wyglądał jak junior który zamiast grać woli pobawić się piłeczką.
Sobol: solidnie
Junior: dobrze. Zgadzam się że dość chaotyczny ale nie ograniczał się tylko do odbioru ale próbował rozdzielać piłki i nawet mu to wychodziło. Jak napisał to już ktoś wcześniej: bardziej niż defensywnego grał jako środkowy pomocnik. I można go podsumować że jako środkowy pomocnik zagrał średnio ale jako lewy obrońca grający jako środkowy pomocnik to wypadł całkiem, całkiem (napewno lepiej niż z Amiką). A swoją dogą dać go jeszcze do ataku i postawić na brame a bedziemy mieć uniwersalnego pilkarza co się zowie .
Zieniu: moim zdanim najlepszy skrzydłowy w tym meczu (podobnie zresztą jak z Amiką). Pod koniec trochę zgasł ale asystę zaliczył.
Boguski: widzę że jest krytykowany ale z mojej perspektwy (sektor E) nie było tak źle. Był aktywny. Starał się szukać gry. Dość dobrze utrzymywał się przy piłce.
Pa Brozio: klasa sama w sobie. Nawet w słabszej formie to i tak gwiazda Wisły (i chyba naszej ligi). Można się czepiać o nonszalancję w akcji w II połowie po podaniu Beto ale jak sam tłumaczył popchnął go wtedy obrońca. Bardzo dobrze.
Beto: obiecująco. Takiego piłkarza jeszcz nie mieliśmy. Strasznie ciężko jest mu odebrać piłkę (i to nie tylko wtedy gdy jest ustaiony tyłem do bramki). Wygląda że jest niezłym technikiem i potrafi fajni podać. Naprawdę może być z niego pociecha. Dla odmiany zaczynam nabierać przekonania że z tą jego dobrą grą glową to jakiś mit.
Pepe: przyzwoicie. Znacznie lepiej niż Mały ale bez przesady. Wszedł na podmęczonego przeciwnika i zrobił parę fajnych rajdów. Natomiast widać było że bał się brać na siebie odpowiedzialność i strzelać. Cały czas twierdzę (obym się mylił) że więcej niż średni ligowiec z niego nie wyrośnie.
Mauro: zrobił co miał zrobić.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 08.03.2009 o godz. 16:45.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 08.03.2009, 17:02
Dawno tak nie szalałem po golach dla mojej ukochanej Wisełki.

Mało co bym nie spadł z krzesełka pare rzedów niżej pozdro dla ziomka który mnie we wlasciwym czasie łapał.

Ale ja o meczu chcialem

Niech nasze "kochane" Wyborcze ,TVN itd dalej próbują wmawiać Polsce jaki to Paweł nie jest skłócony ze Skorżą,i jaka ta Wisla jest wypalona.Niech iz żałosna nagonka i próba zabicia ducha zepołu trwa dalej ,jak widać tylko tyle potrafią.

Najlepsza odpowiedzią na ich działania ,jest ujecie kiedy Brozek pierwsze co robi to biegnie do trenera i wzajemnie sie usciskują.To zdjecie dedykuje wszystkim którzy leczą swoje kompleksy tytułami "Wisła sie kończy" .

Az sie milo patrzylo jak chlopaki walczą ,nie odstawiają nogi,nie boja sie przeciwnika.To oni są panami boiska.
Tak ma byc.Taką Wisłe chce ogladac.Nieustepliwą ,pewną siebie i swoich umietnosci i wyższosci nad przeciwnikem.Pod kazdym wzgledem.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
slawula
Junior Member

Od: 08.2008

Stary 08.03.2009, 17:14
Witam czy wie ktoś gdzie można obejrzeć całą powtórkę wczorajszego meczu. Rano była na c+sport2 ale po meczu jeszcze spałem.
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 08.03.2009, 18:27
slawula napisał(a):Wyświetl post
Witam czy wie ktoś gdzie można obejrzeć całą powtórkę wczorajszego meczu. Rano była na c+sport2 ale po meczu jeszcze spałem.
powinien byc we wtorek lub w srode w klubie kibica, najpierw pokazuja mecze ktore nie byly transmitowane na zywo canal plus
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 08.03.2009, 20:40
Dobry mecz ale te trzy punkty wcale nie były takie pewne równie dobrze mogło się skończyc remisem , na całe szczęscie więcej było momentów gdzie nie ustępowali przeciwnikowi i prowadzili walkę na każdym kroku na kazdym metrze boiska , taką Wisłę chcemy oglądac nie inną .

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
jimmywislak
Junior Member

Od: 03.2009

Stary 08.03.2009, 20:48
slawula napisał(a):Wyświetl post
Na Canal+SPORT leci we czwartek o 17 i na Orange Sport pare razy

Co do meczu, muszę jeszcze obejrzeć powtórkę, za bardzo na mecz nie patrzyłem bo oczywiście na pierwszym miejscu jest doping ale kilka wniosków:
- Pawełek traci u mnie już resztki zaufania: jak może bramkarz przy rzucie wolnym stac ZA MUREM?!!?
- znów pozytywny występ Beto: to co mówiłem przytrzymanie piłki, nadbiegli partnerzy z zespołu, odegranie i można powiedzieć że bardzo przyczynił sie do drugiej bramy
- Cwielong: Za Zienia W bełchatowie musi zagrać! Taki jak Małecki ale o wiele mniej chaotyczny

Ogólnie jest jeszcze bardzo dużo do poprawienia, szczególnie w taktyce,a grunt że było zaangażowanie i walka przez 90 minut!
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Stary 08.03.2009, 21:27
Co do super Mario to właśnie postawa przy ostatnim rzucie wolnym powinna wystarczyc za komentarz bo i co tu komentowac potem na krytyke się jeszcze obrazi paluszek pokaże w stronę D i bedzie afera .

Odpowiedz cytując
jimmywislak
Junior Member

Od: 03.2009

Stary 08.03.2009, 21:35
kohprzem'68 napisał(a):Wyświetl post
Co do super Mario to właśnie postawa przy ostatnim rzucie wolnym powinna wystarczyc za komentarz bo i co tu komentowac potem na krytyke się jeszcze obrazi paluszek pokaże w stronę D i bedzie afera .
Ten paluszek wtedy to był chyba raczej do E,,,ogólnie jestem przeciwny złośliwym docinkom w czasie meczu na kogokolwiek z piłkarzy Wisły bo to napewno nie pomaga, ale po meczu konstruktywna krytyka jest jak najbardziej na miejscu...Przede wszystkim Mario potrzebuje rywalizacji, był dolha - była dobra forma obu bramkarzy!
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Stary 08.03.2009, 22:06
Tak wtedy pokazał ludziom z E ale jak mu spawy puszczą to przy jego rozchwianych emocjach my też możemy tego doświadczyc , zastanawiało mnie jak i moich kolegów co spowodowało takie a nie inne zachowanie w przypadku tego wolnego , że zareagował w ten a nie inny sposób .

Odpowiedz cytując
Robek
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 08.03.2009, 22:21
była wypowiedz w liga+ extra ze chciał 4 w murze a dobiegło jeszcze3 i nic nie widział ze jego wina
ale co z niego za bramkarz jak zawodnicy nie słuchaja ilu ma być w murze powinien ich zjebac i tyle a on stał i patrzył jak piła leci do bramki (koło) na całe szczeście
Odpowiedz cytując
Olivarez
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 08.03.2009, 23:11
Nic mnie tak w tym meczu nie ucieszyło jak walka. Jeszcze nie wszystko stracone w tym sezonie. Natomiast nie rozumiem optymizmu w ocenie występu Beto, ten drewniak poruszał się na boisku jak słoń w składzie porcelany, Radovanović mógłby być przy nim baletnicą. Zero techniki, zero celności, ani razu nie wygrał pojedynku główkowego, ani razu nie zgrał piłki do kolegi. Starszy zdarty Baszczyński zapierdalał 2 razy szybciej od niego, w ogóle wyglądało to tak jakby do Manchesteru Utd. wszedł na zmianę Rasiak (przy zachowaniu wszelkich proporcji tego przejaskrawionego porównania) Zobaczycie za pół roku nikt nie będzie o tym Beto pamiętał.
God save the Queen
Long live the Queen
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Stary 08.03.2009, 23:22
Co ty za przeproszeniem .......isz? To Beto wziął udział w bramkowej akcji, to na Beto było kilka fauli przed polem karnym, to on zastawiał się gdy miał dwóch gości na plecach i w końcu to Beto zagrał kapitalną piłkę na sam na sam do Brożka - gdyby ją wykorzystał, Beto miałby asyste.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
Olivarez
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 08.03.2009, 23:29
Weź obejrzyj powtórkę, bez browca, bo nie wierzę, że to na trzeźwo piszesz. Zresztą wrócimy do tematu po sezonie, nie będę się kopał z koniem.
God save the Queen
Long live the Queen
Odpowiedz cytując
Fernando Redondo
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 09.03.2009, 06:11
Robek napisał(a):Wyświetl post
była wypowiedz w liga+ extra ze chciał 4 w murze a dobiegło jeszcze3 i nic nie widział ze jego wina
ale co z niego za bramkarz jak zawodnicy nie słuchaja ilu ma być w murze powinien ich zjebac i tyle a on stał i patrzył jak piła leci do bramki (koło) na całe szczeście
dobrze ze stanei jakby lato w vbramke trafil to by pawelek powachal ino pilke nawet jakby ja widzial
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 09.03.2009, 09:08
Olivarez napisał(a):Wyświetl post
Weź obejrzyj powtórkę, bez browca, bo nie wierzę, że to na trzeźwo piszesz. Zresztą wrócimy do tematu po sezonie, nie będę się kopał z koniem.
Naprawde masz cos z oczami. W ciagu 20 minut wypracowal 3 (na upartego nawet 4) sytuacje, ktore skonczyly sie powaznym zagrozeniem bramki Groclinu. Dla porownania Boguski przez prawie 70 min 3 takie sytuacje (kontry w I polowie) spieprzyl masakrycznie.
Jak z meczu z GKSem Beto nie wyjdzie w I skladzie to bede bardzo zawiedziony.

Jezeli Beto w tym meczu byl dla Ciebie drewnem to chyba wszyscy bylismy na zawodach drwali

Olivarez napisał(a):
Zero techniki,
Zawodnik ktory potrafi utrzymac sie przy pilce z 2 przeciwnikami na plecach, przedryblowac pare(nascie) metrow, umie sie zastawic to nie ma techniki ? Faaajnie
Olivarez napisał(a):
zero celności,
to skad Brozek nagle mial 2 razy sam na sam po podaniu Beto ?
Olivarez napisał(a):
ani razu nie wygrał pojedynku główkowego,

gra glowa na pewno nie jest jego mocna strona, ale tez nie jest tak ze nie wygrywa pojedynkow glowkowych
Olivarez napisał(a):
ani razu nie zgrał piłki do kolegi.

naprawde proponuje ogladnac chociazby skroty jeszcze raz, jednak wlasnie bez browara, bo ewidentnie Ci zaszkodzil
Ostatnio edytowane przez mic : 09.03.2009 o godz. 11:05.
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Stary 09.03.2009, 10:52
Beto zagral dobrze te 20 minut, jedyne co bylo na minus to gra glowa, niestety sciagalismy wysokiego napadziora ktory potrafi zgrac pilke z glowki, a on nie umie grac glowa

nawet fajnie ze nie umie grac w powietrzu, moze przestaniemy uzywc tak czesto dlugich pilek, a bedziemy gracz po ziemi krotkimi zagraniami
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 10.03.2009, 00:49
Wiadomo żal komentować to co wyprawia Pawełek, choć póki nie padła jeszcze z tego bramka to można przecierpieć Zaskoczył mnie pozytywnie Baszczyński, takiego go chciałem widzieć w ofensywie, przez co zaniedbał obronę. Super założenia że gramy nominalnie 3 obrońcami co akcja to 1 wychodził do przodu, szkoda że Marcelo schodził do boku, a Pietia często zasypiał Plus dla Marcelo że powoli eliminuje grę rękami. Małecki zagubiony. Sobol nie rozumiem jak niektórzy piszą że zagrał przyzwoicie, nie wiem czemu ale ja widziałem kapitalny mecz w jego wykonaniu. Nie wymagajmy od niego że będzie rozgrywającym, wymiatacz, był wszędzie maksymalne zaangażowanie. Zieniu pozytywnie super wrzutki gorzej z samym poruszaniem się po skrzydle, ale też widoczny wszędzie gdzie był potrzebny. Boli mnie fakt że w pomocy a właściwie wogóle (poza Brożkiem) nie mamy zawodnika, który potrafiłby raz na jakiś czas mieć skuteczny pewny drybling a nie tylko na fart przepchnięcie. Diaz miał ciekawe zagrania ale na tej pozycji za dużo niedokładności. Do Brożka przyczepie się że nie strzelił 100 sam na sam, ale co byśmy bez niego zrobili. Boguski cięzko coś powiedzieć. Ćwielong ciekawa zmiana razem z Beto wypracowali bramkę. Będę w opozycji do niektórych i powiem że Beto mnie nie zachwycił, ale zagrał przyzwoicie. Jak prowadzi piłkę to ładnie klei mu się do nogi, świetnie się zastawia, brak gry głową na co w jego przypadku liczyliśmy.
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 10.03.2009, 07:09
lodecki napisał(a):Wyświetl post
Jak ma ktokolwiek wierzyć w niego, skoro on sam w siebie nie wierzy, udowadniając raz po raz, że brak wiary w niego jest jednym z najrozsądniejszych posunięć.
Nawet koledzy z zespołu sami decydują ilu ma w murze stanąć, zasłaniając profilaktyczne całą bramkę - widać bardzo realnie oceniają możliwości naszego tzw. bramkarza.
W końcu nie bez powodu pojawiło się określenie "puścił Pawełka" na różne gole padające w okolicznościach trudnych do wyjaśnienia co do postawy bramkarza.
Pawełek wybronił kilka sytuacji nieźle, tyle że wrzucanie sobie piłki do bramki przy użyciu własnych rąk, notoryczne "przyjmowanie" piłki za kołnierz czy pilne śledzenie toru lotu piłki jako jedyna reakcja na strzał to trochę mało.
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Stary 10.03.2009, 10:49
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
W końcu nie bez powodu pojawiło się określenie "puścił Pawełka" na różne gole padające w okolicznościach trudnych do wyjaśnienia co do postawy bramkarza.
O kurde normalnie w każdym meczu jak bramkarz popełnił błąd słyszę: "ale puścił Pawełka", "zachował się jak Pawełek" itp.

Nic swoimi płaczami na temat naszego bramkarza nie zmienicie, pokazuje to tylko jakimi jesteście kibicami. Ja jestem z Wisła na dobre i na złe, jestem z ich piłkarzami choćby mieli słabsze momenty, popełniali błędy. Oczywiście są tacy, których lubić i wspierać po prostu się nie da (Dawidek siedzi w Wisełce kilka lat i wyciąga od Niej miliony złotych). Jeżeli chcecie by w bramce stał Cebanu lub Kurto, to poszukajcie sobie na necie skrót meczu z Groclinem i ŁKSem, gdy Cebanu i Jarosiński pokazali, że to nie ich poziom.

Gdy Pawełek zbiera się do wybicia piłki, to czuję się dodatkowe emocje, "co sie stanie za chwile?".

Ale nie pozostaje nam nic innego jak wiara, lepszego golkipera i tak już nie dostaniemy, jeśli chcecie dołować jedyną osobę która umie bronić w Wiśle, to przyczyniacie się poniekąd do Jego formy.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 10.03.2009, 11:34
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
Nic swoimi płaczami na temat naszego bramkarza nie zmienicie, pokazuje to tylko jakimi jesteście kibicami.
zatroskanymi?
Ja jestem z Wisła na dobre i na złe, jestem z ich piłkarzami choćby mieli słabsze momenty, popełniali błędy.
to dzięki, że wpadłeś na to forum, żeby dac nam taki wspanialy przykład
Oczywiście są tacy, których lubić i wspierać po prostu się nie da (Dawidek siedzi w Wisełce kilka lat i wyciąga od Niej miliony złotych). Jeżeli chcecie by w bramce stał Cebanu lub Kurto, to poszukajcie sobie na necie skrót meczu z Groclinem i ŁKSem, gdy Cebanu i Jarosiński pokazali, że to nie ich poziom.

Gdy Pawełek zbiera się do wybicia piłki, to czuję się dodatkowe emocje, "co sie stanie za chwile?".
to fakt, emocje jak przy skoku na bangee
Ale nie pozostaje nam nic innego jak wiara, lepszego golkipera i tak już nie dostaniemy, jeśli chcecie dołować jedyną osobę która umie bronić w Wiśle, to przyczyniacie się poniekąd do Jego formy.
to smutne, prawda?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
kaco1985
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.03.2009, 11:50
FraMat... wogóle Cie nie rozumie... Masz pretensje do Pawełka ? Mi sie wydaje, że stara sie jak może. Nie jest to Buffon, chodź napewno Mariusz chciałby dla Wisly tak bronić! Chyba, że wolisz, żeby Mariusz olał Nas w tym momencie jak Dawidowski?
Tylko Wisła Nasz T.S. !

Wierność
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 10.03.2009, 11:59
Ja? pretensje do Pawełka? On robi, co może, a że wiele nie potrafi... tylko nie wiem czy z powodu braku wyszkolenia, czy słabej konstrukcji psychicznej...
Pawełek to bardzo sympatyczny człowiek, ale jak już pisalem w momencie gdy przychodził do Wisły, nie jest bramkarzem na nasze potrzeby i wielu innych bramkarzy w naszej lidze go przerasta.

Czy zresztą "poszukiwania" bramkarza zimą nie świadczą o tym, że podobnie uważa sztab szkoleniowy?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
kaco1985
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.03.2009, 12:09
Jednak klub wybrał Mariusza, a jakiekolwiek docinki mu nie pomogą do uzyskania lepszej formy psychicznej, a grogoriogreg chyba o to chodziło... Trzeba wspierać Mariusza puki mamy tylko jego.
Tylko Wisła Nasz T.S. !

Wierność
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów