The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2009, 13:51
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...l?ticaid=179ba

Może jakaś akcja poparcia dla Skorży? Żeby po kolei, łysy, Cupiał i pseudo piłkarzyki zobaczyli że Skorża ma nasze poparcie? No chyba że mi ktoś tu zaraz napisze że Skorża nie jest dobrym trenerem ... -_-
Tak, teraz to juz najlepiej przestanmy dopingowac Wisle, a zacznijmy dopingowac Skorze. Jak na ostatnim meczu z Odra. Czym gorsze wyniki, tym wiekszy koncert pod adresem Skorzy. I mniejsza o to, ze on sam czuje w takiej sytuacji skrepowanie i zazenowanie. Wazne, ze paru osobom wyda sie, iz okazali sie pomocni.
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 04.03.2009, 13:53
kristos napisał(a):Wyświetl post
Tak z ciekawości ;Skorża jest najlepszym trenerem w Polsce bo ......................
..................... bo potrafił zdobyć mistrzostwo z drużyną która sezon wcześniej zdobyła po katorgach 8 miejsce. Bo potrafił wyciągnąć co najlepsze i z Pawła Brożka, i z Marka Zieńczuka. Bo teoretycznie bez żadnych wzmocnień osiągnął to, co teoretycznie do osiągnięcia było niemożliwe. Bo dzielnie przeciwstawiliśmy się Barcelonie, wyeliminowaliśmy Beitar, prawie odleciał też Tottenham. Jak mi powiesz że to nie tylko dzięki trenerowi a piłkarzom to ja od razu Ci odpowiadam- gdzie teraz są Ci piłkarze?

A Ty kogo uważasz za najlepszego trenera? Smudę? Kasperczaka? Janasa? Motykę?

Zejdź na ziemię i ceń co masz, bo nie masz np. Stawowego. Tego byś chciał?

Nie tak dawno temu chóralnie wykrzykiwaliśmy poparcie dla naszego trenera. Nie dopuśćmy do tego żeby to poszło w zapomnienie. Nie dajmy przede wszystkim satysfakcji forumowym hienom.

I tu nie chodzi o dziewięćdziesięciominutowe skandowanie nazwiska naszego trenera, a o nawiązanie do szacunku i zaufania jakim go darzymy. Powtórzę raz jeszcze to, co już wielokrotnie pisałem- dajcie na transfery, dołóżcie się. Oddawajcie swą pensję przez kilkanaście/kilkadziesiąt lat. Wtedy porozmawiamy, gdy Wisła będzie mistrzem rok po roku, gdy bez problemu będziemy awansować do Ligi Mistrzów.

Dacie pieniądze, dostąpicie raju.
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 04.03.2009 o godz. 14:01.

kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 04.03.2009, 13:53
AYALA napisał(a):Wyświetl post
z tych graczy jakich ma Skorża to pewnie więcej by nie wycisnął nawet Mourinho.Od trenera który bazuje tylko na zawodnikach ściaganych za free (zazwyczaj po ciężkich konyuzjach, którzy lata świetności maja za sobą ) nie można wymagac złotych gór.
A to ciekawe ,bo prawie każdy z tych zawodników grał w jakieś reprezentacji i niektórzy są zaliczani do nie złych w ekstraklasie.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
arsfan90
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 04.03.2009, 14:00
A to ciekawe ,bo prawie każdy z tych zawodników grał w jakieś reprezentacji i niektórzy są zaliczani do nie złych w ekstraklasie.
Kristos weź się schowaj... No właśnie grał w reprezentacji i zajęli 8 miejsce a później przyszedł Skorża i zmiażdżył rywali... Brak wzmocnień a Wisła dalej ma szanse na mistrzostwo... I jeszcze się ku*** wszyscy zdziwicie jak zdobędziemy majstra... Powiedzcie mi wszyscy którzy chcecie głowy Skorży że w ostatnim meczu poprzedniej rundy nie wykrzykiwałeś "Maciej Skorża"...

To forum ostatnio schodzi na psy... Za takie głupie komentarze powinnio się bany dostawac
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA
I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE
MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ

AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.03.2009, 14:04
Chiacu też grał w młodzieżowej reprezentacji Rumunii a w Wiśle jak i w Dinamie Bukareszt sie nie przebił.
Większośc o których piszesz to byli gracze po ciężkich kontuzjach i raczej byli reprezentaci (Wtorek,Matusiak).Mam tylko pretensje do Skorży że zdecydował sie na kupno Jirsaka zamiast Iwańskiego no ale błedów nie robi tylko ten co nic nie robi
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 04.03.2009, 14:09
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Chiacu też grał w młodzieżowej reprezentacji Rumunii a w Wiśle jak i w Dinamie Bukareszt sie nie przebił.
Większośc o których piszesz to byli gracze po ciężkich kontuzjach i raczej byli reprezentaci (Wtorek,Matusiak).Mam tylko pretensje do Skorży że zdecydował sie na kupno Jirsaka zamiast Iwańskiego no ale błedów nie robi tylko ten co nic nie robi
Na Jirsaka to łysy się uparł, Skorża od początku nie był przekonany.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
kristos
Senior Member

Stary 04.03.2009, 14:10
Dobrego trenera poznaje się po tym ,ze z przecietniakow robi dobrą drużynę.
I tyle w tym temacie.
it
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 04.03.2009, 14:44
I tyle w tym temacie.
Czyli Marek Motyka powinien być następcą Leło :]
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 04.03.2009, 14:53
I tyle w tym temacie.
Czyli Elvis Stawowy ?
Boia chi molla !
kristos
Senior Member

Stary 04.03.2009, 14:53
it napisał(a):Wyświetl post
Czyli Marek Motyka powinien być następcą Leło :]
A niby dlaczego Motyka ?
Ale już Taraś ,to inna sprawa.
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 04.03.2009, 14:56
Nikt tego wczoraj nie zamieścil, no ale jeśli Szymek coś takiego sugeruje, to być może trzeba się przygotować i na taki scenariusz :

Cytat:
Jeśli Wisła Kraków nie pokona w środę w Pucharze Polski Lecha Poznań, a w sobotnim meczu ligowym nie wygra z Polonią Warszawa, klub może czekać kolejna rewolucja. Taką przyszłość dla krakowskiego zespołu snuje były piłkarz Mirosław Szymkowiak - czytamy w "Polsce - The Times".
Słowa Zająca też nie są zbyt optymistyczne :
Cytat:
Czysto piłkarski potencjał Wisły i Lecha jest porównywalny. Element determinacji jest jednak zupełnie inny. Odnosze wrażenie, że wiślacy nie zawsze robią wszystko co w ich mocy, żeby przechywlić szalę zwycięstwa na swoją korzyść
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html

Kibicujmy drużynę dzisiaj i w Sobotę z całych sił. Darujmy sobie kibicowanie Skorży, bo to nic nie zmieni. Tylko wygrana w tych meczach odsunie wizje apokalipsy w tej rundzie. Ja do Cupiała nie mam pretensji o nic. On dał kasę Bednarzowi a ten ją sprzeniewierzył. Budżet nadal jest jednym z największych w kraju i nie przystoi Wiśle aby grać aż tak kompromitująco i beznadziejnie. To nie jest wina Cupiała napewno, że zamiast pilkarzy do gry o mistrzostwo, zakontraktowano same niewypały. Jego jedyną winą jest to, że nie postawił na profesjonalny dział sportowy i zarządzający Wisłą. Wyraźnie widać, że nie mamy żadnej wizji rozwoju a ludzie za to odpowiedzialni, najzwyczajniej w świecie nie panują nad sytuacją i nie dają rady w Wiśle Cupiała.
Ostatnio edytowane przez kot : 04.03.2009 o godz. 14:58.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
it
Senior Member

Stary 04.03.2009, 14:56
A niby dlaczego Motyka ?
Ale już Taraś ,to inna sprawa.
Bo Polonia - jak na skład drewna i papy którym dysponuje - zajmuje środek tabeli.
Śląsk ma o wiele lepszych zawodników.

kot napisał(a):Wyświetl post
Ja do Cupiała nie mam pretensji o nic. On dał kasę Bednarzowi a ten ją sprzeniewierzył..
)))

Masz moją nominację na tekst roku :]
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 04.03.2009 o godz. 15:17.
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 04.03.2009, 15:14
it

Za mniejsze pieniądze w Poznaniu zbudowano w tym samym czasie, drużynę ocenianą za lepszą od Wisły. Drużyna osiąga sukcesy a jej wartość na rynku transferowym jest rokująca na sukces finansowy. Mam pytanie do Ciebie - co Wiśle pozostanie po Bednarzu ? Sportowo i finansowo ? No i jak Wisła rokuje na przyszłość pod wodzą Bednarza ? On nie widzi profesjonalizacji swojego działu a jego transfery sugerują raczej katastrofę dla Wisły a nie rozwój. Czy skłamałem w którymś momencie ?

A teraz powiedz mi co takiego masz do Cupiała ? Że dał kasę ( zezwolił w klubie ) Bednarzowi i to większą niż Rutkowski swojemu dyrektorowi sportowemu ? Zastanów się nad tym zanim w ogóle ci przyjdzie do głowy dalsza dyskusja w tej sprawie ?

Ps. 7 kotów - merytorycznie mnie zabiłeś
Ps. 7 kotów - i to już od dawna
Ostatnio edytowane przez kot : 04.03.2009 o godz. 15:51.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 04.03.2009, 15:21
Ty, kot, ja wiem ze czlowiek z wiekiem dziecinnieje, ale bez przesady.
Boia chi molla !
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 04.03.2009, 15:23
kocie
w ostatnich dwóch okienkach było "duzo" kasy...
fuzja w Lechu/Amice tez swoje zrobiła + kilka innych rzeczy...
... jedyne o co mam pretensje to długośc konraktów w ostatnich latach w Wiśle...
co jest dziwne kiedy brakuje kasy na transfery, a jest na kontrakty?
gooro33
Senior Member

Stary 04.03.2009, 15:30
it

Za mniejsze pieniądze w Poznaniu zbudowano w tym samym czasie, drużynę ocenianą za lepszą od Wisły. Drużyna osiąga sukcesy a jej wartość na rynku transferowym jest rokująca na sukces finansowy. Mam pytanie do Ciebie - co Wiśle pozostanie po Bednarzu ? Sportowo i finansowo ? No i jak Wisła rokuje na przyszłość pod wodzą Bednarza ? On nie widzi profesjonalizacji swojego działu a jego transfery sugerują raczej katastrofę dla Wisły a nie rozwój. Czy skłamałem w którymś momencie ?

A teraz powiedz mi co takiego masz do Cupiała ? Że dał kasę ( zezwolił w klubie ) Bednarzowi i to większą niż Rutkowski swojemu dyrektorowi sportowemu ? Zastanów się nad tym zanim w ogóle ci przyjdzie do głowy dalsza dyskusja w tej sprawie ?

Jesli pamiec mnie nie zawodzi to my w wakacje na transferach zarobilismy 7mnl polskich zlotych a leszek te 7 mnl wydal na nowych graczy.... jak juz cos piszecie to niech jezeli nie sa to konkrety to niech przynajmniej nie beda klamstwa.
Za plakanie i glupie posty pare osob wczesniej juz powinno dostac bany bo az wstyd czlowiekowi jak ten temat czyta....
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Eustachy
Senior Member

Stary 04.03.2009, 15:39
gooro33 napisał(a):Wyświetl post
Jesli pamiec mnie nie zawodzi to my w wakacje na transferach zarobilismy 7mnl polskich zlotych a leszek te 7 mnl wydal na nowych graczy.... jak juz cos piszecie to niech jezeli nie sa to konkrety to niech przynajmniej nie beda klamstwa.
Za plakanie i glupie posty pare osob wczesniej juz powinno dostac bany bo az wstyd czlowiekowi jak ten temat czyta....

Jirsak - 700 tys
Niedzielan - 200 tys
Lobo - 400 tys
Cwielong - 200 tys
Diaz - 300 tys
Matusiak - 175 tys

a teraz

Arboleda - 450 tys
Stilic - 600 tys
Lewandowski - 380 tys
Rengifo - 100 tys
Bandrowski - 200 tys

Transfery zarowno nasze jak i Lecha dokonywaly sie mniej wiecej w tym samym okresie. Jasno wynika z tego, ze Bednarz nie dostal mniej niz jego odpowiednik w Poznaniu.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 04.03.2009 o godz. 15:44.
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 04.03.2009, 15:43
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Jirsak - 700 tys
Niedzielan - 200 tys
Lobo - 400 tys
Cwielong - 200 tys
Diaz - 300 tys
Matusiak - 175 tys

a teraz

Arboleda - 450 tys
Stilic - 600 tys
Lewandowski - 380 tys
Rengifo - 100 tys
Bandrowski - 200 tys

Transfery zarowno nasze jak i Lecha dokonywaly sie mniej wiecej w tym samym okresie
niedzielan matusiak cwielong przyszli za darmo (cwielong za dlugi, ale i tak bysmy pewnie tej kasy szybko nie dostali, wiec mzona mowic ze za darmo)

jezeli chciales w cenei tych pilkarzy wliczyc ich pensje, to badz konsekwentny i dolicz ja tez do pozostalych graczy, jednak na to nie idzie kasa z budzetu transferowego
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 04.03.2009, 15:45

O czym ja mam z Toba dyskytowac, jak wg Ciebie Cupial daje wielka kase Bednarzowi a ten ja sprzeniewierza )))))))
Ja nie napisalem: "Ty, kot, ja wiem ze czlowiek z wiekiem dziecinnieje, ale bez przesady." zeby rozpoczynac dyskusje, tylko zeby zasygnalizowac Ci, ze potocznie rzecz ujmujac - masz nierowno pod sufitem.

Trzymaj sie cieplutko.
Boia chi molla !
Eustachy
Senior Member

Stary 04.03.2009, 15:46
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
niedzielan matusiak cwielong przyszli za darmo (cwielong za dlugi, ale i tak bysmy pewnie tej kasy szybko nie dostali, wiec mzona mowic ze za darmo)

jezeli chciales w cenei tych pilkarzy wliczyc ich pensje, to badz konsekwentny i dolicz ja tez do pozostalych graczy, jednak na to nie idzie kasa z budzetu transferowego

Nie kolego, Niedzielan dostal 200 tys za zlozenie podpisu. A zakup Cwielonga w ramach dlugu, to takie same pieniadze jak kazde inne.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 04.03.2009 o godz. 15:51.
gooro33
Senior Member

Stary 04.03.2009, 15:50
Jirsak - 700 tys
Niedzielan - 200 tys
Lobo - 400 tys
Cwielong - 200 tys
Diaz - 300 tys
Matusiak - 175 tys

a teraz

Arboleda - 450 tys
Stilic - 600 tys
Lewandowski - 380 tys
Rengifo - 100 tys
Bandrowski - 200 tys

Transfery zarowno nasze jak i Lecha dokonywaly sie mniej wiecej w tym samym okresie. Jasno wynika z tego, ze Bednarz nie dostal mniej niz jego odpowiednik w Poznaniu.
Kolega wyzej Ci juz odpowiedzial.Dodam tyle ze ja pisalem o lecie bo te transfery byly kluczowe i najdobitniej pokazaly kto dysponowal najwiekszymi pieniedzmi na nowych pilkarzy.

7 kotów
P.N.R.I.

Stary 04.03.2009, 15:52
Absolutna zgoda.
Po za tym wystarczylo, aby Lewandowskiemu strzelily wiezadla, a nie Niedzielanowi i sposob postrzegania transferow przez niektorych by sie obrocil o 180st.

Niektorych rzeczy nie da sie przewidziec.

Lech ma kase, Lech inwestuje, bo jest na poczatku swej przygody. Jak my kilka lat temu.
Niebawem sie okaze czy przeiwestowali, czy im wszystko udalo sie swietnie.

Ale dla kota i tym podobnych, Wisla ma dokonywac samych trafionych gotowkowych transferow, bo CUPIAL DAJE KASE.
Boia chi molla !
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 04.03.2009, 15:53
za darmo to najwyzej mozna po ryju dostac.Cwielong kosztowal okolo miliona zlotych.
94 - Allah Akbar!!
Eustachy
Senior Member

Stary 04.03.2009, 15:55
Kolega wyzej Ci juz odpowiedzial.Dodam tyle ze ja pisalem o lecie bo te transfery byly kluczowe i najdobitniej pokazaly kto dysponowal najwiekszymi pieniedzmi na nowych pilkarzy.
Aha, czyli uwazasz, ze gdyby te same pieniadze zostaly wydane na tych samych pilkarzy, tylko w troche innym okresie, to diametralnie zmieniloby to postac rzeczy ?

7 kotów napisał(a):
Ale dla kota i tym podobnych, Wisla ma dokonywac samych trafionych gotowkowych transferow, bo CUPIAL DAJE KASE.
A jak ty uwazasz, ze to ma byc ? Mam rozumiec, ze mamy pozyskiwac same niewypaly i jeszcze udawac, ze to Cupial jest temu winny ?
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 04.03.2009 o godz. 16:00.
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 04.03.2009, 15:55
Skoro uwzględniacie kwoty, które zawodnicy otrzymywali za złożenie podpisów pod kontraktami, to bądźcie konsekwentni (o ile można być konsekwentnym i mówić poważnie o rzeczach, o których wie się z gazet). Myślicie, że taki Lewandowski, Stilic, Arboleda czy Bandrowski za podpisanie kontraktu dostali po butelce oranżady? Tekst o Ćwielongu świadczy, że chyba zagalopowałeś się kolego Eustachy. Przecież gdyby nie ta transakcja, to byśmy nie mieli ani kasy, ani Pepe w składzie, więc nie mów bzdur.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 04.03.2009, 16:00
Cwielong mogl kosztowac nawet i 5mln zl - malo wazne w tej chwili.
Walil bramki w 2. lidze ? Walil
Mlody ? Mlody
Okreslany mianem TALENTU? Oczywiscie.

A teraz prosze wstawic zamiast Cwielong - Lewandowski.

Pozyskalismy utalentowanego napastnika z zaplecza ekstr. Ze sie nie sprawdzil poki co? Trudno. Moze sie sprawdzi.

Poki co mamy pecha w trasnferach.
Niedzielan wypadek, Lobodzinski to pilkarz jednej druzyny - taki troche Giza, Matusiak miernota, Cwielong przytloczony.
A Diaz, Marcelo i Beto ?
Spokojnie. Moga byc lepsi niz te wszystkei Arboledy, Stilice i Rengify.
Ale tez i nie musza.
Boia chi molla !
Eustachy
Senior Member

Stary 04.03.2009, 16:05
Dobrze drodzy panstwo, nawet gdyby uznac, ze Cwielong to super inwestycja i nie kosztowal ani grosza, to sedno sprawy sprowadza sie mniej wiecej do tego, ze wydalismy podobne pieniadze do tych wydanych w Poznaniu, tylko efekty tego sa jakby troszke inne. Tak mi sie przynajmniej wydaje.
gooro33
Senior Member

Stary 04.03.2009, 16:10
Aha, czyli uwazasz, ze gdyby te same pieniadze zostaly wydane na tych samych pilkarzy, tylko w troche innym okresie, to diametralnie zmieniloby to postac rzeczy ?
Uwazam ze postac rzeczy zmienia rzetelna ocena sytuacji.Wliczanie wynagrodzenia do budzetu transferowego na pewno tym nie jest.Peszki w ten sposob nie rozliczyles.
Co do Pepe sytuacja jest prosta przychodzil za dlugi wiec wybor byl marny Wisla mogla czekac na kase i nie doczekac sie jej albo dostac utalentowanego gracza.Chlopak jest mlody moze zablysnie w tej rundzie wczesniej Gorawski i Baszczynski pokazali ze ten kierunek transferow byl prawidlowy.
Druzyne niektorzy buduja w rok inii w 10lat jeszcze inni w 3 lata.
Ja rozliczalem transfery z tego sezonu.Ton mojej wypowiedzi byl taki ze my takiej kasy na transfery w tym sezonie nie mielismy.

7 kotów
P.N.R.I.

Stary 04.03.2009, 16:12
A jak ty uwazasz, ze to ma byc ? Mam rozumiec, ze mamy pozyskiwac same niewypaly i jeszcze udawac, ze to Cupial jest temu winny ?
Ja bym chcial, zeby kazdy transfer okazywal sie Uche, Diazem czy Cleberem. Ale tak sie nie stanie.
Bledy sie zdarzaja u kazdego.

Dajcie czas.

Dobrze drodzy panstwo, nawet gdyby uznac, ze Cwielong to super inwestycja i nie kosztowal ani grosza, to sedno sprawy sprowadza sie mniej wiecej do tego, ze wydalismy podobne pieniadze do tych wydanych w Poznaniu, tylko efekty tego sa jakby troszke inne. Tak mi sie przynajmniej wydaje.
Jednoczesnie wydalismy duzo mniej niz w Warszawie a efekty tez sa inne.

Nie da sie wszystkeigo przewidziec. Tak samo jak nie mozna szukac winy tylko u Cupiala czy tylko u Bednarza.

Najlatwiej jest zwalic wine: LYSY **** ROZWALIL WISLACKI MAJATEK! albo drzec sie ze myslenicki sprzedawca kabli zydzi kase.

Wszystko pozostaje w kwesti zozumienia, ze niewiele czasem brakuje, aby wszystko sie potoczylo inaczej.
I niechodzi mi tu o brak 20tys euro do podpisu pilkarza, tylko o czynnik losowy.
Boia chi molla !
Eustachy
Senior Member

Stary 04.03.2009, 16:16
Uwazam ze postac rzeczy zmienia rzetelna ocena sytuacji.Wliczanie wynagrodzenia do budzetu transferowego na pewno tym nie jest.Peszki w ten sposob nie rozliczyles.
Co do Pepe sytuacja jest prosta przychodzil za dlugi wiec wybor byl marny Wisla mogla czekac na kase i nie doczekac sie jej albo dostac utalentowanego gracza.Chlopak jest mlody moze zablysnie w tej rundzie wczesniej Gorawski i Baszczynski pokazali ze ten kierunek transferow byl prawidlowy.
Druzyne niektorzy buduja w rok inii w 10lat jeszcze inni w 3 lata.
Ja rozliczalem transfery z tego sezonu.Ton mojej wypowiedzi byl taki ze my takiej kasy na transfery w tym sezonie nie mielismy.
Matusiaka policzylem tylko dlatego, ze byly to rekordowe i wybitnie zmarnowane pieniadze, a samo wypozyczenie od poczatku zdawalo sie nie miec zadnego sensu.
Wiadomo, ze wszystkich transferow nigdy nie trafi sie w sama 10-tke, ale niech chociaz odsetek tych trafionych bedzie wyraznie wyzszy od niewypalow, a tak raczej nie jest.

Peszki i Djurdevica nie wzialem pod uwage jako transferow bezgotowkowych. Podobnie zreszta jak Marcelo i Beto.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów