The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mateusz07777
Junior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2009, 14:50
tylko czy jak pojdziemy na stadion to jest pewność że dostaniemy bilet
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.03.2009, 14:51
mateusz07777 napisał(a):Wyświetl post
tylko czy jak pojdziemy na stadion to jest pewność że dostaniemy bilet

spoko maroko, spokojnie dostaniesz.

dopingujący na D !

PS. jest.
Ostatnio edytowane przez element : 03.03.2009 o godz. 14:54.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
mateusz07777
Junior Member

Od: 03.2009

Stary 03.03.2009, 14:52
a na e nie ma wogole dopingu na d się jeszcze boje
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 03.03.2009, 14:56
mateusz07777 napisał(a):Wyświetl post
a na e nie ma wogole dopingu na d się jeszcze boje
Najwyzej dostaniesz liscia ze nie spiewasz

A tak powaznie nie ma sie czego bac. Jezeli umiesz i chcesz to mozesz isc nawet na D3, jezeli okaze sie to dla Ciebie "za duzo" zawsze mozesz przejsc na boczne sektory (np D1,D5 - bardzo zadko dopinguja caly mecz)
Odpowiedz cytując
M89
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 03.03.2009, 15:14
Po takim meczu w Bytomiu i ostatnich tytułach w prasie, że "Wisła już oddaje tytuł", to nasi piłkarze - jeśli oczywiście mają w sobie choć odrobinę charakteru - powinni zaangażowaniem i ambicją zmieść z powierzchni ziemi zarówno Amicę jutro, jak i Polonię w niedzielę. A my - jeśli chcemy im w tym pomóc rzecz jasna - powinniśmy zrobić taki kocioł, żeby rywalowi trzęsły się nogi (kilka razy już pokazaliśmy, że umiemy - piłkarze z resztą też). Tyle ode mnie...

Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 03.03.2009, 15:25
Bo ogladać już mi mało napisał(a):Wyświetl post
Osobiscie to podobna porazke pamietam tylko jedna, w meczu z GKS na jesienii 2006roku nie zdazylem zawiesic barw na szyji po hymnie bylo 0-1 nie skonczylem bluzgac bylo 0-2

Porażka to było w Atenach a nie jakieś mecze z Amicą u siebie czy GKS-em.
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
cdn..
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 03.03.2009, 16:18
M89 napisał(a):Wyświetl post
Po takim meczu w Bytomiu i ostatnich tytułach w prasie, że "Wisła już oddaje tytuł", to nasi piłkarze - jeśli oczywiście mają w sobie choć odrobinę charakteru - powinni zaangażowaniem i ambicją zmieść z powierzchni ziemi zarówno Amicę jutro, jak i Polonię w niedzielę...
odrobine maja. tak na 15 min meczu.
jeszcze gorzej jesli chodzi o ambicje i zaangazowanie. co widzielismy juz nie raz. zwlaszcza w ostatniej rundzie.
Ostatnio edytowane przez Coglin : 03.03.2009 o godz. 16:21.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
uher
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 03.03.2009, 18:53
Jaki koszt biletu i o której jest mecz, bo na głównej stronie jedyne czego mogę się dowiedzieć, to jakie są kursy w bet at home..
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem.
Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata,
Żeby z Tobą zostać na calutkie lata....
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 03.03.2009, 18:54
Sroda 20.00, 30zl kazdy sektor
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 03.03.2009, 18:54
uher napisał(a):Wyświetl post
Jaki koszt biletu i o której jest mecz, bo na głównej stronie jedyne czego mogę się dowiedzieć, to jakie są kursy w bet at home..
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?news_id=5331
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 03.03.2009, 21:27
W Wiśle bez Clebera i chyba kontuzjowanego (?) Brożka więc chyba Marcelo i Beto wyjdą w wyjściowej u was? Na wystawienie zmiennika w bramce u was nie liczę.
W Lechu bez Peszki i Arboledy. Zamiast Peszki w pierwszym składzie zadebiutuje Golik (ale czy wejdzie od początku?). W bramce może się zdarzyć że sprawdzą czy Kotorowski pamięta jak się broni.

Jak dla mnie Wisła jest faworytem, bo będzie chciała by kibice zapomnieli o wtopce z Polonią B., o porażce z Lechem u siebie.. i chyba piłkarze potrzebują nabrać pewności, ale boisko pokaże.
Odpowiedz cytując
Bik
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 03.03.2009, 21:44
sq napisał(a):Wyświetl post
W Wiśle bez Clebera i chyba kontuzjowanego (?) Brożka więc chyba Marcelo i Beto wyjdą w wyjściowej u was? Na wystawienie zmiennika w bramce u was nie liczę.
W Lechu bez Peszki i Arboledy. Zamiast Peszki w pierwszym składzie zadebiutuje Golik (ale czy wejdzie od początku?). W bramce może się zdarzyć że sprawdzą czy Kotorowski pamięta jak się broni.

Jak dla mnie Wisła jest faworytem, bo będzie chciała by kibice zapomnieli o wtopce z Polonią B., o porażce z Lechem u siebie.. i chyba piłkarze potrzebują nabrać pewności, ale boisko pokaże.
My nie mamy zmienników w bramce a właściwie to nie wiadomo co mamy sam wiesz 4:1 ostatnio w plecy z wami to była robota tego zmiennika . A Brożek ma zagrać ponoć zdrowy.
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 03.03.2009, 21:56
Ja myśle że Wisła wyjdzie skłądem Pawełek-Baszczu Głowa Marcelo Diaz-Łobo Cantoro Jirsak Zieńczuk-Beto Ćwielong a Lech Kotorowski -Kikut Tanewski Bosacki Henriqez-Lewandowski Murawski Injać Stilić Wilk-Rengifo
To są tylko moje wywody więc nic z nich nie wynika ale myśle że to dobry mecz żeby Wisełka sprawdziła tych dublerów w meczu o stawke.Lech też pewnie jakieś drobne zmiany w skłazie dokona więc tylko czekać.Mam nadzieje że będzie ciekawy mecz.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Stary 03.03.2009, 22:05
martinius028 napisał(a):Wyświetl post
Ja myśle że Wisła wyjdzie skłądem Pawełek-Baszczu Głowa Marcelo Diaz-Łobo Cantoro Jirsak Zieńczuk-Beto Ćwielong a Lech Kotorowski -Kikut Tanewski Bosacki Henriqez-Lewandowski Murawski Injać Stilić Wilk-Rengifo
Całkiem ciekawe jedenastki i myślę że bardzo prawdopodobne.

Bik, myślę że Skorża Brożkowi da odpocząć i wpuści najwyżej jakby coś nie szło, a z kolei Smuda raczej zdejmie Stilica w drugiej połowie i da pograć Golikowi.
W końcu ciężkie mecze w weekend czekają i Wisłę i Lecha (Jaga z tym Frankiem troszkę straszy..)

Ja przede wszystkim mam nadzieję zobaczyć Beto i Golika
Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 03.03.2009, 22:08
a moze by nasz drugi bramkarz zagral? W lidze nie, w pucharze ekstraklasy w ktorym juz nie gramy tez nie (gral Juszczyk), w pucharze polski rowniez nie. to gdzie?!
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Stary 03.03.2009, 22:14
Z Cebanu jest problem bo nikt z kibiców tak na prawde nie wie w jakiej jest formie a Lech to jak na polskie warunki rywal trudny i nie wiem czy wytrzymał by presje.Ja wolałbym go zobaczyć raczej w meczach takich jak z ŁKS czy Piast w lidze.Teraz widnieje ryzyko że z ligi do pucharów nie awansujemy więc trzeba sie postarać w PP a z Lechem może być trudno. To są tylko gdybanie ostatecznie skład i tak wybierze tranaer prawda.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Stary 03.03.2009, 22:18
tylko_na_kilka_dni napisał(a):Wyświetl post
a moze by nasz drugi bramkarz zagral? W lidze nie, w pucharze ekstraklasy w ktorym juz nie gramy tez nie (gral Juszczyk), w pucharze polski rowniez nie. to gdzie?!
problemem jest czy warto go wystawiać na mecz z Lechem. co jeśli się spali? co jeśli zawali jakąś bramkę? jeszcze gorzej będzie mu wyjść na spotkanie z jakimś okupującym tyły...
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 04.03.2009, 00:10
http://www.youtube.com/watch?v=UCMn0pUUZ9s
cdn..
Odpowiedz cytując
Martinho
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 04.03.2009, 00:30
Taki mały offtop Wisłę Kraków sponsoruje Bet-at-home, a TWSD konkurencyjny Betsafe? Żeby się w to jakąś kosę nie przerodziło
"Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
Odpowiedz cytując
Fernando Redondo
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 04.03.2009, 20:51
Dobrze gra Beto i Marcelo. Ćwielong bardzo słaby. Aktywny Piotr Brożek. Reszta chyba średnio.
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 04.03.2009, 20:52
Reszta też dobrze. Optycznie całkiem nieźle to wygląda, co połowa to lepsza od poprzedniej. Ale o Brożka i Boguskiego to aż sie prosi Chociaż z drugiej strony Beto bym zostawił, naprawde, świetnie gra.
Odpowiedz cytując
Witoldon
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 04.03.2009, 20:56
Po pierwszej połwie, największe wrażenie wywarł na mnie Marcelo, jeśli tak będzie grał w kolejnych meczach, już za niedługo zapomnimy o Cleberze. Co do Beto to na początku troszkę słabo, ale później pokazał się z lepszej strony (wejście w pole karne Lecha czy świetna prostopadła piłka do Ćwielonga). Który z resztą gra jak na razie najsłabiej.

Po przerwie licze na wejście Małego za Łobo i Brożka/Boguskiego/Jirsaka za Ćwielonga.
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Stary 04.03.2009, 20:56
Mam nadzieje że będzie skrót będzie bo ja z poza Krakowa niestety jestem a na necie mi nie działa.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 04.03.2009, 20:58
A kto na prawej pomocy, bo żadnej akcji tamtedy nie widziałem ?

Edytka w sprawie Beto. Bardzo dobrze gra. Od początku wiedziałem, że dobry jest Znaczy, że przyda się.
Ostatnio edytowane przez tofik : 04.03.2009 o godz. 21:01.
..
Odpowiedz cytując
Bobic
Banita

Od: 07.2006

Stary 04.03.2009, 20:59
tofik napisał(a):Wyświetl post
A kto na prawej pomocy, bo żadnej akcji tamtedy nie widziałem ?
Łobo
10znaków
Odpowiedz cytując
PabloTS
Senior Member

Stary 04.03.2009, 21:02
bardzo dobrze jak dla mnie Beto,Sobol i Brozek.......,Łobodzinski...no cóz bez zmian..czyli dno,ogólnie przewaga jest ale w dwumeczu licza sie bramki...i na to czekamy
wazne są tylko te dni na które czekamy"
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Stary 04.03.2009, 21:04
Łobo zejdzie a wejdzie Paweł Brożek.Więc Ćwielong na prawą pomoc.
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 04.03.2009, 21:08
Pawełka na taczki i za stadion !
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
Philips_Zaspa
Member

Od: 03.2008

Beto walczy i to cieszy. Teraz dostanie wsparcie od Pawłą Brożka.
Wybór był prosty i przemyślany: Wisła Kraków !

Zaspa - dzielnica Gdańska, położona na miejscu dawnego lotniska pasażerskiego, dobrze umiejscowiona pod względem komunikacyjnym ( szybki dojazd do centrum Gdańska, Oliwy i Sopotu ). Zagłębie wiernych kibiców Lechii Gdańsk, Wisły Kraków i Śląska Wrocław. Zabudowa z lat 80tych XX wieku.
Odpowiedz cytując
Witoldon
Senior Member

Od: 04.2008

Bramka z niczego... Spalonego nie było, Rengifo był na spalonym a Lewandowski nie. ;(
Obrona wyraźnie zaspała.
Co ten Ćwielong robi...
Powód: Pawełek nie umie wybijac piłki
Ostatnio edytowane przez Witoldon : 04.03.2009 o godz. 21:14.
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów