|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
tylko czy jak pojdziemy na stadion to jest pewność że dostaniemy bilet
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
spoko maroko, spokojnie dostaniesz. dopingujący na D ! PS. jest.
Ostatnio edytowane przez element : 03.03.2009 o godz. 14:54.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
a na e nie ma wogole dopingu
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Najwyzej dostaniesz liscia ze nie spiewasz
![]() A tak powaznie nie ma sie czego bac. Jezeli umiesz i chcesz to mozesz isc nawet na D3, jezeli okaze sie to dla Ciebie "za duzo" zawsze mozesz przejsc na boczne sektory (np D1,D5 - bardzo zadko dopinguja caly mecz) |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Po takim meczu w Bytomiu i ostatnich tytułach w prasie, że "Wisła już oddaje tytuł", to nasi piłkarze - jeśli oczywiście mają w sobie choć odrobinę charakteru - powinni zaangażowaniem i ambicją zmieść z powierzchni ziemi zarówno Amicę jutro, jak i Polonię w niedzielę. A my - jeśli chcemy im w tym pomóc rzecz jasna - powinniśmy zrobić taki kocioł, żeby rywalowi trzęsły się nogi (kilka razy już pokazaliśmy, że umiemy - piłkarze z resztą też). Tyle ode mnie...
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Porażka to było w Atenach a nie jakieś mecze z Amicą u siebie czy GKS-em. ![]()
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
jeszcze gorzej jesli chodzi o ambicje i zaangazowanie. co widzielismy juz nie raz. zwlaszcza w ostatniej rundzie.
Ostatnio edytowane przez Coglin : 03.03.2009 o godz. 16:21.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Jaki koszt biletu i o której jest mecz, bo na głównej stronie jedyne czego mogę się dowiedzieć, to jakie są kursy w bet at home..
![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Sroda 20.00, 30zl kazdy sektor
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
W Wiśle bez Clebera i chyba kontuzjowanego (?) Brożka więc chyba Marcelo i Beto wyjdą w wyjściowej u was? Na wystawienie zmiennika w bramce u was nie liczę.
W Lechu bez Peszki i Arboledy. Zamiast Peszki w pierwszym składzie zadebiutuje Golik (ale czy wejdzie od początku?). W bramce może się zdarzyć że sprawdzą czy Kotorowski pamięta jak się broni. Jak dla mnie Wisła jest faworytem, bo będzie chciała by kibice zapomnieli o wtopce z Polonią B., o porażce z Lechem u siebie.. i chyba piłkarze potrzebują nabrać pewności, ale boisko pokaże. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
a właściwie to nie wiadomo co mamy sam wiesz 4:1 ostatnio w plecy z wami to była robota tego zmiennika . A Brożek ma zagrać ponoć zdrowy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ja myśle że Wisła wyjdzie skłądem Pawełek-Baszczu Głowa Marcelo Diaz-Łobo Cantoro Jirsak Zieńczuk-Beto Ćwielong a Lech Kotorowski -Kikut Tanewski Bosacki Henriqez-Lewandowski Murawski Injać Stilić Wilk-Rengifo
To są tylko moje wywody więc nic z nich nie wynika ale myśle że to dobry mecz żeby Wisełka sprawdziła tych dublerów w meczu o stawke.Lech też pewnie jakieś drobne zmiany w skłazie dokona więc tylko czekać.Mam nadzieje że będzie ciekawy mecz. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bik, myślę że Skorża Brożkowi da odpocząć i wpuści najwyżej jakby coś nie szło, a z kolei Smuda raczej zdejmie Stilica w drugiej połowie i da pograć Golikowi. W końcu ciężkie mecze w weekend czekają i Wisłę i Lecha (Jaga z tym Frankiem troszkę straszy..) Ja przede wszystkim mam nadzieję zobaczyć Beto i Golika |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
a moze by nasz drugi bramkarz zagral? W lidze nie, w pucharze ekstraklasy w ktorym juz nie gramy tez nie (gral Juszczyk), w pucharze polski rowniez nie. to gdzie?!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z Cebanu jest problem bo nikt z kibiców tak na prawde nie wie w jakiej jest formie a Lech to jak na polskie warunki rywal trudny i nie wiem czy wytrzymał by presje.Ja wolałbym go zobaczyć raczej w meczach takich jak z ŁKS czy Piast w lidze.Teraz widnieje ryzyko że z ligi do pucharów nie awansujemy więc trzeba sie postarać w PP a z Lechem może być trudno. To są tylko gdybanie ostatecznie skład i tak wybierze tranaer prawda.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
problemem jest czy warto go wystawiać na mecz z Lechem. co jeśli się spali? co jeśli zawali jakąś bramkę? jeszcze gorzej będzie mu wyjść na spotkanie z jakimś okupującym tyły...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Taki mały offtop
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dobrze gra Beto i Marcelo. Ćwielong bardzo słaby. Aktywny Piotr Brożek. Reszta chyba średnio.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Reszta też dobrze. Optycznie całkiem nieźle to wygląda, co połowa to lepsza od poprzedniej. Ale o Brożka i Boguskiego to aż sie prosi
Chociaż z drugiej strony Beto bym zostawił, naprawde, świetnie gra. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Po pierwszej połwie, największe wrażenie wywarł na mnie Marcelo, jeśli tak będzie grał w kolejnych meczach, już za niedługo zapomnimy o Cleberze. Co do Beto to na początku troszkę słabo, ale później pokazał się z lepszej strony (wejście w pole karne Lecha czy świetna prostopadła piłka do Ćwielonga). Który z resztą gra jak na razie najsłabiej.
Po przerwie licze na wejście Małego za Łobo i Brożka/Boguskiego/Jirsaka za Ćwielonga. ![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieje że będzie skrót będzie bo ja z poza Krakowa niestety jestem a na necie mi nie działa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A kto na prawej pomocy, bo żadnej akcji tamtedy nie widziałem ?
Edytka w sprawie Beto. Bardzo dobrze gra. Od początku wiedziałem, że dobry jest Znaczy, że przyda się.
Ostatnio edytowane przez tofik : 04.03.2009 o godz. 21:01.
![]()
.
. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bardzo dobrze jak dla mnie Beto,Sobol i Brozek.......,Łobodzinski...no cóz bez zmian..czyli dno,ogólnie przewaga jest ale w dwumeczu licza sie bramki...i na to czekamy
![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Łobo zejdzie a wejdzie Paweł Brożek.Więc Ćwielong na prawą pomoc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pawełka na taczki i za stadion !
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Beto walczy i to cieszy. Teraz dostanie wsparcie od Pawłą Brożka.
![]()
Wybór był prosty i przemyślany: Wisła Kraków !
Zaspa - dzielnica Gdańska, położona na miejscu dawnego lotniska pasażerskiego, dobrze umiejscowiona pod względem komunikacyjnym ( szybki dojazd do centrum Gdańska, Oliwy i Sopotu ). Zagłębie wiernych kibiców Lechii Gdańsk, Wisły Kraków i Śląska Wrocław. Zabudowa z lat 80tych XX wieku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Bramka z niczego... Spalonego nie było, Rengifo był na spalonym a Lewandowski nie. ;(
Obrona wyraźnie zaspała. Co ten Ćwielong robi... Powód: Pawełek nie umie wybijac piłki
Ostatnio edytowane przez Witoldon : 04.03.2009 o godz. 21:14.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|