|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
polecam torrenty.org.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
1) Robiłem ostatnio reinstal kodeków bo obraz się wyświetlał do góry nogami, jest już ok. ale teraz za to nie odtwarzają mi się filmy w rmvb... Jakieś pomysły?
![]() Wojtas: http://peb.pl/mulitimedia/120991-rap...007-pl-20.html Samego Worda to raczej nie znajdziesz, musisz ściągnąć całego Office. EDIT: 2) Gdzie się wybiera program w którym mają się otwierać filmy? z 1 sobie poradziłem zostaje jeszcze 2
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 03.03.2009 o godz. 16:59.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Cytat:
bez hasla ![]()
TYLKO WISŁA
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
|
ROUBAIX - może ktoś napisać fonetycznie?
dzięki ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Czesc mam prośbę mogłby mi ktos kumaty na niemiecki przetłumaczyc
Z góry dziekuje Czesc Gabrysia ![]() Na początku mojego krótkiego listu chciałabym Cię bardzo przeprosić że tak długo nie pisałam. Właśnie wróciłam z wakacji, byłam nad morzem z przyjaciółmi . Pogoda nam dopisała, Całe dwa tygodnie swieciło słońce, woda w morzu Gorąca !!.Ale nie o tym głównie chciałam ci powiedzieć. Poznałam fajnego faceta ! Nazywa sie Jerzy, jest wysokim brunetem . Studiuje informatyke we Wrocławiu. Bardzo sympatyczny i dowcipny człowiek . Czuje ze zwariowałam na jego punkcie Jest bardzo opiekunczy ale tez strasznie zazdrosny.Mogłabym spedzać znim całe dnie . Mam nadzieje ze sie nam powiedzie i bedziemy razem.Chyba w końcu poznałam swoja drugą połowe. Gabrysia a co u ciebie ? Jak spedziłas wakacje Pozdrawiam Magda ten translator słaby ...
Ostatnio edytowane przez Bobus17 : 03.03.2009 o godz. 18:39.
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
http://translate.google.pl/ ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Można gdzieś kupić opaskę Wisły na rękę, ale nie silikonową tylko z materiału jakiegoś?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
W mieszkaniu sa 3 komputery korzystajce z routera wifi. Da sie cos zrobic zeby z 1 komputera mozna bylo przegladac np. filmy na drugim, przesylac do siebie, itp. ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wiecie gdzie moge znaleźć tłumaczenia włoskich oper takich jak " Nesseum Dorma"
Powód: ??
Ostatnio edytowane przez Nitrox : 03.03.2009 o godz. 22:23.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
PS. Chcę sprzedać samochód. Peugeot 205 1,1 L, rok produkcji 1987. Wie ktoś gdzie w Krakowie jest komis, w który skupują takie "zabytki" ? Powód: ...
Ostatnio edytowane przez TSWalos : 03.03.2009 o godz. 21:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ich bin grade aus dem Urlaub mit meinen Freunden gekommen. Wir waren an der See. Das Wetter war freundlich. Die Sonne schien den ganzen zwei Wochen lang. Das Wasser im Meer war heiß, aber nicht darüber möchte ich dir schreiben. Ich habe einen netten Kerl kennen gelernt. Er heißt Jerzy, ist ein Brünetter und studiert Informatik in Breslau. Er ist ein lustiger und humorvoller Mensch. Ich bin verrückt über ihm. Er ist sehr fürsorglich aber auch sehr eifersüchtig. Ich könnte mit ihm die ganzen Tage verbringen. Ich hoffe, dass es zwischen uns klappt und wir zusammen bleiben. Ich glaube, dass ich meine andere Hälfte getroffen hatte. Wie läuft´s bei dir Gabrysia? Wie hast du deine Sommerferien verbracht? Ich freue mich schon auf die Antwort. Liebe Grüße Magda Pozdro ziom |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Gdzie najlepiej można sprzedać biżuterię w KR?
Znajomy potrzebuje sprzedać piersiocnek, macie jakieś doświadczenie w tym klimacie? Gdzie bardziej się kierować jak coś, rynek, kazik, poza centrum? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
Allegro najlepiej ew. lombard, bo po jubilerach będą liczyć wg. wagi złomu. ![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie czy o godzinie 19:00 kupie karnet w Wislackim Świecie?
z góry thx za pomoc |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Sciągnij ten programik: http://www.instalki.pl/programy/down...lternative.php Powinno się otworzyc w Media Player Classic ![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Poszukuje programu do generowania kodow kreskowych, chce wydrukowac naklejki.
Zadne kombinacje, pracownik mi troche naklejek zniszczyl a jak to zglosze to moze byc roznie bo juz sobie wczesniej nagrabil ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Czy Fanatyk będzie dziś czynny tuż przed meczem?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mozecie zarekomendowac jakis program do nagrywania CD/DVD?
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
nero
ashampoo |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy da się zamówić żarcie z KFC z dostawą do domu?
Wiem, że to z Krowoderskich zuchów dowozi, ale czy to z Pawiej też? ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
jaka pogoda w Kraku, bo zaraz wyjeżdżam
ja_ka podziękował ![]()
Ostatnio edytowane przez mcovalski : 04.03.2009 o godz. 16:02.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Piękne słoneczko!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Mam telefon SE W200I i nie dam rady zgrywać flimików , z kompa na tele i z tele na kompa , jeśli zna ktoś nazwe takiego programu który by mi to umożliwił to prosze mi wysłać na P.W z góry dzięki ...
![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie bo w końcu nie wiem. Kiedy na Naszym stadionie będzie zmieniana murawa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Najnowsza Mozilla zapamiętuje mi sama hasła, tak że gdy wpisze login i kliknę na pole z hasłem to hasło się samo wyświetla i nie trzeba go wpisywać. Co zrobić żeby nie zapamiętywało hasła
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podbijam !!!
![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Czy dzisiejszy mecz jest w TV?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Suszanin napisał(a):
![]() Mam telefon SE W200I i nie dam rady zgrywać flimików , z kompa na tele i z tele na kompa , jeśli zna ktoś nazwe takiego programu który by mi to umożliwił to prosze mi wysłać na P.W z góry dzięki ... Podbijam !!! Chodzi zapewne o zgrywanie z i do karty pamięci. Sprawdźcie w ustawieniach czy czy telefon nie służy jako modem, powinna być wybrana opcja pamięci masowej. |
|
|