|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Może ktoś wrzucić wczorajszy CafeFubol ? Bo przegapiłem, a dużo o Wisełce mówili.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Swoją drogą jestem ciekawy jak mecze by komentowali panowie Jaroński i Wyrzykowski, przy nich nawet mecze 3 ligi polskiej byly by zajebistym widowiskiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wojciech Kowalczyk stwierdził w dzisiejszym Cafe Futbol, że dziwi się Wiśle, że nie ściągnęła Garguły od razu.
Jakby jeszcze powiedział, jak ograniczyć do rozsądnych granic apetyt na geld tych z Bełchatowa, to trudno byłoby się z nim nie zgodzić ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dziwne że dzisiaj nie ma magazynu piłkarskiego w publicznej... TVN dawał zawsze tydzień przed ligą, gdzie bylo podsumowanie okresu przygotowawczego itd itp..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
wie ktos moze co sie stało ze stronka wisła-video.pl
bo sie terasz nie chce cos wlaczyc.. bo chciałem jakis skrot z wczorajszego meczu ogladnac ![]() ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Gdzie w internecie mogę obejrzeć Lige+
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to usłyszałem dziś w Cafe Futbol to, co podejrzewałem od dawna : Leo ma tak skonstruowaną umowę z PZPN, że nikt mu nie podskoczy.
Nie ma klauzuli odejścia, zwolnienia, jest punkt, że sobie chłop może zatrudnić do 10 dowolnych pomagerów na koszt PZPN. Tak, że może niektóre gorące głowy skończą napadać na Holendra, robi dokładnie to, na co dostał pozwolenie na piśmie do przełożonego. Gdybym bym pracownikiem PZPN to zgłosiłbym do prokuratury fakt popełnienia przestępstwa, bo ci,co z ramienia związku to podpisywali to albo debile albo przekupne *****i i jakiś procencik od umowy dostali. I w jednym i drugim przypadku nie nadają się do tej roboty, za którą geld biorą. Gdybym był Leo, to robiłbym to samo co on, a nawet jeszcze bardziej bym w ciula leciał z takimi personami jak Piechniczek et consortes. Może te jaja , co Leo z nimi odstawia spowodują jakąś lawinę, która ten beton zmiecie (wiem, marzenia, tylko marzenia). K ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
W Cafe futbol były dziś jakieś ciekawe tematy? coś o Wiśle?
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
nie, Iwański i Majewski byli, więc głównie o nich, o derbach Warszawy, oczywiście o Amice, jaka szkoda że odpadli i coś o Leo, jak wyżej harthausen wspomniał.
o Wiśle wspomnieli tyle, że Legia i Polonia miały szanse odskoczyć od Wisły, która zremisowała w Bytomiu, ale nie zaryzykowały. |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
We wczorajszej "Szybkiej Piłce" ten dziennikarz ( nie wiem z jakiej gazety ), jak się cieszył z remisu Wisły, jak to mówił jaka to kompromitacja. Szkoda, że nie wspomniał, że w Bytomiu skompromitowały się także Lech i Legia, ale o tym już dziwnie zapomniał
![]()
Wybór był prosty i przemyślany: Wisła Kraków !
Zaspa - dzielnica Gdańska, położona na miejscu dawnego lotniska pasażerskiego, dobrze umiejscowiona pod względem komunikacyjnym ( szybki dojazd do centrum Gdańska, Oliwy i Sopotu ). Zagłębie wiernych kibiców Lechii Gdańsk, Wisły Kraków i Śląska Wrocław. Zabudowa z lat 80tych XX wieku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
To pewnie jakis frajer z Wa-wy... skoro tak mówi musi się Nas bać ;D
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wisła Kraków to historia i czyny, a nie mity. Skoro ten pan mówi tego typu rzeczy, oznacza to, że musi być marnego pokroju dziennikarzyną.
Psy szczekają a karawana jedzie dalej.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 02.03.2009 o godz. 09:41.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie tak myślałem że ktoś da temat tego dziennikarzyny który mówi że kończy sie mit Wielkiej Wisełki. Szczerze mówiac ten program jest dziadowski i jedynie ratuje go Pan Szczęsny który umie wypowiedziec czasem dośc ciekawe sentencje
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
cieszę się ze program ligowy wrocił do telewizji publicznej ( zapewne zniknie po zakonczeniu sezonu - taka tradycja ) ale do cholery jasnej,jakim cudem publiczna nie potrafi wygrzebac kilku dobrych fachowców do poprowadzenia programu ligowego ?! Niemal wszystkie wczorajsze komenatrze wygrzebane z sieci bądz konkurencji \ W magazynie Cafe futbol temat Wisły pojawił sie odnosnie Łukasza Garguły,wypowiedział sie Bednarz który stwierdził,iz w przypadku zakonczenia kariery z wiadomego powodu - kontrakt z Wisla zostanie zerwany.
Ostatnio edytowane przez Dubi : 02.03.2009 o godz. 13:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
chodzi Ci koleś o takiego pajaca w wylizanych włoskach ?- to dziennikarz Rzeczpospolitej, Michał Kołodziejczyk czy jakoś tak, jeśli o niego chodzi. Owszem, Szczęsny często staje murem za Wisłą ale również za Legią , ale nie ma co, chłop jest równy i gada do rzeczy ![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ja osobiście mam pełen SZACUNEK dla Maćka Szczęsnego, bo koleś kibicuje Wiśle i zawsze stara się ją bronić. Nawet przed meczem z Legia wypowiedział się, że serce żywiej bije mu do Wisły niż do ległej. Do tego trzeba dodać, ze jest najinteligentniejszy z byłych piłkarzy, którzy udzielają się w mediach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Teraz ta wypowiedź Bednarza - nie wiem czy nie powinniśmy od nowa szukać rozgrywającego ;/ ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tej całej szybkiej piłki nawet nie oglądam żeby sie nie denerwować
Wole programy cANAL+ ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Powiem tak, że lubię oglądać Szybką piłkę ze względu na to, że w bardzo dobry sposób pokazane są skróty meczów, wszystkie bramki, groźne akcje, "za co" żółte lub czerwone kartki, praca sędziów ;Di....itp itd.
Nawet para prowadzących mi odpowiada, Rafał Patyra bez zarzutów, Maciej Iwański trochę lamusowaty ale w tym programie się spisuje ![]() Jedyne co mnie drażni to ten cały Kołodziejczyk i Szostek ![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ciekawe bo w szybkiej piłce w poprzedniej rundzie pokazywali jak to trener drapie się po głowie zamiast ciekawych akcji. Co do pana z gazeta "Polska" to nie da się go słuchać od początku był najgorszym aktorem tego programu podkreślając że można go oglądać w tvp magazyn tylko jak nie ma się nic innego.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
oglądamy ten sam program? TVP2, godzina 23:20 w niedziele? skróty były pięć razy lepsze na dawnym, tvn-owskim magazynie. tutaj (przykład z wczoraj) pokazywane jest 5 błędów z derbów i to specjalnie, zamiast choćby jakichś sytuacji albo chociażby oprawy. bo oczywiście z derbów Śląska niczego z trybun nie pokazano. jeszcze jeden przykład - z grafiki podsumuwującej spotkanie się wczoraj dowiedziałem, że ktoś tam zarobił czerwoną kartkę w 90min., no bo oczywiście pokazać nie raczyli. przyznam się - tęsknie za Orange Esktraklasą. przynajmniej (nie licząc prolegijności) się to normalnie oglądało i była dużo ciekawsza dyskusja, o skrótach nie wspominając, mimo, że chyba dziennikarzy w takiej sekcji sportowej TVNu dużo mniej niż dziennikarzy w publicznej. ps. ogladam bo jest to program ogólnodostępny, bramki czy nieliczne ciekawe sytuacje zawsze warto zobaczyć. |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
Program jest kompletnie żenujący. A większość się ludzi śmiała że gorszego od TVN-owskiego nie da się zrobić. Takie rzeczy to tylko w TVP |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
To nie chodziło o Kołodziejczyka. Tamten koleś, o którym wspominałem ma bardziej homosiasty uśmiech i ma dziwny głos. Zdaje mi się, że on jest właśnie z "Polska The Times".
![]()
Wybór był prosty i przemyślany: Wisła Kraków !
Zaspa - dzielnica Gdańska, położona na miejscu dawnego lotniska pasażerskiego, dobrze umiejscowiona pod względem komunikacyjnym ( szybki dojazd do centrum Gdańska, Oliwy i Sopotu ). Zagłębie wiernych kibiców Lechii Gdańsk, Wisły Kraków i Śląska Wrocław. Zabudowa z lat 80tych XX wieku. |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Wiem, że temat pismaków już był wielokrotnie poruszany, ale po artykule - Moda na "korupcję w Wiśle" trwa, postanowiłem go trochę odświeżyć. Wkurza mnie jeśli ktoś wykorzystując Wisłę szuka taniej sensacji, nierzetelnie podchodzi do obowiązków dziennikarza, albo celowo próbuje siać zamęt w naszym klubie. Dlatego moja propozycja jest taka stwórzmy naszą czarną listę, niech pismaki i właściciele nierzetelnych gazet i portali odczują na własnej skórze ilu kibiców ma Wisła i jak się kończy zaczynanie z nami, poprzez spadek sprzedaży lub zmniejszoną liczbą przeglądanych stron. Ostatnio bardzo wkurzyła mnie interia poprzez nie umieszczanie moich postów, które nie zawierały wulgaryzmów ani jakichkolwiek obraźliwych treści, gdy w tym czasie na bieżąco pojawiały się wulgarne posty dotyczące Wisły i choć był to jeden z najczęściej odwiedzanych portali sportowych (oprócz oczywiście wislakrakow.com
Gazety: - Fakt - SE - Przegląd Sportowy - Piłka Nożna - Gazeta Wyborcza Portale: interia.pl onet.pl futbol.pl
Ostatnio edytowane przez honeys : 06.03.2009 o godz. 19:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
dlaczego dziennik polski?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Dlaczego do zamknięcia? Można pisać sensacje, ale są granice od kilku dni trwa nagonka na Wisłę - codziennie czytam tylko: "koniec Wisły", "konflikt w Wiśle", "Skorża kłóci się z Bednarzem" "Skorża w konflikcie z piłkarzami", itd... Mam już tego serdecznie dość! Według sondaży kibiców Wisły jest aż 26% spośród wszystkich osób interesujących się piłką nożną - to jest naprawdę bardzo dużo i jeśli byśmy się zjednoczyli to możemy coś z tym zrobić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
nie odpowiedziales na moje pytanie
|
|