The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.01.2009, 13:01
Może ktoś wrzucić wczorajszy CafeFubol ? Bo przegapiłem, a dużo o Wisełce mówili.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
PasiorWKS
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 11.01.2009, 23:58
Lanx napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam sie z kolega wyzej!! Canal potrafi stworzyc fantastyczna atmosfere, genialni komentatorzy, wywiady, zawsze duz zartow, porownan, statystyk, urywkow z meczy. Bardzo podoba mi sie praca Canal+. Praktycznie tylko dla nich zalozylem sobie ten dekoder

Pozdrawiam
Swoją drogą jestem ciekawy jak mecze by komentowali panowie Jaroński i Wyrzykowski, przy nich nawet mecze 3 ligi polskiej byly by zajebistym widowiskiem
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 22.02.2009, 12:08
Wojciech Kowalczyk stwierdził w dzisiejszym Cafe Futbol, że dziwi się Wiśle, że nie ściągnęła Garguły od razu.
Jakby jeszcze powiedział, jak ograniczyć do rozsądnych granic apetyt na geld tych z Bełchatowa, to trudno byłoby się z nim nie zgodzić

Odpowiedz cytując
radekogi
Senior Member

Stary 22.02.2009, 12:16
dziwne że dzisiaj nie ma magazynu piłkarskiego w publicznej... TVN dawał zawsze tydzień przed ligą, gdzie bylo podsumowanie okresu przygotowawczego itd itp..
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 22.02.2009, 12:20
radekogi napisał(a):Wyświetl post
dziwne że dzisiaj nie ma magazynu piłkarskiego w publicznej... TVN dawał zawsze tydzień przed ligą, gdzie bylo podsumowanie okresu przygotowawczego itd itp..
Bo tutaj robią tak hop siup i szczerze to do dupy, wolałem ten z TVN, mimo tej całej otoczki wokół drużyny z Warszawy.
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 28.02.2009, 13:47
wie ktos moze co sie stało ze stronka wisła-video.pl
bo sie terasz nie chce cos wlaczyc..
bo chciałem jakis skrot z wczorajszego meczu ogladnac
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 28.02.2009, 13:58
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...rot_meczu.html
Nie dziękuj
Odpowiedz cytując
Czopens
Banita

Od: 12.2008

Stary 28.02.2009, 22:32
Gdzie w internecie mogę obejrzeć Lige+
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Stary 01.03.2009, 11:35
no to usłyszałem dziś w Cafe Futbol to, co podejrzewałem od dawna : Leo ma tak skonstruowaną umowę z PZPN, że nikt mu nie podskoczy.
Nie ma klauzuli odejścia, zwolnienia, jest punkt, że sobie chłop może zatrudnić do 10 dowolnych pomagerów na koszt PZPN.

Tak, że może niektóre gorące głowy skończą napadać na Holendra, robi dokładnie to, na co dostał pozwolenie na piśmie do przełożonego.

Gdybym bym pracownikiem PZPN to zgłosiłbym do prokuratury fakt popełnienia przestępstwa, bo ci,co z ramienia związku to podpisywali to albo debile albo przekupne *****i i jakiś procencik od umowy dostali.
I w jednym i drugim przypadku nie nadają się do tej roboty, za którą geld biorą.

Gdybym był Leo, to robiłbym to samo co on, a nawet jeszcze bardziej bym w ciula leciał z takimi personami jak Piechniczek et consortes. Może te jaja , co Leo z nimi odstawia spowodują jakąś lawinę, która ten beton zmiecie (wiem, marzenia, tylko marzenia).

K

Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 01.03.2009, 13:23
W Cafe futbol były dziś jakieś ciekawe tematy? coś o Wiśle?
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Stary 01.03.2009, 14:06
nie, Iwański i Majewski byli, więc głównie o nich, o derbach Warszawy, oczywiście o Amice, jaka szkoda że odpadli i coś o Leo, jak wyżej harthausen wspomniał.
o Wiśle wspomnieli tyle, że Legia i Polonia miały szanse odskoczyć od Wisły, która zremisowała w Bytomiu, ale nie zaryzykowały.
Odpowiedz cytując
Philips_Zaspa
Member

Od: 03.2008

Stary 02.03.2009, 08:44
We wczorajszej "Szybkiej Piłce" ten dziennikarz ( nie wiem z jakiej gazety ), jak się cieszył z remisu Wisły, jak to mówił jaka to kompromitacja. Szkoda, że nie wspomniał, że w Bytomiu skompromitowały się także Lech i Legia, ale o tym już dziwnie zapomniał A jeszcze uśmieszek do tekstu:" Po sprzedaży Pawła Brożka upadnie mit wielkiej Wisełki". Koleś to jedna, wielka żenada. Tylko Szczęsny jeszcze sprawia, że da się to oglądać.
Wybór był prosty i przemyślany: Wisła Kraków !

Zaspa - dzielnica Gdańska, położona na miejscu dawnego lotniska pasażerskiego, dobrze umiejscowiona pod względem komunikacyjnym ( szybki dojazd do centrum Gdańska, Oliwy i Sopotu ). Zagłębie wiernych kibiców Lechii Gdańsk, Wisły Kraków i Śląska Wrocław. Zabudowa z lat 80tych XX wieku.
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 02.03.2009, 09:14
To pewnie jakis frajer z Wa-wy... skoro tak mówi musi się Nas bać ;D
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

"...każdy żyd to wie, kto rządzi w mieście, TYLKO ABG!"
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 02.03.2009, 09:34
Wisła Kraków to historia i czyny, a nie mity. Skoro ten pan mówi tego typu rzeczy, oznacza to, że musi być marnego pokroju dziennikarzyną.
Psy szczekają a karawana jedzie dalej.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 02.03.2009 o godz. 09:41.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
LuKiTS89
Senior Member

Stary 02.03.2009, 09:41
Właśnie tak myślałem że ktoś da temat tego dziennikarzyny który mówi że kończy sie mit Wielkiej Wisełki. Szczerze mówiac ten program jest dziadowski i jedynie ratuje go Pan Szczęsny który umie wypowiedziec czasem dośc ciekawe sentencje
Odpowiedz cytując
maTyS.
Bene Nati

Od: 10.2007

Stary 02.03.2009, 10:36
Philips_Zaspa napisał(a):Wyświetl post
We wczorajszej "Szybkiej Piłce" ten dziennikarz ( nie wiem z jakiej gazety ), jak się cieszył z remisu Wisły, jak to mówił jaka to kompromitacja. Szkoda, że nie wspomniał, że w Bytomiu skompromitowały się także Lech i Legia, ale o tym już dziwnie zapomniał A jeszcze uśmieszek do tekstu:" Po sprzedaży Pawła Brożka upadnie mit wielkiej Wisełki". Koleś to jedna, wielka żenada. Tylko Szczęsny jeszcze sprawia, że da się to oglądać.
po tym tekście tak skoczyło mi ciśnienie,że miałem mu ochotę przy...walić.
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
Odpowiedz cytując
Dubi
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 02.03.2009, 13:29
LuKiTS89 napisał(a):Wyświetl post
Właśnie tak myślałem że ktoś da temat tego dziennikarzyny który mówi że kończy sie mit Wielkiej Wisełki. Szczerze mówiac ten program jest dziadowski i jedynie ratuje go Pan Szczęsny który umie wypowiedziec czasem dośc ciekawe sentencje
moim zdaniem Pan Szczesny, z całym szacunkiem dla Jego osoby, dorównuje poziomem kolegów ze studia - niestety
cieszę się ze program ligowy wrocił do telewizji publicznej ( zapewne zniknie po zakonczeniu sezonu - taka tradycja ) ale do cholery jasnej,jakim cudem publiczna nie potrafi wygrzebac kilku dobrych fachowców do poprowadzenia programu ligowego ?! Niemal wszystkie wczorajsze komenatrze wygrzebane z sieci bądz konkurencji
\
W magazynie Cafe futbol temat Wisły pojawił sie odnosnie Łukasza Garguły,wypowiedział sie Bednarz który stwierdził,iz w przypadku zakonczenia kariery z wiadomego powodu - kontrakt z Wisla zostanie zerwany.
Ostatnio edytowane przez Dubi : 02.03.2009 o godz. 13:35.
Odpowiedz cytując
jurukuru
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 02.03.2009, 14:00
Philips_Zaspa napisał(a):Wyświetl post

chodzi Ci koleś o takiego pajaca w wylizanych włoskach ?- to dziennikarz Rzeczpospolitej, Michał Kołodziejczyk czy jakoś tak, jeśli o niego chodzi.
Owszem, Szczęsny często staje murem za Wisłą ale również za Legią , ale nie ma co, chłop jest równy i gada do rzeczy
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada!

Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 02.03.2009, 14:55
Ja osobiście mam pełen SZACUNEK dla Maćka Szczęsnego, bo koleś kibicuje Wiśle i zawsze stara się ją bronić. Nawet przed meczem z Legia wypowiedział się, że serce żywiej bije mu do Wisły niż do ległej. Do tego trzeba dodać, ze jest najinteligentniejszy z byłych piłkarzy, którzy udzielają się w mediach.
Odpowiedz cytując
szorstki
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 02.03.2009, 16:14
Dubi napisał(a):Wyświetl post
W magazynie Cafe futbol temat Wisły pojawił sie odnosnie Łukasza Garguły,wypowiedział sie Bednarz który stwierdził,iz w przypadku zakonczenia kariery z wiadomego powodu - kontrakt z Wisla zostanie zerwany.
To znaczy, że coś jest na rzeczy. I raczej nie są to newsy z optymizmem. Operacja miała być przecież w piątek ale została przełożona bo Niemcy chcieli dodatkowe badania....
Teraz ta wypowiedź Bednarza - nie wiem czy nie powinniśmy od nowa szukać rozgrywającego ;/
Kibic z sektora A wizytówką klubu
Odpowiedz cytując
Bobus17
Senior Member

Stary 02.03.2009, 16:18
Ja tej całej szybkiej piłki nawet nie oglądam żeby sie nie denerwować
Wole programy cANAL+
Odpowiedz cytując
jurukuru
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 02.03.2009, 16:44
Powiem tak, że lubię oglądać Szybką piłkę ze względu na to, że w bardzo dobry sposób pokazane są skróty meczów, wszystkie bramki, groźne akcje, "za co" żółte lub czerwone kartki, praca sędziów ;Di....itp itd.
Nawet para prowadzących mi odpowiada, Rafał Patyra bez zarzutów, Maciej Iwański trochę lamusowaty ale w tym programie się spisuje
Jedyne co mnie drażni to ten cały Kołodziejczyk i Szostek
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada!

Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 02.03.2009, 17:15
Ciekawe bo w szybkiej piłce w poprzedniej rundzie pokazywali jak to trener drapie się po głowie zamiast ciekawych akcji. Co do pana z gazeta "Polska" to nie da się go słuchać od początku był najgorszym aktorem tego programu podkreślając że można go oglądać w tvp magazyn tylko jak nie ma się nic innego.
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Stary 02.03.2009, 17:26
jurukuru napisał(a):Wyświetl post
Powiem tak, że lubię oglądać Szybką piłkę ze względu na to, że w bardzo dobry sposób pokazane są skróty meczów, wszystkie bramki, groźne akcje, "za co" żółte lub czerwone kartki, praca sędziów ;Di....itp itd.

oglądamy ten sam program? TVP2, godzina 23:20 w niedziele?

skróty były pięć razy lepsze na dawnym, tvn-owskim magazynie.
tutaj (przykład z wczoraj) pokazywane jest 5 błędów z derbów i to specjalnie, zamiast choćby jakichś sytuacji albo chociażby oprawy. bo oczywiście z derbów Śląska niczego z trybun nie pokazano.
jeszcze jeden przykład - z grafiki podsumuwującej spotkanie się wczoraj dowiedziałem, że ktoś tam zarobił czerwoną kartkę w 90min., no bo oczywiście pokazać nie raczyli.

przyznam się - tęsknie za Orange Esktraklasą. przynajmniej (nie licząc prolegijności) się to normalnie oglądało i była dużo ciekawsza dyskusja, o skrótach nie wspominając, mimo, że chyba dziennikarzy w takiej sekcji sportowej TVNu dużo mniej niż dziennikarzy w publicznej.

ps. ogladam bo jest to program ogólnodostępny, bramki czy nieliczne ciekawe sytuacje zawsze warto zobaczyć.
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 03.03.2009, 11:48
Gucio25 napisał(a):Wyświetl post

oglądamy ten sam program? TVP2, godzina 23:20 w niedziele?

(...)

ps. ogladam bo jest to program ogólnodostępny, bramki czy nieliczne ciekawe sytuacje zawsze warto zobaczyć.
wybacz ale jak chcesz sobie oglądnąć skróty meczów to wejdź na YT i zobaczysz skróty robione przez C+
Program jest kompletnie żenujący. A większość się ludzi śmiała że gorszego od TVN-owskiego nie da się zrobić.
Takie rzeczy to tylko w TVP
Odpowiedz cytując
Philips_Zaspa
Member

Stary 04.03.2009, 21:04
To nie chodziło o Kołodziejczyka. Tamten koleś, o którym wspominałem ma bardziej homosiasty uśmiech i ma dziwny głos. Zdaje mi się, że on jest właśnie z "Polska The Times".
Wybór był prosty i przemyślany: Wisła Kraków !

Zaspa - dzielnica Gdańska, położona na miejscu dawnego lotniska pasażerskiego, dobrze umiejscowiona pod względem komunikacyjnym ( szybki dojazd do centrum Gdańska, Oliwy i Sopotu ). Zagłębie wiernych kibiców Lechii Gdańsk, Wisły Kraków i Śląska Wrocław. Zabudowa z lat 80tych XX wieku.
Odpowiedz cytując
honeys
Junior Member

Od: 09.2006

Stary 06.03.2009, 12:16. Czarna lista gazet i portali internetowych
Wiem, że temat pismaków już był wielokrotnie poruszany, ale po artykule - Moda na "korupcję w Wiśle" trwa, postanowiłem go trochę odświeżyć. Wkurza mnie jeśli ktoś wykorzystując Wisłę szuka taniej sensacji, nierzetelnie podchodzi do obowiązków dziennikarza, albo celowo próbuje siać zamęt w naszym klubie. Dlatego moja propozycja jest taka stwórzmy naszą czarną listę, niech pismaki i właściciele nierzetelnych gazet i portali odczują na własnej skórze ilu kibiców ma Wisła i jak się kończy zaczynanie z nami, poprzez spadek sprzedaży lub zmniejszoną liczbą przeglądanych stron. Ostatnio bardzo wkurzyła mnie interia poprzez nie umieszczanie moich postów, które nie zawierały wulgaryzmów ani jakichkolwiek obraźliwych treści, gdy w tym czasie na bieżąco pojawiały się wulgarne posty dotyczące Wisły i choć był to jeden z najczęściej odwiedzanych portali sportowych (oprócz oczywiście wislakrakow.com ), to już tam nie zaglądam od ponad dwóch tygodni. Dobra oto moja czarna lista i oczekuje, że ktoś mi podpowie czy słusznie - może przez ten czas kiedy nie kupowałem gazet coś się zmieniło, czekam również na podpowiedzi "omijania" kiepskich stron oraz gazet.
Gazety:
- Fakt
- SE
- Przegląd Sportowy
- Piłka Nożna
- Gazeta Wyborcza

Portale:
interia.pl
onet.pl
futbol.pl
Ostatnio edytowane przez honeys : 06.03.2009 o godz. 19:44.
Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 06.03.2009, 14:16
dlaczego dziennik polski?
Odpowiedz cytując
honeys
Junior Member

Od: 09.2006

Stary 06.03.2009, 14:52
Dlaczego do zamknięcia? Można pisać sensacje, ale są granice od kilku dni trwa nagonka na Wisłę - codziennie czytam tylko: "koniec Wisły", "konflikt w Wiśle", "Skorża kłóci się z Bednarzem" "Skorża w konflikcie z piłkarzami", itd... Mam już tego serdecznie dość! Według sondaży kibiców Wisły jest aż 26% spośród wszystkich osób interesujących się piłką nożną - to jest naprawdę bardzo dużo i jeśli byśmy się zjednoczyli to możemy coś z tym zrobić.
Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 06.03.2009, 14:58
nie odpowiedziales na moje pytanie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów