|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Na wp.pl jako pierwsi o tym informowali więc media piszą, a że grupa ITI nie pisze to się dziwicie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pisze, tyle że w swoim stylu. PiS nadal śmie podważać zasadność całej tej szopki i stawać po stronie "kiboli".
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.01.2009 o godz. 19:20.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
I aż się dziwię, że do informacji nie zostało zamiesczone zdjęcie z jakiejkowleik zadymy, by podkręcić atmosferę. W końcu i Onet ii TVN lubią do informacji dodawać obrazki z zupelnie innych wydarzeń, jeśli jest im to potrzebne.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.01.2009 o godz. 19:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
jak bł ten news o sądach i prokuraturze, to nigdzie nic nie było,linkowane, przedrukowywane
a teraz na onecie juz jest, komentarze? "PiSowi zostali juz tylko kibole" ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Co było napisane na transparentach które dziś wywiesiła Polonia, chyba w drugiej połowie?
Polonia Dyskobolowa, nie Bytom.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.02.2009 o godz. 22:25.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Na jednym widziałem ok. 70 min. "Tylko świnie siedzą w kinie" i było cos jeszcze o stadionie kolosie (czy jakos tak)
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
"W kasie nie ma być roznicy, stadion dla dumy stolicy" jakos tak jeśli już
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
,,stop policyjnej propagandzie'', ,,Pilka nozna dla kibicow'', ,,Tylko świnie siedza w kinie''.
![]() Tylko Wisła Nasz T.S. ! Wierność
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
w świetle zakazu dla gości oraz nie kiwnięcia nawet palcem ze strony kibiców Dyskopolo zakrawa na szczyt hipokryzji
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Słyszeliście w piątek podróbę naszej FORZA WISŁA w wykonaniu kibiców Polonii Warszawa? - Naprzód Polonia, Naprzód Polonia, Naprzód, naprzód, naprzód Polonia.
To się zaczyna robić coraz bardziej żałosne.. najpierw Lech skopiował nasze Jesteśmy dumą tego miasta, a teraz Polonia naszą Forzę. Jeżeli my wprowadzamy nowe pieśni to kserujemy od innych POLSKICH drużyn czy staramy się sami wymyślić? ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja akurat słyszałem to pierwszy raz i wydało mi się to strasznie żałosne.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Nie spinaj sie tak
P bo ta przyśpiewka ma podobno z 15 lat(jak nie wiecej) i u nas została odkurzona ostatnio.edit. Rafelek Tobie chodziło chyba o Naprzód Wisełka a nie o Jesteśmy dumą tego miasta ![]() Powód: ;]
Ostatnio edytowane przez Martinho : 01.03.2009 o godz. 17:53.
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No właśnie ja tez teraz słyszę coś nowego w ich repertuarze na melodie "Naprzód Wisła T Naprzód Wisła S"
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
|
Puste sektory gości
Cytat:
ŁKS sie juz wszystkim sypnął :/ i jako bonus Piłkarze Pasów apelują o doping Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 06.03.2009 o godz. 12:19.
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Bez żartów - to tak jak Wy wpuścilibyście Cracovię na swoje. Mogła Legia wysłać zamówienie bilety do Grodziska Wielkopolskiego, to pewnie dostaliby je A co do "Naprzód Polonia". Od kiedy chodzę na Polonię (od 1999 roku), to już słyszałem tą przyśpiewkę. Na Polonii nikt się nie ekscytuje, czy to my ją wprowadziliśmy, czy ktoś inny, bo ważniejsza jest dobra zabawa przy niej. ![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zakaz za wulgarne okrzyki
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,63...e_okrzyki.html Czyżby wróciła komuna?. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
No to już ludzkie pojecie przechodzi co się dzieje na tej Legii.
My też pewnie dostaniemy zakaz stadionowy na Legie, bo na pucharze z Lechem też to spiewaliśmy |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
http://i42.tinypic.com/2zqtqns.jpg
ITI odnosi sukces coraz mniej okrzyków ITI spier... , tylko, że zainicjować jakiś doping samemu już nie tak łatwo. ![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Czekam, aż 7 kotów napisze, jak po akcji 'widelec', że Legia robi z siebie męczenników.
Walczcie dalej z tymi szmaciarzami. ITI spierdalaj! |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dzwonia ci artysto dzwony, ale nie za bardzo wiesz w ktorym kosciele.
![]() ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Guest
|
|
|
napisałeś, że, gdyby akcja skierowana była w stronę kibiców z drugiej strony błoń to strzelałyby korki od szampanów u nas. Tego też się wyprzesz?
Solidarność kibicowska powinna być czymś więcej, czymś ponad wszelki kibicowskie podziały. Szkoda, że tego nie rozumiesz. |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
O Legii w charakterze meczennikow pisalem przed widelcem, nie po. Tu zdania nie zmieniam.
Podobnie jak nie zmieniam zdania o strzelaniu korkow. Tzn pewnie tylko ja bym strzelal z tego szampana widzac niektore wpisy. Solidarnosc kibicowska z pasiakami ?! Wolne zarty. BTW - wroc do tego mojego wpisu. To "strzelanie korkow od szampanow" nie odnosilo sie do policyjnej lapanki w stylu gestapo. Tylko do idiotycznej sytuacji na trybunach, do ktorej sie Legionisci sami zapedzili. To beda chyba pierwsze strony tego tematu. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Heh, nie mam czasu zagłębiać się w to teraz, czytałem to kiedyś i zapadło mi to dobitnie w pamięci.
Mi chodzi o solidarność przeciw największemu wrogowi, jakim są psy. Sam przecież kiedyś coś działałeś, chyba miałeś okazje zetknąć się z metodami mundurowych dziwek? Na derbach w 96, o ile się nie mylę, była wspólna awantura na policja? Więc, jeśli miałaby miejsce akcja widelec z kibicami z drugiej strony błoń, gdzie homoseksualiści z prewencji traktowaliby ich jak GKS, to na pewno miałoby to odzwierciedlenie w twórczości na murach. |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Rozrozniajmy fakty.
Nie bawia mnie zabawy 20-latkow z prewnecji w gestapo, czy gdy ktos dostaje w....... za niewinnosc. Bawi mnie natomiast sytuacja na Legii. Co nie zmienia faktu ze jesli chodzi o obrzezany wstyd zza Blon to relatywizmu u siebie doszukac sie nie moge. Jak dla mnie to moga u nich na pastwisku sie odbywac nawet proby jadrowe. .......e ich z gory na dol, i zycze jak najgorzej. W tym i konfliktu z wlascicielem - do czego pilem w sformulowaniu o "strzelajacych korkach szampana". ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Guest
|
|
|
no to wszystko wyjaśnia, uwierz, że tez życzę im jak najgorzej, ale pierwszym od zawsze wrogim kibiców jest psiarnia. Dostać za niewinność to jedno, a być pozbawionym barw, komórki, być bitym, opluwanym i zagazowanym przez kilka godzin (Mydlniki) i dostać do tego sanki, to drugie.
Co do Legii to można ich nie lubić piłkarsko, nawet trzeba Ale nie szanowanie Legii kibicowsko wiąże się moim zdaniem tylko i wyłącznie z kompleksami. Legia to jeden z nielicznych klubów w Polsce, który rozumie, że dobra rozkminka to podstawa kibicowania, poza tym w kilku sytuacjach udowodnili, że maja klasę. I za to darzę ich sporym szacunkiem. A co do Wilna, no cóż, to nie był dobry pomysł z ich strony i teraz się to mści, ale panowie, bez przesady, metody działań Waltera są gorsze niż za komuny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
orientuje się ktoś,z iloma bębnami Lech prowadzi doping u siebie ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wydaje mi się ze z dwoma lub z trzema...chyba, że są jakieś jeszcze gdzies schowane
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mi się wydaje, że z dwoma ale mocniejszymi