|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ej kto poda linka na mecz Chelsea-Juventus bo mam problemy a zależy mi na tym meczu : <
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
ale sędzia poleciał w kulki Liverpool ma róg, a ten kończy połowę ;/
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No i zaczyna sie rysowanie
![]() Maskerano GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl hehe Real dostaje 0-1 Powód: GOOOOOOOOOL
Ostatnio edytowane przez Bobic : 25.02.2009 o godz. 22:21.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Real - zero atutów.
LFC zagrał jak to on za Beniteza, taktycznie, z głową. Mecz strasznie nudny ale bardzo się cieszę, że The Reds wygrali. Wydaje mi się, że sprawa awansu jest rozstrzygnięta. Walk on! Walk on! ![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Żygać mi się chce tą LM. Człowiek nastawił się na dobry futbol a mecz tragedia. Ja chcę naszą polską ekstraklasę !
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
słabo Real, rozczarowałem się. To już nie ten zespół, który napędzał Roberto Carlos, a Morientes i Raul strzelali z każdej pozycji. Tak, wiem, to było 5 lat temu :(
A może i Marszałek ma rację: tutaj oglądaliśmy zderzenie mózgów taktycznych, więc mecz był nudny jak partia szachów. W naszej OE takich mózgów nie ma, więc akcje są ciekawsze. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Real nic, dno, wielkie zero ;] Mecze LM są ewidentnie taktycznie grane i tylko takie kluby mają prawo bytu. No chyba, że spotkają się dwa grające ofensywnie vide Lyon-Barca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Chyba wielu z nas rozczarowało się zarówno wczorajszym meczem Interu, jak też dzisiejszym - Realu. Partia szachów może być ciekawa, ale raczej dla miłośników tej dyscypliny. "Solą" piłki nożnej są bramki, może zwłaszcza w ostatnich minutach. Po dzisiejszym starciu ekipa Beniteza jest w dużo lepszej sytuacji. Zobaczymy, co Rafa wymyśli na rewanż.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Wygląda na to, że Wawrzyniak nie będzie zbyt miło wspominał debiutu:
http://sport.onet.pl/0,1248711,1923393,wiadomosc.html Zaskakująco wysokie zwycięstwo Bayernu w Lizbonie....5-0 robi wrażenie ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Tylko że to Wawrzyniak był faulowany przez Rossiego a sędzia tego nie zauważył i leżąc na ziemi podłożył nogę Piresowi.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
||
![]() Tak jak " Rołben " albo od 3 minut słychać " Liverpool, Liverpool... ! " - Szpakowski: " teraz słychać kibiców Realu " ![]() Emerytura, Szpakowski emerytura !
No ale na szczęście rusza nasza POLSKA liga ! ![]()
![]() Brawo dla podopiecznych Beniteza za konsekwentną grę.
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 25.02.2009 o godz. 23:14.
|
|||
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Liverpool wygrał to + lecz mecz na niskim poziomie. Liverpool grał taktycznie, a Real był cieniem samego siebie. Zero polotu w grze, brak przemyślanych zagrań. Jedynie Robben coś próbował grać. Awans nie jest przesądzony, lecz wiadomo kto raczej ma większe szanse.
![]()
Wybór był prosty i przemyślany: Wisła Kraków !
Zaspa - dzielnica Gdańska, położona na miejscu dawnego lotniska pasażerskiego, dobrze umiejscowiona pod względem komunikacyjnym ( szybki dojazd do centrum Gdańska, Oliwy i Sopotu ). Zagłębie wiernych kibiców Lechii Gdańsk, Wisły Kraków i Śląska Wrocław. Zabudowa z lat 80tych XX wieku. |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
zgadzam się z Tobą,człowiek się spieszy po całym dniu roboty na Ligę Mistrzów z myślą,że oglądnie ciekawe widowisko,a tutaj puszczają taką padakę,gdzie obie drużyny nic nie prezentują,nie dość,że zabrali z wtorku mecze to jeszcze w środę takie badziewie puszczają.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A zauważyliście, jak na początku w tej czołówce, pokazany był nie stadion Santiago Bernabeu, tylko....Vicente Calderon, stadion Athletico...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
bo to jest tak...jak kiedyś była stara formuła LM i grali tylko mistrzowie to było ciekawiej. Jak dochodziło do starcia np ManUtd z Bayernem, czy Realem to żyło się tym meczem miesiąc...a teraz...prawie co sezon kluby się ze sobą spotykają...co roku ta sama ekipa, te same mecze, te same emocje...ileż można? nie tylko kibicom się to znudziło, ale chyba też samym piłkarzom. Przejada się LM....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
licoo - ale tu jest pewna różnica. Wisełka - to NASZA drużyna, której kibicujemy, cieszymy się z sukcesów (typu mistrzostwo) i rozpaczamy po porażkach (jak z PAO, gdzie odpadliśmy przy pomocy sędziego Rileya). Bayern, ManU, rosyjskie Chelsea czy inne arabskie ManCity - nie obchodzą nas tak bardzo. Nasz emocjonalny stosunek do nich może być żaden (pomijam pojedynczych fanatyków ManU czy np. Barcy).
Dlatego dla mnie osobiście większą rangę ma mecz Wisełki z Barcą w kwalifikacjach LM czy nasz awans do fazy grupowej PUEFA po szczęśliwym finiszu z Iraklisem w Salonikach, niż wszystkie puchary Manchesteru, Bayernu, Porto, Realu i innych ekip razem wziętych. Kwestia, komu sie kibicuje: swoim (nawet w lidze), czy obcym. |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
No to po Realu...
![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
kurde ale Redsi pieknie grają. Real nie istnieje. tu dobra relacja, działającego kanału szukałem 2 kwadranse meczu http://atdhe.net/live-tv-4712.html
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze niech Redsi wygrają
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak Ktos zna wyniki meczy to niech podaje na biezaco
z gory thx![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mecz Liverpool- Real Madryt dobre ale, jednostronne spotkanie, Real nie miał praktycznie żadnej okazji tylko po strzale Snajdera. Liverpool gra kapitalnie szybka , dokładna piłka klepią Real jak chcą 2-0 do przerwy ale to chyba nie koniec emocji
, jak Real chce jeszcze pograć w L'M to musi strzelić 3 bramki szans wielkich nie ma ale ciekawie się zrobi jak strzelą bramkę ![]() Bayern miażdży nie dość, że po pierwszym meczu miał awans w kieszeni to do przerwy 4-1 prowadzi z biednym Sportingiem ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bayern- Sporting 7:1 Juventus- Chelsea 2:2 Panathinaikos- Villareal 1:2 Liverpool- Real 4:0 EDIT: Dzieki Killzone. Mam nadzieje ze to 1:2 dla Chelea sie nie sprawdzi. Takie dobre mecze, a w TVP żadnego nie ma ;/ Powód: na żywo
Ostatnio edytowane przez Nitrox : 10.03.2009 o godz. 22:32.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
www.livesports.pl tu masz mecze ''na żywo''. Zaraz po strzelonej bramce jest aktualizacja.
Liverpool gra super, na nic nie pozwalają Realowi. Kolejny świetny mecz Ikera, gdyby nie on to byłoby cieniutko. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Liverpool juz 4-0!
panathinaikos 1-2 ![]() juve 2-2 i graja w 10 bayern 7-1
Ostatnio edytowane przez Tobi1906 : 10.03.2009 o godz. 22:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nitrox
Juve remisuje z Chelsea 1:1 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
No i już 4-0
Ładnie ładnie The Reds. E:Tak apropo Bayernu to nie spodziewałbym sie przed tym dwumeczem że tak rozjedzie Sporting 11 bramkami przewagi :o Powód: pogrom
Ostatnio edytowane przez Ricken : 10.03.2009 o godz. 22:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
A Bayern... 6:1 ze Sportingiem a w dwumeczu 11:1
|
|