|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
lub będzie przeszkadzał kolor w realizacji transmisji. Kamera nie będzie go lapac ![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
nie osmieszaj sie moze dlatego, ze w czasie meczu w miescie P. padal intensywnie snieg ? ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
uznałem, że to odpowiedni temat, gdyż rzecz dotyczy zespołów które za tydzień rozpoczną rozgrywki w Ekstraklasie
![]() pamiętam mecz któregoś ze Stambulskich klubów w rozgrywkach europejskich, gdy w czasie meczu śnieg padał b. intensywnie, a mimo to boisko było zieloniutkie. czyli śnieg to nie powód (mecz był albo w Stambule, albo w Niemczech) ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() takie kluby pewnie zakazy ominą, ale będą musiały bardziej kombinować, ale też o większej zrzucie na klub nie mam mowy ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Grupa Żywiec SA została nowym sponsorem Ekstraklasy SA. Umowa sponsorska zostanie podpisana w trakcie środowej konferencji prasowej. Tego samego dnia zostanie też zaprezentowana rozbudowana propozycja programowa telewizji Canal+ i plany stacji na najbliższe miesiące.
Tak więc, nasza Wisełka będzie występować w Żywiec Ekstraklasie. Osobiście nie przepadam za Żywcem, ale jak ich oferta była najlepsza to się ciesze, bo to kolejne pieniądze dla naszej drużyny ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Weez3r : 23.02.2009 o godz. 20:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Żywiec dla mnie numer 1 wśród piw, więc się cieszę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
żywiec był jest i będzie najlepszy.teraz trza zwiększyć konsumpcje,co właśnie idę uczynić
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nazwa zostanie zmieniona na Żywiec Ekstraklasa?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
To co będzie ze stacją Orange Sport?Do kiedy oni mają prawa do emitowania polskiej ekstraklasy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Dobra wiadomość
...lubię Żywca...ciekawe jakie są warunki kontraktu.![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
jesli nazwa zostanie zmieniona to bedzie jakas totalna wioska...
nazwa ligi powinna byc jedna ( tak jak na przyklad w Anglii) a nie co pol roku sie ja zmiania.. Idea, Orange, dupa rozmaryna.. ja wiem ze w Polsce sponsor zastrzega sobie prawo to tego ale to jest troche przesada... takim sposobem to my sobie marki nie wyrobimy w Europie ( moze za duzo powiedziane z ta europa;P) heh no ale jak maja dawac kase to trzeba jakos przezyc ta nazewnictwo.. ![]() ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, to jest główny warunek kontraktu i za to sponsor płaci
![]() Co ma jedno do drugiego? Orange Sport jest kanałem telewizyjnym który ma prawo do transmisji wszystkich meczów. Nie ma to nic wspólnego z sponsorem ekstraklasy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Tylko się nie podniecajcie tymi pieniędzmi bo inne drużyny też dostaną więc wyjdzie na to samo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Rozumiem że to będzie na koszulkach też więc mam pytanie: Co z takimi drużynami jak Lech Poznań który ma na koszulce już Warkę i wyglądało by to dosyć śmiesznie gdyby reklamowali dwa piwa na raz.
![]()
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto
![]() ...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę... W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund
Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Jeśli już, powinno to brzmieć 'Ekstraklasa Żywiec', chociaż po prostu Ekstraklasa byłoby najlepiej. A tak naprawdę to powinno się to nazywać Polska Super Liga ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Warka należy do Grupy Żywiec. Tak samo jak Tatra, Specjal, Strong, Królewskie, Kujawiak, Leżajsk, Freeq i Heineken . |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Żywiec Ekstraklasa... eh strasznie tandetnie to brzmi.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
ulubione moje to Heineken ale Żywcem nie pogardzę......ale żeby liga się tak zwała....ajć
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 23.02.2009 o godz. 22:44.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Nie za bardzo... Już Tyskie było ładnym sponsorem Wisełki
A Żywiec Ekstraklasa |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
I "Coca Cola Championship" (odpowiednik naszej I ligi) dla potwierdzenia. Link do oficjalnej strony ligi angielskiej: http://www.premierleague.com/page/Home/0,,12306,00.html
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 23.02.2009 o godz. 21:30.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
zwracam honor![]() ale to nie zmienia faktu ze w Polsce nazwa ligi zmienia sie prawie co pol roku... a w Anglii to sponsor jest jeden i ten sam chyba juz od kilku lat.. (napewno powyzej 3)
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 23.02.2009 o godz. 21:43.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Żywiec ekstraklasa
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czemu szukasz dziury w całym? Orange (wcześnie Idea) też było kilka lat, teraz była przerwa i znów nowy sponsor, który też będzie sponsorem na kilka następnych lat. W czym tkwi problem? To chyba lepiej, że będzie więcej pieniędzy dla klubów?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Coca Cola Championship prawie jak Żywiec Ekstraklasa..." Prawie robi wielką różnice" I tyle w temacie. ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ale mi chodzi tylko i wylacznie o nazwe tejze ligi.. tak tylko poruszyłem ten watek z nazwa.. ale ja rowniez nie mam nic przeciwko sponsorowi dobrze ze sie wkoncu jakis zdecydowal podpisac kontrakt bo wczesniej to roznie bywalo.![]()
|
|

|
||||||
![]() |
|
|