The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Szymek1
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2009, 17:08
LeBlanc napisał(a):Wyświetl post
Oooo, powróciła "dobrze poinformowana osoba". Jakieś newsy prosto z klubu ?
Tak mi się kojarzyło, z okresu transferów Niedzielana, ale dawno nie zaglądałem, więc nie byłem pewien co do nicka ...

Żeby nie było off-topa, to nie bardzo rozumiem całą atmosferę jazdy po Bednarzu, bo przecież za swoje pieniądze kupować nie będzie, a o wszystkim decyduje Pan Cupiał. Generalnie, mam nadzieje, że po zakończeniu inwestycji stadionowej cokolwiek się ruszy, począwszy od scautingu poprzez marketing a na młodzieży kończąc (choć kolejność może powinna być odwrotna) i zaczniemy dążyć w stronę profesionalizmu, bo czasy kiedy Wisła była w tym względzie na 1 miejscu a reszta była 5 lat za nami skończyły się jakieś dobre 4 lata temu.
Odpowiedz cytując
jgw
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 22.02.2009, 17:09
Cupiał nigdy nie powiedział że ściągnie Smolarka do Wisły.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 22.02.2009, 17:22
Powiedział czy nie powiedział ale wtedy w gazetach pojawiały się artykuły że tak powiedział.
Odpowiedz cytując
Pusiek
Senior Member

Stary 22.02.2009, 17:25
W gazetach było też, że przyjdą do nas arabowie..jeszcze brakuje tylko, żeby kolejny forumowicz napisał o Przeglądzie Sportowym - opiniotwórcza gazeta, jak to się zdarzyło tutaj parę dni temu
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski

STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!!
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 22.02.2009, 17:29
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Powiedział czy nie powiedział ale wtedy w gazetach pojawiały się artykuły że tak powiedział.
jak się jutro pojawi artykuł,że ściągamy Ronaldo i boruca to za pół roku też napiszesz,że Cupiał nam ich obiecał?ja pamietam taki wywiad z naszym bossem udzielony bardzo dawno,chyba po incydencie z nożem.Boguś powiedział wtedy,że przez dziesięć lat będzie do klubu dokładał,a późneiwj Wisła ma stać się samowystarczalnym klubem.wspominał też coś o wprowadzeniu na giełdę,ale skoro swoją firme wycofał,to chyba ten pomysł nie będzie zrealizowany.
to,że jakiś dziennikarzyna coś napisze,to nie znaczy,że takie slowa padły z ust Cupiała,Bednarza czy też Wilczka
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 22.02.2009, 17:44
Tym bardziej że Cupiał od X-lat udzielił słownie jednego wywiadu i to z tego co pamiętam Basałajowi
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 22.02.2009, 17:48
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Tym bardziej że Cupiał od X-lat udzielił słownie jednego wywiadu i to z tego co pamiętam Basałajowi
chyba dwóch ten o którym czytałem był w "przeglądzie tfu sportowym"i był jeszcze jeden w "wybiórczej" bodajże
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
NHwiernyTS
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 22.02.2009, 17:52
Nie udzielił i nie zapowiada się by to zrobił....w dodatku telefonika ma kłopoty w rozprowadzaniu kabli to ciekawe jak to będzie...

Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga!

Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 22.02.2009, 18:27
Jakieś źródło?
Odpowiedz cytując
NHwiernyTS
Senior Member

Stary 22.02.2009, 18:37
Czytałem na stronie newsweeku i bodajże również w tej gazecie był ostatnio artykuł o tym znajde to wrzuce

Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga!

Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 22.02.2009, 19:06
wolfy napisał(a):Wyświetl post
OK.. Nikt nie będzie się spowiadał z rzeczywistych problemów klubów jakimś ..., tym bardziej, że nie potrzeba nam więcej negatywnej prasy. I tak jest dostatecznie źle.

.
Co rozumiesz przez .... po słowie jakimś?

Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Nie widzę tu: "kupimy trzech piłkarzy ofensywnych - obiecuje". dalej nie widzę, tych obiecanek. A zawsze dobry byłem z czytania ze zrozumieniem.

.
Nie ma słowa obiecuje ,sa raczej swoistego radzaju deklaracje.Po drugie to pierwsze lepsze przykłady,a były dobitniejsze.
Punkt widzenia , zalezy od punktu siedzenia....
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 22.02.2009 o godz. 19:10.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 22.02.2009, 19:21
Jest powiedziane: "będziemy chcieli...". To nie oznacza, że się uda. Nie zawsze chcieć to móc.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.02.2009, 21:23
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Co rozumiesz przez .... po słowie jakimś?
Domyśl się
Zauważ, że z jakiegoś powodu nie umieściłem tego słowa w poście...

Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Nie ma słowa obiecuje ,sa raczej swoistego radzaju deklaracje.Po drugie to pierwsze lepsze przykłady,a były dobitniejsze.
Punkt widzenia , zalezy od punktu siedzenia....
Matko, ale walisz komunały.
Chcieć, to nie to samo co planować. Ba, być może nawet mieli to w planach, ale one w końcu nie wypaliły. Mnie to nie dziwi, trudno dopiąć transfer, gdy początkowa oferta jest bardzo zbliżona do maksymalnej, na jaką sobie możemy pozwolić.

No, ale skoro uważasz, że Wilczek z Bednarzem Ci coś obiecali... Nie wiem, skontaktuj się z nimi, może o tym zapomnieli

Janusz13 napisał(a):Wyświetl post
Tak na pewno Wilczek wypowiedział te słowa żeby podpisać kontratak ze sponsorem tydzień przed zamknięciem okienka.
Mówiłem, że kiepsko rokujesz i proszę - sam to na każdym kroku potwierdzasz.
Jak myślisz, czy oni negocjowali na dzień przed podpisaniem kontraktu? Myślisz, że wcześniej sponsor nas nie interesował?
Pomyśl...

Janusz13 napisał(a):Wyświetl post
Nie miałbym problemu gdyby Wilczek powiedział wprost, nie ma kasy nie będzie transferów, a nie .......ił bezsensu te brednie, w końcu on jest prezesem, odpowiada poniekąd za swoje słowa.
Przeczytaj mój post jeszcze raz, tylko tym razem dokładnie. Masz tam kilka powodów, dla których ani Wilczek, ani Bednarz nie mogli tego zrobić. Wisła to przedsiębiorstwo, które musi bardzo dbać o swoją markę. Nawet jeśli mamy przejściowe trudności.

A jeśli masz z tym taki wielki problem, to mam dla Ciebie dobrą radę - nie czytaj. Nie tylko wypowiedzi naszych działaczy, ale wszystkich innych również. Szerokim łukiem omijaj też wszelkie "niusy" transferowe - 99% to chłam, nie mający żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.02.2009 o godz. 21:30.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 22.02.2009, 21:31
A pamiętacie jak Cupiał powiedział że jeśli przejdziemy Beitar to on ściągnie na Reymonta Ebiego Smolarka?

jgw napisał(a):Wyświetl post
Cupiał nigdy nie powiedział że ściągnie Smolarka do Wisły.

Poplułem monitor.

PS. Cupiał unika mediów jak ognia. Przez te 10 lat pamiętam tylko jeden wywiad z jego udziałem. To tak na przyszłość.
Ostatnio edytowane przez element : 22.02.2009 o godz. 21:34.
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 22.02.2009, 21:44
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Jest powiedziane: "będziemy chcieli...". To nie oznacza, że się uda. Nie zawsze chcieć to móc.
Nie no ok, ale chodzi o to, co właściwie oni mogą? Bo wychodzi na to, że nic lub prawie nic. Śmieszne są zapowiedzi nt. bramkarzy, gdzie później wychodzi przy każdym, że jeśli trzeba go kupić, to niby przestaje nam pasować itd.
To skąd oni zatem biorą ten optymizm i stwierdzenia "będziemy chcieli", bo wychodzi na to, że oni sobie dobrze zdają sprawę z tego, że nie mogą, więc co? Chęciami chcą jakichś zawodników tutaj sprowadzić?
Czemu nie mogą powiedzieć prosto z mostu, jak Bednarz ostatnio, jest cienizna - nie ma nic kasy, może się uda jakiegoś młodego piłkarza za darmo wyciągnąć i na tym koniec.
Ale nie, przecież było gadanie, że szykuje się "wielki transfer" - którym to chyba "okazał się" Beto.
Ostatnio edytowane przez eye63 : 22.02.2009 o godz. 21:48.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 22.02.2009, 21:48
element napisał(a):Wyświetl post
Poplułem monitor.

PS. Cupiał unika mediów jak ognia. Przez te 10 lat pamiętam tylko jeden wywiad z jego udziałem. To tak na przyszłość.
Ja do dziś pamiętam artykuł "PS-u", w którym to widzieli Cupiała objeżdżającego Skorżę. Problem w tym, że akurat wtedy przebywał on w USA. Groźba procesu, następnego dnia sprostowanie...

Cóż, jak to powiedział Stanisław Anioł: "Mądremu wystarczy jedno słowo - głupiemu nawet referatu mało".

eye63 napisał(a):Wyświetl post
Ale nie, przecież było gadanie, że szykuje się "wielki transfer" - którym to chyba "okazał się" Beto.
Ech...
Wysoki jest? Jest.
Nadwagę ma? Ma.
Jakby na to nie patrzeć, mały to on nie jest...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 22.02.2009, 22:00
Ech...
Wysoki jest? Jest.
Nadwagę ma? Ma.
O jakie nadwadze mowa? Ani nie wygląda, ani nie było takich informacji, więc skąd te przypuszczenia o nadwadze?
Odpowiedz cytując
Pusiek
Senior Member

Stary 22.02.2009, 22:01
Uwielbiam malkontentów na tym forum..
już nie wiem jak Was nazywać..?
kibice sukcesu?
Barcelona Wam się marzy?
Ciekawe ilu z Was kibicowałoby Wiśle gdyby nie TF..
Za czasów unimilu emocjonowalibyście się transferem Marka Koniarka...
Griszka..
Masz taki uraz do Bednarza...
wybacz, ale zachowujesz się jak panienka..
moja żona się tak na mnie nie obraża jak Ty na niego..
skoro masz taki żal..
proponuję oflagować się na jakimś meczu i przeprowadzić jednoosobowy protest..
polityka transferowa jest jaka jest..
uważam, że Bednarz tak jak Mielcar robi wszystko co może żeby sprowadzić jak najlepszych graczy..
Jak już kiedyś wspominałem, to jest jego praca..i ewentualny sukces wpisze w swoje CV...
Już nie pamiętasz Kapki i jego prywaty w klubie?
Dla mnie większym ####asem jest Wilczek...
nie dość, że jest ze skarbówki, to on najwięcej obiecuje..
i jeszcze prośba na koniec:
nie płaczcie aż tak bardzo...a jak chcecie wielkich transferów, to polecam Camp Nou albo San Siro..
Ostatnio edytowane przez Pusiek : 22.02.2009 o godz. 22:05.
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski

Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 22.02.2009, 22:11
Domyśl się
Zauważ, że z jakiegoś powodu nie umieściłem tego słowa w poście...

Matko, ale walisz komunały.
Chcieć, to nie to samo co planować. Ba, być może nawet mieli to w planach, ale one w końcu nie wypaliły. Mnie to nie dziwi, trudno dopiąć transfer, gdy początkowa oferta jest bardzo zbliżona do maksymalnej, na jaką sobie możemy pozwolić.

No, ale skoro uważasz, że Wilczek z Bednarzem Ci coś obiecali... Nie wiem, skontaktuj się z nimi, może o tym zapomnieli

.
Ale co domyśl sie.Chodzi o dokoncczenie np. jakims podrzednym kibicom?Jezeli tak to kim Ty jestes? Reszte dyskusji przeniose na priv,bo nie jest to temat o tym kto jest jakim kbicem,tylko odnosnie poltyki transferowej.

Ad2.Planuja dywaguja,mówią,deklaruja od 4 lat.Czy to nie za długo.Przeciez ten zły stan trwa od czterech lat,a nie od tego okienka transferowego.Mnie to akurat dziwi.
Nie twierdze teraz ,ze obiecali,tylko składali puste deklaracje ,słowa o du...rozbic.

Pusiek napisał(a):Wyświetl post
Masz taki uraz do ...

..
Nie martw sie do Wilczka tez.
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 22.02.2009 o godz. 22:22.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Stary 22.02.2009, 22:17
Ech...
Wysoki jest? Jest.
Nadwagę ma? Ma.
No tak, tak, w gruncie rzeczy wysokiego napastnika sprowadzili - sprowadzili, lewoskrzydłowego sprowadzili - sprowadzili z wypożyczenia, a grać może chyba wszędzie w przodzie i bramki w sparingach ładuje, bramkarz - było bardzo blisko. Więc plan niemal wykonany w 200%. Tak się zastanawiam, czy nie zdrowiej się przenieść na taki typ myślenia, cały czas sobie wmawiać, że jest dobrze, żyć w swoim świecie, a jakby się ktoś pytał dlaczego skończyliśmy sezon na czwartym miejscu, to odpowiadać, że w sumie mistrzostwo niekoniecznie było naszym celem. Od razu mi lepiej
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 22.02.2009, 22:23
No jak to bramkarza nie ma ?Zaraz podpiszą Filipa kurto i on zbawi naszą bramke.A tak na poważnie to nie ma co srać w gacie za przeproszeniem i mówićże inni mają lepszą kadre na runde wiosenną.My mamy Ducha i niezawodne pomysły.Kadra nawet nie najgorsza więc postaramy się powalczyć o jak najwyższe miejsce.

Rzeczywiście dobry pomysł z tym zachwycaniem sie poczynaniami klubu czuje sie że mamy szanse
Odpowiedz cytując
Janusz13
Member

Stary 22.02.2009, 22:31
Cytat:
Wisła to przedsiębiorstwo, które musi bardzo dbać o swoją markę. Nawet jeśli mamy przejściowe trudności.
Jeśli dbaniem o swoją markę masz na myśli (żeby nie użyć słowa okłamywali) robienie kibicom nadziei, dla kupienia karnetu czy czego kol wiek tam, to moim zdanie jest to mijanie się z celem. I nie mówię tu o Jacku Bednarzu, który w każdym wywiadzie podkreślał że "chciałby", a nie coś zrobi.
Mimo wszystko do prezesa Wilczka dużych pretensji nie mam ale powinien bardziej ważyć słowa. Dodam że jestem zadowolony z jego prezesury.
Cytat:
Szerokim łukiem omijaj też wszelkie "niusy" transferowe - 99% to chłam, nie mający żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Mylisz się, co najmniej 50% z tego chłamu to propozycje Jacka Bednarza odrzucane przez RN.

Tak naprawdę nie trudno zauważyć o co chodzi w naszym klubie. Są dwa obozy Skorża, Bednarz, Wilczek kontra "zaufani" ludzie Cupiała. Kwestia jest teraz kiedy ten drugi obóz wytłucze ten pierwszy bo jak na ten moment to obóz Bednarza trzyma się nadspodziewanie długo. Z informacji SKWK wynika, że podkopy prowadzone już były. Wiem, że nic nowego nie odkryłem, nie od dziś wiadomo, że nie wszyscy ciągną ten wózek w jedną stronę.
Ostatnio edytowane przez Janusz13 : 22.02.2009 o godz. 22:37.
Odpowiedz cytując
Pusiek
Senior Member

Stary 22.02.2009, 22:39
Szczerze to wątpie czy Wilczek jest w jednym obozie z Bednarzem i Skorżą...ale mogę mylić..

Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 22.02.2009, 22:40
Wszystko opiera się na prostym schemacie.
Cupiał nakreślił wizję rozwoju klubu prezesowi Wilczkowi i on tą wizje realizuję.Tą pracę nadzoruję Rada Nadzorcza, która jest oknem na klub dla właściciela.Pod Wilczkiem jest dopiero Bednarz i Skorża.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 23.02.2009, 01:31
eye63 napisał(a):Wyświetl post
No tak, tak, w gruncie rzeczy wysokiego napastnika sprowadzili - sprowadzili, lewoskrzydłowego sprowadzili - sprowadzili z wypożyczenia, a grać może chyba wszędzie w przodzie i bramki w sparingach ładuje, bramkarz - było bardzo blisko. Więc plan niemal wykonany w 200%. Tak się zastanawiam, czy nie zdrowiej się przenieść na taki typ myślenia, cały czas sobie wmawiać, że jest dobrze, żyć w swoim świecie, a jakby się ktoś pytał dlaczego skończyliśmy sezon na czwartym miejscu, to odpowiadać, że w sumie mistrzostwo niekoniecznie było naszym celem. Od razu mi lepiej
Mistrzostwo jest naszym celem.
Podobnie jak jest celem Polonii, Legii i Bełchatowa, które(realnie rzecz biorąc)w ogóle się nie wzmocniły, a dwie ostatnie wręcz - osłabiły(Bełchatów stracił środek pomocy, Legia ma jednoosobowy atak w osobie kontuzjowanego Chinyamy). Lech też nie kupił nikogo, kto mógłby od razu wejść do składu i o czymś zadecydować(podpierając się opinią Smudy o ich nabytkach).

Realnie rzecz biorąc - żeby naprawdę się wzmocnić musielibyśmy wydać kwoty liczone nie w setkach tysięcy, a - milionach euro. Bo wybacz, ale Garguła wirtuozem żadnym nie jest, a porządni napastnicy strzelający dużo bramek są bardzo drodzy. Kogo ty oczekiwałeś? Jakiegoś nieodkrytego diamentu za kilkaset tysięcy euro + śmiesznej wysokości długoterminowy kontrakt dla niego? Rozczaruję Cię - nie ma takich. Albo bierzemy młodego i liczymy, że się rozwinie, albo jakiegoś dziadka i modlimy, żeby się w trakcie sezonu nie rozsypał.
Dobrego bramkarza też trudno wyciągnąć za darmo(mówimy tu o kimś klasy co najmniej Muchy, a nie jakimś wynalazku).

Beto to "noname", jak wszyscy trafiający do naszej ligi zawodnicy. Nie sprawdzi się - trudno. Będzie trzeba szukać dalej. No chyba, że faktycznie przyjdą Arabowie i wpompują w klub miliony euro
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 23.02.2009, 07:16
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=4443
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 23.02.2009, 07:56
Dzięki za tego linka. W końcu ktoś opublikował to od czego powinniśmy zacząć rozważania w tym temacie.
Z tego widać że kasy nie ma i nie będzie. Ciekawi mnie jaki jest wynik za rok ubiegły. Ale o tym dowiedmy się za ponad miesiąc.

Mam nadzieję że przez ten kryzys przebrniemy jakoś obronna reką - bo wiele klubów będzie miało poważne kłopoty.
c.d.n.
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 23.02.2009, 09:08
Pewnie mnie wyśmiejecie , ale ja wierzę ,że Bednarz do piątku jeszcze kogoś "niespodziewanie zaklepie".
Może tego Hajducha ? (jeśli już gdzieś nie poszedł).
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Stary 23.02.2009, 10:09
Mistrzostwo jest naszym celem.
Podobnie jak jest celem Polonii, Legii i Bełchatowa, które(realnie rzecz biorąc)w ogóle się nie wzmocniły, a dwie ostatnie wręcz - osłabiły(Bełchatów stracił środek pomocy, Legia ma jednoosobowy atak w osobie kontuzjowanego Chinyamy). Lech też nie kupił nikogo, kto mógłby od razu wejść do składu i o czymś zadecydować(podpierając się opinią Smudy o ich nabytkach).

Realnie rzecz biorąc - żeby naprawdę się wzmocnić musielibyśmy wydać kwoty liczone nie w setkach tysięcy, a - milionach euro. Bo wybacz, ale Garguła wirtuozem żadnym nie jest, a porządni napastnicy strzelający dużo bramek są bardzo drodzy. Kogo ty oczekiwałeś? Jakiegoś nieodkrytego diamentu za kilkaset tysięcy euro + śmiesznej wysokości długoterminowy kontrakt dla niego? Rozczaruję Cię - nie ma takich. Albo bierzemy młodego i liczymy, że się rozwinie, albo jakiegoś dziadka i modlimy, żeby się w trakcie sezonu nie rozsypał.
Dobrego bramkarza też trudno wyciągnąć za darmo(mówimy tu o kimś klasy co najmniej Muchy, a nie jakimś wynalazku).

Beto to "noname", jak wszyscy trafiający do naszej ligi zawodnicy. Nie sprawdzi się - trudno. Będzie trzeba szukać dalej. No chyba, że faktycznie przyjdą Arabowie i wpompują w klub miliony euro
Nie rozumiesz. Teraz jest, ale jak go nie zdobędziemy, to się okaże, że wcale nie było . Ja nikogo nie oczekiwałem, bo wiem jak jest, to Bednarz mówił o "wielkim wzmocnieniu", do niego pisz listy . A bramkarza? Dobrego nigdy za darmo nie wyciągniemy, ale już takiego co będzie miał wielkie szanse na wygryzienie Pawełka jak najbardziej. Tylko, że takiego też nie, bo trzeba by go znaleźć. To nic, że Janukiewicza testuje Korona, u nas chyba nawet przez myśl nie przeszło nikomu, żeby go przetestować. Albo chciał za dużo. Tak, na pewno chciał za dużo . Dlatego, ogółem pełni optymizmu (rywale się przecież też nie wzmocnili, a nam się "wykrystalizowała" kadra, grają już długo ze sobą, więc nie damy się żadnym ŁKS-om, a tym bardziej Kuchenkom) - przystępujemy do rundy wiosennej. Naprawdę polecam to optymistyczne myślenie, człowiekowi dużo lżej i weselej .
Odpowiedz cytując
Crusi
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 23.02.2009, 10:11
W obliczu kontuzji Guly, na miejscu naszego zarzadu jeszcze raz dobrze przemyslalbym sprawe Ettiena i probowal goscia sciagnac do klubu, bo wszyscy wiemy jakie mamy szczescie do pilkarzy z poszarpanymi kolanami ;/
"WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER"
THE WHITE STAR DIVISION
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów