|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Watpie w zapis umozliwiajacy anulowanie transferu (a raczej jestem przekonany o jego braku). Znajac nasze "szczescie", latem karetka przetransportuje wciaz niesprawnego do gry Gargule do Krakowa. A pozniej pojawia sie kolejne komplikacje zdrowotne
![]() Poki co, spelnia sie czarny scenariusz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A może on po prostu dogadał sie potajemnie z lekarzem klubowym i tak na prawdę udaje, żeby pograc na nosie Bełchatowowi
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Bardzo czarny scenariusz..podobał mi się ten tekst z karetką....wciąż liczę na Jirsaka
![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czemu Jirsak dziś nie grał w ogole?
![]()
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto
![]() ...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę... W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund
Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ponoć jakiś drobny uraz
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
To czym on w tym momencie rózni się od Dawidowskiego? GKS inwestowal w jego przygotowanie do sezonu a tu klops, pewnie runda z głowy (nawet jak wróci to i tak potrzebuje czasu na złapanie formy). To nie jest przypadek, jak ktoś ma "syf" w nodze to jzu tego nie wyleczy się do konca nigdy. I nie jest to kwestia tylko i wyłącznie pieniedzy/leczenia (vide Owen). |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Gdzie można zobaczyć akcję, po której Garguła doznał kontuzji, bo na youtube nie znalazłem. A jestem ciekaw, bo w Cafe Futbol powiedzieli, że Garguła doznał tej kontuzji po uderzeniu piłką w głowę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
I cała runda przerwy, więc pożytku z niego od pierwszych dni we Wiśle raczej nie będziemy miec... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Na Weszlo napisali, że Garguła będzie gotowy do jakichkolwiek treningów dopiero od lipca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Jesli ogladales Cafe Futbol to tam była ta sytuacja pokazana, no i panowie sugerowali, ze po takiej kontuzji nie ma co specjalnie liczyc na wysoka forme w 2009 roku...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
i pomyśleć że gdyby nasi sie ociągali z transferami tak jak w poprzednim okienku (Marcelo) to jeszcze kontrakt z Gargułą nie byłby podpisany... A tak poważnie to nawet na ewentualne puchary zapewne sie nie przyda bo nawet jakby zaczął treningi w maju-czerwcu to już za pozno żeby dojść do dobrej formy. Natomiast jeżeli faktycznie zacznie treningi w lipcu to chyba nawet na runde jesienną nie bedzie z niego pożytku..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Ciekawa jestem czy klub zabezpieczył się w kontrakcie na taki przypadek? Forma i dyspozycja mogą już niegdy nie wrócić, a zobowiązania co do płac pozostają. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja myślę że Wisła powinna teraz zrobić wszystko aby dogadać się z Bełchatowem w sprawie leczenia Guły, tzn. dołożyć się do tego leczenia i wysłać go na te pół roku do którejś z tych cudownych klinik w Niemczech (tam ponoć są najlepsze) i nie szczędzić na tym ani grosza bo jak pokazują przykłady naszych niektórych kalek - z poważnymi kontuzjami nie ma żartów. A na zachodzie jakoś piłkarze (w przeciwieństwie do naszych) nawet po najgorszych kontuzjach wracają jak gdyby nigdy nic. Lepiej więc zainwestować parę ojro w leczenie i rehabilitację w najlepszych warunkach bo to się zwyczajnie może opłacić.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Może w takim razie będziemy mieć szczęście w nieszczęściu i jakimś cudem zakontraktujemy Ettiena... Skoro na Gargułę specjalnie liczyć w tym roku nie możemy, taki krok wydaje się prawdopodobny.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli Garguła zszedł z boiska o własnych siłach, to znaczy, że ma uszkodzone więzadła poboczne a nie krzyżowe co jest BARDZO WAŻNE. Gennaro Gattuso grał z taką kontuzją do końca meczu a poźniej wrócil do gry po dwóch miesiącach. Wiem, że nie ma co porównywać slużby medyczniej Milanu a naszej, ale Garguła gdzieś pod koniec maja lub w połowie czerwca powinien wrócić do treningów. Więc szczęście w nieszczęściu, że to tylko poboczne, bo nie będzie tak źle.
Proszę Was, poczekajcie na rozwój wypadków, a nie prorokujcie, że będzie to drugi Dawidowski. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Garguła - wg informacji podanej na interii - ma zerwane więzadła krzyżowe...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie możliwe, bo wtedy nie zszedł by sam z boiska...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
"Rezonans magnetyczny potwierdził wstępne diagnozy i nasze najgorsze obawy. Łukasz ma zerwane więzadła krzyżowe i w tym sezonie już nie zagra. Czeka go operacja i długi okres rehabilitacji" - powiedział rzecznik prasowy PGE GKS Michał Antczak.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze, że będą chcieli się dogadać z Wisłą jak i gdzie go leczyć...może to trochę przyspieszy sprawę - ale gadać chcą dopiero jak mu się coś stało...ehh, te wsioki...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś mi powiedział że będzie z nim tak samo jak z Niedzielanem. Totalna bzdura, bo Garguła to ambitny człowiek i na pewno zrobi wszystko by być gotowym.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To proste , teraz zaproponuja, aby wszystkie koszty leczenia i rehabilitacji poniosła Wisła. Oni już nie mają w tym żadnego interesu, aby do Guły dopłacać. Live is brutal
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
I tu sie mylisz, to że zszedł z boiska o własnych siłach nic nie znaczy, tak samo nie świadczy o tym jak poważna jest to kontuzja i której części kolana ona dotyczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cytat:
ach co za pech... |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A to Niedzielan doszedł do formy?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Cieszy mnie to że nasi bramkarze zachowali czyste konta oby tak dalej w lidze:]
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Przerażające to wszystko ...
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,37360,t...wiadomosc.html ... ale to wszystko przez BEŁCHATÓW! Nic na nim nie zyskają, a muszą płacić pensję. A tak to by grał pewnie w Wiśle. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Nie da się ukryć, że nieciekawie to wszystko wygląda, ale trzeba trzymać kciuki za szybki powrót do zdrowia Guły. Chcieli mieć w Bełchatowie lidera za wszelką cenę to mają :/ Szkoda, że nie udało się sprowadzić go do Krakowa od zaraz, wszystko wyglądałoby zgoła inaczej. Zdrowiej Łukasz!
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Belchatow nie ma pilkarza, nie ma kasy od nas, i w dodatku musi mu placic pensje za nic. chytry dwa razy traci, nigdy wiecej handlu z tym klubikiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Sama zaś kontuzja to fatalna informacja. Mało prawdopodobne, żeby Garguła mógł zagrać na początku przyszłego sezonu kiedy prawdopodbnie będziemy grać w fazie wstępnej europejskich pucharów. A puchar UEFA rusza już pod koniec czerwca. Nie wygląda to dobrze. Tym bardziej, że po takiej kontuzji może nawet wogóle nie wrócić do formy. ![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|