|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
Szacun.... ![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
W sumie ciekawa rozkmina
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() a tak na powanie, to oni tam swoje mecze grają ;] ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ludziska, niech napisze ktoś kto się zna na takich rzeczach.
Mam w planie kupić telewizor LCD,37'', najlepiej Samsunga bo słyszałem że są bardzo dobre. Można taki w miare dobry sprzęt kupić tak do 2000 zł.? czy nie da rady? Oczywiście chodzi o to, żeby obraz był jak najlepszy, nie mam telewizji cyfrowej, żadnych n - ek ani nic takiego, zwykła kablówka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Pilnie poszukiwany sternowik do takiej oto kamerki internetowej:
![]() wszelkie namiary na sterownik mile widziane. ![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
http://www.lodowisko-krakow.pl/ lodowisko na Olszy /SAMA WISŁA/ !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Poleci ktoś jakieś ciekawe miejsce w okolicach rynku? Czytałem gdzieś o jakiejś kawiarni(?) z dobrą gorącą czekoladą itd. Info pilnie potrzebne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
UW&I proponuje Wedla na rynku
Byłem ostatnio i polecam![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Byłem przedwczoraj pod M1 i Pan ochroniarz powiedział mi, że w tym roku nie będzie bo im się nie opłaca...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Co do kamerki to może być ciężko http://www.lago.pl/kamerka-interneto...ela-p-313.html
to jakiś mało firmowy sprzęt,ale sądzę że skoro pod usb to windows sam sobie poradzi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
witam, mam problem, ponieważ kupiłem koszulkę na allegro i jest za duża... czy jest jakaś możliwość zmniejszenia jej bez zanoszenia do krawcowej
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiecie czy u krawca można poszerzyć ściągacz albo coś z nim zrobić, żeby nie był taki ciasny? Może ktoś coś wie na ten temat
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Proszę o polecenie DOBRZE wyposażonego sklepu RTV, google i tego nie powie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
gdzie mogę obejrzeć ten odcinek rozmów w toku gdzie był taki pedał, odcinek się zwał chyba "mówią mi gej, pedał, ciota.." czy jakoś tak.Wie ktoś gdzie to można obejrzeć?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Nie gwarantuję, ale tam przeróżne dziwne rzeczy elektryczno elektroniczne kupowałem. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
jak w grze FM 2009 instaluje sie logopacki?
wypakowalem dwa foldery 'normal' i 'small' i gdzie powinienem je umiescic? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Nijak w necie nie moge znalezc, takze jakby ktos posiadal taka kamerke to bede wdzieczny za pomoc. ![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
czy na jutrzejszy sparing z piastem beda wpuszczani widzowie?
![]()
"SERCE W BIELI, KREW W BŁĘKICIE,
WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Maniek - oficjalnie nie. Napewno jednak sie bedzie dalo jakos wejsc.
Moje pytanie z tematu "Jak grac". Przeklejam tu bo tam malo osob zaglada. Bet at home naszym sponsorem. Dobra, wypada cos zagrac. Teraz moje pytanie. Jak wyglada typowanie przez internet? Czy po zalozeniu konta dostaje sie jakis poczatkowy kapital? Czy trzeba przelewac forse na to swoja konto czy to jest jakos podpiete pod konto bankowe? Ogolnie jakies porady, cieple slowa Za wszystkie opinie dziekuje z gory. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dzieki za odp
.Kilka lat temu bylo tak ze na maila lub jakies portale towarzyskie przesylali kod z bonusem w wysokosci 5 zl, ja mialem tam kiedys konto (i pewnie nadal mam tylko zapomnialem nicku i hasla) jak mi sie skonczyla kasa to napisalem do nich zeby mi przeslali druczki do wplacenia kasy i przyslali poczta. Ale jakos nigdy juz w to nie gralem i teraz nie wiem. Co do bonusow to po wplaceniu jakiejs tam kwoty i obrceniu jej cos napewno dostaniesz. Pozdro ![]()
"SERCE W BIELI, KREW W BŁĘKICIE,
WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
mam może i głupie pytanie ale co znaczy tekst "10 znaków" słyszałem że "pier.dol się" prawda
![]() BOGUŚ CUPIAŁ = WIELKA WISŁA WKS TSW ZKS BKS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Dobra, dzieki wszystkim za odp. Doczytam regulamin i wygrywam miliony
Dejmian - zeby post zostal wyslany musi miec przynajmniej 10 znaków. Dlatego jesli ktos pisze post, ktory jest krotszy to z reguly dopisuje owe tajemne "10 znakow". |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jak wiadomo zeby byla duza sprzedaz, strona musi byc dobrze wypozycjonowana w wyszukiwarkach. Dlatego mam do wszystkich prosbe...
jakie frazy, wyrazy itp. wpisalibyscie do wyszukiwarki google aby znalezc wyjazd na zagraniczne wczasy? Prosilbym o wpisywanie po jakich slowach kluczach szukalibyscie odpowiedniej strony z wycieczkami. Bede bardzo wdzieczny... np. urlop, wycieczki, last minute egipt, wypoczynek itd... Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Trenował ktoś krav maga? Jak tak to gdzie i czy w ogóle warto
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
żebyś zamiast mnożyć tych pieniędzy ich nie podzielił
![]() jest tu jakiś mechanik? jak tak to poproszę na priv bo mam trochę pytań,tylko mechanik a nie ktoś "kto się zna" na autach ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Mam takie pytanie, w jakim meczu w którym roku rozpoczął kierować dopingiem na Wiśle nasz obecny gniazdowy ? ?
![]() Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 19.02.2009 o godz. 19:27.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Umowa skończyła się z era 10 dni temu i ile będzie trwało zerwanie usług.Jest jakiś okres wypowiedzenia?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie sie ustawia w gg żeby nie uruchomiało po włączeniu komputera?
Mecz chyba z Górnikiem Polkowice albo Łęczna w okolicach 2003. Dokładniej nie wiem. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|