|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
no własnie zablokowałem aktualizacje
a mam 3 dni do końca okresu czegośtam zobaczymy co sie stanie potem ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A ja mam takie pytanie, czy Skwk ma coś wspólego z Wisla TV, kto jest odpowiedzialny za Wisla TV i czy współpracują oni z kimś, pomaga im klub, czy to tylko inicjatywa ludzi z nieoficjalnej strony Wisły Kraków?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
kolejnym sposobem jest zakup oryginalnego windowsa
ja instalowałem na nowo i oczywiście na nowo postawionym windowsie od razu blok automatycznych uaktualnień. ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
jedyny sposób na wywalenie tego szajzu jest przywrócenie systemu lub format (chyba to cię nie interesuje)![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A aktywatory nie pomagaja?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To są 3 pliki w folderze Windows na dysku C, poszukajcie na necie na pewno jest to opisane. 2 można normalnie usunąć a 3 po ponownym włączeniu komputera, traw to 3min. Przynajmniej na XP się z tym tak uporałem dawno temu.
![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
z jakiej piosenki jest ten tekst:
'weighing my brain, no cocaine, I don't wanna, I don't wanna go insane' i jakby mógł ktoś przetłumaczyć to dosłownie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
RemoveWGA tym programem najpierw zrób a potem wyłącz aktualizacje i powinno pomóc
![]()
I
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
edytowałem rejestr kasowałem pliki dosłownie wszytko jak w poradach sciagnietych z neta i zawsze pyta ![]()
![]()
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
![]() zaraz wrzucę linka http://www.sendspace.pl/file/Ky22fXs3/ http://hostuje.net/file.php?id=401f5...316f5f717f2707 polecam
Ostatnio edytowane przez Hudy : 16.02.2009 o godz. 17:05.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Windows Validation Crack.exe ![]()
![]()
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
paczka składa się z 8 plików i jest tam Windows Validation Crack.exe ale wrzuciłem go tutaj oddzielnie http://www.sendspace.pl/file/puiiaq39/ daj znać jak rozwiążesz swój problem ![]() ![]()
|
|
|
|
Viva Mauro!
Offline |
|
|
Powiadomienia już nie ma. Dzieki za rady
![]() Użyłam jakiegoś tam programu, który znalazłam na googlach. Dokładnie tego: http://www.idg.pl/ftp/pc_11721/RemoveWGA.1.2.html
Ostatnio edytowane przez Ola7 : 16.02.2009 o godz. 19:06.
![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
e
zgubilem tablice rejestracyjna , ile kosztuje wyrobienie nowych blach ? czy musi isc wlasciciel auta osobiscie ? i jakie koszta , ****a |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W - nie chce Cie w blad wprowadzac ,wiec jak cos to ktos sprostuje ale ja nie wiem czy w przypadku zaginiecia tablicy nie bedzie czasem trzeba wszystkiego wyrabiac od nowa.
Nowe tablice - z inna rejestracja, co za tym idzie nowy dowod, przepisywanie OC...Najpewniej musisz isc do urzedu i sie dowiedziec. Co do obecnosci wlasciciela to przynajmniej u mnie, po zgubieniu dowodu rejestracyjnego, zadowolili sie recznym upowaznieniem wlasciciela dowodu. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Przepisanie OC - najmniejszy problem
się wie - branża![]() Poza tym będziesz musiał chyba zglosić na policji zaginięcie żeby urzędasy nie robiły z Ciebie oszusta - wiesz, takie blachy na czarnym rynku stanowią pewną wartość. ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś gdzie w Krakowie jest punkt naprawy aparatów cyfrowych?
![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Mozecie krótko wytłumaczyc zasady Snookera bo ogladam meczyk Williams-Gilbert i wogole nie kumam...? Pliska z góry Thx
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
nie wie ktoś gdzie mógłbym kupić koszulke JWP w Krakowie albo na internecie
![]() BOGUŚ CUPIAŁ = WIELKA WISŁA WKS TSW ZKS BKS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Punktacja: czerwona za 1, kolorowe odpowiednio w tej kolejnosci od 2 do 7. dodatkowo pojawiają się sytuacje gdy niemożliwe jest jakies wykonanie jakiegoś uderzenia i gdy sie nie uda tego zrobic punkty dla rywala Edytka: MISTA92, gra się do wygrania określonej liczy partii a tak pozatym: http://pl.wikipedia.org/wiki/Snooker
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 17.02.2009 o godz. 09:55.
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jaki jest wynik meczy Williams-Gilbert ta są jakies sety czy cos?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś jakie trzeba zdawać przedmioty na maturze by móc starać się na psychologię na UJ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
jak się nazywa firma ochroniarska która ma kontrakt z sephorą, empikami, smykami
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Cytat:
nie trzeba być osobiście, nie zmieniają numeru rej., napewno potrzebny jest do wyrobienia blach dowód |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Poszukuje materialu z TVNu (nie C+) ktory byl w wiadomosciach jak wbieglismy na boisko po meczu z Arka... Troche spedzilem na szukaniu, kiedys bylo na stronie tvn24 czy tam zwyklego, moze ktos zapisal to na dysku? Bylbym wdzieczny
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Cześć, poszukuję stronek z powtórkami starych meczów Wisły do oglądnięcia.Spotkał się ktoś z taką stronką ?
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
i pies jej powiedzial, ze jak to zglosi ze kradziez to musi placic za blachy NOWE 80 itd a jak nie zglosi tego i pojdzie do wydzialu komunikacji i zglosi zgube to dadza duplikat za 70 ja pierdziele taka .......a a tyle klopotu , radze idzcie dokreccie swe tablice rejestracyjne :| |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Poszukuję fajnego miejsca gdzie można zjeść pizzę ze znajomymi. Interesuje mnie Stare Miasto i Kazimierz.
pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:43.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Gdzie polecacie produkować szaliki i jaka jest cena wyszycia jednego szala ?
![]()
W Polsce mamy wielu wrogów i stoczonych z nimi bójek
Jesteśmy Śląsk Wrocław - Nam należy się szacunek ! ------------------------------------------------------------------------------ ŚLĄSK-WISŁA-LECHIA |
|
|