|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ja ma problem z cholerna Vista. Mam wszystko ustawione nawet lepiej niz poprzednio na XP`ku glosniki. Dzwiek z muzycznej jest bo gdy daje na przycisk coby testowal dzwiek i ustawienie glowsnikow to dobrze sie pojawia kanaly sa dobrze ustawione. Tylko K***a jak chce odpalic jakas mp3jke lub film albo serial to niestety ale dzwieku nie mam. GRRRR juz mnie na to szlag jasny bierze bo 5 godzine mecze sie by to ustawic a jak dzwieku nie bylo tak nie ma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
przy instalowaniu tego pierwszego ustaw zeby zainstalował ci Media Player Classic (o ile juz tak nie jest ustawione), potem restart systemu i spróbuj otworzyc |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wiecie gdzie teraz jakieś są dobre promocje butów na lato? (adidasy), sklepy które możecie polecić z butami nike, rbk itd. Ostatnio wypatrzyłem takie https://www.shoezoo.com/itemImg/PAAAAAHPCKAIFDGF.jpg, ale rozmiaru nie było i zwała. Więc coś w ten deseń jesli możecie polecić jakieś sklepy
![]() ![]()
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Czy jest jutro otwarty Fanatyk ?
jeśli tak to od której ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest ktos w stanie mi to wytlumaczyc? Bo mnie zaraz szlag wezmie. Wszystki dziala wszystkie testy przechodzi tlyko tego K**** pier****** mp3 nie moge odtwarzac bo brak dzwieku google juz mi prawde chcialo powiedziec tylko ze okazalo sie ze nie jestem najpiekniejszym na swiecie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]() Wie ktoś jakie sterowniki albo coś innego z tym zrobic
Ostatnio edytowane przez Arkas : 15.02.2009 o godz. 21:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Czy jest jakaś strona z torentami z premiership aktualizowana na bieżąco ? (coś jak DavkaBT z NBA)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Dla spraw mission impossible idealnym programem jest Dziobasplayer. Nie miałem filmu, który oparł by się temu programowi.
![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
[FONT='MS Shell Dlg 2']http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...how+2009.01.12[/FONT] spróbuj to ściągnąć i zainstalować ![]() ![]()
Wisła Dla was to pięć liter dla NAS to całe ŻYCIE!!
Kompot [*] Będziemy pamiętać! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zna ktos jakas agencje pracy tymczasowej w Krakowie ?
Ostatnio edytowane przez lodecki : 15.02.2009 o godz. 22:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
jobman, ul. Wileńska 2a http://www.jobman.pl/jobman/krakow - pieniadze od reki po okazaniu podpisu od kierownika
itc, Kurniki 4 http://www.itcpraca.pl/ - pieniadze po 10tym dniu następnego miesiąca stawki podobne, czasem znajdzie sie jakis rarytas np 9zl/h na reke a tak to z 5.5zl/h na reke generalnie białe murzyństwo pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez godzilla : 15.02.2009 o godz. 22:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ale który?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla mnie to nie problem z karta a z kodekami. Proponuje odinstalowac wszsytkie jakie masz i zainstalowac na nowo.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
ja mam problem z operą - nie mam n a pasku adresu, strasznie mnie to wku***a od wczoraj, nie wiem jak to zrobiłem
tak to wygląda ----> http://i43.tinypic.com/14uw58j.jpg tam gdzie strzałka powinien byćadres strony, wie ktoś może co z tym zrobić ? |
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Szeroko rozpisywany problem w sieci. Sciagajac aktualizacje do XPka dolaczylas do systemu plik ktory sprawdza oryginalnosc twojego systemu. Usunac sie to da przestudiowac tylko musisz ponizszy link. Dobra rada na przyszlosc to sprawdzanie jakie aktualizacje system nam sciaga i instalowac tylko wybrane. Pozdrawiam
http://www.google.pl/search?q=window...ient=firefox-a ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Najpierw wyłącz sobie aktualizacje automatyczne jeśli tego nie zrobiłaś. Możesz to zrobić wchodząc na właściwości mojego komputera >> aktualizacje automatyczne i zaznacz "powiadom mnie ale nie pobieraj...". Wejdź w panel sterowania >> centrum zabezpieczeń >> zmień sposób informowania mnie przez centrum zabezpieczeń >> odznacz aktualizacje automatyczne. Może pomoże ![]() I moje pytanie.... To prawda, że postawiono lodowisko koło Galerii Krakowskiej?
Ostatnio edytowane przez gris : 16.02.2009 o godz. 12:22.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bedzie wyjazd na piasta gliwice? bo cos mi sie obiło o uszy ze nie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
dobrze ci się obiło o uszy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jaki powód?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
daj znac jak rozwiążesz problem bo mam podobny
probowalem przez rożne programy i sposoby i niestety bezskutecznie ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ja to chyba tak rozwiązałem, że zrobiłem przywracanie systemu windows do punktu z przed paru dni. A potem trzeba zablokować automatyczne aktualizacje. Ale może są inne sposoby
![]() |
|
|