The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.02.2009, 15:20
Dowaliliscie sie do tego Pawelka jakby wam matke zabil. Tak naprawde przewalil nam jeden mecz. Z Lechem. Obawiam sie jednak, ze wtedy Lech, a wlasciwie Amica byla tak zmotywowana, w dodatku Skorza jakies eksperymenty ze skladem robil, ze nawet z Buffonem w bramce bysmy ten mecz przegrali. Raz na 10 lat nawet u siebie dostaniemy z Pyrami. Wypominanie bramki z Gornikiem jest smieszne. Gdyby nasi supersnajperzy na czele z powabnym Zienkiem i Brozkiem nie kopali sie czolach w sytuacjach sam na sam to do przerwy byloby 3:0 i na 2. polowe Mariusz by nie musial wychodzic. Ze Slaskiem bramka padla w 11 minucie. Cale 80 na odrobienie. A nie, sorry, 65. Bo 2 zawodnikow zapomnialo, ze jest cos takiego jak mozg i wypada go czasem uzywac. Z Legia wyszlo na rowno, bo jedna sytuacje wyciagnal niewyobrazalna, zreszta znowu nasi dali w przodzie prawdziwy popis.
Nie uwazam, ze Mariusz to super swietny bramkarz, ktory jest lekiem na cale zlo, ale jesli tylko on ma odpowiadac za te wszystkie remisy i porazki to to jest smieszne.
Co do wyboru bramkarza, jesli prezentuja podobne umiejetnosci to chyba oczywiste jest, ze Kangura trzeba brac. Najmlodszy, najtanszy. Jesli rzeczywiscie jest forsa to lepiej ja na cos innego uzyc. Chocby jeszcze raz sprobowac z Gargula.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 15.02.2009, 15:26
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
Dowaliliscie sie do tego Pawelka jakby wam matke zabil.
Kiedys byl Strak, potem byli Jop, Zienczuk, Brozek. Ktos musi byc bo niektore tematy umarlyby smiercia naturalna, a autorzy postow zbytnio by sie nudzili. Niedlugo "moda" na Pawelka minie i znajdzie sie ktos nowy.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 15.02.2009, 15:35
Nikomu nie dogodzi... Testy zle, sciagaja ogorkow na testy, ktorzy nic nie potrafia - kompromitacja klubu, przyjechal pilkarz na testy, pokazal sie z dobrej strony, chca podpisac z nim kontrakt - tez zle. Z tego wynika, ze kazdy juz Australijczyka spisal na straty.

Ale skoro sa testy to ich rezultat moze byc pozytywny lub negatywny. Po co mialby przyjezdzac jesli wykluczamy mozliwosc tego, ze okaze sie dobry ?

A ja uwazam, ze jesli nie ten Slowak to kangur jest najlepszym wyborem. Dobrze prezentuje sie na treningach, ma umiejetnosci, jest szybki, zwinny, gra na przedpolu.

Co do jego pobytu w Juventusie to nie wiem czy to nie wiekszy plus i rekomendacja niz pozostale. Tam nie przychodzi byle kto, przewaznie jest to poprzedzone obserwacjami, a nawet jesli nie to na pewno tamtejszy trener, ktory pracuje z Buffonem pamietajmy, przed podpisaniem kontraktu wydal na jego temat opinie. Umowe podpisal wiec byla pozytywna.
Odpowiedz cytując
Coolpick
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 15.02.2009, 15:39
Absolutnie nie mam zamiaru zrzucać winy na Pawełka za 4 czy 5 meczów w rundzie jesiennej, w których potraciliśmy punkty. Moim jednak zdaniem bezdyskusyjny jest fakt, że jest on za słabym bramkarzem jak na zespół, który walczy o Mistrzostwo Polski. Według mnie Mariusz nie zalicza się nawet do najlepszej 5 bramkarzów w naszej lidze. Jak dla mnie Pawełek jest średnim bramkarzem, któremu zdarzają się wpadki. Dobrego bramkarza ce..... to, że potrafi bronić to co powinien, przy czym nie zdarzają mu się żadne większe farfocle. Natomiast bramkarz bardzo dobry powinien od czasu do czasu fenomenalnymi paradami uratować jakieś punkty dla swojej drużyny, bądź pociągnąć nimi zespół do zwycięstwa. Potrzebujemy przynajmniej dobrego bramkarza, bo wiadomo, że zdarzają się mecze, że z przodu idzie ciężko i nic nie chce wpaść, a gdy wtedy przydarzy się bramkarzowi jakiś klops, to już nikt nie ma motywacji do gry. Nie chce wyrokować, który z tej 3 bramkarzy jest najlepszy, który spełniłby nasze oczekiwania, ale jeśli dzisiejsze info o bramkarzach na twsd jest prawdziwe, coś jest nie tak, skoro zamiast brać niby obserwowanych od dawna bramkarzy (Sin i Słowak) to bierze się Australijczyka, którego widziało się na kilku treningach i przez 135 minut meczu, gdy tak na prawde nie miał okazji pokazać swych umiejętności.
Odpowiedz cytując
airborne4009
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 15.02.2009, 15:43
Fernando Redondo napisał(a):Wyświetl post
zamiast bredzić zadaj sobie trud i obejrzyj skróty meczów na stronie klubu fina. Zobaczymy czy się nim tak zachwycisz.

W obecnej sytuacji dużo lepszym pomysłem jest dać grać Pawełkowi i zatrudnić kangura na pół roku. Niech ma szanse. A w tym czasie szukać dalej. Bo po prostu nie znaleźliśmy i tyle...
Czego szukac? Kolejnych wirtuozow futbolu z Wysp Dziewiczych? Nie rozwalaj mi uczuc, bo w kazdym powaznym klubie budowe druzyny zaczyna sie od bramkarza. A u nas Pawelek rowna sie pare wtop w lidze. On poprostu musi miec powaznego konkurenta,a nie lawko przesiadywacza,zeby tylko byl.
Semper Fidelis

,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 15.02.2009, 15:53
...

Wasiu, ale o czym Ty piszesz? Właśnie czasami bywa tak, jak w opisywanych przez Ciebie spotkaniach z Górnikiem czy Śląskiem... Wtedy, żeby myśleć o zwycięstwie czy też remisie trzeba być na 0 z tyłu. I ja nawet nie miałbym pretensji do Pawełka, gdyby wpuszczał te farfocle co jakiś czas ale też coś Wiśle wybronił! Natomiast Mariusz - przykro to pisać bo to bardzo sympatyczny człowiek - nie uratował nas w zeszłej rundzie ani razu... I to nie jest tak jak próbują niektórzy wmówić, że szukamy kozła ofiarnego. Mariusz najwyczajniej w świecie jest jednym z najsłabszych ogniw zespołu dlatego spadają na niego słowa krytyki.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 15.02.2009 o godz. 15:55.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 15.02.2009, 16:32
Bramka ma ponad 8 metrow dlugosci i ponad 2 wysokosci. Zaden bramkarz niewiele zrobi jak bombarduja jego bramke strzalami z kilku metrow. A do takich sytuacji czesto w tej rundzie dochodzilo. Przy slabej postawie naszej defensywy, kiedy mnozyly sie pojedyncze bledy czy druzyna zapominala, ze trzeba wracac bylo oczywiste, ze pare bramek potracimy i bramkarz nie popisze sie raz czy dwa. Zgadzam sie z argumentem, ze Pawelek to bramkarz troche za slaby na Wisle, no ale skoro tu jest to zalezy mu sie wsparcie, a nie ciagle wylewanie pomyj. Ja mimo wszystko wieksze pretensje za ta runde mam do obrony, ktora niestety wcale nie jest taka silna, jak sie czasami pisze.
Takim meczem, ze nie chcialo wpasc bylo spotkanie z ŁKSem, gdzie mielismy naprawde pecha i niezlego bramakrza przed soba. Z Gornikiem druzyna nie wykazala niestety odpowiedniej motywacji i zostala pokara, rozgrzeszam, bylo to po TT, mieli prawo gorzej zagrac. Ze Ślaskiem calkiem trudne warunki srodowiskowe + zbytnia nerwowosc 2 filarow tego zespolu doprowadzily do takiej sytuacji, ze gralismy w 9.
Ale wyglada na to, ze bedzie trzeba zaprzestac dyskusji bo nowy bramkarz w jest raczej w drodze, mam nadzieje, ze bedziemy mieli z niego pozytek. Ciekawe czy Bednarz nas znowu czyms zaskoczy pod koniec okienka.
Odpowiedz cytując
polpol
Junior Member

Od: 12.2006

Stary 15.02.2009, 16:39
Bramka ma szerokość 7,32 m i wysokość 2,44 m. Tak dla ścisłości.
Odpowiedz cytując
Styk83
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 15.02.2009, 16:43
Ettien przechodzil dzis badania wydolnosciowe,wiec moze go podpisza,co do bramkarzy to jest smiech na sali,tyle czasu obserwowac (czy na pewno?)i dalej byc nie zdecydowanym,
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki".
Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
matizaq
Senior Member

Stary 15.02.2009, 17:24
. Zaden bramkarz niewiele zrobi jak bombarduja jego bramke strzalami z kilku
metrow.
Tak zgadzam się ! Szczególne bombardowali : Murawski i Pitry!
Pawełek jest na Wisłe za słaby i taka jest prawda ! Najlepiej to wziąść i Hajducha i "Kangura" a Pawełka spróbować sprzedać ! Jeszcze na tym mozemy zarobić a bramka będzie odpowiednio zabezpieczona.
Coś czuje ,że ten Ettien jest blisko Wisełki !
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 15.02.2009, 17:39
matizaq napisał(a):Wyświetl post
Tak zgadzam się ! Szczególne bombardowali : Murawski i Pitry!
Pawełek jest na Wisłe za słaby i taka jest prawda ! Najlepiej to wziąść i Hajducha i "Kangura" a Pawełka spróbować sprzedać ! Jeszcze na tym mozemy zarobić a bramka będzie odpowiednio zabezpieczona.
Coś czuje ,że ten Ettien jest blisko Wisełki !
Pawełek jest dobry na Wisłę. Szukać bramkarza, nie lepiej zmienić trenera na lepszego i takiego który się zna na robocie. Ettien pewnie podpisze na pół roku.
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 15.02.2009, 18:22
nesta napisał(a):Wyświetl post
Nikomu nie dogodzi... Testy zle, sciagaja ogorkow na testy, ktorzy nic nie potrafia - kompromitacja klubu, przyjechal pilkarz na testy, pokazal sie z dobrej strony, chca podpisac z nim kontrakt - tez zle. Z tego wynika, ze kazdy juz Australijczyka spisal na straty.

Ale skoro sa testy to ich rezultat moze byc pozytywny lub negatywny. Po co mialby przyjezdzac jesli wykluczamy mozliwosc tego, ze okaze sie dobry ?

A ja uwazam, ze jesli nie ten Slowak to kangur jest najlepszym wyborem. Dobrze prezentuje sie na treningach, ma umiejetnosci, jest szybki, zwinny, gra na przedpolu.

Co do jego pobytu w Juventusie to nie wiem czy to nie wiekszy plus i rekomendacja niz pozostale. Tam nie przychodzi byle kto, przewaznie jest to poprzedzone obserwacjami, a nawet jesli nie to na pewno tamtejszy trener, ktory pracuje z Buffonem pamietajmy, przed podpisaniem kontraktu wydal na jego temat opinie. Umowe podpisal wiec byla pozytywna.
To wytlumacz mi jedno - czemu ten bramkarz co dobrze sie prezentuje , ma umiejetnosci , jest szybki ,zwinny i dobrze gra na przedpolu ,w calej swojej 9(!) letniej karierze rozegral trzynascie oficjalnych meczy.Srednia - 1.4 mecze na rok - grajac a wlasciwie nie grajac w tak wielkich klubach jak Ancona,Hellas Verona,Carrarese.

Prosze wytlumacz mi to i podaj mi jakikolwiek inny przyklad gracza ktory jest dobry a gra po 1 meczu na rok przez 9 lat.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 15.02.2009, 18:25
1q2 napisał(a):Wyświetl post
To wytlumacz mi jedno - czemu ten bramkarz co dobrze sie prezentuje , ma umiejetnosci , jest szybki ,zwinny i dobrze gra na przedpolu ,w calej swojej 9(!) letniej karierze rozegral trzynascie oficjalnych meczy.Srednia - 1.4 mecze na rok - grajac a wlasciwie nie grajac w tak wielkich klubach jak Ancona,Hellas Verona,Carrarese.

Prosze wytlumacz mi to i podaj mi jakikolwiek inny przyklad gracza ktory jest dobry a gra po 1 meczu na rok przez 9 lat.
Dobry bo mało pewnie cche, zgodzi sie byc zmiennikiem dla Pawełka a i do swojej kariery dorzuci jakieś tam 2 mecze ligowe.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 15.02.2009, 20:02
matizaq napisał(a):Wyświetl post

Jeszcze wiecej emotikonek...

Odnosnie Silanpyy i kogokolwiek z bramkarzy to mnie bedzie obojetne ktory to bedzie byleby wyj***** Kazimierskiego.
Ettien, szybciorgiem nie jest kiedys szybciej przebieral nozkami teraz po kontuzji to widac ze nie doszedl do pelnej sprawnosci fizycznej, ale dla srodkowego ofensywnego az tak bardzo szybkosc nie jest potrzebna. Dodatkowo ma dobry przeglad pola, to moze sie podobac u niego i niezla technike. Pomysl z pol rocznym kontraktem, wedlug mnie nie jest glupi. Oby go podpisali i oby ettien odzyskal pelna sprawnosc u nas w Polsce.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 15.02.2009, 20:41
http://www.transfermarkt.de/de/verei...tartseite.html

Ci to zawsze się śpieszą
Odpowiedz cytując
Bobic
Banita

Od: 07.2006

Stary 15.02.2009, 20:43
fanfan napisał(a):Wyświetl post
http://www.transfermarkt.de/de/verei...tartseite.html

Ci to zawsze się śpieszą
Ta strona działa na takiej zasadzie jak wikipedia. Każdy może edytować wszysto
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 15.02.2009, 22:04
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Ettien, szybciorgiem nie jest kiedys szybciej przebieral nozkami teraz po kontuzji to widac ze nie doszedl do pelnej sprawnosci fizycznej, ale dla srodkowego ofensywnego az tak bardzo szybkosc nie jest potrzebna. Dodatkowo ma dobry przeglad pola, to moze sie podobac u niego i niezla technike. Pomysl z pol rocznym kontraktem, wedlug mnie nie jest glupi. Oby go podpisali i oby ettien odzyskal pelna sprawnosc u nas w Polsce.
czy Ty oglądałeś ten mecz na żywo ?
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 15.02.2009, 22:07
Bobic napisał(a):Wyświetl post
Ta strona działa na takiej zasadzie jak wikipedia. Każdy może edytować wszysto
Czyli realne może sie stać że w tym okienku przyjdą do Wisły Casillas z Torresem
Odpowiedz cytując
koker
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 15.02.2009, 22:13
<Crasch> napisał(a):Wyświetl post
Czyli realne może sie stać że w tym okienku przyjdą do Wisły Casillas z Torresem
Impossilbe is nothing
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 15.02.2009, 22:41
o ile sie nie myle to każda zmiana musi byc zaaprobowana przez medertatorów tak ? bo gdyby było innaczej już dawno tego typu rewelacje byśmy mieli
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 15.02.2009, 22:43
Cytat:
Adrian Ochalik, rzecznik klubu: - Rezygnujemy z transferu Sillanpaa.
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358..._najwyzej.html
Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 15.02.2009, 23:07
Koleś jest obserwowany przez klub od ponad pół roku, był już na testach w lecie, uzgodniono z nim warunki transferu, a potem puszcza jedną szmatę w sparingu i z niego rezygnujemy, a trener bramkarzy mówi, że w ogóle nigdy wcześniej nie widział go w meczu. Co za cyrk.

Wisła podpisze Vanstrattana, bo jest za darmo. Przecież zawsze tak jest.
Odpowiedz cytując
airborne4009
Senior Member

Stary 15.02.2009, 23:11
Ale jaja
Semper Fidelis

,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 15.02.2009, 23:19
Haha czyli wykrakalem 2 dni temu... ze jak juz sie dogadaja z Finem i jego klubem to z niego zrezygnuja, bo nie spodoba im sie jego forma sportowa.

Maly cyrk. Facet po kilkunastu godzinach podrozy, pierwszy raz gra z nowym zespolem po jednym treningu i wszystko to przekresla caly jego dorobek, to ze gral w kadrze Finlandii, zostal tam uznawany najlepszym bramkarzem ligi, i ma generalnie dobra opinie... Chyba po prostu ten nieudany mecz wykorzystano jako pretekst aby nie wydawac pieniedzy i podpisac darmowego bramkarza.
Ostatnio edytowane przez nesta : 15.02.2009 o godz. 23:22.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 15.02.2009, 23:23
Jak ktoś jest dobry, to nawet po 24 h trzymania w klatce, nie popełnia podstawowych błędów, jak ustawiania się na linii.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Pusiek
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 15.02.2009, 23:26
Nie wiadomo, na ile są wiarygodne te wiadomości........ja bym spokojnie poczekał......chociaż , tak jak tu pisałem..żaden z testowanych chyba nie prezentuje dużo lepszego poziomu od Pawełka...a jeśli nawet prezentuje..to przy treningach z Kazimierskim, przestanie......tak na marginesie:
bardzo mocno liczę na zatrudnienie Ettiena...
mam nadzieję, że wyniki badań będzie miał dobre..
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski

STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!!
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 15.02.2009, 23:31
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Jak ktoś jest dobry, to nawet po 24 h trzymania w klatce, nie popełnia podstawowych błędów, jak ustawiania się na linii.
Jest takie coś jak słabszy dzień, np...
Powtórzę się - czy analogicznie na podstawie jednego meczu Słowacja- Polska wyciagnąłbys wniosek, że Boruc jest leszczem bo wypuszcza piłki z rąk, ma zatem podstawowe, dyskwalifikujące bramkarza braki techniczne? Zapominając o dzisiątkach meczów gdzie ratował tyłek czy to Celtikowi, czy to naszej reprezentacji?

Silanpaa to zawodnik o uznanej marce w swojej lidze, grający regularnie w klubie, powoływany do kadry. Zawodnik z którym rozmawiano pół roku temu, który wówczas się podobał...

Ale ok, nasz trener bramkarzy jak wiemy fachowcem jest wielkim, ufajmy mu ;/
Odpowiedz cytując
Czopens
Banita

Od: 12.2008

Stary 15.02.2009, 23:33
Ja w tym okienku licze jeszcze tylko albo aż na Hajducha i Ettiena. Sprawa ucichła z lewym pomocnikiem Rużomberka, więc pewnie na dniach podpisujemy z Gułą . < marzyciel > : )
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 15.02.2009, 23:47
Taaaaaaaaaaaak. Wielki spisek, celowo sprowadzamy bramkarzy na testy, żeby powiedzieć im, że są za słabi. Jakbym nie był kibicem Wisły, to bym miał niezłą polewkę czytając ten temat.

Nie wiem czemu rzesza ludzi nie widząc Silanpy na oczy stwierdziła, że jest to wybawca naszej drużyny. Inni, również bez żadnych rozsądnych powodów, uznali Hajducha za nowego Jaszyna. Póki co widzieliśmy tylko urywki ich występów i szczerze powiedziawszy ani jeden, ani drugi nie zachwycił. Statystyk i papierów na grę też piłkarze ci nie mają oszałamiających, więc nie rozumiem skąd płacz i szerzenie teorii spiskowych.

Silanpaa był u nas na testach w poprzednim okienku, fakt, że chcieliśmy wziąć go na testy jeszcze raz na pewno o czymś świadczy. Poza tym liga fińska jest mocno egzotyczna, mówiąc szczerze jest tak samo egzotyczna jak liga australijska. Silanpaa zaraz po powrocie z pierwszych testów w Wiśle puścił bodajże 6 bramek w jednym meczu, w sparingu puścił jedną, co tu dużo mówić, szmatę i przy dwóch bramkach jakość jego interwencji była wątpliwa. Krótko mówiąc, po kiego wała nam taki bramkarz, jeżeli już mamy faktycznie brać kogoś kto nie spełnia naszych oczekiwań, to już lepiej brać go za darmo a nie bulić wykupne jakiejś drużynie.

Hajduch w sparingu musiał nie zachwycić, skoro nasz sztab nadal się waha. Z tego, co Slowaka widziałem, to jest to koleś z niezłym refleksem, odważny, ale bez kleju w rękach. Na dodatek pierwsza rzecz, która ewidentnie rzuca się w oczy nawet na skrótach. Koleś wychodzi nogami. To się może kończyć bilardem. Nasza obrona dobrze się ustawia i indywidualnie jest nieźle wyszkolona, ale łatwo się gubi. Boję się, że z takim bramkarzem tracilibyśmy dużo bramek.

Australijczyka zwyczajnie nie widziałem w akcji na tyle aby cokolwiek wyrokować, ale trenerzy coś w nim widzą, co więcej dostrzegli w nim coś także ludzie odpowiedzialni za transfery w Juventusie. Są na świecie takie kluby, gdzie nie trafiają piłkarze przypadkowi i jak dla mnie takim klubem jest właśnie Juventus.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 16.02.2009, 00:06
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
.....
Tylko, że ani Fin ani Słowak nie są anonimowymi piłkarzami z drugiego końca świata. Grają w cywilizowanych ligach, materiały z ich wystepami/statystykami są powszechnie dostepne. Nawet nie trzeba jechać bezpośrednio na stadion by ich zobaczyc... Albo się podobaja, albo nie. Albo podpisujemy umowę, albo nie zawracmy sobie nimi głowy.

No chyba, że wierzysz, że pan K. jest tak wielkim fachowcem, że po kilkudziesięciu minutach sparingu i paru treningach wychwycił niesamowity potencjał w pewnym Australijczyku, na którym nie poznał sie dotad jakikolwiek inny trener? Ach, zapomniałbym jaki to fachowiec odpowiada w naszym klubie za bramkarzy i jak to powszechnie jest on wielbiony za swój kunszt...

A ze "kangur" "grał" w Juve?
Król "grał" w Realu Madryt, tam chyba tez frajerów nie ściagają. Zawojował tą naszą lige po powrocie?

Nazwijmy rzecz po imieniu - bierzemy go bo jest za darmo i pewnie mało chce zarabiać. Jest bramkarz? - jest i to z jakim CV (w JUVE grał przecież! tym Juve), gawiedź sie uspokoi...

Koniec tematu z mojej strony, póki co to tylko spekulacje Dobranoc!
Ostatnio edytowane przez felipe : 16.02.2009 o godz. 00:11.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów