|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Witam,
Wiem, że to jak szukanie igły w stogu siana ale może znajdzie się osoba, która przypadkowo mogła znaleźć. Wczoraj między godziną 19:00 a 19:30 wyszedłem z pubu STARY PORT na ul. Jabłonowskich. Niestety nie pamiętam czy wziąłem plecak wychodząc czy przypadkowo zostawiłem koło pubu (bo niestety oblewałem zaliczone 2 egzaminy, więc byłem w stanie znieczulenia totalnego). Ewentualnie na ul. Straszewskiego tuż koło Jabłonowskich. Plecak firmy DIVERSE w kolorze czarnym z domieszką moro na przedzie. W środku znajdował się portfel ze wszystkimi dokumentami(sic!), dwie bardzo ważne książki, karta egzaminacyjna oraz indeks (uczelnia Uniwersytet Jagielloński wydział Historyczny, dokładnie kulturoznawstwo/archeologia). Najbardziej zależy mi na książkach i dokumentach. Każdy kto mógłby wiedzieć coś na ów temat bardzo proszę o kontakt pod numerami: 604103259 600075777 dom. (012)412 69 65 Wszystkie dokumenty na nazwisko Jarosław Gwóźdź Z góry dziękuję za każdą pomoc. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dojebałeś...współczucia zwlaszcza wszystkich dokumentów i indexu! :| Popytam znajomych bo wczoraj tam byli...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
idz do Barmanow, jesli znalezli to wzieli na zaplecze, albo idz do Szefa Janusza on zrobi dochodzenie. powodzenia zycze.
|
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
|
Podbijam! Może ktoś jednak ma jakichś znajomych którzy chodzą do SP?
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Proponuję przeglądanie allegro- może "znalazca" będzie chciał zarobić na książkach lub plecaku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
No a jeśli tam nie będzie to pozostanie nadzieja że znalazca będzie na tyle uczciwy że wrzuci dokumenty do skrzynki i któregoś dnia przyjdą pocztą.
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że trafię na kogoś uczciwego. Dobrze, że na uczelni problemów nie robią.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Wrzuć info na gumtree
http://krakow.gumtree.pl/f-Spo-eczno...W0QQCatIdZ9036 zawsze to większa szansa jest... No i wogóle to chyba trzeba zgłosić to na pały... Żal by było dowiedzieć się, że masz nabrane kredyty, wziąłeś ślub itd. itp, podczas gdy to w ogóle nie byłeś Ty
Ostatnio edytowane przez Jarza : 04.02.2009 o godz. 10:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jeżeli zgubił to policja nic tu nie da, kumpel raz zgubił portfel(kasa+dokumenty) i poszliśmy na komende.
Napoczątku powiedział że zgubił to mendziarze powiedzieli że nie przyjmią zgłoszenia, a jak zaczął mówić że być moze mu skroili w busie to mu powiedzieli że zaczyna kręcić żeby tylko przyjęli zgłoszenie. Idź to zgłosić do urzędów w których był wyrabiany dokument. ![]()
"SERCE W BIELI, KREW W BŁĘKICIE,
WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ja też raz zgubiłem portfel w markecie. Byłem pewien na 100%, że to własnie w tym markecie zgubiłem i poprosiłem o przejrzenie nagrań z monitoringu lecz się nie zgodzili. Pojechałem na policje i powiedziałem, że w owym markecie zgubiłem portfel z dokumentami i właściciel kryje sprawce na drugi dzień policjant zapukał do mnie i przyniósł mi portfel. Wtedy po raz pierwszy poczułem, że policja jest skuteczna
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Ja za pierwszym razem jak zgubiłem portfel to akurat mi odesłali same dokumenty a że nie nosze zazwyczaj kasy w portfelu to straciłem tylko portfel który i tak już był stary... Za drugim razem jak zgubiłem to na jednej wiosce pod Olkuszem, wtedy akurat policja pofatygowała się do mnie i powiedzieli że ktoś przyniósł na komende. Ale odbiór miałem na komendzie (kasy wtedy też nie miałem w portfelu )Dwa razy jeszcze mi się zdarzyło zgubić telefon w ciągu 2 tyg i też go odzyskałem za każdym razem... Tak że głowa do góry, może też masz takiego fuksa... ![]()
"SERCE W BIELI, KREW W BŁĘKICIE,
WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
http://www.bip.krakow.pl/?module=OKO&mmi=37&newsId=4700 biuro rzeczy znalezionych
sam kiedyś plecak zgubiłem ,konkretnie to zostawiłem w tramwaju ,wszystkie dokumenty książki i klucze poszły sie ....,zdarzyłem już wymienić zamki w drzwiach, kiedy zadzwonili z mpk że ktoś im przyniósł mój plecak i jest do odebrania ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Kamyk - a może spróbuj zapytać w dziekanacie np. Czasem ktoś przynosi tam znalezione rzeczy...
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Kamyk a byles w porcie pytac ? Barmanow i szefa. oni napewno pomoga.
|
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
|
Vinci - rzeczywiście dobry pomysł, dzięki
![]() Lodecki barmani bardzo mili to fakt, ale szefa za bardzo nie znam:/ Narazie czekam na jakieś wiadomości, gdyż ogłoszenia rozwiesiłem. ![]()
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
|
Proszę o zamknięcie tematu! Wszystko się odnalazło. Ktoś zwrócił na komisariat.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
No to miałeś chłopie zajebistego farta!